Barbs
|
Dobro jutro , mene tudi zebe, ampak sklepam, da zato, ker me je naš najmlajši, ki se je zguzil v najino posteljo , celo noč odkrival, tako da ne bi mogla reči, koliko maščobe se mi je stopilo zaradi tega Drugače pa me zdajle čakata dva kivija, potem bom popila čaj (meta, standard ) , sem pa že včeraj naredila načrt za moje današnje nadaljnje obroke - zajtrk ;kuhano jajce, par žlic puste skute, kosilo: kuhan osličev file pa na vrh peteršilj in malo česna, kisla repa iz kozarca, malica še ne vem, morda nič, če ne bom lačna, če ne pa kak oreh (da se bom mal zamotla, ko jih bom trebla ) , večerja pa skleda zelene solate s popečenim olimskim sirom, limoninim sokom in naribanim jajcem..tega se že zdaj najbolj veselim ( nasploh mi je fascinantno, kako se ukvarjam s tem jedilnikom..kot da bi kar naprej mislila le na to, kaj lahko jem, kaj bom jedla, kdaj bom jedla...ah Ampak, se tolažim, da je treba še danes in jutri pregurat nekak, brez grehov, v ponedeljek pa že tehtanje, pa že prvi dnevi bodo za nami in bo lažje...a ne? Lep in uspešen dan vsem!