sabri
|
Oj, da se malo še jaz javim, vidim da je na tapeti hujšanje, Lilkina teorija manj jest, no pa še telovadit zdraven, da obdržiš. Saj vse diete delujejo, sam ko nehaš...je pa drug problem. Gaja, vse najboljše, pa za vse še nazaj, ko sem sfalila in praznujejo. Za bolančke, pa da se čimprej pocajtajo. Zanima me, če ve že dajete tudi samo pečeno, primer če pečeš meso z zelenjavo pa da bi kar to dala, brez kuhanja? Naša je postala tok smešna, se postavi in prime za stojalo za perilo in ga gunca, dokler se tok ne nagne, da se skor na njo podre. Pol ga seveda jaz primem, ona itak ne bi nehala. Pa za stol isto, no za vse kar lahk prime, pa da se gunca, pa tak si z ritko pomaga, jo maje sem in tja, men je tak smešna, prav zabavna je. ceneje kupovanje: to bo zdaj čedalje bolj popularno, ko se vse noro draži, od vseh, kar sem bila , razen Lidl pa teh, je Leclerc najceneje. Merkator med najdražjimi, Tuš tudi kar ok, no Lidl pa to pa še nisem sprobala. Stanovanje: sem ornk slabe volje zarad tega, ker sva računala, da sploh ne dobiva tolk kredita, razen če greva v najem. Oz. ga dobiš za 30 let in gre za obrok ena plača, to pa ne upam, samo z eno plačo 30 let. Tak da ne vem... Nisem ta prave volje, fajn se mejte.
|