|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
5.1.2008 9:26:13   
gaja*
Aisha,
za alergijo na hrano je meni rekla moja P, naj gledam predvsem, če se na kakih zgibih pojavijo pikice. Kak dolgo pa že ima pikice?

Moja je zadnji čas tudi ful pikasta po vratu, upam, da je to posledica raznolike in nove hrane, ki jo sprobavama zadnji čas.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
5.1.2008 9:28:03   
lilka
Dobro jutro!

Diete: če mene vprašate, edina dieta ,ki funkcionira je manj žri, po vsaki drugi se pol ko se je nehaš držat takoj nazaj al pa še bolj zrediš. pa sej točno vemo kaj nesememo, a ne?

Aicha: nebi vedela kaj je to, naša še ni imela nič takega, hvala bogu, vse kar je mela je da je blo rdeče, ko so ji zobki rasli.

Gaja*: Tinka pošilja Gaji za 9 mesecev en sočen poljubček, ja res čas beži in naši črveki ful hitro rastejo in napredujejo.....

Imena: mož je skos govoril, da si želi Mojco, jaz pa nisem hotla, ker poznam eno, ki mi gre ful na živce, potem je predlagal Tinka in mi je blo takoj všeč, sva pa imela cele ceremonjie, knjige imen brala, pa pisala vsak svoje in drug drugemu prečrtavala in ne vem kaj še vse......je rekel, da če bo naslednja punčka da hoče da je Mojca.

Umivanje zob:midve imava naprsnik,od začetka sem ji jaz, zdej ji pa ga dam še njej v roko in si kar sama podrgne. Tbletke se ji trudim dajat, samo vedno pozabim.

Nick: mene pa zanima kako se sploh naredi slika pod nick če bi mi katera razložila, zelo natačno sem anti za takšne svari, bi pa ful mela eno slikcouser posted image

Zdej pa šibam, so prišli sosedje na kavico.......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
5.1.2008 9:31:17   
zoom zoom
Prve 2x ko namažeš s Canestenom misliš, da bo še huje, rata še bolj rdeče, potem se pa umiri

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
5.1.2008 9:33:43   
zoom zoom
A bi mi lahko aktera razložila kako si ustvariš msn? Imam zadnje čase kar precejšnji račun za mobitel, pa bi mi to kar prav prišlo.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.1.2008 9:38:36   
aischa
 tako je danes najstniki hitro spoznajo ljubezen in potem so celiuser posted image user posted image in se spuščajo že tudi v sex ker ne vejo kako bi drugače nakazali pozornost.
potem ko pa gre kaj narobe pa user posted image  user posted image . pa hitro se z drugo pokazat da ne bi slučajno slabič izpadel.

ko pomislim kakšni smo mi bili, sedaj se pa vsako leto to stopnjuje tako da bolje da sploh ne razmišlam o tem kaki časi bodo takrat ko bo user posted image  v teh letih

kaj sploh lahko starši naredimo da bi otroke seznanili s sexom in ostalimi stvarmi na bolj prijazen in manj nevaren način.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.1.2008 9:43:44   
gaja*
zoom  zoom: http://get.live.com/messenger/ tukaj malo poglej in se prijavi 

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.1.2008 9:44:45   
aischa
pikic nima po zgibih sem šla preverit.

tudi naši grejo zobeki zgornji ven ima že špiček veni mogoče da je zaradi tega bolj občutljiva pa se ji je to pojavilo

za msn pa ne vem mislim da se moraš pri gmail registrirat pa imaš potem tam chat- pogovor vsaj jaz se tako pogovarjam.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.1.2008 9:51:11   
gaja*
Lilka:hvala tinki za lupčke user posted image No, a bo kaj z vajinim obiskom?user posted image user posted image
Slika:v mojiem profilu imaš Moj avatar. Tja vneseš sliko.

Umivanje zob: mi imamo zunaj na pol spodnji enki. Najprej sem ji podrgnila zvečer (ali pa še prej tudi čez dan) s tistim gumastim naprsnikom, zdaj pa kar z zobno ščetko. Včasih sploh noče odpret usta, tak da se prav namučim.
Tabletke: recept imamo doma že dober mesec, pa še nisem šla po njih. Kaj pa vem, mnenja so tako različna, da se še nisem odločila, a jih bom dajala al ne...

Ajd, gaja je vstala. Morem it...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.1.2008 9:57:03   
thumbelina
Punce ve ste mene narobe zastople, jaz ne fehtam za košarice, jaz bi dala kateri če rabiuser posted image . Jaz mam modrc če se ne motim 95 D user posted image . In bi prav rada imela 80 B. Sanjsko.  Ampak nikoli, jaz še v študenstskih letih nisem imela manjših....

Sicer pa danes dobimo obiske. Juhej, k mi ne moremo nikamor, ker ima tamala tole sranje z bobničem.

IMENA - midva sva taprvič imela seznam imen s seboj, ker meni izbiranje imena vnaprej ne gre dobro od rok. Jaz moram otroka videt in mu dam imeuser posted image . No in za hčerko sva oba favorizirala ŽIVA, potem sem jo pa zagledala in mi je takoj na pamet prišlo da mora bit JERCA... Za Matevža sva tudi imela ene 5 imen in sva potem izbrala to. Sva imela pa še JOŠT, OŽBEJ, ANŽE, ipd...

Pri nas je spet vse ledeno, tako da je avto ki je zunaj totalno zaleden....

Punce povejte mi , kje kupujete špecerijo. Jaz sploh ne vem kam naj grem da ne bom tok evrov zagonila. Pa kupujemo vse znamko, nobene salame ipd... Pa kr gre denar. Zdaj pa ne vem. Jaz kupujem v Mercatorju, v Šparu ne, ker je tukajšnji Špar za kozlat. NIč nimajo. NO Šparove makarone, wc papir kupim tam, sicer pa Mercator. A je Lidl, Eurospin kaj cenejši? Sam em skrbi da ne bo slaša kvaliteta. Glih tanajslabšega futra pa ne bi jedla....

Pa zdajle avte gledava. NOvi Hyunday Accent te pride 11.000 evrov, puf niti ne bi bil tok velik, sam pol prid epa še kasko.... Pa par let pufa....

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
5.1.2008 10:19:09   
Mojca B
jutro,

kako ste čveke!! Mi smo se naspali. Bujenje ob 2-h, pojedli ene 100 ml mleka in potem spanje z vmesnimi samogovori in vriskanjem - glih tolk, da jaz ne morem spati - do 7-ih. Zdaj že od 9-ih spi... bo kmalu alarm.

Midva sva se pri prvem oba strinjala za Gaj, če bo fantek, če bi bla takrat punčka bi definitivno bila Lana. Potem za drugega sva imela pa: fantek - Jon al pa Lan, punčka - Jona - enkrat je slučajno kolegica omenila, da je slišala zanimivo ime.. no in to je bilo to..

hm.. še kaj pozabla. Ja ta teden grem na lov za smučami.. moram nove dobit, ker bi se letos rada nasmučala. Ornk... Midva sva se zadnjič vozila z enim testnim Audijem 5 al kako se reče. Ma je nobl zadeva, v parih metrih potegne k norc, pa notr je milina. In pol sva šla ceno pogledat - 60.000 EUR .. Opa Mici... Mal bomo mogl še zrastit pol pa bo...hahaha.. Tacajt bo laguna čist dobra...nekaj je kaj bi imel - npr. BMW X, drugo pa kaj lahko kupiš, no brez pufov - Polo letnik 95 - tega k mam v garaži...:) Pa saj moram sanjat a ne?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.1.2008 10:35:23   
sabri
Oj, da se malo še jaz javim, vidim da je na tapeti hujšanje, Lilkina teorija manj jest, no pa še telovadit zdraven, da obdržiš. Saj vse diete delujejo, sam ko nehaš...je pa drug problem.
Gaja, vse najboljše, pa za vse še nazaj, ko sem sfalila in praznujejo.
Za bolančke, pa da se čimprej pocajtajo.
Zanima me, če ve že dajete tudi samo pečeno, primer če pečeš meso z zelenjavo pa da bi kar to dala, brez kuhanja? Naša je postala tok smešna, se postavi in prime za stojalo za perilo in ga gunca, dokler se tok ne nagne, da se skor na njo podre. Pol ga seveda jaz primem, ona itak ne bi nehala. Pa za stol isto, no za vse kar lahk prime, pa da se gunca, pa tak si z ritko pomaga, jo maje sem in tja, men je tak smešna, prav zabavna je.
ceneje kupovanje: to bo zdaj čedalje bolj popularno, ko se vse noro draži, od vseh, kar sem bila , razen Lidl pa teh, je Leclerc najceneje. Merkator med najdražjimi, Tuš tudi kar ok, no Lidl pa to pa še nisem sprobala.
Stanovanje: sem ornk slabe volje zarad tega, ker sva računala, da sploh ne dobiva tolk kredita, razen če greva v najem. Oz. ga dobiš za 30 let in gre za obrok ena plača, to pa ne upam, samo z eno plačo 30 let. Tak da ne vem...
Nisem ta prave volje, fajn se mejte.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.1.2008 10:48:16   
zoom zoom
Mi se zadnje čase najraje zapeljemo v Lidla. Se mi zdi, da je res najcenej. Kila moke je recimo 45 centov, Mercator mislim, da 55 cetnov, pa razlike ne občutim nikjer drugje razen v ceni, skutke s podloženim sadjem so po 29 centov, od LM od 45 centov naprej (razlika v okusu je, ampak spet ne toliko), sol za pomivalca 2 kg v Lidli 85 centov, kila v Mercatorju 50 centov,...  Pa jogurti so mi v Lidlu ful dobri. Jaz grem v Mercator res samo če rabim kakšno malenkost, ker za eno ali dve stvari se mi ne ljubi zapeljat do Lj (te potem celo draćje pride), za kakšno večjo zalogo se pa ful splača. Smo bili ravno včeraj v Lidllu in smo nabavili poln nakupovalni voziček in plačali nekaj več kot 50€, Če katero zanimajo cene ji lahko kasnjeje napišem. Drugače pa če so kakšne hude akcije gremo še v Leclerca  in Hofer. Aja pa veliko kupujemo tudi v Mullerju (otroška hrana, toaletni papir, mila,...).

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.1.2008 11:13:37   
lilka
Gaja*:sej to mi je jasno da v avtar vnesem sliko, samo Tinkine fotografije ne znam pomanjšat, pa ne vem kje bi našla kašno drugo sliko?

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.1.2008 11:17:28   
smotka lonib
dobro jutro!

vidim, da ste ene ble zgodne. mi smo vstali šele ob 08.15, ker je bila Zala ponoči tečka. Sem jo dala ob 05.00 spat k sebi, pa se je skoz premetavala in me vlekla za lase.

gaja!
vse naj naj za Gajinih 9 mesecevuser posted image

thumbelina!
jest sem rekla, da imam mini mini joške. lahko jih meni mal dašuser posted image . jest imam moderc 75A. za zjokatuser posted image . se mi sploh ne splača modercov kupovat ali pa sam tiste, ki so poceni.

zdej pa moram it, ker se je Zala pokakala. kadar sva z Zalo pr računalniku, se ona podela.user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.1.2008 11:19:39   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Gaja*:sej to mi je jasno da v avtar vnesem sliko, samo Tinkine fotografije ne znam pomanjšat, pa ne vem kje bi našla kašno drugo sliko?

lilka sliko pomanjšaj tako, da jo odpreš v drugem programu npr. v MS Paintu in jo potem tam zmanjšaš oz. zmanjšuješ toliko časa, da ti jo računalnik lahko da notri v avatar.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.1.2008 11:21:36   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Diete: če mene vprašate, edina dieta ,ki funkcionira je manj žri, po vsaki drugi se pol ko se je nehaš držat takoj nazaj al pa še bolj zrediš. pa sej točno vemo kaj nesememo, a ne?

moj bog! res ne bi o kilah zdaj po praznikih. so šli nevemžekam vsi moji 3je meseci telovadbe. no, saj zdaj spet začnem, ampak med prazniki je pa NORO. in če mi lahko katera razloži kako naj grem mimo odprtih npr. jaffa piškotov user posted image ...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.1.2008 11:29:20   
Anonimen
dobro jutro! oz že kar dober dan!
imamo skoz prižgan računalnik, pa je videti, kot da non stop gor visim, v bistvu pa vas komaj utegnem brat. ste načele toliko novih tem, da upam, da ne bom kaj pozabila
najprej hujšanje - hja, sedaj med prazniki, ko je toliko dobrot in peciva in vsega, se jaz kar ne morem upretiuser posted image . in sem se ravno včeraj stehtala in sem pridelala 1 kg. sedaj sem pri 171 cm in 69 kguser posted image . pri meni je najbolj idealno, če jih imam tam nekje 62, ali 63. ker ko se zredim, gre vse v rit in bedra, ko pa hujšam, pa najprej v joškeuser posted image .
sem vedno imela 75B, ko sem dojila, so ble najlepše (oz ko so bile polne mlekauser posted image ). sedaj pa ko dojim samo še na levi jošk, pa je videti tako smešnouser posted image  aliuser posted image . desni je za zjokat, levi pa še karuser posted image
diete - jaz ne upam nobene začet, ker itak vem, da se ne bom nobene držalauser posted image . edino kar jaz pač narobe delam in se tega tudi zuavedam, da se ne morem upret keksov in čokolade. bom pa probala malo manj tega in bo tudi počasi šlo dol...

tiste, ki bi se rade zastonj pogovarjale, in ki imate mesečni zakup interneta - mi imamo SKYPE - in je zadeva superuser posted image user posted image user posted image . se skoraj vsak dan pogovarjamo s canado, plačamo pa nič. pa še videokamero imamo namontirano, tako da se lahko še vidimouser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.1.2008 11:32:45   
Anonimen
gaja - vse naj naj

user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.1.2008 11:35:56   
Kaštrun
no bejbike, drugače pa takole...
šola od četrtka naprej sem ABSOLVENTKA!!! user posted image  user posted image  to pomeni, da sem naredila statistiko (in to z 9, kar pomeni, da ni zaman kar pravijo "vaja dela mojstra", ker imam prst kar udrt od pisala, ampak se je splačalo). eto, zdaj začnem s pisanjem diplomske, tako da bom več za računalnikom in več bom z vami.user posted image  hvala vsem, ki ste mislile name in držale pesti! user posted image  mojca, kdaj pade kavica? user posted image

zdravje včeraj pri zdravniku je P ugotovila, da ima naša Lučka virozo. šli sva po sirup za izkašeljevanje (ker malo pokašljuje) in to je to. sem pa opazila, da se ji je na levem učku spodaj in zgoraj naredil tak rdeč lišajček (je možno, da je herpes?) user posted image  drugače se pa filava s fiziološko in vlečeva ven ogrooomne smrklje.

nakupi sem komaj čakala januar in razprodaje, zdaj bi pa vse nekam poslala. v decembru sva dala res veliko za trgovino, ampak ko skupaj vržeš vse stroške decembra si mislim, da sva carja, ker sva sploh prišla skozi mesec!

bučike ko sem ugotovila, da si večinoma ženske joške poveča na C sem s svojimi postala kar zadovoljna. user posted image  prej so se mi zdele velike, zdaj (ja, predvsem zdaj, ko sem nehala dojiti in so šle nekam) sem pa s svojimi ratala zadovoljna.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.1.2008 11:36:32   
Anonimen
sem pozabila trgovine - jaz največ kupujem v šparu. pa nekoč sem v eurospinu, pa so nam ga zaprliuser posted image . najraje sem v eurospinu kupovala testenine - so res ugoodne, pa še dobre - se niso razkuhale, so ostale take kompaktne - res dobre. sem zadnjič kupila ene v šparu, pa so ble kot poc.
špar se mi tudi dopadne, ker ima kar veliko izbiro zelenjave in sadja. ko pa grem v hofer, pa je itak sadje in zelenjava tam zakon.
lidl sicer tudi imamo, ampak mi nekak ne potegne. aischa a ti greš kaj v lidla?

Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.1.2008 11:40:48   
tinkibinki79
Živjo!

Pa je sobota. Pa spet sva sama z Aljažem. Tolk mam poln kufer tega da se mi že meša. Včeri je pršu ob 21.00, predvčerajšnjim ob 22.oo, zjutri pa ob 7.30 zgasne... Sej vem... danes moram še zdržat.
Sva šla z Aljažem prejle v trgovino, samo po sadje in zelenjavo - haloooo dala sem 21 eurov, ker sem kupla še sir in skuto, pa 30 dag puranjega mesa...user posted image Za znoret. Kdaj bo porodniška?15 al kej prej?

Kar se tiče št. nedrčka - po porodu sploh ne vem kolk mam cifro. Enga mam 85 B, pol  mam enga C košarco... Kr neki...

Sem pregledala diete - tista 9 kg resnično deluje. že preizkušena pri moji žlahti.
Res pa ej da telovadba nardi več kot vsaka dieta, sam kaj ko vedno najdem izgovor zakaj ne grem tečt.

Stanovanje - Še dobr da sva ga kupila pred uvedbo evra. Sva kupla 3 sobno, 75 kvadratu in sva ful zadovolna. Pufa mam pa 20 let user posted image , moj dragi pa 15 let user posted image . Ampsak baje bo šlo user posted image je pa kriza s temi stanovanji in krediti. kredit sva vzela na hypo bank, so najbolj ugodni. Bi pa mi rabl nov avto - mal večjega. Clio je definitivno premajhen.....

Gaja -  Ja tut jst sm prfoksa. profesorica zgod. in sociologije. Učim izbirne predmete, verstva in etiko, državljansko vzgojo in etiko, DSP, pa nekaj ur mam tut OPB... tako da.-.. Bom cele dneve v šoli. vse predhodne in OPB zadnje ure - vmes pa po 1 uro lufta, pa še vozm se med 2 šolama (podružnica in matična). Upam pa, da drugo leto dobim tut zgodovino.

Danes bo naš Aljaži dugič jedu testenine z mesom... Bomo vidl kako bo...

Popoldne pa greva spet na potep - upam da bodo danes moji starši doma (2 dni so ves  čas delali, al pa nekje bli). Rabm mal odraslega čveka - hvala bogu za RR.user posted image

Grem izkoristit tišino dokler pančka in kej nardit... Mi pride katera zlikat?

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.1.2008 11:41:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*
Tabletke: recept imamo doma že dober mesec, pa še nisem šla po njih. Kaj pa vem, mnenja so tako različna, da se še nisem odločila, a jih bom dajala al ne...

gaja, mislim, da recepta več ne boš mogla "vnovčit" - ker mislim, da vsak mesec zaključijo, potem pa star datum ne pride v poštev (vsaj jaz sem imela enkrat tako izkušnjo)

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.1.2008 11:55:38   
Anonimen
NinaF- ja čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image  in to kar z 9user posted image user posted image user posted image . sedaj pa samo še diploma - pa to bo sedaj še mačji kašeljuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.1.2008 12:11:40   
thumbelina
Čestitke za opravljen izpit.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja štacune so pri nas na Dolenjskem čist v K.... moram celo trebanjsko dolino prebrest, da dobim vse kar nucam. Še v NM nimajo v šparu cot za tamale (bodiji, žabe, ipd.). Tako da za take stvari moram prav v LJubljano. Res za popi z d i  t. Prideš v Šar v Trebnjem in imajo neko eksotično sadje, a navadnih mandarin pa neuser posted image user posted image user posted image .
Nč moram tamalega zbudit, da gre jest.

Ajt čveke, lep dan vam želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.1.2008 12:20:06   
Kaštrun
joj, kakšna koza sem. sem prej čisto pozabila. je vmes za 3 dni crknu računalnik, potem pa sproti pozabim. skratka dekleta:

Naj bo novo leto obžarjeno z ljubeznijo
in prijateljstvom,
polno malih presenečenj in presenetljivih radosti,
drobnih, nepričakovanih daril,
ganljivih in čudovitih objemov,
zašepetanih zahval in otroških poljubov...

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?