|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
4.1.2008 21:41:07   
aischa
alessa
a je to dijeta ki ti jo dajo v kliniki dr pirnata. mislim da je na netu celo njihova spletna stran.

jaz imam tudi tri dijete ki so full učinkovite če katera rabi jih imam na računalniku lahko pošljem

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.1.2008 21:50:05   
smotka lonib
Jest sem še tukaj in grem počasi spat, ker smo zjutraj zgodaj vstali. Zala je glih zdejle zaspala.

Je pa dons ena luna al kajuser posted image . Naša zala je prava tečka ratala. Ko se čez dan zbudi, je tok tečna, da je ne sme noben pogledat razen mene. TRmasta je pa kot pravi ovenček. Če ni tko kot se njen zdi, se zadere in se kr nazaj vrže. Sem bla pripravljena na to, ker smo ovenčki trmastiuser posted image .

O kg bom raje tiho, ker moj pravi, da šlata sam še  kosti user posted image . Mi vsi težijo, da jih imam premal. Pa si ne morem pomagat. Sem jim rekla, da naj večkrat Zalo primejo, pa morebiti dobim kakšno kilo več (mogoče tud v joške, ki so že ratala mini-miniuser posted image ). Z Zalo grem ene 10-krat po štengah gor in dol, valjda vse kalorije ponucam. Sem velika 172 in imam 57 kg. Pa sej ni tok mal, sam mogoče imam kosti tok težke.

Zdej pa res lahko noč. Čeprav nisem vsake posebej omenila vas imam vse user posted image .

Lahko noč!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.1.2008 22:05:11   
taška30
Pa to ne moreš verjet! Manca je šla v posteljo ob 20-ih, zdejle bo deset in ona se še vedno pogovarja s prijateljčki. Zdaj jih uspava.user posted image  Upam, da bo še sebe.

Hariba, dej povej koliko so tvoji stari, mislim mafijo. Tko, da si lažje predstavljamo. Predvidevam, da je tastarejši že orenk pubertetnik, če mu morajo štumfi pasati k majici.user posted image

Mojčca, drži se! Saj veš, da bo minilo, zdej je hudo, pa kaj češ, sami smo tko hoteli, zdej pa imamo.user posted image

Prej sem gledala ful dobro oddajo na TV Slo o malčkih, njihovem razvoju, predvsem mentalnem. Baje so ugotovili, da se do 18 meseca sploh ne zavedajo sami sebe. Npr. če se gledajo v ogledalu ne dojamejo, da so to oni, ampak nek drug otroček. Pri 8-ih mesecih pa baje nastopi kriza, ker pridejo do spoznanja, da niso eno z mamo (do tedaj mislijo da so), zato se ful oklepajo mame ali očeta, se bojijo tujcev, se bojijo ostati sami itd...prav zanimivo, ker sem že včeraj hotela napisat, da se z našo Julijo nekaj dogaja zadnje dni. Nihče je ne sme prijet v roke, še ogovoriti ne, ker se razjoka ko dež v sekundi, ko sva doma in grem jaz ven iz sobe plane v huronski jok, ko se vrnem je takoj OK, pa podobne fore...a vaši tudi? Do pred enim tednom tega sploh ni bilo.

Dieta: se držim, ampak mi je hudo, kr sem navajena se zvečer ob TV ali RR basat s čokolado, nutello, čok.piškoti...v bistvu imam kar malo abstinenčne krize. Ampak se ne dam, vsaj prvi dan ne.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.1.2008 22:19:16   
*piškotek*
Naš user posted image  je bil danes še kar znosen, še kar priden, še celo pojedel je kar nekaj (vsaj malo več kot zadnje tedne). Pa predno sva šla spat, sem ga tako spravila v smeh s belim listom papirja user posted image , da se je smejal celih 10 minut na ves glas. Sem mislila da me bo kar pobralo od smeha. Res je bil faca! user posted image

Valika: sem se fullllll nasmejala komentarju tvoje eve glede slike, jo je pa stuhtala user posted image

Mojčca: upam da ti bo kmalu bolje - tako fizično, kot tudi psihično (verjamem da ti gre še toliko bolj vse na živce, ker si bolna - no vsaj pri meni je tako in mi gre res čisto vse na živce in vse mi je odveč user posted image ) Za tvoje čimprejšnje okrevanje pa user posted image

Zoom zoom: in kako je uspela torta - je bila dobra??? No pa kaj sploh sprašujem, itak da je bila user posted image . Pa čestitam za napredek pri vaši punci, bravo! user posted image
Lonib: lepo, da si opravila tehničnega, prva od nas je že skozi user posted image

Thumbelina: pridna, ker tako lepo skrbiš, da bodo albumi poštimani user posted image
Hariba: me veseli da je z user posted image  že vsaj malo bolje, vsaj kar se pitja tiče, saj bo! user posted image
Gaja: moj meni tudi kar naprej nekaj teži s tem PC-jem, on pa glih tako skoz visi gor na netu... A ja pa skoz me sprašuje - no a ste se že vse "preštele" in že vse podebatirale?? Ja in! user posted image
Taška30: ja za to oddajo sem slišala, samo je bila tudi baje že kar nekaj časa, ker so baje obdelali otročke že od rojstva naprej. Mi je pa ful žal, da vedno pozabim in mi ni uspelo še nobene pogledat. Glede tega oklepanja je pa čisto res - naš se tudi vsakega boji, pa če ga ni videl samo 1 teden. Pa tudi res se mi zdi bolj tak občutljiv - prec je user posted image
Umivanje zob: naš mulc sploh ne pusti da se mu približam z zobno ščetko, kajšele da bi usta odpru! Pa sva začela tako lepo, počasi, sem mu dala krtačko v roke, da se je malo igral in jo celo sam dal v usta. Ko pa hočem mu malo "pomagat" pa ustnice tako skupaj stisne, da nimam šans da bi mu vsaj krtačko v usta dala - kajšele umila zobke! user posted image
Kilogrami: se vzdržim vsakega komentarja o tej temi! user posted image

Tako, mislim da sem vse vsaj približno pokomentirala, če nisem, mi prosim oprostite! user posted image
Sedaj pa grem po vsej verjetnosti kar počasi spat, ker tudi meni nagaja prehlad - nos imam čisto zabasan - pa niti ne vem kakšna noč nas čaka!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.1.2008 22:21:49   
*piškotek*
Taška30: vedno te pozabim vprašat - kje si lahko narediš tisti trakec o otrokovih mesecih oz. letih, ki ti ga pokaže na tvojem profilu???? Malo pomoči prosim, če se le da user posted image  , prosim... user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.1.2008 22:24:57   
thumbelina
He he, naš je taka boječka. Naš se ne upa prijet kakšne stvari ki mu bolj čudno izgleda. recimo bal se je novoletnih lučk. jelko sem ga šele zdaj pripravila,d ajo prime. Jerca ima v svoji sobi eno veliko vrečo starih cot in se pol igra z njimi (lahk ugibate kaj - vrtec) no in te vreče se tok boji, d ase je sploh ne upa prijet, se takoj ko pridem preblizu znjim obrne stran in nekaj krili z rokami.... Da pa ga kakšen nepoznan heca, naj gr ek njemu/njej, ustnice ukrivi in nabere tako šobico in pol v tak huronski jok, če se dotična oseba takoj ne pobere stran...
Naš drugače ne komplicira, če grem ven ir prostora,. No včasih ful joka, sam to bolj zato ker ga odložim na tla da grem na wc on bi se pa raje nosil.. SIcer pa me lahk vidi da sem v bundi da grem pa ni joka. To je kr navajen....

Kera je jamrala, da ima joške majhne? Jaz ji koj posodim dvekošarici. men gre pa tok na živce, ker so ble že itak skoz pri tavečjih, zdaj odkar sem postala pa dojilja ( že pri hčerki soekspandiral in tud pokoncu dojenja niso šle nazaj) modrci spominjajo bolj na šotorska krilauser posted image . In pol grem v štacuno probat kakšno jakno in je vse kul, dokler je ne poskusim zapet, ker mi je čez joške vse premajhno. Jaz bi takoj imela košarico B.... EH nikol ni prav.

Kar se tiče diete, je pri meni nadvse učinkovito, da za zajtrk ne jem kruha ampak kakšen jogurt ali rižev vafelj. Namesto cukra sadje in zvečer nič: ob taki dieti mi grejo kile kar hitro dol, tud če se hudo nažrem za kosilo... pa meni se takoj pozna, če ne spim ponoči (dežuranje z dudo), grejo kile tud zelo rade dol.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.1.2008 22:35:37   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

alessa
a je to dijeta ki ti jo dajo v kliniki dr pirnata. mislim da je na netu celo njihova spletna stran.

jaz imam tudi tri dijete ki so full učinkovite če katera rabi jih imam na računalniku lahko pošljem

Ti samo pošlji, se priporočam.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.1.2008 22:44:04   
mojčca
Kar se pa tiče tavelikih otrok. Pri nas je Manca tudi taprava. Vse plišaste igrače, ki jih ima (ogromno), znosi na hodnik na stopnice, ko jo vprašam, kaj dela pa pravi, da gre z prijatelji na izlet. Pa vse skupaj zloži v zibko in se vozijo z trajektom, potem pa pride vsa jezna k meni in pravi: ja, kako pa naj se vozimo in plavamo, če pa ni morja??????????' Pa velikokrat sedi na kavču, v roke vzame knjigo in bere - preberi, zmišljuje si zgodbice na veliko, prav tako pa tudi pravljice. Pa še bi lahko pisala, dolgčas ji sploh ni, meni pa še manj.

Taška, a je vaši Manci že uspelo zaspati, a ima s prijatelji še kar debatni krožek???? Otroci, ja, če sem kdaj pa kdaj slabe volje, ali pa bolana pojamram, če mi nagajata, si pa ne predstavljam, da bi bila brez otrok. Že če se kdaj zgodi, da oba spita, mi kakšne pol ure odgovarja, potem pa mi je že dolgčas????? Kdo bi me zastopim.

Drugače pa sedaj oba spita, samo mi Matic ful kašlja. Upam, da ne bo kaj zbolel.

Thumbelina, ime Jerca je pa meni ful dobro. Je bil pri Maticu v ožjem izboru, ampak je potem moj rekel, da bi se od odločil za Mašo. Kar se tiče pa jošk, mal ti jih lahko odstopim, prav veliko pa ne user posted image . Da ne bom potem jaz hodila naokoli spredaj ravna kot ploh.

Lonib, superca, da si šla skozi na tehničnem. Serviser je očitno dobro opravil svoje delo. Za naprej pa ti svetujem redno vzdrževanje mašine, pa zmeraj je treba dobro naoljiti, da mašina ne škriplje.

Piškotek, dobre slikce, res. Za trakce ti pa jaz ne morem pomagati, ker nimam pojma. Poišči z iskalnikom, mislim, da se najde kar nekaj za prebrati, kjer ti piše, kako ga montiraš.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.1.2008 22:45:59   
mojčca
Alessa, hvala, to je pa hitrost. Sedaj imam 3 mesece ločevalno (če mi bo uspelo, je pa druga pesem, se morava s Taško malo spodbujati), potem pa bom poskusila še to, ki si jo ti poslala.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.1.2008 22:46:43   
mojčca
Pa mam spet samogovore user posted image . Dobro, da sem že navajena.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.1.2008 22:47:35   
ALESSA
mojčca in gaja: dieto imata na Z.S.! Da ne bi bilo kakšnega problema! Ziher je ziher!

aischa: ja, to je ta dieta.

Meni je pomagala!user posted image  Prvi teden je res hudo, ampak saj se hitro navadiš.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.1.2008 23:09:28   
mojčca
Punce, grem počasi v user posted image .

user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.1.2008 23:18:37   
taška30
Piškotek!
Trakcu se v ang. reče ticker. Vpiši to v google in ti bo vrglo ven en kup takšnih strani. Jaz imam npr. www.baby-gaga.com
Tam ustvariš trakec (vneseš datum rojstva, izbereš barvo, motiv..), potem pa prekopiraš tisto vrstico (ful dolga in komplicirana, neki hrev/http......), ki jo tam dobiš v RR pod Moj profil Dodatni opis al kaj že.

Še tole si preberi, sicer so se spet neki skregal, ampak ok.user posted image

Mojčca, mene pa zanima kako narediš, da se ti pod nickom menja več slik, ne le ena. Hvala.user posted image

Nočko.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 4.1.2008 23:21:01 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
5.1.2008 7:40:32   
thumbelina
Jutro punce. pa ne bit hude, če sem vas zbudila  user posted image . Skratka ena kavica za vas, jaz osebno bom spila en čajček, ker mi je kava bljak....

Spanje za en k... Prvi del noči se je tamali zbujal kot za stavo, je mogoče vedel, da se je za steno marsikaj dogajalouser posted image . Potem pa jemož ki je bil zadolžen, da da antibiotiki ob pol enih, kr nekej se zbujal in prižigal luč in gledal na uro in zraven še men budil... Ajajaj, bom raje jaz vstala, na hitrco dala Ab in šla nazaj spat: On je pa kar motovilil nekaj po bajti.....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
5.1.2008 8:35:23   
zoom zoom
Želja po prespani celi noči se mi ni uresničila. SE je prvič zbudila ob 1h, jedla, spala do 5.30, sem ji dala samo vodo in se je potem po moji postelji kar naprej neki obračala in stokla do 6.45, potem se je pa itak že starejši zbudil in priletel v sobo in smo vstali. Ampak je bila malo pred osmo že tako zaspana, da sem jo dala spat in zdejle spi že prvo rundo.

Taška: naša je tudi tako name navezana. Tam do pol ure še prenese, da me ni kar je pa več je pa že hudo.

Piškotek: torta je še kar ratala. Naredila sem tudi že boljše (slabše pa ne), samo včeraj sem morala naredit nekaj simpl, ker mi je starejši "pomagal", potem pa ne moreš z želatino ,... delat.
Za umivanje zob pa poskusi najprej s pleničko ali krpico, saj na začetku še ni nujno, da se s krtačko. Mene je zobozdravnik, ko sem starejšega prvič peljala na pregled (malo pred 3. RD), če mu še vedno umivam s krpicami, ker da naj bi bilo tako čist ok. Je pa naš prvi zob dobil pri 14 mesecih in smo takoj začeli s krtačko, amoak brez paste.

Ko sem dobila mleko, so mi bile moje všeč, ko sem dojila tudi, ampak so se prbl v 5. mesecu kljub dojenju začele manjšat in so zdej ena srednja žalost. Jih nobeni ne odstopim, jih imam za moje pojme še malo premalo. Kaj bi dala, da bi bile spet take kot pri 20-tih.

Imena: za starejšega sem izbirala jaz in se je moj čist strinjal..  Za tamalo sem pa rekla naj izbere on, ker sem jaz že. Če bi pa lahko tudi tokrat izbirala bi pa v drugo imeli Manco.

Starejši: naš govori non stop. Od takrat ko se zbudi pa do takrtat ko zaspi. ZDejle sem mu rekla, da naj vsaj risanko v tišini pogleda, ker drugač še risanke komentira. Smo se zadnjič peljali na morje je že od Postojne naprej govoril, da vidi morje. Potem mu pa jaz rečem tam nekje pri Črnem Kalu, lej morje (se je res videlo) on pa ja pa res. Čez 3 sekunde pa : kje pa je? Ima pa tudi tako domišljijo, da se včasih z mojim samo spogledava kje to pobira. Pa zadnjič je bila tamala nekaj tečna in ji reče: pa dej no če že ne maraš dude, pa dej prstek cuzat. Če bi hotela vse njegove prigode napisat bi lahko napisala cel roman.
Samo še eno stvar. Včeraj ko sem šla spat sem šla pogledat še njega in je gospodič spet spat na tleh 8ne vem kaj bvidi v tem - si da na tla od povštra, se pokrije s kovtrom in zaspi). Pa ga prestavim v posteljo in ker se je nekaj prebudil sem ga peljala še lulat in ko mu potegnem dol hlače vidim, da si je pod pidžamo oblekel kopalkeuser posted image . Ko je šel spat je bil samo v pidžami, pa je zgleda hlače slekel, si oblekel kopalke in hlače nazaj.

Vsem bolnim -želim čimprejšnje okrevanje, zdravim pa da ne zbolijo.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
5.1.2008 8:50:11   
gaja*
user posted image

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
5.1.2008 9:04:46   
aischa
ločevalna
user posted image

dijeta 9 kg
user posted image

beljakovinska
user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
5.1.2008 9:05:22   
gaja*
Dobro jutro, še enkrat.
Tudi naša noč je bila katastrofa, oz. vsaj najina z gajo. user posted image je spal kot hrček in se ni dal motitiuser posted image
Zbudila se je ob pol dveh in ni več hotla spat. Kak sem jo položla dol, je vstala in kukala iz kinderpeta k meni. Na koncu sem omagala, jo vzela k sebi in pol je ležala ob meni, na meni, čez mene user posted image user posted image Sploh ni bila pri miru. Ob 4 sva bili spet pokonci, potem ob 6 sva jedli, ob pol 7 sva bili pa že itak čist auf. user posted image Zdaj že spi user posted image

No, danes pa mi praznujemo 9 mesecev user posted image Jooj, kak hitro mine. In gaja se je v zadnjih parih dneh tako spremenila, da je sploh ni za prepoznat. Zdaj kr neki govori, se ful dviguje, kobaca... user posted image user posted image

Lonib: super za tehničnega. Ja ni kaj, imaš fajnega serviserja user posted image
Taška: pri vas pa res ne more biti dolgčas, manca je pa zgleda taka klepetulja kot njena mama user posted image user posted image (se hecam)
Thumbelina: jaz ti odstopim kolker češ, sam mal jih bo treba našponat user posted image
Mojčca:
veliko uspeha ti želim. Jaz sem enkrat pred časom vstrajala 90 dni do konca, takrat se je res poznalo, sam še ni bila tolk popularna ta dieta. Zdaj se mi pa ni 90 dni za držat. Sej bo šlo tak tud malce dol. Upam...
Aja, pa še slika. Mene isto zanima kot taško. Kako narediš, da se slike menjajo?
Piškotek: taška ti je fajn napisala. Samo na koncu bodi pozorna kaj prekopiraš.

LP zaenkrat

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
5.1.2008 9:10:52   
aischa
pozdravljene

upam da vam bodo dijete šle odpret. če ne pošljite mail na zs pa vam pošljem.

mi imamo pa en problem včeraj so se user posted image  po sramnih ustnicah in po enem delu stegen naredile rdeče pike in zgledajo kod herpesuser posted image . kaj je touser posted image  ima katera že izkušnje s tem
upam da ni nič hudega.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
5.1.2008 9:14:38   
zoom zoom
Aischa; to so verjetno glivice. Naši ajz namažem s Canestenom in po parih dnevih izgine.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
5.1.2008 9:16:20   
aischa
vse naj naj vsem 9 mesečnikom.user posted image

kako čas beži še malo pa ne bodo več dojenčki.user posted image  

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
5.1.2008 9:19:15   
hariba
Uh naša noč je bila do enih spet katastrofalna pol pa je spala do 6 sem jin dal zdravilo jo podojila in je spala še skoraj do  8h.. Moj je pa prišel okrog 23 h domov. In rekel mater kak je fajn , ko je mir. Mater mu no, ko je bil kaos se je pa ognil. Se je pa pol ob polnoči spet Zoja prebudila pa sem jo kar njemu prepustilauser posted image .
taška30 Žiga je star 12, septembra bo 13 in ga čedalje bolj meče. Jao včeraj sicer itak nisem imela mira ob pc, a ko sem zvečer malo forum brala, sem opazila ene opazila na desni se pojavljat ene okvirček. No in je bil njegov msn. Verjetno mu je malo tamali nagajal in mu dal na samodejni vpis ob vklopu pc. In haloo ej ena "oseba anja" mu piše ljubezen moja zakaj me pa danes ignoriraš, pa čez čas "alo kje si ti a si? z durgo pišeš" Ma brez komentarja no. Kaj me še vse čaka, pa ful uporen postaja, pa sicer ni tako težko vodljiv otrok kot ta mlajši.
Denis hodi v 4.razred bo julija 10 in je najbolj živ in svojeglav že od 7.meseca dalje, do takrat je pa ful spal. Jezik ima dolg kot črevo. Ne more mu nihče do konca. Zlasti pred pc je on šef in ob komandira, ko se mu ne pustita pa poči.Joj kakj bo, ko pa on pride v puberteto pa nimam pojma.
Lara bo pa maja 8.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
5.1.2008 9:19:30   
gaja*
Aisha: verjetno so res gliviceuser posted image   Pusti, da se ji kdaj ritka in lulika sušita na zraku, da ni skoz vlažno spodaj.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
5.1.2008 9:20:22   
aischa
tudi jaz sem včeraj začela mazat s tem ampak sploh ni videt učinka.
me že prav skrbi da ni kaka alergija na hrano, sem prebrala na netu da je tudi to lahko.user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
5.1.2008 9:23:55   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: hariba
In haloo ej ena "oseba anja" mu piše ljubezen moja zakaj me pa danes ignoriraš, pa čez čas "alo kje si ti a si? z durgo pišeš" Ma brez komentarja no. Kaj me še vse čaka,

user posted image user posted image A ti je kaj vroče postalo?? Jaz tudi ne vem, kak mi bo, ko bo gajo začela ljubezen dajat... Sicer pa, kje je še to...... user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?