Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 21:02:56
|
|
|
|
KAHLO
|
sončnica daj mi prosim pomagaj, rabim slikce od babyev....tak k je tvoj avatar...sem že pozabila kako se imenuje ta fotografinja k slika dojenčke v raznih pozah annie....nevem priimka mislim da nekaj na G......nujno bi rabila, daj mi povej kje si ti staknila ta avatar....tud ostale prosim za pomoč?!?!? sončnica če si včeraj ga ornk žingala bo...za vsak slučaj še jutri daj!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 21:06:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Včeraj nisem bla nič več pridna sem bla preveč boga se mi je celo noč nekaj bledlo, bom pa jutri probala bit če bo moj prišo če ne bo do nedelje potegno. Avatar pa sem jaz tukaj našal: http://www.avatarji.com/
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 21:08:36
|
|
|
|
KAHLO
|
jah daj se potrudi noooooooooooo.....pa ja morš v september prit zdaj pa čajčka pa ospena, da k se tvoj vrne s kolin greš sam v napad.....itak bo mogu vse te koline in krvavice k jih je pojedu dol spravt
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 21:10:59
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jah daj se potrudi noooooooooooo.....pa ja morš v september prit zdaj pa čajčka pa ospena, da k se tvoj vrne s kolin greš sam v napad.....itak bo mogu vse te koline in krvavice k jih je pojedu dol spravt Zdaj si me v drobro voljo spravla, saj mogoče pa se bo O malce premaknila zaradi angine pa mi rata bomo vidli boma pa pridna ko pride domov. Zdaj pa grem jaz tudi spat pa mal še tv gledat še nisem ravno za pred računalnik sem še malce boga.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 21:14:11
|
|
|
|
Anitka
|
Orhideje veš, da veliko mislim na vas, na moje stare in tudi nove soborke. Le včasih se nočem preveč v teh temah oglašat, ker morda kateri pričakajoči ne bi preveč pasalo. A vseeno vedite, da sem z vami in da vam res želim z roza barvo obarvan januar 2008. Kako sem? Počutim se super. Sem v 20.tednu in naš zakladek me pri sodelovanju na RR-ji prijetno brca in podi v drug položaj, samo ne sedeč
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:20:18
|
|
|
|
LuNa73
|
Čer... en hiter pozdravček..pol grem pa čekirat če me je katera pogrešala en mal, pa kej hvalila kak fajn sem pa kako sem (če je slučajn Kahlica moja kej zalutala sem gor).... pa na ZS-je odgovort (ja Polaris, ti si mi dala zdej enga dela... )...ko pa vse to nardim pa še mogoč kako rečemo, če ne bom prevč grdo gledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:24:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO sončnica daj mi prosim pomagaj, rabim slikce od babyev....tak k je tvoj avatar...sem že pozabila kako se imenuje ta fotografinja k slika dojenčke v raznih pozah annie....nevem priimka mislim da nekaj na G......nujno bi rabila, daj mi povej kje si ti staknila ta avatar....tud ostale prosim za pomoč?!?!? sončnica če si včeraj ga ornk žingala bo...za vsak slučaj še jutri daj!!!!! da si ne bi ti slučajn šla kakega avatarja zamenjat ..... ker tole je pa res tvoj zaščitni znak... sej je bebica... tak, da ne drzni kaj spreminajt... no v mislih si ga lohk ...čeprav se smejim, mislim čist zares... Aja pa še nekej... glede na to, da maš rok septembra in da boš mela devico ali devičnika, sem se jst oločla, da če že kdaj, pol greva midve na sokeca po tvojem porodu...ker če bi šli prej in bi mene spoznala... pol bi si zaželela da al rodiš prej al pa kasnej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:28:17
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce, rabim malo vzpodbude!!! Mi zamuja ze 5 dni...31.12. me je zacelo zvijat kot ponavadi pred in je trajalo tri dni, zdaj pa je nehalo, ampak kriz pa boli kot 100 hudicev. Je kera ze imela pozitivne izkusnje s tem? Aja pa prsi me bolijo, ampak ne tako kot ponavadi (bolj bradavicke). Ne bi pa se rada testa delala, ker se bojim da bom razocarana.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:39:28
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Orhideje veš, da veliko mislim na vas, na moje stare in tudi nove soborke. Le včasih se nočem preveč v teh temah oglašat, ker morda kateri pričakajoči ne bi preveč pasalo. A vseeno vedite, da sem z vami in da vam res želim z roza barvo obarvan januar 2008. Kako sem? Počutim se super. Sem v 20.tednu in naš zakladek me pri sodelovanju na RR-ji prijetno brca in podi v drug položaj, samo ne sedeč Antika, smo zelo vesele, če nas obišče katera od starih partizank in nam dovoli z njo deliti svoje nove občutke. Vrjemi, med januarčicami smo vse neizmerno vesele, ko kateri od deklet po dolgem (al pa kratkem) boju uspe in verjamem, da bi se marsikatera med nami z veseljem za kak mesec odpovedala svoji sreči v dobro svoje soborke,... zato draga Antika, so tvoji pomisleki povsem odveč. Upam, da se boš le še kaj oglasila, pa da ti ne bomo preveč nadležne z vprašanji, kako bo, ko bo Ah ja, kar pa se tiče vpisa na seznam navijačic, pa ne bit žalostna, če malo dlje traja. Naša glavna moderatorka seznamčka je namreč v stanju, ko se sanje sanjajo tud podnevi,... Želim ti še prijazne preostale 4 mesece in neizmerno srečo, ko tvoj zakladek prijoka na svet.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:41:20
|
|
|
|
LuNa73
|
ancica... najbolj zanesljivo ti bo povedal testek...pa čeprav tud ta včasih pokaže lažni minus čeprav res ne vem, al je hujše bit razočaran, al to da si v negotovosti... no, mene bi bolj drugo..ampak ljudje smo si različni . Vsekakor pa ti držim pesti, da je to to, kar si želiš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:42:52
|
|
|
|
polaris
|
Ancica, nič se bat pa hitr na testek lulat! Čakamo rezultat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:44:09
|
|
|
|
polaris
|
Oj LuNa, pa smo nočne ptice spet skupaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:44:28
|
|
|
|
_ancica_
|
sem se odlocila pocakati do ponedeljka, ker imam ze par slabih izkusenj s pozno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:45:25
|
|
|
|
_ancica_
|
vam pa vsekakor sporocim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:45:33
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Oj LuNa, pa smo nočne ptice spet skupaj? Jah, a ti jst zgledam kot ptica???? A si že vidla luno s krili Pa gorih te čakata dva.... ZS-ja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:46:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ vam pa vsekakor sporocim Ja, to pa le glej, da ne pozabiš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 22:46:49
|
|
|
|
tany83
|
Ancica... jst tud drzim pestke zate.... ... upam, da ugledas ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:00:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ancica... jst tud drzim pestke zate.... ... upam, da ugledas .... hvala upam, da nam bo vsem uspelo! sem hotla zastavo dat gor, pa sem potem vidla tega otrocicka hudicka in sem si premislila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:01:40
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jah, a ti jst zgledam kot ptica???? A si že vidla luno s krili Pa gorih te čakata dva.... ZS-ja Se bom pustila presenetit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:07:13
|
|
|
|
polaris
|
Mislim, če kak netopirček mim prileti bom dobro pogledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:16:57
|
|
|
|
_ancica_
|
joj punce, ste mi vse pobegnile...no ja, vam oprostim, ker vem da je ze pozno...nocko!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:17:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo prečekirala vse kar me je zanimal... čuj, polaris, pa kje si zdej ti? Med kravami al vinskimi trtami? Jah sej bom kmal odnetopirala do postle...jutri delam ... pol pa... en dan držanja noge v luft..al pa kr vse štir od sebe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:34:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj punce, ste mi vse pobegnile...no ja, vam oprostim, ker vem da je ze pozno...nocko! jaz sem sla vecerjo kuhat... pa se moj dragi je bolan, lezi u postli.. tko da jst mal tle visim, ceprav se pritozuje, da bi mogla tm bit.... ja sej hudick je tud dobr, meni pa je ta zastava fuuul v oci padla...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:35:09
|
|
|
|
polaris
|
Pa saj sem že tukaj, ne še odfrfotat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 4.1.2008 23:37:26
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja sej hudick je tud dobr, meni pa je ta zastava fuuul v oci padla... A sam zastava?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.