|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
4.1.2008 21:02:56   
KAHLO
sončnica daj mi prosim pomagaj, rabim slikce od babyev....tak k je tvoj avatar...sem že pozabila kako se imenuje ta fotografinja k slika dojenčke v raznih pozah annie....nevem priimka mislim da nekaj na G......nujno bi rabila, daj mi povej kje si ti staknila ta avatar....tud ostale prosim za pomoč?!?!?

sončnica če si včeraj ga ornk žingala bo...za vsak slučaj še jutri daj!!!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
4.1.2008 21:06:15   
sončnica24
Včeraj nisem bla nič več pridna sem bla preveč boga se mi je celo noč nekaj bledlo, bom pa jutri probala bit če bo moj prišo če ne bo do nedelje potegno.

http://www.avatarji.com/

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
4.1.2008 21:08:36   
KAHLO
jah daj se potrudi noooooooooooo.....pa ja morš v september prituser posted image user posted image
zdaj pa čajčka pa ospena, da k se tvoj vrne s kolin greš sam v napad.....itak bo mogu vse te koline in krvavice k jih je pojedu dol spravtuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
4.1.2008 21:10:59   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jah daj se potrudi noooooooooooo.....pa ja morš v september prituser posted image user posted image
zdaj pa čajčka pa ospena, da k se tvoj vrne s kolin greš sam v napad.....itak bo mogu vse te koline in krvavice k jih je pojedu dol spravtuser posted image user posted image

Zdaj si me v drobro voljo spravla, saj mogoče pa se bo O malce premaknila zaradi angine pa mi rata bomo vidli boma pa pridna ko pride domov.

Zdaj pa grem jaz tudi spat pa mal še tv gledat še nisem ravno za pred računalnik sem še malce boga.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
4.1.2008 21:14:11   
Anitka
Orhideje veš, da veliko mislim na vas, na moje stare in tudi nove soborke. Le včasih se nočem preveč v teh temah oglašat, ker morda kateri pričakajoči ne bi preveč pasalo. A vseeno vedite, da sem z vami in da vam res želim z roza barvo obarvan januar 2008.

Kako sem? Počutim se super. Sem v 20.tednu in naš zakladek me pri sodelovanju na RR-ji prijetno brca in podi v drug položaj, samo ne sedečuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
4.1.2008 22:20:18   
LuNa73
Čer... en hiter pozdravček..pol grem pa čekirat če me je katera pogrešala en mal, pa kej hvalila kak fajn sem pa kako user posted image  sem (če je slučajn Kahlica moja kej zalutala sem gor).... pa na ZS-je odgovort (ja Polaris, ti si mi dala zdej enga dela...user posted image )...ko pa vse to nardim pa še mogoč kako rečemo, če ne bom prevč grdo gledalauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
4.1.2008 22:24:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sončnica daj mi prosim pomagaj, rabim slikce od babyev....tak k je tvoj avatar...sem že pozabila kako se imenuje ta fotografinja k slika dojenčke v raznih pozah annie....nevem priimka mislim da nekaj na G......nujno bi rabila, daj mi povej kje si ti staknila ta avatar....tud ostale prosim za pomoč?!?!?

sončnica če si včeraj ga ornk žingala bo...za vsak slučaj še jutri daj!!!!!

da si ne bi ti slučajn šla kakega avatarja zamenjat user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ker tole je pa res tvoj zaščitni znak... sej je bebica... tak, da ne drzni kaj spreminajt... no v mislih si ga lohk user posted image ...čeprav se smejim, mislim čist zares...

Aja pa še nekej... glede na to, da maš rok septembra in da boš mela devico ali devičnika, sem se jst oločla, da če že kdaj, pol greva midve na sokeca po tvojem porodu...ker če bi šli prej in bi mene spoznala... pol bi si zaželela da al rodiš prej al pa kasnej user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
4.1.2008 22:28:17   
_ancica_
Hojla punce, rabim malo vzpodbude!!!
Mi zamuja ze 5 dni...31.12. me je zacelo zvijat kot ponavadi pred user posted image in je trajalo tri dni, zdaj pa je nehalo, ampak kriz pa boli kot 100 hudicev. Je kera ze imela pozitivne izkusnje s tem? Aja pa prsi me bolijo, ampak ne tako kot ponavadi (bolj bradavicke). Ne bi pa se rada testa delala, ker se bojim da bom razocarana.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
4.1.2008 22:39:28   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Orhideje veš, da veliko mislim na vas, na moje stare in tudi nove soborke. Le včasih se nočem preveč v teh temah oglašat, ker morda kateri pričakajoči ne bi preveč pasalo. A vseeno vedite, da sem z vami in da vam res želim z roza barvo obarvan januar 2008.

Kako sem? Počutim se super. Sem v 20.tednu in naš zakladek me pri sodelovanju na RR-ji prijetno brca in podi v drug položaj, samo ne sedečuser posted image user posted image user posted image

Antika, smo zelo vesele, če nas obišče katera od starih partizank in nam dovoli z njo deliti svoje nove občutke. Vrjemi, med januarčicami smo vse neizmerno vesele, ko kateri od deklet po dolgem (al pa kratkem) boju uspe in verjamem, da bi se marsikatera med nami z veseljem za kak mesec odpovedala svoji sreči v dobro svoje soborke,... zato draga Antika, so tvoji pomisleki povsem odveč.  Upam, da se boš le še kaj oglasila, pa da ti ne bomo preveč nadležne z vprašanji, kako bo, ko bo user posted image

Ah ja, kar pa se tiče vpisa na seznam navijačic, pa ne bit žalostna, če malo dlje traja. Naša glavna moderatorka seznamčka je namreč v stanju, ko se sanje sanjajo tud podnevi,...

Želim ti še prijazne preostale 4 mesece in neizmerno srečo, ko tvoj zakladek prijoka na svet.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
4.1.2008 22:41:20   
LuNa73
ancica... najbolj zanesljivo ti bo povedal testek...pa čeprav tud ta včasih pokaže lažni minususer posted image  čeprav res ne vem, al je hujše bit razočaran, al to da si v negotovosti... no, mene bi bolj drugo..ampak ljudje smo si različni user posted image . Vsekakor pa ti držim pesti, da je to to, kar si želiš user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
4.1.2008 22:42:52   
polaris
Ancica, nič se bat pa hitr na testek lulat! Čakamo rezultat

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.1.2008 22:44:09   
polaris
Oj LuNa, pa smo nočne ptice spet skupaj?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.1.2008 22:44:28   
_ancica_
sem se odlocila pocakati do ponedeljka, ker imam ze par slabih izkusenj s pozno user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.1.2008 22:45:25   
_ancica_
vam pa vsekakor sporocim user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.1.2008 22:45:33   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Oj LuNa, pa smo nočne ptice spet skupaj?

Jah, a ti jst zgledam kot ptica???? A si že vidla luno s krili user posted image user posted image user posted image  Pa gorih te čakata dva.... ZS-ja user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.1.2008 22:46:21   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

vam pa vsekakor sporocim user posted image

Ja, to pa le glej, da ne pozabiš user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.1.2008 22:46:49   
tany83
user posted image Ancica... jst tud drzim pestke zate.... user posted image ... upam, da ugledasuser posted image user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.1.2008 23:00:49   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image Ancica... jst tud drzim pestke zate.... user posted image ... upam, da ugledasuser posted image user posted image ....

hvala user posted image upam, da nam bo vsem uspelo!

sem hotla zastavo dat gor, pa sem potem vidla tega otrocicka hudicka in sem si premislila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.1.2008 23:01:40   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Jah, a ti jst zgledam kot ptica???? A si že vidla luno s krili user posted image user posted image user posted image  Pa gorih te čakata dva.... ZS-ja user posted image

Se bom pustila presenetit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.1.2008 23:07:13   
polaris
Mislim, če kak netopirček mim prileti bom dobro pogledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.1.2008 23:16:57   
_ancica_
joj punce, ste mi vse pobegnile...no ja, vam oprostim, ker vem da je ze pozno...nocko! user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.1.2008 23:17:30   
LuNa73
Evo prečekirala vse kar me je zanimal... čuj, polaris, pa kje si zdej ti? Med kravami al vinskimi trtami? user posted image
Jah sej bom kmal odnetopirala do postle...jutri delamuser posted image user posted image ... pol pa... en dan držanja noge v luft..al pa kr vse štir od sebe user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.1.2008 23:34:02   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

joj punce, ste mi vse pobegnile...no ja, vam oprostim, ker vem da je ze pozno...nocko! user posted image

jaz sem sla vecerjo kuhat... pa se moj dragi je bolan, lezi u postli.. tko da jst mal tle visim, ceprav se pritozuje, da bi mogla tm bit....
ja sej hudick je tud dobr, meni pa je ta zastava fuuul v oci padla...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.1.2008 23:35:09   
polaris
Pa saj sem že tukaj, ne še odfrfotat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.1.2008 23:37:26   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja sej hudick je tud dobr, meni pa je ta zastava fuuul v oci padla...user posted image

A sam zastava? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.