mojčca
|
OJ Joj, kolk so danes otroci tečni, no, Manca. Smo šli prej skupaj spat, itak da sem jo čez pol ure nesla k našim dvema, preden bi mi zbudila Matica oz. ga potem je. No, čez kakšne pol ure pa me pride zbudit mami, da se Manca non stop joka. Pridem tja, ne da se je jokala, kričala je. Ja kot da bi bila depresivan ali pa tako trmasta. Pa se je pomirila za minuto ali dve, pa isto. No, to je vse skupaj trajalo do 15, potem pa sem jo na silo previla in dala spat. Sedaj pa je mir in tišina. Toliko o mojem počivanju. No, saj ko je počela take, me je res nehalo vse boleti od jeze, čudežno zdravilo. Še dobro, da je vsaj Matic priden. Ko pride moj domov, bo pa po 15 minutah itak rekel: no, zdej grem pa jaz na gasilce . Taška, tudi jaz sem začela hujšati. No, bomo videli, koliko časa bom vztrajala. Je pa res, da gredo meni kile ful, ampak res ful počasi dol. No, gredo pa hitro gor. Umivanje zob: mi jih taveliki umijemo zvečer, obvezno z zobno pasto, ker drugače je huda. Pa tudi splakne si lepo zobe. No, to ponavadi počneta z mojim, najprej ji jih umije on, lepo splakneta, potem pa si jih še sama. No, zadnje dva tedna pa umivava zobke tudi z Maticem in je čisto navdušen.