|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
4.1.2008 11:37:22   
Anonimen
ja, res,, kje pa je mojčca??? al ima poštarja v delu ali pa sosedauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.1.2008 11:37:31   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca: kako je pri vas - kje si? Danes nič kave???

Jo nisem sposobna skuhati. Spila sem že dve, sedaj pa bi šla najrajši v posteljo. Me boli glava ko sto user posted image , pa vsi sklepi. Ja, ostali so se pozdravili, sedaj pa sem jaz zbolela. Sem rekla mojmu, k dela, če bi lahko prišel kaj prej domov, pa se mu je skoraj zmešalo. Verjamem, da je za vse sam, pa da ima za en teden dela, samo kaj naj naredim, če sem pa zbolela. Ja, potrpela bom, drugega ne preostane. Še dobro, da živim skupaj s starši, da mi bodo pomagali.

Ne morem več pisati, ker res nimam moči. Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.1.2008 11:41:53   
Anonimen
joj, mojčca, potem pa se res hitro pozdravi user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.1.2008 12:01:13   
thumbelina
EVo jaz pa sam tok da se mi trga. jerca je toooook počsna, da mi bo piskr odneslo. POl jogurta je žulila dobr epol ure. Sem imela dost in vzela, ker itak ne bi tudi v naslednje pol ure kaj več pojedla..... Pa skoz nekaj govori, matr, pa naj bo vsak 5 minut tiho. Zdajle sem jo dala spat in zdaj namesto da bi spala, se bo s svojimi pliškoti eno uro pogovarjala, pol bo pa zaspala....
Zdaj moram pa tamalega zbudit, če ne pol tadrugo rundo ne bo hotel spat. Spi že od 10.,00.

Mojčca pocajtaj se...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.1.2008 12:03:34   
tinkibinki79
piškotek - S tem tunelom je pa tako... Dobil ga je pri moji mamici v službi za dedka Mraza. Zraven je 20 žogic, ki itak ležijo sedaj vsepovsod.user posted image Je narejen tako, da lahko kobaca skozi tunel, lahko je kot hiška v katero gre skozi odprtino, lahko pa odpreš samo eno stran in se kobaca notr. Meni je zeloooo všeč, dobi se ga v Pikapolonci (v Celju imajo zihr, sem videla). Je pa tako, včasih mu je zelo zanimiv, včasih ga pa niti ne pogleda. Se pa tudi spremeni v didaktično preprogo... Smo imeli pa zadnjič obisk, pa je enoletni fantek tudi zelo užival v tem tunelu.

Tako, Aljaž je malo prej zaspal, jaz grem pa urejat račune...user posted image user posted image user posted image Grozn, vse se je tako podražilo, pa še kredit za stanovanje, pa za ogrevanje sva mela prejšnji mesec obupno visok račun ( s tem da imamo kalorimetre in res paziva) itd... Moram sedaj račune za 2007 spravt, pa ta nove porihtat, pa pogledat kva je še zaplačat(ponavadi namreč kak račun založim)...

Grem izkoristit tišino...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.1.2008 12:05:49   
tinkibinki79
mojčca - Ja le pazi nase. Kar vzemi si čas in se pozdravi. je pa res, da moški nobene bolezni ne prehodijo, pa ženske skrbimo za njih pa crkljamo.... Ko pa same zbolimo, si pa mormo same čaje kuihat, kosila kuhat pa za vse skrbet... Sej bo. Veliko čajčka in lekadolčku...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.1.2008 12:17:10   
taška30
Mojčca, drži se, me smo s tabo.user posted image user posted image

Thumbelina, pa kaj se sekiraš, če pol ure je? Pa naj, saj ima čas. Ti pejd pa na RR al pa cajtenge beri zraven.  A moraš zraven sedet in gledat al kako? Jaz sem našo Manco že navadila, da ne sedim ves čas zraven nje za mizo, ker sem parkrat že živce zgubila, nne zato, ker je počasna, to niti ni, ampak ker samo afne gunca kadar ima občinstvo in potem se igra s hrano, česar pa jaz odločno ne prenesem in sem ji že parkrat krožnik vzela za to. Samo itak se ne sekira, ker njej je hrana bolj španska vas.user posted image  

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.1.2008 12:20:19   
tinkibinki79
Evo spet mene... računi še vedno čakajo user posted image Sem uredila še en album :brskamo, geslo je staro.
Zdej pa res šibam k računom.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.1.2008 12:24:17   
*piškotek*
Mojčca: res držim pesti da ti bo čimprej bolje! Drži se. user posted image user posted image

Tinkibinki79: hvala za odgovor! Bom šla mogoče pogledat v pikapolonco (da ga še tako vidim) pol se bom pa odločla - je pa seveda tudi odvisno koliko evrčkov hočejo za to stvar!

Album: meni je tudi končno uspelo dat v album nekaj novih slikic, geslo je enako

Zdej mi je spal 2 uri, tako da sem res v miru lahko uredila vse slike (tudi ostale, ki jih moram dat arzvit).
Moram ga it iskat vpostlejico ker me že kliče z user posted image ...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.1.2008 12:52:30   
Anonimen
no, da se še jaz malo javim.
kosilo smo pojedli. moj user posted image  je šibal nazaj v službo. lara še vedno spi. eva pa se že igra.
sem jo samo vprašala,, kako je bilo v šoli - ja, super. in sem pogledala kolena na svetlo rozni trenirki - črna!!!! ja, sigurno je bilo luštno v šoliuser posted image . mi je enkrat zaupala, da se med odmorom vedno igrajo, da je ona kužekuser posted image , in vsak dan pride domov s črnimi koleni. jao, potem pa ji naj kupim neke ful drage cunjeuser posted image  bo kik kar v redu, pa špar znamka prav tako....

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.1.2008 13:00:16   
Anonimen
piškotek - sem pogledala slikice oz sma obe z evo gledale slikice. in je prav lušten tvoj nejc s temi dolgimi lasmi, in s tistim kodrčkom na čeluuser posted image . moram ti še povedati, kaj je rekla eva pri zadnji slikici - tam ko ste vsi trije pod jelko - eeeeee mami, to pa je jezušček (mislila je nejca) v jaslicah in marija in jožef zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.1.2008 13:01:36   
thumbelina
Taška veš kaj je problem, da ima ona pred spanjem cel ritual in če ga ne izpolnemo do konca, potem je cel hudič. Najprej poje malico, potem zobe umit, , nos pucat, lulat, celo knjigo prebrat (dones sem orala Sapramiško prebrat), pesmico zapet in jo polupčkat. In hudič je da če se predolgo obira za mizo, se vmes tamal zbudi in je lačen kot hudič in mu moram dat takoj jest če ne se dere kot zverina in potem odpade pravljica itd. In potem noč ejit spat in imam dvojno vpitje. Pri kosilu se sicer ne razburjam kaj preveč. Sam vseeno bi jo pa rada navadila da je en red in da ko je čas za hrano se je in ničesar drugega. Ona bi pa sanjarila za mizo 100/h in pol postan krompir četz eno uro jedla...

Ma ja vem da kompliciram, ampak taka sem, da hočem met red...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.1.2008 13:15:49   
tejkag
Halo! user posted image
Naša je pravkar  user posted image   tako da je mama spet malo fraj  user posted image . Za kosilo sem delala špagete in polivko, pa sem user posted image dala čisto omako in pire krompir. Je jedla kot velika user posted image .
gesla-nimam pojma o vaših geslih za albume, zgleda da ste se zmenle takrat ko sem jaz mela crknjen računalnik. Bi mi katera poslala zs, da bi jaz tudi videla vaše user posted image   ? plosim plosim user posted image
No moj je predlagal da bi pa danes šla sama  user posted image   na večerjo v dvoje-no na pico. Malo druženja nama itak ne bi škodlo, mogoče si bova potem še privoščila  user posted image . Je bla suša zadnje dni, teta na obisku...user posted image
Uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.1.2008 13:28:43   
aischa
tejkag gesla imaš na zs

komaj sem uspela priti do računalnika da se vam malo pridružim. pa očitno ne bo nič ker imamo spet alarm v posteliciuser posted image .

upam da ste se vse ki ste bile bolane pozdravile in tudi naši user posted image da so vsi zdravi.

se vam oglasim kasneje ko bo moj doma

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.1.2008 14:00:49   
taška30
Ja, Thumbelina, saj razumem tele rituale. Pri nas mora iti zvečer vse po točkah, drugače je juhuhu. Sva parkart probala jo prej stuširat, pa da bi bila potem še malo z nama na kavču v pižami, pa je bil čisti raztur. Iz kopalnice jo je treba odnest (!!!) na njeno posteljo, da potem tam tudi ostane, drugače bi se ona še kar šetala.
Problem je zdej, ker ko smo bili zdej čez praznike sami trije, je Julija hodila spat že ob sedmih, Manca pa je navajena, da gre to po redosledu najprej se kopa Julija, potem greva me z Julijo v spalnico in onadva z atkom v kopalnico. Samo to je zdej zanjo prekmalu in zdaj julijo nategujemo do osmih.user posted image

Samo ste pa pridni, da perete zobe po malici. pri nas se še vedno perejo le zvečeruser posted image , pa še to tuli, da noče paste gor, jo probam malo narihtat, da bi si še zjutraj, pa čist znori. pa OK, bomo že, sej če se jaz spomnim, sem si menda začela še zjutraj umivat zobe proti koncu osnovne šole, prej to nekak ni bilo v navadi, zvečer pa obvezno. Manca se še počesat ne pusti, pa po obrazu umivat tud ne, ampak to pač počnemo na silo.user posted image  Enkrat ko bo v puberteti in ko bo visela v kopalnici po uro in več, mi bo tole najbrž smešno.user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.1.2008 14:07:28   
Mojca B
taška: tud mi zobe peremo samo zvečer. Sicer si jih sam in OBVEZNO z njegovim kaladontom, na koncu še jaz malo popraskam . Zjutraj pa pozditis dobi. Mi gremo totalno neumiti, nepočesani in z neumitimi zobmi v vrtec. Ker Gaju traja vsaj 20 min, da se zbudi, pr nas pa vse bl na knap delamo. kar kr v spanju oblečemo in pol ga Igor odtroga v avto.. to je to...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.1.2008 14:12:02   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

Mi gremo totalno neumiti, nepočesani in z neumitimi zobmi v vrtec.

Ha, ha, mi isto. No zadnje čase jo jaz češem v predsobi, medtem ko ji ati oblači bundo.
Samo zdej je itak brezveze, ker ima kapo in ko jo da dol, vse pokonc stoji.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.1.2008 14:12:29   
thumbelina
Ti tole umivanje zob je tok smešno: naši smo začeli tako  ko je bil taprvi zobek bolj konkretno ven. To se je drla kot zmaj in drla se je do cca enega leta in pol. Potem pa je zadevo sprejela in zdaj ima v kopalnici svojo plastično pručko, svojo pasto in vse sama naštima, tko da jaz pridem samo do konca podrgnit da so zobje ok umiti. Tud usta si zna sama splaknit. Umije si jih zjutraj, pred spanjem opoldne in zvečer. Za to ni treb adebatirat, sam problem je ko se vems med umivanjem spomni in se kr gleda v špeglu in dela ene grimase in umivanje kr naenkrat traja hudo dolgo....

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.1.2008 14:14:10   
thumbelina
NO vidiš jaz jo pa vedno pozabim počesat in pol v vrtcu gledam tiste poštirkane otroke, naša pa kot eno strašilouser posted image . POl ji pa tam nekaj gladim lase....

Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.1.2008 14:23:15   
taška30
A lahko tule javno objavim, da sem od danes naprej na dieti. Kao ločevalni, ampak prirejeni. Sadje in zelenjava dovoljena ves čas in v vseh količinah, ostalo po predpisanih dnevih. Tudi zajtrk ne bo le sadje, ampak tisto, kar je na tisti dan dovoljeno, pa malice bojo tud če bo potrebno.user posted image  Ampak zdrave!
Samo ne vem kaj bom s tono sladkišev, ki jih je prinesel dedek mraz, po moje bom na OH dneve vse požrla.user posted image

Priznam, imam 66kil in jih mislim sklestit na 59!!!!!!

Občasno spodbujanje dobrodošlo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.1.2008 14:45:50   
thumbelina
kolk si pa velika?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.1.2008 14:52:31   
taška30
165-166cm

Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.1.2008 15:00:35   
thumbelina
no jsz imam pri 1,7 m celih 84 kg user posted image . bi bla vesela če shujšam na 78...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.1.2008 15:02:24   
Mojca B
taška30: midve sva pa kr nekak na istem, po višini in kilaži... če ti rata na 59 pridit prosim še men sporoči. samo po moje bom kr na šiht počakala še tele 3 mesece pol pa itak tempo svoje nardi in bodo kar dol padle kile....:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.1.2008 15:26:30   
mojčca
OJ

Joj, kolk so danes otroci tečni, no, Manca. Smo šli prej skupaj spat, itak da sem jo čez pol ure nesla k našim dvema, preden bi mi zbudila Matica oz. ga potem je. No, čez kakšne pol ure pa me pride zbudit mami, da se Manca non stop joka. Pridem tja, ne da se je jokala, kričala je. Ja kot da bi bila depresivan ali pa tako user posted image  trmasta. Pa se je pomirila za minuto ali dve, pa isto. No, to je vse skupaj trajalo do 15, potem pa sem jo na silo previla in dala spat. Sedaj pa je mir in tišina.

Toliko o mojem počivanju. No, saj ko je počela take, me je res nehalo vse boleti od jeze, čudežno zdravilo. Še dobro, da je vsaj Matic priden. Ko pride moj domov, bo pa po 15 minutah itak rekel: no, zdej grem pa jaz na gasilce user posted image user posted image user posted image .

Taška, tudi jaz sem začela hujšati. No, bomo videli, koliko časa bom vztrajala. Je pa res, da gredo meni kile ful, ampak res ful počasi dol. No, gredo pa hitro gor.

Umivanje zob: mi jih taveliki umijemo zvečer, obvezno z zobno pasto, ker drugače je huda. Pa tudi splakne si lepo zobe. No, to ponavadi počneta z mojim, najprej ji jih umije on, lepo splakneta, potem pa si jih še sama. No, zadnje dva tedna pa umivava zobke tudi z Maticem in je čisto navdušen.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?