|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
4.1.2008 18:02:58   
neela
Biba12 - pozdravljena user posted image !
Da ti kar takoj malo 'posvetujem' - punca, ne čakat, kdaj bo 'pravi' čas za user posted image !!
Nočem te strašit, vendar sem bila jaz ista...pa se je pri meni uresničila tista stara 'vraža' - človek obrača, bog obrne. Vse je moralo biti 'tipi top', da sva se z mojim user posted image  odločila da bi postala user posted image . Sedaj pa na to čakava že 2 leti! Medtem so vse moje prijateljica zanosile/rodile, jaz pa še vedno ostajam praznega naročja. Leta pa se obračajo.

Nočem biti patetična, ker sem po naravi pravi user posted image , vendar me malce pogrejejo mnenja punc tle gor, ki so v dvomih, kdaj zanosit. Spoštujem vsako voljo in svobodno odločitev, samo če bi meni nekdo rekel kaj takega 5 let nazaj, bi pošteno premislila.

Itak pa bo 2008 naše leto....čutim na mehurju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.1.2008 12:23:40   
janney
Danči punčike user posted image

Jaz imam pa eno vprašanje: Ali lahko user posted image  pričakujem sedaj malo prej glede na to da sem K. jemala od 4-8 dan prej pa od 5-9 dan in sem dubla user posted image  30. dan, no seveda upam da je ne bo?

sem pa prejle na forumu Želimo si novega člana prebrala da je "Anonimni" uspelo v drugem ciklusu K+Aglurab. user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore!

papa Janney

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.1.2008 13:44:36   
neela
Janney - vidim, da te matra, tako kot mene... in če Mašin seznamček klomifenk še drži, imava dan D na isti dan - 7.1.. Jaz sem že malo nervozna, trebuh imam napet, občasno me obhaja slabost...pa ne vem ali je to napoved prihoda user posted image  ali pa samo nervoza user posted image user posted image
Kako to, da si v tem ciklusu drugače jemala K?

Meni je delal G samo pri 1. ciklusu UZ, tako da sem vedela, kdaj bom dobila M (ta je prišla 31. dan, kar je zame rekord v točnosti!). Pri tem ciklusu pa UZ nisem imela user posted image , tako da sploh ne vem, kaj in koliko sem pridelala. In ker mi je 7.1. 28. dan bom poskušala zdržati in ne-še delati testa vsaj do konca tedna...user posted image . Sem pa v obeh ciklusih jemala 1 tbl, 5-9 dan.

Kakorkoli, držim nama pesti, da OBE končno zagledava magični user posted image user posted image .

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.1.2008 14:03:21   
janney
neela- meni je dr. Reš  malce spremenil čas jemanja K (po pol tabletke od 4-8 dne) zraven pa še Aglurab! Danes je moj 28 dan, ponedeljek pa 30 dan ampak ker so me jajčniki v tem ciklusu najbolj boleli 14 dan (prej 16 dan ko sem jemala 1 tabletko od 5-9 dan) mislim da bo cas prihoda user posted image  malo prej, čeprav tega občutka še nimam in upam da tudi tako ostane in da pride user posted image .

Znakci hmmmmm tako kot vedno boleče prsi takoj po O le da imam bolj očutljive bradavičke in pa špikanke v maternici kot bi me en malo zarezal! to je to kar pa lahko pomeni tudi prihod user posted image .

Jaz tudi upam za naju da bo user posted image user posted image  in za ves ostale tudi naj se leto 2008 začne z nosečkami!

Aja še eno vprašanje: Ker jemljem Aglurab in ker ga moram takoj prenehati jemati ko izvem za user posted image  me zanima do kdaj lahko čakam do katerega dne?

PAPA

Janney

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.1.2008 16:04:15   
neela
Janney - za Aglurab ne bi vedla, ker ga jaz nimam user posted image .
Do kdaj nameravaš počakati oz delati test?

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.1.2008 16:18:19   
nati80
Pozdravljene Klomifenke!
Prvič se javljam, ali me vzamete v svojo sredino? Tudi sama sem ena uporabnic klomifena. No, pa nekaj me zanima: klomifen sem jemala 2 meseca 2tbl. na dan od 3-7 dneva ciklusa. No in po dvek mesecih sem dobila grozno bolečino v jajčniku, zato sem odšla do moje ginekologinje in na pregledu z UZ mi je ugotovila 66mm veliko cisto katero je naslednji dan spunktirala, tako da sem prekinila z jemanjem klomifena. Kaj mislite zakaj je prišlo do tega ali se je že kateri to zgodilo?

Veliko plusov vam vsem želim v letu 2008

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.1.2008 16:28:18   
stunfek
nati80, uf, to pa je bila velika cista! težko je reči zakaj pride do njih - a tvoja G ti ni nič obrazložila zakaj je do tega prišlo? Imaš pa kar "hudo" dozo klomifena! 2 tabletki. A je rekla G, da bosta dozo zdaj zmanjšali? Te spremlja z UZ, ko si na klomifenu?

Držim pestke neela in janney, da vama obem pokaže plusek na 7.1. :)))!

Mi smo še kar v obdobju, ko je treba bit priden - skoz pozabljam, da ta mesec nisem na klomifenu user posted image  mi je prav žal, da sem zamehurila. vseeno držim pesti zase in za vse soborke :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nati80)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.1.2008 16:44:38   
Fargesia
                              user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 4.ciklus 
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 3.ciklus 
  • miska73 - 5.ciklus
  • neela - 2.ciklus - 7.1. test
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek -  en ciklus brez K
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo)
  • Čačka - 3. ciklus - 11.1. test
  • janeey - 1.ciklus - 7.1.test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 3.ciklus
  • ANIME - 1.ciklus
  • biba77 - v januarju začne s klomifenom
  • nf- 1.ciklus - 10.1. test
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.1.2008 17:54:16   
nati80
Hvala za tako hiter odgovor.
Ne nič mi ni prav obrazložila, rekla je samo, da to včasih pride in da naj ne skrbim, ker baje ni tako hudo. Nimam pojma, če mi bo zmanjšala dozo al bom skoz jedla tolko tabletk.
Sploh si ne morem predstavljat, da nas je tolko s takimi težavami tukaj, ne vem, če bi mi kdo 5 let nazaj rekel, da bom imela problem zanosit bi se mu smejala. Danes mi pa ni smešno.

Uživajte

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.1.2008 18:16:05   
neela
Stunfek - hvala za želje - da se vsaj uresničijo, pa da ti prideš takoj za nama...da se končno premaknemo iz 'zanositve' v 'nosečnost', ne?
In če sem lahko malo zlobna - nič ne skrbi, če si en mesec brez K, po mojem skromnem čisto laičnem mnenju se filamo s tako kemijo, da me ne bo nobeden čisto prepričal, da se v 1 mesecu kvazi sčistimo...tako, da res upam, da si pridelala lepa jajčeca, ki bodo hrepenela po user posted image .

nati80 - pozdravljena v klubu, vidim, da ti je Maša82 že podelila člansko številko user posted image .

(odgovor članu nati80)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.1.2008 19:26:04   
Anonimen
Neela, pri meni je tako, da sem ravno zamenjala službo - komaj 3 mesece sem tukaj. Sicer imam za nedoločen čas, ampak tega res ne bi rada takoj izkoristila, ker se mi že to zdi ful lepo, da so mi takoj dali za nedoločen čas. Vem, da je možnost, da 2 leti ne bo nič. Lahko pa, da bo takoj. In bi mi bilo mal nerodno, da bi kar takoj rekla, da pričakujemo user posted image . Zato bom še mal počakala, potem pa kar bo, pač bo. user posted image

Veliko sreče vsem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.1.2008 21:15:29   
stunfek
maša...čeprav nisem na klomifenu, vseeno upam, da morda kaj rata...zato prosim vpiši zraven mene, da bom delala test 21.1. :) če me seveda prej ne preseneti user posted image .

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.1.2008 10:42:54   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 4.ciklus 
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 3.ciklus 
  • miska73 - 5.ciklus
  • neela - 2.ciklus - 7.1. test
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. test
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo)
  • Čačka - 3. ciklus - 11.1. test
  • janeey - 1.ciklus - 7.1.test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 3.ciklus
  • ANIME - 1.ciklus
  • biba77 - v januarju začne s klomifenom
  • nf- 1.ciklus - 10.1. test
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
6.1.2008 10:58:21   
janney
Pozdravljene!

No pa je user posted image  prišel!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj jaz sem tako razočarana kar na jok mi gre kako naj to vsaj malo odmislim!

neela upam da pri tebi ta user posted image ne pride!

papa

Janney

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
6.1.2008 11:08:08   
stunfek
žal mi je janney, da te je obiskala! user posted image  držim pesti za ostale nečakajoče!

Stunfek

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
6.1.2008 11:56:57   
nf
O punce kako smo klepetave danes user posted image
Janney, ne se preveč sekirat, sej to je bil šele prvi cikel. Bo že enkrat in navijam, da bo kmalu!!
Neela zate pa tudi držim pesti!! A delaš jutri test?
Jaz imam pa tudi že vse možne nosečniške (beri PMS) znake, od tega da me glava boli, v trebuhu špika, slabo spim pa valda me joške bolijo, skratka vse user posted image  Ta mesec sem dodala v mojo paleto še boleč križ user posted image  Cela štala, sploh si ne predstavljam, kakšna bom jutri v službi.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.1.2008 16:54:04   
janney
nf to je bil moj že kar tretji ciklus z K. user posted image  ampak prvi tak ciklus ki mi ga je predpisal dr. Reš ampak žal tudi ta ne uspešen! Gremo naprej in upat da je naslednji mesec ne bo!

papa

Janney

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
6.1.2008 17:07:02   
nf
Janney user posted image  user posted image  Boš vidla, da ti bo enkrat ratalo. Zdej se pa pejdi malo pocrkljat svojemu dragemu in skupi splanirajta, kako bo fino, ko bo oktobrska štručka user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
6.1.2008 17:32:32   
stunfek
ne sekiraj se janney. veš, da bo ratalo! Držim pesti, da čim prej! user posted image  V četrto gre rado? :)

jaz imam pa po mojem mnenju danes ovulacijo. seveda ne morem zagotovo vedeti...ko bi vsaj to lahko točno predvideli, a ne? Pol bi bilo veliko lažje zadeti ta prav dan.

Saj bo punce. enkrat zagotovo za vse nas! user posted image

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
6.1.2008 17:34:32   
neela
janney - žal mi je, da vama ni v tretje ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, kako ti je pri srcu, ker sem sama na tisti dan, ko se pokaže user posted image  (ali pa ko mi CB pokaže -) čisto 'out' - po eni strani jezna na cel svet, ker nama ne rata, po drugi strani pa sem jokava sto na uro. Grem pa tisti dan čimprej spat, ker novi dan prinese nov zagon, zato se danes zjoči - jutri pa s pokončno glavo v nove boje!!!

nf - za test bom poskušala zdržati do konca tedna, ker mi je v bistvu jutri 28. dan, če seveda ne bo prej prišla user posted image , hudobnica!

Me pa zanima, punce, ali ste ve - tiste, ki imate za seboj že nekaj ciklusov - vsak mesec čutile enake simptome PMS ali se je od meseca do meseca razlikovalo? Meni je čudno, ker sem prvi mesec res čutila - napeti trebuh, špikanje v jajčnikih, boleča prsa - UZ mi je pokazal lep folikel...pa ni bilo nič. Ta mesec pa vseh teh znakov ni bilo, UZ tudi nisem imela - sedaj pa se bojim, da ta mesec nisem dobro reagirala na K. Kaj ve mislite?

Sicer nekako več nimam upanja, da bom sama ta mesec zagledala user posted image ...ne vem, zakaj - mogoče se samo tolažim, da mi bo za kakšno stopnjo manj hudo, ko bom zagledala user posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
6.1.2008 17:36:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

jaz imam pa po mojem mnenju danes ovulacijo. seveda ne morem zagotovo vedeti...ko bi vsaj to lahko točno predvideli, a ne? Pol bi bilo veliko lažje zadeti ta prav dan.

Stunfek - takoj dol z RR in user posted image user posted image user posted image - akcija!!!!  user posted image   user posted image ...pa veliko sreče!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
6.1.2008 17:39:05   
stunfek
neela, jaz sem na istem kot ti, kar se tiče simptomov. nič kaj hudo me ne špika in dvomim v ovulacijo...edino ovulacijska sluz je obilna kar mi daje upanja, da morda pa le bo. Meni je zato ful bolj fajn kadar sem na UZ, da vsaj vem, kako in kaj. Tole ugibanje al je al ni mi ni kaj preveč všeč. Samo po mojem, če si na klomifenu ni hudiča da nisi ovulirala :) Držim pestke!!

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
6.1.2008 17:40:19   
stunfek
hahahahah...ja, samo, da ta malo dava spat :) pol je še to problem...ko bi, pa ne moreš :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
6.1.2008 17:45:57   
neela
veš stunfek, pravi ena moja prijateljica, da ko ne moreš, pa si frizuro popravi in preseneti svojega user posted image , pa bo zagotovo šlo....

P.S.: ta 'spodnjo' frizuro, da ne bo pomote....  user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.1.2008 17:52:53   
stunfek
neela, saj jaz sem mislila bolj na to, da mora hčerka spančkat in potem bo akcija. včasih se ji enostavno ne moreva "skrit", ker pač ni motivirana, da bi se kaj vneto igrala sama :) ne vem kako je pri drugih ampak meni je to kar problem. potem pa še včasih noče ali pač ne more zaspat, pol je pa štala...hihihi.

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?