|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
6.1.2008 17:59:12   
neela
upsi....to so pa čisto druge dimenzije, sorry (to pa zato, k ne razmišljam, ker nimam takih izkušenj)....jaz pa takoj na pokvarjeni del....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.1.2008 9:55:00   
nf
Neela user posted image  user posted image  user posted image  pokvarjenka! Ti bi pa takoj frizirala user posted image  Moram priznat, da sem ob prebiranju vajinih postov tud jaz začela takoj bolj v tvojo smer brcat hehe user posted image
Ah ja jst imam pa filing, da bo M vsak čas tu. Pismo ej, še včeri sem imela vse možne znake, danes sem pa že na pol poti do user posted image , joške me ne bolijo več, v trebuhu me začenja šraufat...user posted image
Kako ste pa ve kej?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.1.2008 10:22:55   
ANIME
Pozdravljene punce!

Evo zdaj ko so prazniki za nami, se tudi jaz javljam.

Prvi krog Klomifen ni nič pomagal, zato sem zdaj v drugem krogu po 1/2 tabletke na dan.
user posted image  ne pričakujem je nekje okoli 20.01.08, kar pomeni, da smo ravno ta vikend bili bolj pridni!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.1.2008 11:40:57   
Petra1111
Živjo punce,
vidim, da ste bile zelo pridne v času, ko nisem bila na RR. Najprej želim vsem mojim sotrpinkam da v letu 2008 želje postanejo resničnost. Torej čim več novic o plusih!
Tudi jaz naj bi danes napravila test, pa vseeno odlačam, ker nimam nobenih znakov nosečnosti, ampakmi tako vsaj upanje ostaja.
Vidim, da nas je kar nekaj takih, ki smo čakale današnji dan. Joooj, upam, da nam bo uspelo.
Držim pesti

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.1.2008 12:40:08   
čačka
Pozdravljene

Držim pesti, da bodo danes prikazani samo pluseki. Pa naj bo tako tudi ta teden, na naslednji in naslednji... user posted image
Mene pa test čaka 11.1. Sem zelo zelo pozitivno nastrojena in prepričana, da nama je tokrat ratalo. Think pink, a ne!?!?

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.1.2008 13:00:54   
Tiara123
Pozdravljene kolimfenke, izteka se moj 3. mesec in trenutno čakam na user posted image Že nekaj dni se sicer pojavlja redečkast izcedek, ki se noče spremeniti v user posted image , niti noče izginiti. Trenutno sem v stanju negotovosti, čakam do konca tedna, če se slučajno prej ne pojavi user posted image .

Za vse držim pesti in navijam za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.1.2008 13:12:04   
nf
ja hudo, kolk se nas je zvrstilo ta teden!! user posted image  user posted image  user posted image  Ja punce, jaz navijam za vse nas!
Moram priznat, da meni razpoloženje niha iz minute v minuto. Tko nekak verjamem, da je K pomagal, ampak še vseen se mi zdi, da verjetno spet ni ratal. In potem sem 5 minut ful optimistična, potem spet 5 minut pesimistična... res je najtežje zdržat zadnjih par dni user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.1.2008 13:29:33   
Tiara123
nf, pri meni je isto, vsakih 5 minut se mi menja razpoloženje. V petek, ko sem dobila krvavkast izcedek, kar 5 dni prehitro, sem bila že čisto potrta, ampak zaenkrat še ne bom vrgla puške v koruzo, čeprav sem skoraj prepričana, da ni uspelo...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.1.2008 14:29:04   
Petra1111
tudi pri meni se menja razpoloženje...ampak trenutno sem optimistična in res upam, da nam uspe. Je že čas,da začnejo deževati dobre informacije.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.1.2008 16:07:20   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Petra1111

Je že čas,da začnejo deževati dobre informacije.

jap, to pa res! Dejmo punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.1.2008 16:12:28   
neela
evo mene, pokvarjenke..user posted image ...
tudi jaz sem se odločila, da defenitivno počakam do konca tedna (v primeru, da hudič še ne pride...), tako je vsaj upanje daljše... ko prebiram vse te naše maile, bi nekdo zunanji rekel: ''kako patetične so te punce!''...ampak me se razumemo, ker smo vse na isti valovni dolžini, ne?

jaz pa našo 'urednico' Mašo82 pogrešam - mislim, da ima na seznamu kar nekaj popravkov za vnesti.... Maaaaaaaaaašaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...me smo v akcijiiiii!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.1.2008 19:50:01   
čačka
Ti Neela mala packica user posted image user posted image
Ej, spet ugotavljam, da imava podobne situacije... tudi pri meni nekdo komentira ta forum; a kaj naj mu razlagam, saj ne bo nikoli dojel... Pravzaprav pa sploh ne rabi!
Punce jaz rabim dobre novice... hitro napišite, da ste zagledale pluseke... tako mi date upanje!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.1.2008 20:52:19   
neela
ma ja čačka, tudi meni dol visi (no, ne dobesedno - da ne bo zopet kakšne pomote...user posted image ), kaj si kdo misli, kaj vse pišemo tle..
Jaz sama pri sebi vem, da so mi takile forumi in take super punce, kot ste ve klomifenke, kot balzam za dušo. Vsak dan res komaj čakam, da zvem, kaj se dogaja na RR in če je kakšna le ugledala user posted image ...sploh, če je na to magično črtico čakala dlje. Kar me pa najbolj veseli, pa je to, da me samo punce tle gor, ob dnevih, ko sem na cel svet jezna (ko zagledam - ) razumete, kako mi je. 

HVALA HVALA HVALA  user posted image  ZAKON STE!!!          user posted image

No, sedaj pa prosim, da začnete 'kapati' z novicami o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.1.2008 21:43:02   
Petra1111
ja, očitno sem bila res preveč optimistična, saj mi je test žal pokazal - user posted image Sem rabila celo popoldne, da sem se vsaj malo potolažila. Res, da nisem imela nobenih znakov, ampak user posted image mi pa še nikoli ni zamujala 4 dni, zato res nisem več zdržala. Očitno 7 ni  moja srečna številka.
Upam, da boste ostale imele boljše informacije. Držim pesti.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.1.2008 22:13:28   
stunfek
ojla petra1111...saj bo, boš videla. teli naši bejbiji nas pustijo fejst čakati, da smo jih potem toliko bolj vesele :) En user posted image  zate in hitro se napolni z novo energijo za nove boje. Pravilo foruma pa je...dokler ne pride user posted image  še ni konec :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.1.2008 22:26:55   
Petra1111
stunfek, hvala ti.  Ne vem, kako bi prenašala vse to brez vas. Pomaga, ko lahko nekomu malo pojokaš - in to nekomu, ki te res razume.
Upanja pa danes nimam več veliko, saj test najbrž pokaže pravi rezultat. user posted image Nisem še slišala, da bi katere pokazal test - in bi bila noseča. Pa čeprav bi rada videla, da je res.
Stunfek in ostale- držim pesti in čakam na dobre informacije

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.1.2008 22:51:32   
nf
Petra jaz pa vem za kar nekaj punc, ki jim je test pokazal z zamikom parih tednov! Res, dokler ni user posted image , je še vedno upanje! Dejmo skupi, ŠŠŠŠŠŠŠŠCCCCCCC user posted image
Jaz sem bila pa tudi dans čist slabe volje čez dan, potem sem se valda zjokala (tolk o tem, kolk smo patetične navzven user posted image ), zdej sem pa prou dobre volje. Moram začet spet načrtovat kakšno potovanje, da se odvrnem od tega baby koncentriranja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
8.1.2008 9:32:18   
Reby
Evo punce, laparo imam 6.3., 5.3. grem v bolnico. Dobila sem Stediril M in ga jemljem od 1. dne menstruacije (nekje 25.1.) pa do 27.2. nepretrgoma. Še vedno upam, da menstruacije 25.1. ne bo :) Vsekakor vam poročam, kako in kaj. LP vsem in veliko sreče!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.1.2008 10:15:16   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • maša82 - 4.ciklus 
  • anonimna - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu - nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 3.ciklus 
  • miska73 - 5.ciklus
  • neela - 2.ciklus - 7.1. test
  • Efi - 4.ciklus
  • stunfek -  en ciklus brez K - 21.1. test
  • waiting - 3. ciklus - 2.2. test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - 3. ciklus - 11.1. test
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 3.ciklus
  • ANIME - 2.ciklus - 20.1. test
  • biba77 - v januarju začne s klomifenom
  • nf- 1.ciklus - 10.1. test
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKEuser posted image
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.1.2008 10:16:23   
Fargesia
Neela, nič ne bom jezna, če mi boš pomagala pri seznamu!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.1.2008 10:26:44   
nf
Ah ja, danes sem že opazila rjav izcedek in trebuh me začenja bolet, tko da spet verjetno ne bo nič user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.1.2008 11:32:25   
miska73
Tudi pri meni zopet ne bo nič. Danes je prišla user posted image ...
Tako, da me Maša lahko napišeš za (trenutno zadnji) 6.krog s testom 6.2.2008.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.1.2008 11:50:39   
čačka
Petra glavo pokonci! Tudi jaz v vem za primere, ko jim je test pokazal -, čez par tednov pa je bil viden +.
Nf in Miška user posted image user posted image user posted image  Samo vztrajno naprej... danes pa je dovoljeno tudi malo depresirat; jutri pa že smeška na usteka!
Reby, v kateri bolnici boš imela laporo? Tudi jaz čakam na datum nekje marca, če se bo user posted image  prikazala! Me že malo skrbi...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.1.2008 17:28:03   
stunfek
ojla punce. mislim, da je moja O (če je sploh bila) za menoj in bili smo pridni :) neelino "napačno" razumevanje mojih težav...hehehhe...me je spodbudilo in sem se sfrizirala.... user posted image user posted image user posted image . Koze! user posted image

Žal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image . Veliko sreče v 6. krogu miška73!!!! To je dvakrat 3, torej gre v dvakrat tretje dvakrat rado user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.1.2008 18:07:38   
neela
Ojla punce! Kako ste pridne v postih!
Grem kar po vrsti...
Petra1111 - tudi jaz mislim, da imajo vse najine so-klomifenke pred mano prav, če greš malo brskat Pušenjakove odgovore na med.over.net boš zasledila, da vsaka ženska drugače reagira oz ima na določen dan različen nivo...nečesa že (ena kratica vem da je), ki ti 'obarva' CB na +. Tako da, počakaj očitni dokaz user posted image , da nisi srečka nosečka...medtem, pa vse držimo pesti zate, da končno ena odpre sezono user posted image !

Reby - tudi mene čaka laparo, v primeru, da mi še naslednje 3 škatle K ne zaležejo. V katero bolnišnico pa greš? Zanima me, da vem, koliko je čakalne dobe...

Nf in Miška - saj vesta, da take borke, kot smo klomifenke, ne vržemo tako hitro puške v koruzo - raje gremo same v njo, ne? (seveda ne same....)....user posted image user posted image ...no, spet ne morem dolgo zdržati brez pokvarjenih misli, kajne stunfek?? Zate stunfek pa res iz srca želim, da se je moj nasvet obrestoval....user posted image user posted image

Še na kratko moje poročilo: user posted image  še vedno ni. Štejemo 29. dan. Ne vem kaj naj si mislim, ampak dokler nimam CB v predalu ne bom šla delat testa. No, tega pa treba itak najprej kupit v lekarni, ne??? Ta je pa včasih preveč oddaljena.....user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?