|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
31.12.2007 9:17:30   
stunfek
držimo pesti  ladka...pa poročaj kaj je pokazal test :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Ladka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
31.12.2007 10:16:55   
waiting
Ja maša jaz se podajam v 3. krog
test bom verjetno delala okoli 02.02.
mogoce pa se kasneje ker ta ciklus mi je K mocno
zmesal tole M.
Skratka to je moj zadnji ciklus na K ce ne rata morem spet do G.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
31.12.2007 11:59:40   
Ladka
Evo naredila test. Nič, en velik minus. Samo, kje hodi user posted image . Očitno bo treba kar v laboratorij. Bomo videli kaj bo drugo leto.
Drage sotrpinke, lepo praznujte, razvajajte se in vsaj danes uživajte v velikem pričakovanju Novega Leta dan.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
31.12.2007 13:59:37   
waiting
Bi zelo rada dala kaksno spodbidno besedo,
samo jaz sem jo dobila sele 48 dan v 2. ciklusu jemanja K
prej sem imela pa zelo tocno na 28-30 dni.
Zato sedaj se toliko bolj verjamem da K podaljsa ciklus
kakor pise v navodilih.
Mogoce cutis kaksen nosecniski znak?
Jaz nisem niti enega, zato sem bila pa se toliko bolj prepricana da
lahko samo cakam kdaj bo prisla.

(odgovor članu Ladka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
31.12.2007 17:12:44   
neela
Drage klomifenke!
Še malo pa bomo obrnili nov list in novo upanje - me smo tega že vajene, ker vsak mesec znova upamo na novo.
Jaz za leto, ki prihaja, želim (zase in za VSE vas) samo eno stvar - vsaki eno zvezdico z neba user posted image , ki nam jo bodo poslali v naročje.

Naj bo 2008 naše leto, z veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Lepo praznujte!

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
3.1.2008 9:25:48   
čačka
Ko hodiš, pojdi vedno do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
 A če ne prideš ne prvič ne drugič
do krova in pravega kova, poskusi:
vnovič
in zopet
in znova.
Tone Pavček

Želim vam (nam) VELIK PLUS!
Č.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
3.1.2008 9:40:53   
Reby
Pozdravljene punce,

da se javim. Žal tudi v 3. ni uspelo, tako da sem prenehala z jemanjem K. V pon. grem G po kontracepcijske, v začetku marca imam laparo.
Držim pesti za vse!

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
3.1.2008 9:49:50   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Ko hodiš, pojdi vedno do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
 A če ne prideš ne prvič ne drugič
do krova in pravega kova, poskusi:
vnovič
in zopet
in znova.
Tone Pavček

Želim vam (nam) VELIK PLUS!
Č.

Čačka, tole pesem mam pa jst že kake pol leta na hladilnuki obešeno!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.1.2008 9:57:16   
čačka
kontracepcijske

Zakaj kontacepcijske? A to moraš pred laporoskopijo?!?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.1.2008 9:58:07   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pozdravljene punce,

da se javim. Žal tudi v 3. ni uspelo, tako da sem prenehala z jemanjem K. V pon. grem G po kontracepcijske, v začetku marca imam laparo.
Držim pesti za vse!

Reby, zakaj pa tako kmalu  s KT? sej bi lahko še en ciklus poskusila, a ne?

no jst sem zdej 5 M po laparo (prvo sem morala počakat, se pravi da sem dobila 4 M po laparo) in grem danes v novi krog s klomifenom...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.1.2008 10:10:53   
janney
Pozdravljene punce v letu 2008!

Jaz se bližam svojemu dnevu in močno močno upam da user posted image  ne bo!
Moram povedati da so rahle slabosti ob jemanju Agluraba ponehale in da sem se ga sedaj kar navadila, čeprav še zdaj sploh ne vem kako naj bi deloval na PCO!

Naj vam ob novem letu zaželim veliko ljubezni, sreče, zdravja in zmag na vseh življenskih področjih!

pa pa!

Ko dobim user posted image  ali user posted image  se oglasim!  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.1.2008 10:22:43   
Reby
Čačka, kontracepcijske baje zato, da se stanjša sluznica, da se potem na laparo vse bolje vidi.
Maša, nimam pojma, zakaj ne več. Jaz delam tako, kot reče ginekolog. Po 1. jemanju sem bila na UZ, zgleda da sploh nisem reagirala na K, folikel je bil ob ovulaciji čisto majčken, pa tudi potem še pri naslednjih 2 ciklusih nisem čutila kakšnih stranskih učinkov K, tako da predvidevam, da v teh 2 ciklih nisem pridelala dovolj velikega folikla :(

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.1.2008 16:59:43   
stunfek
ojla punce...samo, da vas malo pozdravim. držim pesti za vse, ki jo v kratkem ne pričakujete. maša, srečno v novem ciklusu! :)

jaz sem bolj ali manj v obdobju plodnih dni in četudi klomifena ta ciklus nisem jemala, sva z dragim zelo pridna. še ene 3 dni naju mora držat ta nenadna vnema...hehehe. seveda ne zaupam popolnoma svojim jajčnikom, da bodo kaj pridelali ampak, če ne drugega imam vsaj kokretno ovulacijsko sluz. No, saj to sicer ne zagotavlja ovulacije ampak vseeno se mi zdi dober znak :)

ugotavljam, da sve se ta mesec sprostila in nisva tako obremenjena z željo, da bi zanosila ampak roko na srce mi je trenutno funkcija user posted image  dejansko zgolj za pridelat user posted image  in čeprav je user posted image  prijetno in  v vsesplošno zadovoljstvo, bom zelo razočarana, če spet ne bo nič. A nismo hecne, a ne? :)

Stunfek

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.1.2008 19:44:25   
neela
Pravkar sem prebrala napovedi za leto, ki smo ga pravkar začeli...
Jasnovidka Emira, katere članek je v novi številki Obrazov napoveduje...
''Sprožen bo energijski val, ugoden za materinstvo, ki bo naklonjen tudi ženskam, ki se že dlje časa trudijo spočeti otroka, na naraven način ali s pomočjo umetne oploditve.''

Sicer nisem neki hudi pristaš teh zadev, pa vendar: iz njenih ust v božja ušesa....in da bi ta energijski val zajel čimveč klomifenk in ostalih punc na RR, ki želijo user posted image !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.1.2008 19:58:45   
Fargesia
O neela, sej tole pa ni tok napačno brat, a ne? k bi ble vsaj me med njimi!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.1.2008 20:09:28   
nf
Čao punce!
Če me vzamete v vaš klub, obljubim, da vam ulovim kakšno štorkljo user posted image  To je zame prvi cikel klomifena, drugače pa že 16. cikel poskušanja (glih sem preštela in je še 3 več kot sem prej mislila jaojao user posted image ). Prejšnji mesec mi je dr. Reš našel cisto na jajčniku in K naj bi kao pomagal. Čeprav mene zdej še bolj boli v trebuhu...bomo vidl bomo vidl, me je kr mal strah kaj vse sem pridelala tam spodi user posted image
Seveda navijam za vse nas!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.1.2008 20:16:05   
neela
Maša - ja, res upam, da bo letos čimveč štorkelj našlo NAŠE PRAVE koordinate!! user posted image

nf - pozdravljena, seveda te vzamemo medse, kaj še koga nismo??user posted image user posted image user posted image   Hitro se Maši pofočkaj, kdaj delaš test, da lažje navijamo druga za drugo.
Če pa srečaš kakšno štorkljo 'viška' pa jo le pošlji prosim na jug Slovenije....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.1.2008 20:45:24   
nf
Jeeeeej! user posted image  user posted image  user posted image  Super! Seveda, po DHLu jih dobite, ve samo povejte kam user posted image
Jah glede testa, nej bi bil 10.1., ampak prebiram v prejšnjih postih, da K ful podaljša cikel?? Bomo vidli, kako sem kej reagirala. Moram rečt, da me je od jemanja K pa do O ful bolel trebuh, pa pred parimi dnevi me je spet začel tiščat tam doli. Jaz samo upam, da mi ni še več cist nastalo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
3.1.2008 21:20:26   
stunfek
dobrodošla nf :) no, meni se ni cikle s klomifenom prav nič podaljšal...meni se je skrajšal pravzaprav user posted image  držim pesti, da bi ti otvorila sezono pluskov v januarju user posted image  razen, če katera ni prej na vrsti, pa da sem jaz malo pozabila user posted image

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
3.1.2008 21:26:47   
nf
Stunfek, z veseljem! user posted image  Hvala za pestke, jaz tudi stiskam za vse klomifenke! Se mi zdi pa ideja o klubu klomifenk prav carska user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
3.1.2008 22:49:08   
Tiara123
am rečt, da me je od jemanja K pa do O ful bolel trebuh, pa pred parimi dnevi me je spet začel tiščat tam doli. Jaz samo upam, da
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

dobrodošla nf :) no, meni se ni cikle s klomifenom prav nič podaljšal...meni se je skrajšal pravzaprav user posted image  držim pesti, da bi ti otvorila sezono pluskov v januarju user posted image  razen, če katera ni prej na vrsti, pa da sem jaz malo pozabila user posted image

Tudi meni se je s K kvečjemu skrajšal ciklus, saj sem ob stimulirani ovulaciji imela prej dan O kot brez K in tako je M prišla prej kot v mesecih, ko K nisem jemala.

Izteka se moj 3. krog, drug teden upam na ugoden rezultat user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.1.2008 10:11:40   
Anonimen
Punce, živjo.

Še jaz bi se vam nekako pridružila - sicer še ne čisto, ampak s parimi vprašanji. Lahko?user posted image

No, zaradi nerednih M in PCO jemljem Dabroston od 16-26 dneva ciklusa, da sploh dobim M.
G mi je rekla, da naj takoj ko bom želela zanosit, pridem k njej, da štartamo s klomifenom. Zraven mi je omenila še neke UZ. Zdaj me pa zanima, kako to zgleda?? A jemlješ klomifen, pa hodiš vsak teden na UZ, da vidi če imaš O ali kako?? Prosim, dajte mi mal pojasnit. HVALA!!

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.1.2008 10:22:55   
nf
Ej jaz imam itak že tko kr kratke cikluse, tko na ene 26-28 dni. Upam, da se mi ne bodo še skrajšal. Sem pa že zdej (kak teden pred user posted image ) malo munjena od PMSa. user posted image
Biba, pri meni je bilo tako, da sem dobila navodila, da naj papcam K od 4. do 8. dneva ciklusa po pol tabletke (druge punce imajo drugače) in se v drugem ciklusu oglasim enkrat v plodnih dnevih. Potem bomo pa videli kako naprej. Pomoje te ne bo ginekologinja gledala glih vsak teden. Najbolj važno je itak, kaj se dogaja v plodnih dnevih - torej koliko foliklov si nabrala. A začenjata delat na user posted image ? user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.1.2008 10:27:48   
biba77
Biba12,
pri meni je tako, da jemljem Dabroston enako kot ti, potem jemljem Klomifen 2tbl./dan od petega do devetega dne ciklusa.
UZ-je pa imam tako: prvega cetrti ali peti dan ciklusa (poklices prvi dan M in ti povejo, kdaj naj prvic prides), potem pa ene 5 dni ne, kasneje pa na 2-4 dni; kakor pac menijo, da je potrebno. Odvisno od doze Klomifena in tvojega odziva na terapijo.
Na UZje hodis tako dolgo, da vidijo, kdaj imas O.
Jaz sem zraven tega se v postopku IUI in bom ob pricakovani O dobila stop injekcijo in potem sla se na IUI. Ce si "samo" na Klomifenu, tega pac ne dobis, ampak samo bolj tocno izves, kdaj je cas za akcijo. user posted image

Tudi jaz imam PCO.

user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.1.2008 10:32:58   
Anonimen
Punce, hvala za tako hitre odgovore.user posted image user posted image

Delamo še ne na user posted image . Tud ne vem kdaj bomo - služba.user posted image  Včeraj me je G vprašala, če že delava na tem oz. kdaj bova. In sem rekla, da še ne vem točno, pa je rekla, da ko bova začela, da naj kar takoj pridem po klomifen.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?