|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
4.1.2008 9:45:21   
KAHLO
čudno da se orhjideje nič ne javi....je bila tako pridna s posti prejšnji teden, zdaj pa k čakamo kakšen post od nje...pa je ni nikjer ....ti ti .. orhidejika, takoj poročat kako je s tvojim lulanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.1.2008 9:49:12   
KAHLO
midva z mojim sva tud že dobrih 6 let koruznika, in nimava nobene potrebe da bi kaj spreminjala, sam stanovanje si želiva čim prej poštimat....pa bebico met...da bomo družinaaaaaaa!!!

Drgač pa jaz tud občudujem folk k gre v tujino daleč stran od doma živet, jaz sem se iz štajerja v lj preselila, pa se mi  zdi čist preveč, včasih me kar nostalgija pograbi in takrat pogrešam svoje majhno mestece na štajerju, prjatlce in prjatle, mojo familijo pa itak skoz pogrešam, sem vsak dan z njimi v kontatku.....ali po tel. ali pa rač.....in bi se takoj nazaj preselila, če bi oba dobila službo tam!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.1.2008 9:50:22   
naja2
Pa še neki receptkov za grlo:
- popij kozarec mlačne slane voode,
- še bolj slano mlačno vodo pa lahko grgraš in izpljuniš (zelo paše pri vnetem grlu) Meni pomaga.
- namaži se z kaplicam od Justa Olio 31 (samo najprej preveri če so za nosečke) Jaz namažem bezgavke na vratu pa okol ušes ko me bolijo
p.s. Mlačna slana voda pomaga tudi pri bolečinah v trebuščku oziroma črevesju,...

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.1.2008 9:53:52   
KAHLO
naja hvala za odgovor, vidim da vse nabavlate razne stvari pri Justu, ....sicer mi zveni nekam znano, to je k avon ali pa nekaj takega če se ne motim ne!??! skratka teh kapllic ne moram v dm ali pa mullerju nabavit !?!ali

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.1.2008 9:59:39   
Anonimen
Justa se ne da kupiti v trgovini. Ampak se ga naroči, tako kot avon. maš prav. Sicer pa poznam še en recept za grlo, ki pa pomaga tudi pri gripi in vročini.
Stisneš 1 limono in jo progreješ da zavre. Še prej pa daš ene 2 žlici sladkorja. In to vse skupaj mora zvreti. Je pa res kahlca, da za grlo pomaga tudi žajbelj (ga samo grgraš), ali pa česen, ki je naraven antibiotik. Pa kakšna žlica medu, ti tudi nebi škodovala. Poznam pa še en star recept, k so mi ga povedale babice, pred 14 dnevi, k sem imela angino. V jabolčni kis namočiš gazo ali robec ali servet in si daš obklatke na vrat. Pravijo, da pomaga. Sicer pa sem sama kupila en čaj v Milerju, kao švicarski.Piše, da je za grlo. Je pa od rikole ali pa en drugi, k je za 1 euro ceneje.

dr. Gantar

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.1.2008 10:04:26   
KAHLO
bom kar probala tisto z obkladki, k do justa ziher ne bom pršla, pa z grgranjem slane vode...upam da ne bruhnem poluser posted image user posted image
Ja medu sem tu že polna ga že od božiča pjem, ližem goltam.....nevem kaj sem to staknila za enga hudiča, sem mislila 1.1 da je konec z boleznijo, pa je včeraj spet privrela na dan.....no to grlo me zdaj redno zaj......

saj bi se šla najraje cepit proti gripi...pa zdaj ne upam....sem ga že usrala, bi se mogla it novebra pa bi blo o.k

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.1.2008 10:10:49   
bučkabb
jaz tudi prisegam na justa, sploh pri prehladu in bolečem grlu.
vedno si takoj namažem grlo in predel prsi z oljem 31 in kremo materine dušice, če pa me grlo fejst boli pa si dam na žličko meda ali sladkorja še nekaj kaplic olja in počasi poližem, moj ko je bolj občutljiv na takšne okuse je pa že probal dat neki kaplic olja v vodo in je grglav in tud pomaga.

mislim da zunanja uporaba sploh ni škudljiva za nosečke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.1.2008 10:19:02   
ključek
a zapišete še mene med navijačice???

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.1.2008 10:19:53   
naja2
Kahlo, samo voda naj bo mlačna, ker ti bo od mrzle slabo.

Mlačna pa prav paše, jaz jo pijem vsako jutro. Mal pomaga tudi proti stresu user posted image . Ti grlo lepo spere.

Jaz dam kalpjice 31 od Justa (1-2 kapljici) na žičko s sladkorjem in pod jezik, pa tudi pomaga.

Gantar ti maš pa res dobre receptke.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.1.2008 10:20:59   
ledenka
alo, čveke user posted image  sem rabla pol ure, da ssem prebrala, kaj ste napisale, pa sem se včeraj ob 22h odlogirala user posted image  a ste sploh kaj spale???

KAHLO, probaj med s cimetom - žličko medu na debelo potrosi s cimetom in počaaaaaaaaaaaaasi liži user posted image  men pomaga. al pa Isla mint pastile, mislim, da so ok tudi za nosečke user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.1.2008 10:22:01   
ledenka
MATEJCK, čestitam za user posted image  user posted image  lepo, da se nočeš poslovit od nečekajočih, smo taka fajn družba user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.1.2008 10:27:29   
Anonimen
user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
xx.01. - maša82
xx.01. - netko34
xx.01. - _ancica_
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
01.01. - orhideje
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81 -  srečka nosečkauser posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
07.01. - postira
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
12.01. - ZalaTM
12.01. - Majch
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
14.01. - sonček33
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
18.01. - trinty22
18.01. - matt
18.01. - Sončnica24
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
22.01. - pikicaa
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
28.01. - Veki_222
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***     
  • HEL36   
  • MATEJCK
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 17,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

22% - HEL36
23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.1.2008 10:27:54   
KAHLO
Ledenka a so te pastile dajo dobit samo v lekarni, ali lahko v dm!?!?!

ja ja pridne so ble te naše čveke,,,,zgleda da bom zdaj po novem k pridem v službo napjrej eno uro brala, tako da kavo preživim ob prijetnem branjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.1.2008 10:31:10   
ledenka
KAHLO, v lekarni. ampak sigurno maš v DM tudi kaj, mogoče propolis v spreju (ja vem, tečna sem s tem propolisom user posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.1.2008 10:32:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

bom kar probala tisto z obkladki, k do justa ziher ne bom pršla, pa z grgranjem slane vode...upam da ne bruhnem poluser posted image user posted image
Ja medu sem tu že polna ga že od božiča pjem, ližem goltam.....nevem kaj sem to staknila za enga hudiča, sem mislila 1.1 da je konec z boleznijo, pa je včeraj spet privrela na dan.....no to grlo me zdaj redno zaj......

saj bi se šla najraje cepit proti gripi...pa zdaj ne upam....sem ga že usrala, bi se mogla it novebra pa bi blo o.k

Če boš bruhala, bomo vsi vedeli zakaj. Zato ker si user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Glede cepljenja pa tako. Zdej k si nosečka, se ne smeš. Če bi se novembra, potlje bi lahko šele sedaj začela delat na user posted image . Je pa res odvisno, kdaj bi se v novembru cepla. Jst sem se mislila, pa se tud nisem, prav zaradi tega, ker nisem vedela, kdaj bom delala na novem user posted image . Če bi decembra vedla, da januarja ne bom delala na user posted image , bi se cepla, tak se pa nisem. Je pa res, da tud mene še kar mal grlo matra. Pa sem že vse ospene pojedla. Zgleda da so bili prešvh. Sem imela 1000, grlo pa me je bolelo kake 8 dni (k sem jemala že tablete).
Po moje bi takrat rabila ospet 1500. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.1.2008 10:33:37   
Anonimen
ledenka, nisi tečna, če je pa propolis res za vse. Za herpes, grlo ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.1.2008 10:34:34   
KAHLO
GANTAR meni bo se zmešalo če ne bo to z vratom, grlom .....bolše..............8 dni za antibiotiki, kaj bi le bilo če ne bi imela teh!!!??? joj ....kaj booo............evo danes k pridem domov, šest šalov okrog vratu pa v postlo.!!!!!
MOj pa ima da me hrani....čudežno lakota ni izginilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.1.2008 10:35:46   
KAHLO
Ledenka ....če pa toti propolis tak pečeeeeeeeeeeeee....ueeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda  da se ga ne bom mogla izognituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.1.2008 10:40:04   
Anonimen
če peče potlej nuca... tak so men vedno rekli... da se potlej zdravi, če kaj čutiš. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.1.2008 10:41:47   
KAHLO
ja meni tud, saj zato pa me je ati zmeraj k sem na morju padla .....v morje namakal, me je peklo k sto hudičev...ampak je rekel da nič hudega da mora "mal pečt"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.1.2008 10:42:54   
ledenka
v grlu pa res ne peče user posted image  al pa kupi kake pastile v DM, sigurno majo kaj pametnega.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.1.2008 10:47:17   
Anonimen
kahlo... upam, da si si zapisala vse recepte za grlo, da k te bo drugič samo malo zaskelelo v grlu, boš takoj vedela, kaj smo ti povedale na rr-ju glede njega user posted image  user posted image  user posted image  kaj moraš dat v usta, da nuca user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.1.2008 10:48:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ja meni tud, saj zato pa me je ati zmeraj k sem na morju padla .....v morje namakal, me je peklo k sto hudičev...ampak je rekel da nič hudega da mora "mal pečt"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se spomnim pa še jst, k mi je oči al pa mami not namakala roke, pa noge. Poleg tega imam pa še dermitis in me je zato še tolk bolj peklo, če sem šla v morje se kopat. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.1.2008 10:51:14   
Anonimen
KAHLO... pozabila sem te vprašat, če ti že kaka hrana kaj smrdi? Jst se spomnim, da mi je kuhinja ful smrdela po nečem, pa nisem vedela po kom. Po ss-ju, k sem prišla domov, je bilo pa vse ok. Prej mi je šla pa kuhunja (kot prostor) kar mal na user posted image  user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Upam in ti želim, da boš imela čim manj user posted image  user posted image  user posted image  dnevov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.1.2008 10:55:17   
ledenka
morje *slinasti smiley* joj, kolk bi se zdaj vrgla v toplo vodo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.