|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
3.1.2008 22:40:06   
_ancica_
gantar... rada bi se pridruzila vsem januarskim borkam...trenutno ze malo zamujam (dobiti bi jo morala okoli novega leta, pa se nic), tako da potihem upam, da bo ta mesec drugace kot ponavadi. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.1.2008 22:40:08   
tany83
Ah nf mojga tud ni doma.... upam, pa da se kmal prikaze...
srecna ti se en teden... pr meni pa se niti O ni na sporeduuser posted image .... Navijamuser posted image user posted image user posted image , da si sreckauser posted image , da bo tale nas seznam lep in roza...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.1.2008 22:42:13   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

iz tvojih ust v božja ušesa, al kak pravijo... user posted image

Kahlo me je že proglasila za jasnovidko, torej se nimaš kaj bati...

A tolahk pomeni, da mi boš napovedala, da dve leti bojo minile.... čez dve letiuser posted image user posted image user posted image  ampak zdej je še sam 21 mesecev...user posted image

NE, namest da z direktorjem kuhata šnopsek raj skuhajta kaj lepšega (upam, da tvoj še vedno smrči), pa se bo 21 mesecev razblinilo kot milni mehurček user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.1.2008 22:42:28   
_ancica_
tany83 Ah nf mojga tud ni doma.... upam, pa da se kmal prikaze...

a tvoj tud dela?
jst svojga pricakujem cez dobri 2 urci. Sama sicer ne delam, ker se vedno cakam na papirje z imigracijske. Pa ti?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.1.2008 22:42:48   
Anonimen
Ja LuNa, jst zdej samo navijam. In ti moram rečt, da mi gre to bolje do rok, k pa ... user posted image  user posted image  user posted image
nf... jst čakam na boljše čase.user posted image

punce moje zlatke... jst grem mal spat... user posted image  user posted image  user posted image  čeprav imam O in moram počakat na odgovor za službo upam, da bomo danes kaj vadili za druge mesece user posted image , takrat k bom lahko delala na user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Punce, lepe sanje in nočko! Pa vsem en velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.1.2008 22:44:09   
LuNa73

iz tvojih ust v božja ušesa, al kak pravijo... user posted image

Kahlo me je že proglasila za jasnovidko, torej se nimaš kaj bati...

A tolahk pomeni, da mi boš napovedala, da dve leti bojo minile.... čez dve letiuser posted image user posted image user posted image  ampak zdej je še sam 21 mesecev...user posted image

NE, namest da z direktorjem kuhata šnopsek raj skuhajta kaj lepšega (upam, da tvoj še vedno smrči), pa se bo 21 mesecev razblinilo kot milni mehurček user posted image

hmmmm...upam, da ne misliš na kaj pohujšljivega v dolini šentringaraja...user posted image ... me prav zanima kaj imaš v mislih.... ampak mal se že bojim, da ne kej meni sprejemljivega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.1.2008 22:44:36   
polaris
GAntar tud tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.1.2008 22:47:34   
polaris

hmmmm...upam, da ne misliš na kaj pohujšljivega v dolini šentringaraja...user posted image ... me prav zanima kaj imaš v mislih.... ampak mal se že bojim, da ne kej meni sprejemljivega user posted image user posted image user posted image

Ti bom povedala, ko vidim tvojga direktorja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.1.2008 22:47:56   
nf
Lahko noč Gantar in navijamo tudi za tvojo službo user posted image
Tany, jaja gospodinje smo dandanes zelo zanemarjena sorta user posted image  user posted image  user posted image   Kje se pa tvoj potika?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.1.2008 22:49:45   
_ancica_
_ancica_... a tebe še ni na seznamu?

ne, pa bi rada bla user posted image user posted image
lahko nocko

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.1.2008 22:51:12   
andre3a
pozdravček vsem.ancica in tany83 res sta dobre a najbolj zavidam tebi tany tam na toplem saj obožujem sonce in morje.
Drugače pa sem bila danes na UZ 12 dan ciklusa in zdravnik je videl da se jajčniki zelo lepo pripravljajo na ovulacijo in je v vsakem po en zelo velik folikel ki bo vsak čas poču.Jemala sem klomifen in zdaj bomo videli kaj bo.Danes in jutri morama velikouser posted image user posted image user posted image da ulovima ta čas.Prejšnji mesec pa tako sploh ovulacije ni bilo.Močno upam da se bo tokrat prijelo če pa ne pa drug mesec spet tablete.Držite pesti.Pa še prijateljica mi je prinesla čaj krvomočnice in še tega pijem pa kar bo pa bo.
Vsem želim da v tem letu tudi me čimprej zagledamouser posted image user posted image  če pa ne pa pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav Andreja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.1.2008 22:51:17   
LuNa73

Ti bom povedala, ko vidim tvojga direktorja user posted image user posted image user posted image

Hja...kr... je že prileten osiveli možak..... user posted image ... mislim, da bi sprmenila kuhno... sej veš..danes kitajska kuhinja...jutri indijska user posted image ..al pa kira je že pač bolj dolgočasna in bolj prisega na post user posted image

babuške...vam lahko noč... unim, ki bojo pa brale tele večerne kolobocije pa...dobro jutrouser posted image
en velik objem in dobro jutro pa moji novi nosečki... itak ve sama kira je to user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.1.2008 22:52:55   
tany83
ancica, jst tud ne delam, ker cakm na papirje... upm, da bodo kmali... moj se je zdej prikaal doma in mi prnesu sladoled.. mmm. tko, da morem it jest.... joj, je zlati....user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.1.2008 22:54:21   
LuNa73

Ja LuNa, jst zdej samo navijam. In ti moram rečt, da mi gre to bolje do rok, k pa ... user posted image  user posted image  user posted image

Jah gantar zdej si me pa nasmejala... ja upam, da gre kej druzga še dlje kot sam do rok... user posted image user posted image user posted image  Al zdej ko navijaš pač ostane pri oz. v rokah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.1.2008 22:56:06   
_ancica_
pa je res zlat user posted image
Jaz pricakujem dokumente sele enkrat na zacetku poletja, tako da bom do takrat se malo lenarila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.1.2008 22:56:56   
tany83
Nf.. moj dela... ja gospodinja... hahhaah... moj je zdej prsu, tko, da se poslovim, da se grem malo pocrtat...
se pisemo jutre... in ne mi prevec cvekat zjutraj, kr pol mam fuuul za bratuser posted image user posted image .. jst namrec se spim, ko vi ze veselo cvekate.... kr sm v drugem casovnem pasu....
lahko noc vsem...
papa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.1.2008 22:57:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Hehe Lunca, sem te fajn zmedla a? Čaki, še menjam, samo moram kej kulskega najdt. Tile madagscar prjatli so mi take face, da se jim sploh ne morem upret user posted image

Ja čist... dej probi najdit sam enga od teh dveh kulskih pošati la kar pač sta že... da bo bolj kulersko prišlo do izraza user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.1.2008 23:00:06   
polaris
Oh, Nf si spet zamenjala frizuro? Pa sej te sploh več ne sledim user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.1.2008 23:01:30   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Nf.. moj dela... ja gospodinja... hahhaah... moj je zdej prsu, tko, da se poslovim, da se grem malo pocrtat...
se pisemo jutre... in ne mi prevec cvekat zjutraj, kr pol mam fuuul za bratuser posted image user posted image .. jst namrec se spim, ko vi ze veselo cvekate.... kr sm v drugem casovnem pasu....
lahko noc vsem...
papa

hehe, tud jst sem gospodinja, ce temu lahko tako recem.
Lepo se imejte vse, pa se slisimo kasneje (jutri), cau bau

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.1.2008 23:05:16   
_ancica_

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

30.12. - Kahlo (po srcu januarkauser posted image )
xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
xx.01. - maša82
XX.01. - netko34
01.01. - jazzz27 user posted image user posted image v nove boje
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
01.01. - orhideje
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81 -  srečka nosečkauser posted image  user posted image
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
05.01. - Anonimen
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
07.01. - postira
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
09.01. - naja22
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
12.01. - ZalaTM
12.01. - Majch
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
14.01. - sonček33
15.01. - lidija_21user posted image user posted image v nove boje
15.01. - pin
16.01. - Teni RR
16.01. - LepDan
16.01. - anchy82
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
17. 01. - Colicka
18.01. - trinty22
18.01. - matt
18.01. - Sončnica24
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
20.01. - Anonimen
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
22.01. - pikicaa
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
24.01. - polona3
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
25.01. - Athina
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
27.01. - waiting
27.01. - tany83
27.01. - freja
28.01. - Veki_222
30.01. - svečka
30.01. - Murkica
31.01. - emina83

sem sele zdaj pogruntala kako se pravilno citira user posted image
se 1x...tudi jaz bi bila rada med borkami...mi zamuja par dni (morala bi jo dobiti okoli Novega leta, pa nic).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.1.2008 23:06:51   
nf
Evo, frizurca spet drugačna, samo je spet mal čudna. Samo še enkrat, pol pa neham nooo user posted image
hehe moram priznat, da nisem glih neke gospodinjske sorte, imam raje pico in cuisine alla mamA user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
3.1.2008 23:09:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Evo, frizurca spet drugačna, samo je spet mal čudna. Samo še enkrat, pol pa neham nooo user posted image
hehe moram priznat, da nisem glih neke gospodinjske sorte, imam raje pico in cuisine alla mamA user posted image

user posted image jast pa se zadnje case ful ubadam s kuho (glede na to, da nikoli nisem prav rada kuhala)...sicer pa kaj ces druzga delat, kadar si sam doma in cakas na mozeka, kot se ukvarjat s hrano.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
3.1.2008 23:16:29   
polaris
JAz se kar pridružujem Nf pr pizah, hamburherjih, lepinjah in podobnih ¨dobrotah¨.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
3.1.2008 23:17:34   
polaris
Nf, ta pa bo dobra (kdaj že imaš rokuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
3.1.2008 23:17:49   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

user posted image jast pa se zadnje case ful ubadam s kuho (glede na to, da nikoli nisem prav rada kuhala)...sicer pa kaj ces druzga delat, kadar si sam doma in cakas na mozeka, kot se ukvarjat s hrano.

Sej se lahko ukvarjaš z že skuhano hrano user posted image  Naju mame tko zalagajo, da se ven ne vidva, pa še taka lepa potuha je za mojo lenobo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.