|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
2.1.2008 10:53:27   
Jenny Anny
mama06 upam, da bo leto 08 manj naporno od 07, čeprav bo verjetno ravno obratnouser posted image

Pri nas smo imeli ponoči vijavaje, kriva jaz, ker sem jedla sarme (full pikantne - sem sklenila, da ne jem ničesar več, kar ne bom skuhala jaz). No ob treh zjutraj se je naša punčka v joku zbudila in se full zvijala, potem pa smo masiral želodčka, kuhal čajčka, nosili gor pa dol po stanovanjuj....
No in potm je bla lakota, se je sam zarivala v mene, da bi jedla, sem ji naredila kar adaptirano mleko, ga ni marala takoj, ampak ko je bla lakota prehuda ga je sprejela, pojedla in zaspala ob 6ih zjutraj. Spala do 8ih, sedaj pa je šla nazaj pančkat revca moja. Jaz pa sem jezna ko user posted image , da sem se dala prepričat, da bom jedla sarme, sedaj pa hodim po stanovanju gor pa dol s črpalko pumpam mleko in mečem sran. Upam da se 08 ne bo nadaljevalo tako, kot se je začelo. Punčko pa bom imela do popoldneva na adaptiranem mleku, potem pa spet nazaj k sebi, upam da bo do takrat šlo vso "slabo mleko" ven!!!

Klaudia, kako je to mogoče, da ni opazila, da je noseča nimam pojma, ampak sem slišala že za veliko takih primerov, jaz si za sebe ne predstavljam, da ne bi opazila, da sem noseča pri svojih +22kg v nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Desetke007
2.1.2008 11:16:28   
pingi
Živjo!
 
Se nisem oglasila že od lani...
So bili tele prazniki kar fajn zadevica, seveda, ker je bil tudi možek doma in smo skupaj malo vandrali. Smo bili že prejšnji teden na prvem gorskem izletu na Lipanci nad Pokljuko in je bilo super. Saj veste, pri nas meegla za umret, tam pa sonček in hudo lepi razgledi.
Tudi prehod v 2008 je potekal zelo umirjeno in kul. Ko je mali zaspal, sva pojedla silvestrsko večerjo (čompeuser posted image ), uspelo pa nama je spiti tudi dober deci šampanjca. Ja, pa tudi pri nas je bilo kot v Iraku, ampak mali se ni pustil motit, midva pa sva skozi strešno okno gledala ognjemet oz. kar več ognjemetov, saj očitno ljudje kar tekmujejo kdo bo več denarja spustil v zrak.user posted image
Včeraj smo šli pa na Vršič in se tam malo nahodili. Vreme je bilo spet fantastično.
Skratka, Jakata počasi navajamo na »aktivno življenje v naravi«. Prejšnji mesec se je tudi že peljal v kolesarski prikolici (sva notri pritrdila lupinco), ker bajkanje je pa zakon in temu se ne gre odpovedat!
Aja, kengurujček nam je že premajhen (če je mali v njem v kombinezonu), za nahrbtnik je pa še prezgodaj. A veste, če morda obstajajo kakšni večji kengurujčki (ta naš, se mi zdi, je kao do 9 kg)? Sicer pa zdajle kmalu dobim hotsling oz. pouch, ampak za takšne izlete ne vem, če je to ravno najbolj optimalen način nošenja?
Kakšne izkušnje imate druge?
 
Skuštrana, a slinge ti sama delaš ali jih kje dobiš, da so toliko ceneje kot drugje?
Me mika, da bi si ga naredila sama... A mislite, da bi bili tisti leseni obročki od karnis primerni?
 
Srečanje; tudi midva sva za!user posted image
 
V tem letu pa želim vam in vašim družinam predvsem zdravja in naj bo vsak dan preživet na »porodniški« nekaj posebnega!user posted image
 

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: Desetke007
2.1.2008 13:47:25   
živa
Hoj!

Po mojem vsi moji fantje spijo user posted image , eden pri meni v ležalniku, druga dva pri ta večjem v sobi, tako da imam malo časa viset na RR.

Novo leto: pri nas je bilo bolj menda mirno kot prejšnja leta user posted image , ampak je vseeno pokalo kaki dve uri; mali je vse prespal, tako da sem brez veze dežurala pri njem, veliki je bil pa čisto zmešan in prestrašen in je jokal zaradi pokanja user posted image , tako da je med tistim časom mož spal pri njem. Z nazdravljanjem tako ni bilo nič, ker sem bila jaz ok. dveh, ko je večji končno zaspal, že koma v postelji.

pingi: Ni variante, da Jaka v Hotsling spraviš v kombinezonu. Jaz svojega še v racmankah komaj komaj stlačim not - govorim za položaj zibke z glavo zunaj ali noter.

Zdravila: mi imamo doma preventivno paracetamol svečke. Za malega in velikega.  

Spanje: Včeraj zvečer smo imeli spet norišnico in mali ni in ni hotel spati user posted image . Je zadremal, pa spet odprl oči, zehal, zadremal, jokal ... Nič ga ni pošteno uspavalo. Ob 23h sem imela dovolj nošenja, crkljanja in dojenja, sem ga dala v posteljo, nato pa poslala moža, da ga je hodil vsakih pet-deset minut tolažit, ko se je drl. No, po 20 minutah je zaspal. Počutim se obupno, da sem ga pustila jokat user posted image , ampak je uspavanje res preseglo meje. Sem se spomnila nate, janja - saj pri vas se je to obneslo, ali ne?

Duda: Naš mali se z dudo davi in je besno užaljen, če mu jo poturim, cuza zgolj moj mezinec user posted image .
user posted image  A ima katera kak nasvet za dudo, katero naj še kupim? Nukova (kavčuk) in Aventova (silikon) očitno njemu nista ok, jaz pa ne morem vsakič, ko joka, stati pri njem in mu držati mezinec v ustih za tolažbo. Dojko mi meče ven, ko ni več lačen.

Menstruacijo mi je prinesel dedek Mraz user posted image . Ali mi zna katera razložit, zakaj je prišla tako zgodaj, če pa jo po prvem porodu nisem dobila 11 mesecev? Dojim enako kot prvič. Kako pa je s tem (bilo) vas, ostalih drugo- ali večrodkah?

Lepo se imejte,

živa



 

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: Desetke007
2.1.2008 15:23:25   
Blejka26
evo mene-komaj sem vas našla..pri dveh otrocih mam bolj malo časa,pol pa samo na brzino mal prečikiram,če je kaj pametnega..In kako ste?Kako so vaši sončki?moji dve pikici sta res pridni.Sem mislila,da je velik bav bav imeti dva otroka z malo razlike..pa mi gre kar fino.Tjaša ima zelo malo krčev in kar je najpomembnejše-da ponoči spi in se zbudi ene dvakrat..res sončka sta obedve in že se veselim dneva ko se bosta skupaj igrale.Ja že 2meseca in pol je stara oktoberka-kako čas beži.

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: Desetke007
2.1.2008 15:30:09   
mama06
Jenny Anny ali imaš kapljice OleovitD3 - v hladilniku ali zunaj. Ker PlivitD3 morajo biti nonstop v hladilniku, na to me je opozoril v lekarni in jaz sem dala tudi te tvoje v hladilnik in se mi zdijo, kot da so postale kot žele??

Mi smo pa vceraj po dolgem casu zaspali brez mojega mleka na flaško, ampak z zizoJe bilo kar nekaj napora, ampak je uspelo. Danes bova poskušala ponovno. Sem zadnjic naredila adaptiranega, pa sem ga zlila stran. Še vedno se izklucno dojiva, dodatka ni pojedel niti enkrat in stvari so se malo unesle. Sicer ni najbolje, je pa boljše, kot je bilo. Jutri bom poklicala patronažno in jo prosila, ce ga pride stehtat. Namrec, ko ga tehtam doma, se mi zdi, da nikamor ne napreduje, medtem ko v prvem mesecu sem lahko lepo sledila rasti teže. Do sedaj se je po mojih izracunih v treh tednih zredil 600g, v prvem mesecu pa 1550g. Sicer pravijo, da dojeni otroci dobijo v drugem mesecu praviloma polovico prvega in v tretjem polovico drugega,....Sem pa vseeno firbcna.

Jutri bomo pa stari 2 meseca


Lep pozdrav vsem in uživajte!!!!


(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Desetke007
2.1.2008 16:27:32   
mehurčica
Srečno in predvsem zdravo leto 2008 še od mene!

Punce ki imate slinge in nosite tummy to tummy: jaz pa sem na enem filmčku videla, da se nogice dojenčkom do 3.meseca zvijajo kar noter v sling in jo tako tudi še sedaj nosim. Tako da je notranji rob fejst zgoraj in prav tako zadnji do glavice. Zdaj ko ima kombinezon še pa itak ne pride preko in ima glavico ven iz slinga in naslonjeno name. No, nogice pa ima skrčene in so menda tako, kot da bi klečala not.
Zdaj počasi pa se bova tudi midve tako nosile, da bodo nogice spodaj ven...še malo pa bo 3 mesece. Joj, kako čas beži. Sem mislila, kako se mi bodo vlekli ti trije meseci s krčki, ampak jih je na srečo imela samo 1,5meseca.

Z večjim sva bila zdaj že 3x na smučanju. 2x sva šla že v dolino, pa je lani samo 3x bil na smučkah.user posted image Ima talent zgleda.....po mamici.user posted image Eni pa je enkrat počakala doma, 2x pa pri moji teti, ki je doma v prvi hiški pod Pohorjem.


Tako, zdaj je pa lačna. Tukaj še en filmček, da vidite kak se s celim telesom trudi, da ji uspe boksnit igračke. Še z jezičkom.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Sfo1-DvNgMk

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: Desetke007
2.1.2008 16:31:38   
*Lana*
Vsem želim srečno, zdarvo in supešno leto 2008!

Uživajte s svojimo sončki  user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: Desetke007
2.1.2008 19:17:13   
lane31
Kako lepi filmček Mehurčicauser posted image user posted image
Naša pa še nič ne lovi igračk,zgolj po nesreči udari v njih...jih pa gleda in klepeta na veliko z njimi user posted image user posted image ,pa kolko se jim presmeji....še najraje ima rožo iz pliša,ki je takih pisanih barv, njej se popolnoma zaupa user posted image ....včasih sva z dragim kar ljubusumna malo,ko midva nisva deležna tako dolgih pogovorov,
pa naju le potolaži z kakim smehom user posted image

Jaz že tudi komaj čakam tehtanje in merjenje 9.1. , je velika ta naaša babika,so ji pajacki 62 še glih za glih prav....nekaj sicer odnesejo plenice,ker je na široko povita. In že se bliža slikanje kolkov konec januarja.user posted image

Prehlad me je zelo zdelal....spet kašljam in spuščam iz vseh lukenj user posted image
Upam,da ne bo se nalezla kaj user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: Desetke007
2.1.2008 19:48:22   
janja
Srečanje 10.1.2008 ob 11. uri - Arena Vodafone.

Prijavljene:
  • Janja
  • Kasija78
  • živa
  • suzanamai
  • 2ursae
  • tave
  • jasna
  • pingi
Mehurčica - Eni že kar lepo uspeva tolčenje po igračkah. Naš Urban tudi že veselo tolče po igračkah. Nič pa še ne opazuje svojih rokic ali nogic user posted image . Če mu potisnem igračko v roke, jo stisne in nese v usta.  Se pa že ogromno dviguje. Če ga dam v ležalnik, bi on najraje sedel (tako visoko se že dvigne in kar nekaj časa vztraja v tem položaju).


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: Desetke007
2.1.2008 20:01:08   
skuštrana
Mehurčica, samo če nosiš nogice noter se mi zdi da morajo bit  po turško user posted image Tako so vsaj meni ekspertinje rekle user posted image Jaz še nisem probala..Če se ti blago še gužva, probaj zategnit tako, da potegneš rep navzgor

Pingi, jaz sem našega takoj po rojstvu lahko full dolgo nosila v slingu, sedaj pa me začne bolet rame ( sem ga par dni nazaj nosila 3 ure in me je že pošteno bolelo) in komaj čakam, da ga lahko začnem nosit na boku, ker sedaj je teža na enem ramenu, če pa je otrok na boku se pa teža porazdeli diagonalno po telesu...Resno razmišljam o ruti, ravno zaradi teh dolgih sprehodov, ker tam je pa teža porazdeljena in ni vse na enem ramenu. V Hotsling pa ni šans da ga daš v kombinezonu. Po moje so  leseni obroči od karnis premali..Pa ne vem kako bi blago drselo po lesu..Slingi, ki jih imam jaz imajo aluminijaste obročke..Jih pa ne delam sama, ima kolegica firmo, ki se s tem ukvarja..user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: Desetke007
2.1.2008 20:12:34   
skuštrana
Novo letno praznovanje je bilo pri nas bolj mirno, jaz sem hotela it spat že pred polnočjo, pa me mož ni pustil user posted image
Je bil nad Reko in v Opatiji full velik ognjemet in se od nas lepo vidi pa sva gledala, čeprav jaz ognjemetov ne obrajtam prevečuser posted image Včeraj pa nismo vedeli kaj bi delali, je bil full lep, sončen dan in smo šli do Pule malo razgledovat Rimljaneuser posted image

Danes pa je bil za nas velik dan, Liza je imela tretji rojstni dan in prvi dan v vrtcu user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: Desetke007
2.1.2008 20:25:21   
lane31
Ej mačke....lani ta čas smo jih delali ................
...............................
..........................ja otročke naše seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: Desetke007
2.1.2008 20:44:51   
skuštrana
Lane31, ja, ja, se spominjaš nazaj kako je bilo takrat lepo--hi-hi-hiuser posted image

Sem pozabila napisat, da imamo mi jutri posvetovalnico..Me že full zanima koliko ima naš bembo, vsak ki ga vidi mu da najmanj 5 mesecev user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: Desetke007
2.1.2008 21:12:33   
Klaudia
novo leto - preživeli smo ga v postelji user posted image . Mala ni hotla zaspat sama, pa smo šli kar skupaj. In potem nas je zbudila Lia, ker se je ustrašila ognjemeta.user posted image Je blo pri nas kot na soški fronti in sem jo mogla pol ure mirit da je zaspala. Pa še to z mojo roko prek njenega telesa.

živa - naša obožuje dude Mam. Odkar sem ji to nabavila, navadnih tut videt neče...

mama06 - oleovit imam na okenski polici v sobi (okenska polica je iz marmorja in zato hladnejša. V hladilniku pa postanejo goste kot olje...

zdaj pa grem... je treba našo punco nahranit pa spat dat

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: Desetke007
2.1.2008 21:27:57   
majoli
A mi lahko prosim svetujete kateri vlažilec zraka naj nabavim? Sem čisto zmedena, ker jih toliko ponujajo, pa res ne vem, za katerega bi se odločili.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: Desetke007
2.1.2008 23:48:56   
valči
Srečno,zdravo in mirno leto 2008 želim vsem oktoberkam,ki vas res rada berem,ostanite takšne,kot ste!

Par besed,ker sem se izmuznila s postelje...Preživeli smo pestro,s tremi otroki je pač takšno življenje,skoz v muvingu,vendar lepo.Se mi zdi,da bo januar tako hitro minil,imamo tako natrpano,koline,zdravniki...Jutri gremo s sinom v Krško,psihologu,vendar mož hoče,da greva midve s sabo...Tako gremo skupaj.
Nina mi je bila soboto,nedeljo skoz pokonci,ponedeljek,prespala,zelo pridna,danes pa tudiuser posted image Sedaj spi na veliki postelji,jo bom pol prestavila v njeno.

Njena teža,me skrbi,imava 11. kontrolo in ko jo doma tehtam,ima dobrih 5 kil,dodatka nima preveč rada,včasih nič,vseaka dva dni mi 50 ml. spije zvečer,malo več kot nič.Lačna ni,zakaj pa se ne redi?Če me bo zdravnica dala na dodajanje,ne vem,ča se ne bom skregala,če se pa tako rada doji.Ali pa zjokalauser posted image Upam na najboljše.

user posted image moram it,se še javim,če bo višek časa,nočka.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: Desetke007
3.1.2008 8:20:18   
lane31
Hej Valči.....pri treh otrocih pa se ja ne pusti več sprovociratuser posted image ....če ne poje več kot 50 pol že ni lačna ...sigurno se redi,saj pa se ne rabi kilo vsak mesec,
bo pač drobčkena boljuser posted image
Te full občudujem kako nič ne pojamraš tukaj,čeprav ti sigurno ni enostavnouser posted image user posted image pri treh sončkih user posted image

KLAVDIJA....pri nas tudi dude Mam rulajo ,pa flašike tudi....mam 2 aventovi pa
sploh ne ve kaj bi si z njo začela user posted image

Skuštrana.....res je bilo lepo lani ta čas,ko sva ravno pakirala za smučarske počitnice na Voglu....madona je lepo tam v tistem koncu ,tako čudovita pokrajina, se sploh ne čudim, da sem zanosla prav tam user posted image
.....se gotovo vrnemo v trojeuser posted image
Saj bi zdaj tudi šla kar tako na izlet tja....samo je malo daleč iz Ruš do tja
A je katera čvekica  iz tistega konca tudi tukaj ,se povabim na user posted image user posted image
Hmmmm morda pa sploh ni slaba ideja ta izlet....user posted image  je na dopustu,pa
še rojstni dan ima v ponedeljekuser posted image

Počasi še bo treba morje rezervirat....gremo kar tja kot 2 leti prej
Brist-Makarska user posted image ...sem kar malo zaljubljena v to majhno turistično še nerazvito mestece oziroma zaselek ,ki je z peš potjo(pol ure) povezan z sosednjim mestom kjer je ves direndaj turizma. Te pa lepo zvečer greš tja če ti zapaše štantov,muzike in pizze za vsakim  voglomuser posted image ,ali pa ostaneš v miru med domačini z literco bevande user posted image ....Ah komaj čakam že julij user posted image ...lani so me domačini tak cartali,ko sem bila user posted image  z ogromnim trebuhom....ko se spet vrnem tja pa bo to detece že stalo na nogicah user posted image
Uhhhh jaz pa res znam bluzit zjutraj....se oproščam user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: Desetke007
3.1.2008 9:56:16   
jasna
Mehurčica, lep filmčekuser posted image . Neli se tudi trudi prijeti igračke, pa roke kar po svoje šibajo okoliuser posted image

Majoli, kupi takšnega, ki piha hladen vlažen zrak. Ne kupuj uparjalnikov, ker se lahko dete opeče. Mi imamo air-o-swiss, neko srednje drago varjanto iz sanolaborja. Sedaj že peto zimo laufa 24/7 brez problema.

mama 06, le tako naprejuser posted image .

živa, upam, da vam uspavanje uspe. Tudi meni je težko poslušat jok, a če nič drugega ne pomaga, probaš tudi to. Bi mogoče lahko prinesla pouch na srečanje? Bi sprobala nošenje dojenčka v njemuser posted image .

janja, naša bi tudi kar sedelauser posted image . V naročju miraš biti prav pazljiv da se ne dvigne in čofne na glavouser posted image .
skuštrana, vse najboljše vaši princeskiuser posted image user posted image user posted image .

lane, ti si pa čist v poletje padlauser posted image . Jaz pa še vseeno upam na smneg v nižinah, da se moja fantiča nasankata.

Pingi, tisti obročki so za nič. Sem sprobala.

Valči, a si mogoče poizkusila dojiti tako, da si najprej prednje mleko izčrpaš in Nino nato podojiš? Mogoče varijanta za zjutraj, ko so dojke čisto polne? Sicer pa upam, da vama teža gre bolje gor.

Včeraj je prišla babi varovat starejša dva, mi trije pa smo šli na Gibonnijauser posted image . Koncert je bil super, Neli pa verjetno najmlajša oboževalkauser posted image . In skuštrana, tudi jaz komaj čakam, das bom lahko nosila na boku. Meni je ta položaj najljubši.

LP

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: Desetke007
3.1.2008 10:27:58   
micla







Dobro jutro še od mene - prvič v 2008.

Srečno in predvsem zdravo leto želim vsem vam, moje virtualne prijateljice.

Joj lane, a veš da sem se tudi jst spomnila, da lani januarja pa nama je končno uspelo ustvarit to najino prelepo bitjece. Še zadnja M četrtega januarja, pol pa akcija. Res se je nam oktobrkam zelo lepo začelo lansko leto, letošnje bo pa itak samo nadgradnja lanskega. Bravo mi!!!!!user posted image user posted image user posted image

Za NL smo bli v LJ pri enih prijatlih. Malo me je skrbelo, kako bo eno urco vožnje prenesla, ma itak smo šli šele zvečer okol 7 gor in je skoraj celo pot spala. Na cestninski se je pol zbudila, ma je bila pridna. Je bla mama bolj švoh, ker sem sedela zadaj in tiste rebrnice so res kriza za moj želodec. Mi je blo kar slabo. Upam, da letos pa res potegnejo to avtocesto do konca, ker je že skarjni čas. user posted image


Zdej vas pa zapuščam, ker je princesa zaspala in grem malo počistit - sej veste moram otvorit v novem letu. user posted image  Čeprav bom kar na hitro neki poštukala. Se mi kar ne da, ko je tako turobno vreme. Se je tudi pri nas poslovil sonček, ki nas je te dni lepo grel.

Se beremo,

_____________________________

micla

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: Desetke007
3.1.2008 11:05:24   
kasija78
Pingi jaz sem našla obročke za sling na ameriški strani http://www.slingrings.com
Lahko naročiš iz slovenije ampak se ti kar nabere poštnina in najbrž še carina. Ampak naročaš lahko po kosih - tudi samo enega, kar je super. So pa testirani za nošenje otroka in zato varnejši. Pa opozorilo - njihov varnostni certifikat so si izdali kar sami, tako da pri plačilu s kreditno kartico precej zaupaš v njihov varnostni sistem. Lahko pa plačaš s paypal sistemom, ki je zelo varen, ga pa sama nisem še nikoli uporabljala in ti ne znam razložiti postopka. Če se odločim za naročilo, ti pa povem in lahko naročiva skupaj, če si za.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: Desetke007
3.1.2008 11:07:19   
kasija78
Pingi sem našla stran o paypalu http://paypal.obtin.net/paypal.html

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: Desetke007
3.1.2008 11:11:22   
orka**
Živa pokusi še z DM-ovimi dudami, te so malo krajše kot pa Nukove in Aventove.

Pri nas pa je zbolela tavelika. Zato mora zdaj Anej spati v drugi sobi, z očkatom skupaj spita, jaz pa z Laro v spalnici.

NL pa sta oba respala brez problema, živimo na vasi in tukaj s pokanjem ni prehudo, ker je zelo malo hiš.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: Desetke007
3.1.2008 12:18:53   
skuštrana
Meni je pa danes kar malo dolgčas, ker ni Lize, mali pa spi kot polhek, ker ga nihče ne moti user posted image

Sicer imam dela čez glavo, ampak mi je tako čudno, ker ni nikogar, da razmeče kar jaz pospravim user posted image , pa me non stop nekaj sprašuje...Eh, se bom že navadlauser posted image

Zdejle se mormo pa spravt, grem po Lizo in pa v posvetovalnico s tamalim.




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: Desetke007
3.1.2008 14:01:02   
Jenny Anny
živa, žal te moram razočarat kar se tiče dude, ampak če jo ne mara, jo ne mara. Pri nas mamo dude: MAM, Avent, Chico, Nuk (silikon in lateks) in sedaj sem jih nehala kupovat, ker ne mara nobene, palec bi pa cuzala non stop

Moram it, me že kliče, bom nadaljevala drugič

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: Desetke007
3.1.2008 14:32:51   
mišk
Najprej vam vsem skupaj tudi jst želim vse naj naj v letu 2008. V glavnem, naj se vam izpolnijo vse skrite želje!user posted image

Mi trije smo novo leto preživeli sami doma. Dona je spala, midava z možem pa sva spustila par raket in spila šampanjec. Nič posebnega, a lepo.
Sedaj se pa počasi približuje čas, ko bodo naši user posted image  prvič cepljeni. Mi smo naročeni 15.1. Upam, da ne bo spet prevelikega vika in krika pri dohtarju!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...





metuljcek27



(84%)

(16%)


Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!