NRMM
|
Čeeer še 1x. Mi je mož dal čas do 8 za rr,potem moram it pa likat .Maša že spi,pol urce.Pri nas naše uspavanje zgleda zvečer super .Najprej mi pol flaške poje v dnevni sobi na sedežni,potem podreva kupčka (jah še vedno jih podiramo,ker drugače jo tišči in je nemirna ) in jo nesem v postlco,kjer popapca še drugo polovico,zopet podre kupčka in potem jo obrnem na trebušček,dudico v usta,malo jo potapkam po ritki in že spi .Za nošenje in uspavanje nisem,ker je preveč težka.Je imela prve tedne tako,ampak sem jo potem v dveh dneh odvadila.Čez dan pa uspavanje, ni tako lahko kot zvečer.Spi pa tak 3-4x dnevno po 1/2-1 uro....malo ja,zato pa je taaaaka sitka zvečer,da jo res lažje nosim,kot poslušam .V avtu itak takoj zaspi ob muziki dj bobo-ta (resnično ji je všeč ),doma pa samo v vozičku ,v postlci ni šanse,čeprav bo treba kmalu tudi to uvest,ker voziček postaja tesen .Sicer nisem za jok,ker se resnično tako glasno joče,da mi gredo lasje v luft,ampak nekaj bo treba ukrenit . Je pa zanimivo,da pri Maruši nisem od prvega dne imela teh ''problemov''.Dala sem jo v postlco,dudiko v usta in je zaspala...to je bil luxus .Res sta si različni,ampak atija imata istega .Očitno je luft na Djerbi naredil svoje . Tašonka,sta tvoja dva tudi tako karakterno različna??A ha rumba vidim,da je pri tvojih 3 otrocih tudi razlika. Moje mnenje glede postavljanja na nogice.Otrok se sam postavi na noge,ko je čas.Moja prva punca se pri 7 mesecih sploh ni hotela in nama je pediater rekel,da če se v roku 3 tednov ne postavi,da naju bo napotil v razvojno.To mi ni dišalo niti maloo.In tako smo jo sami začeli postavljati na nogice,v enem tednu je to osvojila,tako da smo prišli ven iz tega...uffff.Hrbtenica je ok,shodila je pa z 13 meseci.Pri Maši je pa zopet druga pesem.Ko je čisto mala šansa,da se lahko upre na nogice,jo izkoristi .Zdaj se je tudi začela iz postavljanja na vse štiri,postavljati zraven na nogice....res ne vem,kam se ji mudi. Že malo zamujam ,mož mi je že pripravil peglez mizo . Zvesta,bosta jutri z Izakom kaj zunaj?? lep večer vam želim. LP