|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
2.1.2008 21:13:22   
Lunca1
A se je martinca danes kaj javila, a je šla kar rodit? Pa Benike tudi nisem danes nič zasledila.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 2.1.2008 21:14:37 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.1.2008 21:51:31   
benika
No, danes je moj PDP, jaz se pa počutim bolje, kot vse dni do sedaj. Bolečin zaenkrat nobenih, čep se tudi ne lušči več... Očitno bomo počakali decembrsko plačouser posted image

Drugače smo si pa danes privoščili večerni sprehod ob Ljubljanici in tortico v Slonu. Mi je bilo prav fajn, ko ni bilo čisto nobene gužve.

Martinca je očitno res popokala v P, ker se nič ne javi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.1.2008 21:54:51   
limma
Dober večer,
bom morala bolj pridno sedet pred računalnikom - vsaj dva krat na dan, drugače več ne sledim....

mala pikica - Gašper je pravi lepotec, pa koliko laskov ima user posted image  user posted image   upam, da se tvoja rana čim hitreje in čim lepše zaceli user posted image veliko cartanja in užitkov vam želim. upam, da se tudi mleko kmalu povrne user posted image

klepetka - je res TV zvezda user posted image  pravzaprav kar obe z Lano.

Lunca1 - ti si pa res zgodnja.. a te je spet Pina zbudila ali si danes ti njo? user posted image

vaney - vse najboljše!!upam, da si kljub bolečinam in tegobam lepo preživela dan...  user posted image user posted image user posted image

sani - hvala za geslo. ampak očitno sem več kot štorasta, ker ga ne znam vnest user posted image  kliknem na album in na "malo princesko", potem, pa mi rač. sploh ne da možnosti, da bi geslo vnesla, vpraša me samo "potrdi".. in potem seveda javi, da geslo ni bilo pravilnouser posted image  prosim, naj mi katera pomaga!

martinca - srečno, če si že v P, ostalim pa mirno noč, s čim manj obiski stranišča, otroškega kašlja in drugih težav in težavic...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.1.2008 22:09:17   
benika
Vaney, VSE TANARTABULŠ!!!
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.1.2008 23:20:40   
urssyy
Vaney vse najboljše tudi z moje strani, sicer malo bolj pozno, ampak iskreno user posted image .

Mala pikica vesela sem, da že pišeš na naš RR. Gašper je pa taki cuker, da ga boš morala čuvati za mojo user posted image .Naj se ti rana čim prej zaceli in uapm da bo bolečina popustila. Mleka pa vem, da boš imela več kot dovolj.

Suzana kar se tiče Salobirjeve ti moram povedati, da je zelo dobra zdravnica-porodničarka, sem jo osebno spoznala in moram reč da sem bila super zadovoljna. Sicer pa so v celjski porodnišnici vsi porodničarji super, strokovni, prijazni, dostopni, razen enga, ki pa  se zdajle žal ne spomnem kak se piše.....upam, da bo kmalu zapustil celjsko P.

Nalin  ti se pa le pazi, da ne boš tako nerodna kot jaz in se kje orng prevrnilauser posted image

Sani1 tudi jaz bi te prosila za geslo, da vidim to tvojo bebiko.

Mml tudi jaz pogrešam smučanje, ampak bomo uživale drugo leto, kajne? Upam, da bo Manca jutri popolnoma zdrava.

Vse, ki imate jutri preglede, se javite in nam kaj poročajte, sicer bomo mislile, da ste že v P.

Jutri zjutraj pa šibam k frizerju in na pedikuro, da bom urejena mamica user posted image .

Lepe sanje in mirno noč nam vsem želim.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
3.1.2008 0:25:27   
mala pikica
Martinca je pravkar sporočila, da sta z njenim dragim včeraj, 2.1. ob 23.26. uri postala ponosna starša Patriku, težkemu 3320 g in velikemu 50.5 cm. Čestitamo!!!!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
3.1.2008 5:32:03   
Lunca1
Dobro jutro.

Martinca čestitke za Patrika. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Lunca1 - ti si pa res zgodnja.. a te je spet Pina zbudila ali si danes ti njo? user posted image

Včeraj sem se sama, danes me je pa Pina. Je spet prilezla k nama, potem sem morala pa na WC ona pa za mano, da mora tudi ona. Potem pa sem jo komaj prepričala, da mora dat nazaj plenico in še mal spat. Potem je bilo pa spet treba knjigo brat. No zdaj je končno nazaj zaspala. zdaj pa jaz ne morem.user posted image

Imam pa danes pregled, pa vprašanje če ne bom šla že prej dat vodo in kri, ker potem čez dan lulam samo po kapljicah, potem bo pa spet premalo vode in beljakovine v urinu.user posted image  A še katera toliko leta na WC, potem pa nič od nič?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.1.2008 5:35:03   
Lunca1
A ste videle pri poročilih, da je bilo lani skoraj 5000 porodov več kot prejšnje leto. Noro. Bo treba kar nekaj novih razredov odpret. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.1.2008 8:06:42   
Sunny Morning
martinca čestitke za Patrika.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le lepo uživat.

Jaz ne vem kaj se z mano dogaja. Ponoči ne hodim več na WC, nimam skoraj nobenih težav pri obračanju na postelji...mi bo še žal, ker bom prehitro rodila, upam, da res.user posted image  Sva z user posted image že res nestrpna. On še posebaj, ker ne ve kdaj naj gre v službo (Zagreb je malo daleč, da bi šel za eno uro). Se vsak dan hecava, da bi danes pa res lahko šla. On je še prav hecen, ker se s trebuhom dogovarja kdaj bi šli.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
A ste videle pri poročilih, da je bilo lani skoraj 5000 porodov več kot prejšnje leto. Noro.

Ja, čisto noro. Po moje jih bo letos še več. Smo čisto resno vzeli, da bomo v nasprotnem izumrli.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Velja, saj bomo itak nadaljevale čvek na forumu Dojenček, kajne?

Obvezno tam nadaljujemo. Jaz bom itak imela sigurno en kup vprašanj, ker bo prvi user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.1.2008 8:08:53   
puri
Martinca,.....iskrene čestitke za Patrikauser posted image user posted image user posted image

Jaz komaj čakam danes pregled, da ji omenim te moje "lažne popadke" na 4 minute, samo ga imam šele popoldne.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.1.2008 8:58:14   
benika
Martinca, še tule iskrene čestitke za Patrikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 9:01:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.1.2008 9:10:48   
Lunca1
Evo mene sem že dala kri in vodo, čez 1,5 ure imam pa pregled.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.1.2008 9:11:30   
klaja
Martinca iskrene čestitke za Patrika! Jupi!

Sem si prej ogledala posnetek, ko je predsednik obiskal lj porodnišnico in sem se spet zjokala, pa saj tako ne gre več naprej, če se pa še samo jočem!

Vaney malo z zamudo, ampak vseeno vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu!!!

Mala pikica, Gašper pa je pravi srček!

Jaz bi že tudi šla rodit, pa še zaenkrat nič ne kaže na to, tudi  slončkanje nič ne pomaga.

Včeraj nama je uspelo zibelko sestavit in prestavit pohištvo v spalnici. Bom probala Julijo dat not in jo slikat, če mi bo uspelo.

Nalin kaj si se že spravla nad cotike, zdaj bi bil pa že čas!?

Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.1.2008 9:18:14   
mml
Jutro,

martinca čestitke za Patrika user posted image user posted image user posted image , upam, da sta oba OK in že uživata user posted image

puri dobro opravi danes pri G, jaz imam pregled jutri

lunca dobra si, da funkcioniraš takole sredi noči, jaz sem bila že čisto matasta, ko je Manca začela ob 7.10 trkati na vrata, pa sva po tem še do 8. poležavali v moji postelji, po tem je pa prijavila, da je zunaj dan in je bilo konec user posted image . Je danes doma, ker gre jutri za čez noč k moji mami, da greva lahko z user posted image  še zadnjič ven sama  večerjo. Zdaj se moram pa še odločit a bi šla v tajsko ali v mehiško user posted image

Hvala za lepe želje...Manca je manj kašljala, ponoči je samo malo pokašljevala, tako da upam, da ne bo nič resneješega, trenutno razmetava igrače...največja zabava je obrnit zaboj z igračami in stresti vse ven, tako da lahko po tem ona leze v zaboj user posted image . Mi je pa uspela zakelnit kartico za SKB net, tako da jo moram nesti danes na banko, da mi jo spet aktivirajo, pa še malo moram pofirbcat po trgovinah, če imajo zanjo kakšno zimsko jakno ali bundico, za konec te in začetek naslednje sezone...Po tem se moram pa spravit v laboratorij dat kri in vodo, da mi tega ne bo treba počet jutri, ker jutri sem dogovorjena s sodelavko, da še nekaj dokončava pred mojim pregledom pri G

Pravkar sem dobila SMS od klepetke, ki sporoča, da sta z Lano OK in gresta po vsej verjetnosti jutri domov, vse ostalo je OK, bolijo jo samo šivi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 9:19:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.1.2008 9:35:18   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

No pa lahko povem, da sem končno 16 dni pred pdp jem dala prat prvi stroj cunjic in to še pred jutranjo kavouser posted image , dva me še čakata. Zdele kapučinam, potem pa pospravit stanovanje. Jutri imam spet pregled, po poregledu pa grem v nabavo sztvari za v P. Še vedno pa nimam kompletka za iz P, sem razmišljala, če bi mu dala kar tistega od Žana, ker to bi imela tudi do konca življenja za spomin, me pa mika, da bi imela vseeno dva spomina in ne samo enega. Bom še videlauser posted image . Jaz bom tamalemu dala kar enako kot je imela Pina. V bistvu smo imeli tisto sposojeno, potem sem pa enake žabice zasledila v DMu in sem jih kupila za spomin. No zdaj jh bomo pa še dejansko uporabili. Je pa tudi mene imelo, da bi še kaj kupila za iz porodnišnice. user posted image

Lunca, sem te potem očitno narobe razumela, sicer pa martinca že ziba, sem kar vedela kaj bouser posted image Ja sem se malo nerodno izrazila. Imam pa v glavi, da če voda pušča, da je treba samo letet. Je pa nerodno, ker sem prvič imela sproženo, pa še to z EA in si res ne predstavljam začetka.user posted image  Sem kar fovš tistim, ki ste že rodile. Bi kar rade volje en dan prešpricala.user posted image

Mala pikica
, glede mleka, trenutno tvoje dojke uravnavajo ponudbo s povpraševanjem, nikar se ne ustraši, tvoje telo se lovi glede količine mleka. Če se res zeloo bojiš izgube, ti predlagam da spiješ eno pivo, tudi brezalkoholno pomaga, ali pa prav multi sola, to dvoje je meni delalo čudeže, ampak šele z enodnevnim zamikom. NO tole z Multi solo si moram pa zapomnit. Tega še nisem slišala. Pivo mi pa smrdi - bljak, pa tako ali tako ne pijem nobenega alkohola.
Če se boš odločila za dodajanje, pa vedno najprej pristavi in naj user posted image pije pri tebi kolikor pač lahko potem pa dodaj če imaš občutek da se ni dovolj najedel, vendar bi vseeno predlagala raje bolj gosto pristavljanje, če te pa bradavice bolijo pa kupi nastavke za dojenje, da se malo razbremeniš, držim pesti. No mi smo imeli cel doktorat iz dojenja in dodajanja, saj sem po enem tednu morala začet dodajat. Sem jo pa najprej vedno podojila (eno uro je trajalo vsakič user posted image ), potem sem si pa še izčrpala. Pa smo vseeno morali še dodajat, sem imela vseeno premalo mleka. Mala pikica, tudi če se ti bo zdelo, da imaš premalo in boste dodajali, še vedno vztrajaj, če bo samo enkrat na dan bo pa samo enkrat. Bolje kot nobenkrat. Midve sva se dojile še do 7. meseca. Pozitivna stran dodajanja pa je bila, da je Pina prespala celo noč že pri 2 mesecih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 9:40:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.1.2008 9:41:18   
Lunca1
Ja, samo mi smrdi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.1.2008 9:43:02   
Lusa
Ojla pa je spet en dan za nami.Noč je bila katastrofa ,nisem mogla spat pa fertig.Ne vem kaj mi je bilo ,zdaj pa bi kar šla v ležeč položaj ampak še imam nekaj dela ,potem pa še grem pizo spečt za nas in naše domače.

Vaney-čeprav malce pozno ampak iz srca vse najboljše !!!
Martinca-user posted image user posted image user posted image za korenjaka Patrika

Dojenje-tudi moja Luša je bila po eno uro na dojkah in je pediatrinja rekla ,da otrok mora bit na vsaki dojki po 10 največ 15minut nato pa dodatek ,če ti zmanjkuje mleka.Jaz sem mogla Luši začet dodajat pri 4tednih ,ker je izgubljala na teži in tud moja je od takrat ,ko je dobila zvečer flaško spala vso noč po 12ur in še danes je takouser posted image pol se pa čudim zakaj je tako močna.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.1.2008 9:46:15   
Lunca1
Lusa moja je pa ena zbirčna metka in suhec.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 9:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.1.2008 10:00:00   
Lunca1
Ma poje bom kar pri čaju za dojenje in sezamu pristala. multi sola mi je pa dobra.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.1.2008 10:02:57   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lusa moja je pa ena zbirčna metka in suhec.

Kako so si različni.Moja pa bi jedla in jedla(samo mlečno nima rada ostalo pa čist vse je) ,tako ,da za večerjo že kakšno več kot leto dobiva samo sadje.Jo moram na žalost štopat.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.1.2008 10:04:26   
nussy
Martinca, čestitke za Patrika!user posted image

Jutro punce!

No, sem spet malo do računalnika prišla. user posted image  Pri nas vse OK, nič se ne dogaja. Danes moram dati vodo, in ob 18.45 imam CTG.

Rada bi videla slikice od Sani in Male pikice, pa ne vem gesel. Bi prosila, če mi lahko katera na ZS zaupa.

Sunny, tudi jaz pogrešam smučanje. Spustila sem ga že lani, letos pa itak. Do marca najkasneje pa ne vem, če bo možnost si utrgat kakšno urco pa se zapeljat it kam. Ne vem, kako hitro je mamica fit po porodu, sploh pa kolk user posted image  dopušča časa. Bomo kar še eno sezono počakali.

Še nekaj: a dudico je treba verjetno že s sabo nesti v porodnišnico, ko greš ane?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?