Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR No pa lahko povem, da sem končno 16 dni pred pdp jem dala prat prvi stroj cunjic in to še pred jutranjo kavo , dva me še čakata. Zdele kapučinam, potem pa pospravit stanovanje. Jutri imam spet pregled, po poregledu pa grem v nabavo sztvari za v P. Še vedno pa nimam kompletka za iz P, sem razmišljala, če bi mu dala kar tistega od Žana, ker to bi imela tudi do konca življenja za spomin, me pa mika, da bi imela vseeno dva spomina in ne samo enega. Bom še videla . Jaz bom tamalemu dala kar enako kot je imela Pina. V bistvu smo imeli tisto sposojeno, potem sem pa enake žabice zasledila v DMu in sem jih kupila za spomin. No zdaj jh bomo pa še dejansko uporabili. Je pa tudi mene imelo, da bi še kaj kupila za iz porodnišnice. Lunca, sem te potem očitno narobe razumela, sicer pa martinca že ziba, sem kar vedela kaj bo Ja sem se malo nerodno izrazila. Imam pa v glavi, da če voda pušča, da je treba samo letet. Je pa nerodno, ker sem prvič imela sproženo, pa še to z EA in si res ne predstavljam začetka. Sem kar fovš tistim, ki ste že rodile. Bi kar rade volje en dan prešpricala. Mala pikica, glede mleka, trenutno tvoje dojke uravnavajo ponudbo s povpraševanjem, nikar se ne ustraši, tvoje telo se lovi glede količine mleka. Če se res zeloo bojiš izgube, ti predlagam da spiješ eno pivo, tudi brezalkoholno pomaga, ali pa prav multi sola, to dvoje je meni delalo čudeže, ampak šele z enodnevnim zamikom. NO tole z Multi solo si moram pa zapomnit. Tega še nisem slišala. Pivo mi pa smrdi - bljak, pa tako ali tako ne pijem nobenega alkohola. Če se boš odločila za dodajanje, pa vedno najprej pristavi in naj pije pri tebi kolikor pač lahko potem pa dodaj če imaš občutek da se ni dovolj najedel, vendar bi vseeno predlagala raje bolj gosto pristavljanje, če te pa bradavice bolijo pa kupi nastavke za dojenje, da se malo razbremeniš, držim pesti. No mi smo imeli cel doktorat iz dojenja in dodajanja, saj sem po enem tednu morala začet dodajat. Sem jo pa najprej vedno podojila (eno uro je trajalo vsakič ), potem sem si pa še izčrpala. Pa smo vseeno morali še dodajat, sem imela vseeno premalo mleka. Mala pikica, tudi če se ti bo zdelo, da imaš premalo in boste dodajali, še vedno vztrajaj, če bo samo enkrat na dan bo pa samo enkrat. Bolje kot nobenkrat. Midve sva se dojile še do 7. meseca. Pozitivna stran dodajanja pa je bila, da je Pina prespala celo noč že pri 2 mesecih.
|