|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
30.12.2007 17:42:47   
hanna1
natasaom..........premzaj malo prosim,se počutim ob tebi,ko da cel dan afne guncam user posted image ...eeee...pa še res je...user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
30.12.2007 17:43:50   
julci
Natasaom a tk hitro jo misliš podurhat spatuser posted image user posted image .Me pa prav zanima kaj boste zrihtali s temi tvojimi,upam da kmalu bivšimi sosedi.U a češplnovecmoke si delala,jaz sem že pozabla kak žmah majo.user posted image Pridna.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
30.12.2007 17:45:18   
hanna1

Sva bili prejle s Hano na sprehodu (moški so se šli smučat user posted image )--pa je vse ko izumrlo,skor žive duše ni zunaj user posted image ...sej mrzlo je res,sam vseeno....a imajo vsi obiske user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
30.12.2007 17:45:20   
viator
Neli, a vidiš, da se je zrihtalo to dojenje..bolj ko boš sproščena, bolje bo!!!user posted image user posted image user posted image Sem res vesela, da je OK.

Mi se odpravljamo v center Lj, gledat lučke, potem pa k tašči na obisk.
Lepo se imejte!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
30.12.2007 17:45:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

natasaom..........premzaj malo prosim,se počutim ob tebi,ko da cel dan afne guncam user posted image ...eeee...pa še res je...user posted image
Hana sma že dve.Jaz gledam pa skokeuser posted image user posted image user posted image pa se nč ne sekiram.včasih pa prav pašuser posted image user posted image user posted image e.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
30.12.2007 17:46:19   
hanna1
...o gužva...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
30.12.2007 17:46:47   
natasaom

jest sem leno ko ****s drgač user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
30.12.2007 17:47:05   
julci

Sva bili prejle s Hano na sprehodu (moški so se šli smučat user posted image )--pa je vse ko izumrlo,skor žive duše ni zunaj user posted image ...sej mrzlo je res,sam vseeno....a imajo vsi obiske user posted image

Kam pa se hodita smučat.Moj se gre pa 1.1 V Kotlje smučat,če bo vredu zdrav,sam zgleda je,ker mu že cel dan grejo kozlarije po glaviuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
30.12.2007 17:52:41   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  klicala me je sestra.ima angino.pa jest njej razlagam,da naj sladoled je,ker jo bo prej nehal grlo bolet....... in blabla..sedaj se pa Hana drži za vrat in ne more govort,ker jo boli grlo user posted image user posted image user posted image

julči jest jih velikrat naredim -cmoke namreč..kaj bodo pa sosedi me pa kratkomalo boli k....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
30.12.2007 17:53:51   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
natasaom
..........premzaj malo prosim,se počutim ob tebi,ko da cel dan afne guncam user posted image ...eeee...pa še res je...user posted image

jest sem leno ko ****s drgač user posted image

user posted image user posted image user posted image kok sem se zdaj režala-sem te hotla vprašat,kaj pomenijo tiste zvezdice in sem stisnila Citiraj--pa mi je napisalo...user posted image user posted image user posted image --še moderatorji zardevajo in hiter skrijejo,da se me ne bi pohujšaleuser posted image user posted image

Drgač mi je pa tako počasi odprlo polje,da se bojim,da me spet skenslal RR--user posted image user posted image user posted image -torej,če se ne bom oglasila slučajno,je kriv rač. in RR,ne moja lenoba user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
30.12.2007 17:56:26   
hanna1
julci,v Črno sta se šla smučat in Blaž pravi,da je trenutno fajn proga,ati pa.......še ni prišu v bajto user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.12.2007 18:02:46   
julci

julci,v Črno sta se šla smučat in Blaž pravi,da je trenutno fajn proga,ati pa.......še ni prišu v bajto user posted image
A ne more po štingahuser posted image user posted image .Kolk pa pride gra karta za otroke.,sem že pozabla kako je smučišče.
Smo meli v šoli gr šolo v naravi,sam meni je ni blo dano skusit,ker sem mislava,da ne bom edina trola,ko smučat ne zna,pa sem se sama učila,pri tem pa vezi tolk nategnala,da sem mela 3 tedne gips na nogi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Če ne prej tak ko se bo Zala učila smučat,se bom jaz vpisala v smučarski tečaj.Mam srečo da ga ma kolegauser posted image user posted image user posted image user posted image Prej morem pa v Sg-ju naročit dojst gipsa.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.12.2007 18:15:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Če ne prej tak ko se bo Zala učila smučat,se bom jaz vpisala v smučarski tečaj.Mam srečo da ga ma kolegauser posted image user posted image user posted image user posted image    ....a b tvoj kolega še mene vzel v tečaj,sem popolni anti user posted image   ,sem se nazadnje smučala najbrž še v OŠ Prej morem pa v Sg-ju naročit dojst gipsa.user posted image user posted image user posted image user posted image .

karta je 6,2eu--popoldanska...to je najbrž poldnevna

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.12.2007 18:25:14   
julci

Če ne prej tak ko se bo Zala učila smučat,se bom jaz vpisala v smučarski tečaj.Mam srečo da ga ma kolegauser posted image user posted image user posted image user posted image    ....a b tvoj kolega še mene vzel v tečaj,sem popolni anti user posted image   ,sem se nazadnje smučala najbrž še v OŠ Prej morem pa v Sg-ju naročit dojst gipsa.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Verjetno je za 4 ure.V Kotlah je 5 eu.Se boma zmele,pol boma pa za videosmešniceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

klicala me je sestra.ima angino.pa jest njej razlagam,da naj sladoled je,ker jo bo prej nehal grlo bolet....... in blabla..sedaj se pa Hana drži za vrat in ne more govort,ker jo boli grlo
Pa saj ne škodi sladoled,pri nas ga jemo celo zimo,če se nam ga lušta.Je pa navihanka,tale tvoja Hana,sam da bo doblasladoled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.12.2007 18:30:17   
natasaom
sej bi ji dala sladoled,samo ga nimamo nič v skrinji.ampak kako ona hitr splete zgodbico...user posted image user posted image
pametna je po fotru 100%

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.12.2007 18:34:21   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
sej bi ji dala sladoled,samo ga nimamo nič v skrinji.ampak kako ona hitr splete zgodbico...user posted image user posted image
pametna je po fotru 100%...natasaom,ne bit tok skromna,kr priznaj,da si ti tud pametna in inteligentno navihana user posted image user posted image --kok sem zdaj iskala besedo po moji pravilni slovenščini.....itak veš da brez mamice moškim nobena inteligenca ne koristi user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.12.2007 18:36:50   
natasaom
seveda vem user posted image ,mojedva sta se gledala v špegu in ugotavljala kolk sta lepa user posted image user posted image .tamal s čopam na sred glave,ati pa s plešo user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.12.2007 18:37:32   
hanna1
upam,da se neli dobro pripravlja na jutri user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.12.2007 18:38:28   
Anonimen

Mene je moj user posted image  pred dvema letoma po več kot 20-ih letih postavil na smučke, me 3x spustil po Baby-ki, na arehu, potem pa me je peljal na Ruško. Vrjetno se mu je odpelalo. Če nebi bilo tako strmo, bi dala smučke na ramo in šla peš nazaj. Saj sem prišla do dol, ampak strah pa me je bilo kot hudič user posted image . Sem se vmes vsedla na smučke in se zapeljala v kup snega na strani. Kaj čem, če pa je neslo ko šus.

Lani in leto pa sem se izognila smučanja user posted image user posted image user posted image . Jaz ne maram mraza - sem poletni otrok.user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.12.2007 18:42:19   
natasaom
jest sem smučala samo 1x in takrat sem če mi je bilo strmo dala smučke dol in šla peš do položnega..user posted image

duška  kako si???

< Sporočilo je popravil natasaom -- 30.12.2007 18:47:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.12.2007 19:25:14   
hanna1
Hana je ravno vstala--pozdravček od nje,muce in rožice:

user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.12.2007 21:00:24   
julci
Hana  lepa princeska si.jaz nebi bila jaz če nebi vprašala,kje sta kupletole cartkani kompletek.user posted image user posted image

Pri nas je pa neki novga.Naša Zala se je dans iz ležečega položaja dvignila v sedečega.Je pa bla na postelji.Sem kr debelo pogledala.Tk da mormo postlco jutr spustit,da slučajno nebo še ponoči kakega presenečenja.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.12.2007 21:02:15   
natasaom
res je fletn ..ma jest bi kr kupovala takele cotke user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.12.2007 21:06:41   
trixi
iiii ku je cart- tista mucica je pa hello kity, mam prav?user posted image

smučam pa ne, bi bila resna ovira in nevarnost na smučišču za ostaleuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.12.2007 22:44:47   
stephany
Pozdravček vsem!

Mi se zadnje dneve pridno potepamo. V petek je imel ati zaključek v službi oz. kosilo, sva bila povabljena tudi midva s Klemnom. Ga moram pohvalit, ker je bil res priden. Jedla sva z mojim sicer na obroke, ampak tega sva že itak navajena. Se je pa šef lepo izkazal, ker so dobili Božička (še za Klemna je bila ena glasbena muca v vrečki). Včeraj je pa od sestre partner praznoval 40 RD, pa smo šli na zgodnjo večerjo, smo šli pa po dobrih treh urah že domov. Je postal malo siten, ker je bil zaspan, gor pa ni mogel zaspat (gužva, pa harmonika,..). Danes smo šli pa k babici, sedaj zvečer pa k zgornjim sosedom v bloku, ki imajo petletni dvojčici (so kar v redu, le včasih preveč skačejo "po glavi").

Duška - user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta še od mene!

Julči - upam, da bo Miha kmalu zdrav in da se Zalini zobki čim prej prikažejo na svetlo.

Natašaomuser posted image  za tvojo Hano, res je luštna punčka!
Hanna - tudi tvoja Hana je prava lepotička! user posted image

Inara - čestitke za dopolnjenih 5 mesecev, pa pozdravček mamici Mateyki  
user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?