|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
1.1.2008 0:47:26   
NRMM
No evo,me še spanec ne muči:

jaz:19.12.1977..........a moje mere tudi rabiš user posted image

Maša: 26.6.2007

rojstvo:4260g,54cm
1 mesec:5180g,57cm
3 mesec:7350g,63,5cm
5,5 mesec:9100g,70cm

zobkov še ni.

zdej pa res grem spat,drugače bo jutri kriza.

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
1.1.2008 0:51:43   
Anonimen
Joj, tvojih mer ne rabim....ker pol bi mogla še svoje povedat, bi bil pa kaos. user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
1.1.2008 0:53:11   
Anonimen
Vedno me je zanimalo kaj pomeni NRMM?

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
1.1.2008 0:57:19   
Anonimen
Verjetno začetnice 4 članov - nje, njenega partnerja, Maše in Maruše.. user posted image

Grem spat... Nočka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
1.1.2008 8:16:59   
Ajvy
Tašonka, ne ni od brata, je na njegovi - od moža,strani, če se lahk tak izrazim....

Evo jutro je, novega leta...vse je isto kolkr lani...ah ja, je bilo kar ene fajn ognjemetov videt.....

V glavnem, midva sva se zmenila, da bom prvo jst pokonci s pupo, potem pride on- pa grem jst spat....in tako dokler se ne zbrihtava....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
1.1.2008 8:17:19   
Ajvy
DOBRO JUTRO............user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
1.1.2008 8:21:46   
Anonimen
Jutro....

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Verjetno začetnice 4 članov - nje, njenega partnerja, Maše in Maruše.. user posted image

ne, ni.... ker poznam imena vseh 4-ih

Jaz sem čisto skozlana. Danes ko Izak spi, spim tudi jaz. Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
1.1.2008 8:58:01   
corfu
Najprej naj vam v tem letu  zaželim veliko dobrega, zdravega, lepega,  predvsem pa ogromno notranjega zadovoljstva in miru. Pa srečno naj bo, pa plodno...user posted image  khmmm

Včeraj smo se imeli nepozabno, Aljažu je dogajalo 100 na uro, naprej smo šli sami trije (brez Mance) na dolg sprehod, nato smo imeli malco, ob 19.30 smo šli pa ven in se sankaliuser posted image user posted image user posted image  malemu je dogajalo in vsem nam, potem smo spustili par raket, da jih je Aljaž lahko videl, toliko kot sem se včeraj presmejala se že dolgo nisemuser posted image . Vglavnem bilo je lepo. Okrog enih pa sva šla z mojim še na policijsko postajo, peš, ker je bil en najin kolega policaj dežuren celo noč, tako da sva mu nesla šampanjec in mu šla voščit...v posteljo sva padla ob cca 3, Manca se je vstala ob 7.30, tamal pa takoj za njo, zdaj sem jaz dežurna, da se mož naspi, potem pa se zamenjava. Ampak počasi že prihajam k sebiuser posted image , no pa včeraj sem dobila še menstuacijouser posted image , če me kdo vpraša, začetek zadnje menstruacije? Lansko letouser posted image user posted image user posted image

punce moram na še en kafeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
1.1.2008 9:17:34   
Anonimen
Mi smo pa lani, torej včeraj, preizkušali Freychin recept glede podaljševanja nočnega spanja.
Ker se Izak že kar nekaj noči zbuja ob 3h buden kot zajc in se v posteljici kakšno uro igra, pol pa začne jokat in ga je treba še kakšno uro ob čaju, dudi in nošenju uspavat nazaj. Brez flaše zaspi nazaj.
Večerjal je pred spanjem ob 20h, nato sem mu pa ob 23h v spanju uturila flašo, češ da ne bo dvignil riti ob 3h. In dete je res prespalo celo kanonado, drugič že do polnoči 5x krcka, pa ga do 2h, ko sva šal spat midva, sploh ni blo za slišat. Jaz sem že ploskala od sreče in rekla, da pali recept. Japajade... Ob 3h je bla naša rit budna, razigrana in LAČNA. Tako lačna, da se je prisesala na vsako površino in samo mljaskala. Meni na roko, na ramo, na vrat... Ni da ni... Ob 4.30 sva se ga usmilila, dala flaši in je spal do 7.30.

Torej, recept ne pali.

Izračun spanja: od 2h do 3h 1 ura
                         od 4.30 do 7.30 3 ure....
  Vse skupaj: nič kaj dosti

Zeeeeehhhhhhhhhhh....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
1.1.2008 9:40:19   
nia30.6
dobro jutro!
da se poštemplam med prvimi, ker se drugače vsake kvatre enkrat javim!
upam da bo letos več časa!

Najprej vsem srečno, zdravo in veselo novo leto! Naj bo posuto z drobnimi trenutki, spomini in vezmi, ki jih boste pletle s svojimi sončki user posted image in user posted image !Naj se uresničijo vse skrite želje, naj....ah kar si same želite naj se uresniči!!!!

torej zdaj pa lahko malo pojamram a ne?
mi smo silvestra lepo odpravili, bili smo pri tini, mali je norel do 21.00, skratka šli domov, zaspal kot klada no pol pa ......puser posted image  ognjemet al kaj, skratka naša ulica je bila ko Vietnam! ma vojno stanje je bilo!pogledam skoz okno vse rdeče, iz vsake hiše petarde, rakete...nema što nema in valda prouser posted image user posted image
obsedeni narod mi zbudi malega, ki je padel v taki jokuser posted image user posted image user posted image , pa kot da že itak nimamo problemov s spanjem in nenehnim zbujanjem!!!mislim juser posted image  tako novo leto če pa malega nikak nisem mogla pomirit!pol se je končno prisesal na zizo in tako zaspal! no za posladek pa meni pricurlja moja teta menza!!!!user posted image
mater lepo sem začela novo leto, upam da ne bo celo tako!

torej jaz sem nekako takole danes:

user posted image

tak sem se spihala!
hvala, da ste poslušale, če katero moti, naj kar preskoči, meni pa je pomagalo, da vam zaupam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
1.1.2008 10:01:38   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Vedno me je zanimalo kaj pomeni NRMM?

Je imela Angel.... prav. N=Neca(moj vzdevek);R ime moža in obe punci.Sej na začetku,ko sem se prijavila je bil nick samo NR....in potem se je podaljševalo in tako bo ostalo user posted image .

Juuutro user posted image user posted image user posted image .

Tak bi se spala,pa ni šanse več.Otroci so v polnem pogonu,čeprav se je Maša zbudila šele ob 2 in me je naprej po flaški in hudem kašljanju celo pobruhalauser posted image ,potem pa zaspala in spala do 6.50user posted image .Sem mislila,da bo vsaj mož imel mirno noč in,ko bo prišel domov,da bom lahko jaz malo skliznila spat,pa so imeli celo noč manjše požare in so bili skozi na teren.........tak da....komaj čakam večer,da zaspimuser posted image .

Zvesta pa sej ne moreš samo spat user posted image .Čez dan ti Izak veliko spi?

Grem na mojo kahlo kofeja,da zdržim do večera.

Papa

punce,hvala,da ste me sprejele medse user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
1.1.2008 10:35:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Zvesta pa sej ne moreš samo spat user posted image .Čez dan ti Izak veliko spi?

punce,hvala,da ste me sprejele medse user posted image

Izak spi nekje med 3 in 6 ur na dan... Če jih ne odspi najmanj 5, je dan prekleto peklenski, ker je siten ko šus... Vendar je vedno več dnevov, ko odspi samo 3 ure

z veseljem te beremo tukaj, a ne punce?

Meni je že uspelo:
  • nalit kokakolo čez kozarec
  • se zgrniti po stopnicah (na srečo sem bila brez Izaka v rokah)

Da le ne bo celo leto tako nerodno.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 1.1.2008 10:36:52 >

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
1.1.2008 10:39:43   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Vidim da je bilo pri nekaterih kr pestro, da ste se imele lepo al pa malo manj lepouser posted image .
Jaz sem bila doma sama, sem mislila da se bo dino zbudil, ker je tako pokalo, da sem mislila da mecejo granate, ne pa petardeuser posted image . Sem ga mela zraven sebe na kavcu in mu dala plenicko na uho, da je manj slisal. Saj ne vem ce je pomagalo, ampak zbudil se pa ni.

Sedaj sem spet sama, je dino na sprehodu z babico in dedijem, mi je kr malo dolgcasuser posted image . Sem smotana. Pa malo me je zacelo stiskat, me je kr strah , kako bo to leto potekalo.
Eh, grem malo pocivatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
1.1.2008 10:43:38   
Anonimen
Jutro..

Jaz sem pa prvi dan v novem letu dobila menstro.. Mater... To pa res najbolj sovražim... Lepo je bilo med nosečnostjo 9 mesecev biti brez tardeče...

Grem toast jest... Mmmm...

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.1.2008 11:55:52   
poldy
zvesta, tebi pa Izak res veliko spi čez dan, probaj ga imet čimveč pokonci pa ti bo mogoče spal ponoči. Midve recimo zjutraj vstaneva okrog 8-9h potem pa 3-4 krat čez dan po 15-20 minut spanja, zvečer okrog 20.30-21h poje pri meni kar je, ostalo dobi po flaši in zaspi po tanovem okrog 22h, pa do jutra. Prej pred polnočjo redko da sva šle spat, zgleda da je blo pri meni premalo zej kar pa ma flašo pa gre kako uro do dve prej spat.user posted image

Urša se je zbudila točno 3 minute pred polnočjo, ker zgleda ni hotela zamudit svojega prvega ognjemetauser posted image . Drugače pa se lahko samo zahvalim unemu tam gor, da se ni bala pokanja, pa letos so bli sosedi res zelo pridni so po polnoči samo metali rakete in par petard, mene je pa skrbelo cel dan, kako bodo pokali, da me je ful želodec bolel. No ja prvo družinsko novo leto je minilo brez posebnosti, sklenili smo nekaj novoletnih obljub, ki pa dvomim da bodo kaj dolgo trajale.....
Bo že, še vedno smo brez avta, mehanik je obljubil nadomestnega in očitno pozabil, ker ga čakamo že od petka....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.1.2008 12:12:34   
Češnca
Jutroooo! user posted image

Pri nas smo se lepo naspali. Takle je bil potek nočke: mali šel ninat kot ponavadi (malo pred osmo in ob 20h je že mrknu), čez urco ga je zbudil prvi del bobnenja, potem je lepo spal, čeprav se je men zdel, da nam petarde mečejo pred nosom (sploh v kopalnici se je grozn slišal). Še sreča, da imamo nova okna!!! Midva sva se spečim pridružla ob 2h. Vsi smo spali do 6h, ko sva ga previla in napojila z mlekcem. Potem smo zaspali do 9h, ampak se je mal pogovarjal in sva ga pustila in je še mal zadremal. Neverjetno, pokonci smo šele od 10.30! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa tle na puzzlih renči (drugače bi težko opisala ta glas).

Domen in Patrick user posted image user posted image user posted image  za zobke!

NRMM user posted image  dobrodošla še na seznamu! user posted image

pa še z zamudo... Hana, Ian, Živa čestitke za obmesečnice! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka Juretu se pa ful dogaja! Prov neverjetno! user posted image user posted image  Kar se službe tiče pa... Bi tud men mal pasal, za kakšen teden, no... Pridna si!

A_R po mojem tud ni panike, če spi na trebuščku, ker so že tolk močni.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
1.1.2008 12:26:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

zvesta, tebi pa Izak res veliko spi čez dan, probaj ga imet čimveč pokonci pa ti bo mogoče spal ponoči. Midve recimo zjutraj vstaneva okrog 8-9h potem pa 3-4 krat čez dan po 15-20 minut spanja, zvečer okrog 20.30-21h poje pri meni kar je, ostalo dobi po flaši in zaspi po tanovem okrog 22h, pa do jutra. Prej pred polnočjo redko da sva šle spat, zgleda da je blo pri meni premalo zej kar pa ma flašo pa gre kako uro do dve prej spat.user posted image

če spi manj, so noči še slabše. Preverjeno...

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
1.1.2008 12:46:38   
poldy
zvesta, zgleda, da ti je zamenjal noč za dan, ker se to velikorat zgodi pri dojenčkih. Mogoče pa se bo samo od sebe zrihtalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
1.1.2008 13:13:35   
Anonimen
Nič ni zamenjal... Tako spi že od vsega začetka, pa je 3 tedne nazja prespal cele noči brez zbujanja.

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
1.1.2008 13:43:33   
Afnica
Najprej SREČNO 2008!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

No, in ker se je našemu tamalemu čist strgalo, naj z vami delim današnji napredek. Mali puza. Po trebuhu se vleče naprej kot vojak in to kar konkretno. On se lepo premika po stanovanju takole.user posted image Očitno ima preskok v razvoju, če to obstaja.

Lan to počne že več kot mesec dni. Lana pa zadnja 2 tedna. In tudi jaz sem se vprašala, če je to vredu? Ker je le malo prehitro. Bom sigurno pediatra vprašala na pregledu. Najbolj mi je čudno to, da se postavi na vse 4- ampak tisto na kolena je o.k., Lan se pa postavi na prste na nogah. Sej se spomnite slike, ki sem jo nalepila- no, sej je tudi v albumu. Tak na glavo se stavi. Plazi se pa tudi zelo dobro.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
1.1.2008 13:47:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Špela je boljše?

Špela je že boljš, ja. Hvala.user posted image Mogoče uspemo pa dans it lučke gledat, dokler so še.
Jure se pa še ne usede in ne sedi še sam. Komi čakam, da bo, ker se bo še lažje igral in mu bo bolj zanimivo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

z veseljem te beremo tukaj, a ne punce?

Jaaaa!user posted image

Zvesta, samo, da ti nič ni. A si premal spala al ga preveč cukala user posted image , da te je zaneslo?

Naša dva sta včeraj pol ure pred polnočjo mrknila in prespala pokanje. Je bilo kot na fronti, dobesedno. Sem prav razmišljala, če je takole slišat, ko je vojna.user posted image Ampak smo pa imeli veličasten ognjemet tu v naselju!user posted image Se jih najde nekaj, ki nabavijo te rakete in potem tak ognjemet priredijo, da se ta na lj. gradu lahko pomoje skrije.user posted image
Ampak sta se pa oba okrog 2.30 zbudila. Špela je takoj zaspala nazaj, Jure je pa dlje rabil. Pa nasploh se zadnje čase zbuja ponoči in noče zaspat nazaj, pa zvečer tud ga moram po 5x vzet iz pojstlce, preden res zaspi. Pri meni v naročju zaspi koma, ko ga odložim, se pa zbudi.user posted image Bi ga pustila, da se zjamra, samo pol mi pa Špelo zbudi, ki jo ponavadi zmanjka pred njim in ga je treba nosit. Sem kot ena šerpa.user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
1.1.2008 15:00:57   
Anonimen
Mi trije smo se pa zdaj tak fajn preluftali zunaj. Sije sonček in zraven sneži. Prav lepo je....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
1.1.2008 16:00:37   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Najprej SREČNO 2008!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

No, in ker se je našemu tamalemu čist strgalo, naj z vami delim današnji napredek. Mali puza. Po trebuhu se vleče naprej kot vojak in to kar konkretno. On se lepo premika po stanovanju takole.user posted image Očitno ima preskok v razvoju, če to obstaja.

Lan to počne že več kot mesec dni. Lana pa zadnja 2 tedna. In tudi jaz sem se vprašala, če je to vredu? Ker je le malo prehitro. Bom sigurno pediatra vprašala na pregledu. Najbolj mi je čudno to, da se postavi na vse 4- ampak tisto na kolena je o.k., Lan se pa postavi na prste na nogah. Sej se spomnite slike, ki sem jo nalepila- no, sej je tudi v albumu. Tak na glavo se stavi. Plazi se pa tudi zelo dobro.

po moje se ni treba bat naš to isto počne tud že mesec dni, lahko tini potrdi, je včeraj videla!čist isti prizor kot tvoj na sliki, sem mu včeraj zanalašč zokenčke dala dol, da smo prav vidli kak se na prstke postavi, kot baletnikuser posted image  joj da me ati sliši, zapriseženi fuzbaleruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
1.1.2008 17:44:46   
Anonimen
test, če dela....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
1.1.2008 18:40:18   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?