Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 18:54:51
|
|
|
|
krkatja
|
Ojla party girls. Verjamem, da nas vse čaka noro dobra zabava in najlepši skok v novo leto, ko bomo prijateljem in vsem, ki so nam blizu, poleg svojega imena v voščilu dodale še imena naših sončkov. Tko da računajte na dodatne 3 (npr. Lan, Maj, Ian) do 7 črke (npr.Patrick) v sms-ih! Mi že veselo mljaskamo gosto hrano. Preiskusili smo korenček, jabolko, danes je bil na vrsti krompir. Zvečer pa dobi dozo riževe kašice. Trenutno je največja uspešnica pire krompir (se vidi da je z dravskega polja). Tudi kašica mu dobro sede. Baja* in mislim da Freycha...5moških.com je zakon. Moja želja je, da bi videla še 5žensk.com. Ampak te karte grejo tak hitro, da še mi ni uspelo. Prav mi bodi, kaj pa sem takšna počasna želva. za zobke. Mi vsako uro čekiramo, če je že kaj zunaj, ker si ful drgne dlesni, tečen je in pa ko ful lačen hoče pit, po par srkih neha in začne jokat. V glavnem, Calgel ima za predjed in sladico Ajvy Izak, Ian in mladi dami-Hana in Živa V novem letu vam pa želim zdrave otroke, prespane noči, plus na računu in tople objeme v postelji.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 19:56:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Srečno 2008, čim manj čustvenih pretresov......
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 20:19:13
|
|
|
|
Ronči
|
Čisto na kratko: Srečno novo leto in lepo praznujte Mi smo začeli z uvajanjem gh (je še katera, ki še ni začela?). Parkrat smo pili svež korenčkov sokec in dvakrat poskusili papat zmučkano kuhano jabolko, pa je bilo več jabolke okoli kot v ustih . Nabavili smo super sokovnik z dodatki, kjer lahko zmiksam kašice. Jutri nadaljujemo z jabolko, čez par dni šaltamo na korenček....za dalje pa še ne vem.... no že to je načrt za cel teden . Ja in kašico bom šla kupit...kaj svetujete tisto za delat z vodo ali z mlekom (uporabljala bi kar adaptirano, saj si ne znam pumpat, pa tudi nočem bit obtremenjena s tem ali bom ali ne bom napumpala dosti)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 20:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi mu dajala z vodo, ker bi rada, da mleko ukineva, ko bo čas za to... Nevem no.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 20:35:19
|
|
|
|
kapica
|
Babike, tud jaz vam zelim lepo praznovanje nocoj, uzivajte, v novem letu pa se imejte cimbolj radi, bodite nasmejani in zdravi ! Ronci, jaz mam tisto kasico, ko zmesam z vodo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 20:45:01
|
|
|
|
rumba
|
Srečno in zdravo, lahko tudi norčavo, nasmehov in objemov polno leto 2008 vam želi naša družina! Lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 22:13:53
|
|
|
|
poldy
|
V nebo poglejte in zase in najbližje zvezdice preštejte. Za vas naj 2008 zvezdic zažari in v vaš dom naj mir, ljubezen ter srečo naseli! Srečno! Urša, mami in ati
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 22:16:11
|
|
|
|
poldy
|
češnca, hvala!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 22:54:56
|
|
|
|
Freycha
|
punce srečno v 2008, pa čimveč zdravja vam in vašim malčkom, ljubezni, sreče..... v glavnem vsega na pretek, pa še malo čez!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:27:38
|
|
|
|
NRMM
|
Da ne bom sam bluzla in pacala vašega klepeta.... Vam želim vsem čim lepše leto 2008,predvsem zdravja,sreče,osebnega zadovoljstva in preespane noči!! ----------------------------------------------------------------------------------- Madejka hvala.Ja ja razlika med obema, je pa res super,na cajte je .Pa sej vse hudo mine hitro. Moja Maša še vedno ponoči zahteva flaško (čeprav smo noči že prespali,po drugem cepljenju pa se nam dogaja ),zdaj sploh,ko je prehlajena kot 100 ,tak da kmalu pričakujem sireno,glede na prejšnje noči,čeprav še danes v spanju niti 1x ni zakašljala........že trkam na les. Uživajte še te pol ure starega leta! NOČKO
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Si še živa? Mogoče pa Maša kašlja, pa je ti ne slišiš zaradi petard.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu je treba najbolj poslušat tisto svoje, kar misliš, da je prav za tvojega otroka. Se strinjam tako glede hrane kot pripomočkov in hoje na morje ter ostalega. Siskamiska, čestitke za Domnov zobek! IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Odziva sicer ni bilo, pa se mi zdi da zato, ker se s tem ne strinjate. Pomoje tudi. No, vsaj zase lahko rečem, da sem odlašala z odzivom zaradi tega. IZVIRNO SPOROČILO: corfu Tašonka a veš, da sem ti kar malo fovš, ker greš na šiht Jaz sem bla tud sama seb še en cajt nazaj, zdej me pa kar zvije, ko se spomnim na to. IZVIRNO SPOROČILO: madejka tiste, ki ste že večkratne mamice verjetno lažje odklopite pa greste za sebe Ne glih... Meni še vedno dela probleme. A_R, čestitke za zgornja zobka! Ajvy . A od brata? Hana, Ian, Živa - čestitke za obmesečnice! NRMM, ti kar klepetaj z nami. Jaz sem te vesela, pa najbrž ne edina. No, in ker se je našemu tamalemu čist strgalo, naj z vami delim današnji napredek. Mali puza. Po trebuhu se vleče naprej kot vojak in to kar konkretno. On se lepo premika po stanovanju takole. Očitno ima preskok v razvoju, če to obstaja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa je začel na trebuščku spat.. Mene je kar groza, se full bojim, da bi se zadušil...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Jure NRMM pa kar posvojimo.... Koj dat podatke, da te zacahnamo na seznam :)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 23:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Juretu.. Je pa full napreden palček..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdrav od malega : ku th erb m,b m,8mn 7 n umb kljh n ai ,. > 7 m m mn i bvz z
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A je Patrick tud počakal na polnoč?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ti je zbudil? Naš kljub kanonadi spi kot top.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zbudo se je zato, ker so se spomnili, da bodo točno pred našo okno pokali... To je taki hrup, da te z lufta vrže
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:36:49
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Bravo Jure NRMM pa kar posvojimo.... Koj dat podatke, da te zacahnamo na seznam :) o hvala.Dobiš v naslednjih dneh,zdej sem še mal novoletna .No sam kaj pa rabiš vse? Moje punce so prespale pokanje,čeprav se je zdej en bedak najdo in meče na naše parkirišče petarde....da mu . Angel_Rebelde nikar se ne boj,da bi se zadušil.Ti naši nagajivčki so že tako veliki,da se sami obračajo in ni bojazni,da bi prišlo do zadušitve.No moja Maša spi na trebuhu že od svojega 4 dneva,čeprav od kar se obrača,spi kar veliko na boku ali hrbtu,prej pa ta dva položaja.....NI ŠANSE. Tašonka....bravo za Jureta .Naša že tudi en čas puza,2x se je že pravilno sama vsedla,postavi se na vse 4 in se ziba sem ter tja .Ko osvoji še tole plezanje,potem pa nam ni več pomoči .Se pa zelo rada postavlja na noge,čeprav ji tega ni noben kazal,vsako priliko izkoristi.Špela je boljše?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:39:48
|
|
|
|
NRMM
|
Zvesta a si fejst slišala ognjemet?Jaz sem ga imela kot na dlani .Da bi pa ognjemet tako blizu gledala,pa še toplo mi je bilo,no to pa še ne . Stanje se umirjja,čeprav en bedaček še nori..........
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
o hvala.Dobiš v naslednjih dneh,zdej sem še mal novoletna .No sam kaj pa rabiš vse? Tvoje in Mašine rojstne podatke, pa mere Maše pri rojstvu in po mesecih oz. posvetovalnicah, pa mogoče št. zobkov, če so že.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 1.1.2008 0:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Zvesta a si fejst slišala ognjemet?Jaz sem ga imela kot na dlani .Da bi pa ognjemet tako blizu gledala,pa še toplo mi je bilo,no to pa še ne . Stanje se umirjja,čeprav en bedaček še nori.......... Slišala ne tolko, sem ga pa skozi kopalnično okno gledala... Pri nas se je slišal ognjemet od Agate, pa tisti pri Vindišu doli. Pa na Prežihovi so norci od 8h naprej petarde metali. Ampak našega ni nič zmotlo danes. Drugič bi že 5x migal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?