|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
31.12.2007 18:54:51   
krkatja
Ojla party girls.
Verjamem, da nas vse čaka noro dobra zabava in najlepši skok v novo leto, ko bomo prijateljem in vsem, ki so nam blizu, poleg svojega imena v voščilu dodale še imena naših sončkov. Tko da računajte na dodatne 3 (npr. Lan, Maj, Ian) do 7 črke (npr.Patrick) v sms-ih!

Mi že veselo mljaskamo gosto hrano. Preiskusili smo korenček, jabolko, danes je bil na vrsti krompir. Zvečer pa dobi dozo riževe kašice. Trenutno je največja uspešnica pire krompir (se vidi da je z dravskega polja). Tudi kašica mu dobro sede.

Baja* in mislim da Freycha...5moških.com je zakon. Moja želja je, da bi videla še 5žensk.com. Ampak te karte grejo tak hitro, da še mi ni uspelo. Prav mi bodi, kaj pa sem takšna počasna želva.

user posted image  za zobke. Mi vsako uro čekiramo, če je že kaj zunaj, ker si ful drgne dlesni, tečen je in pa ko ful lačen hoče pit, po par srkih neha in začne jokat. V glavnem, Calgel ima za predjed in sladico user posted image
Ajvy user posted image
Izak, Ian  in mladi dami-Hana in Živa user posted image

V novem letu vam pa želim zdrave otroke, prespane noči, plus na računu in tople objeme v postelji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
31.12.2007 19:56:50   
Ajvy
Srečno 2008, čim manj čustvenih pretresov......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
31.12.2007 20:08:49   
Anonimen
Lepo praznujte, radi se imejte in srečno 2008!

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
31.12.2007 20:19:13   
Ronči
Čisto na kratko: Srečno novo leto in lepo praznujte
 user posted image

Mi smo začeli z uvajanjem gh (je še katera, ki še ni začela?). Parkrat smo pili svež korenčkov sokec in dvakrat poskusili papat zmučkano kuhano jabolko, pa je bilo več jabolke okoli kot v ustih user posted image . Nabavili smo super sokovnik z dodatki, kjer lahko zmiksam kašice. Jutri nadaljujemo z jabolko, čez par dni šaltamo na korenček....za dalje pa še ne vem.... no že to je načrt za cel teden user posted image  user posted image .
Ja in kašico bom šla kupit...kaj svetujete tisto za delat z vodo ali z mlekom (uporabljala bi kar adaptirano, saj si ne znam pumpat, pa tudi nočem bit obtremenjena s tem ali bom ali ne bom napumpala dosti)

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
31.12.2007 20:22:23   
Anonimen
Jaz bi mu dajala z vodo, ker bi rada, da mleko ukineva, ko bo čas za to... Nevem no. user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
31.12.2007 20:35:19   
kapica
Babike, tud jaz vam zelim lepo praznovanje nocoj, uzivajte, v novem letu pa se imejte cimbolj radi, bodite nasmejani in zdraviuser posted image !

Ronci, jaz mam tisto kasico, ko zmesam z vodo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
31.12.2007 20:45:01   
rumba
user posted image
Srečno in zdravo, lahko tudi norčavo, nasmehov in objemov polno leto 2008 vam želi naša družina! Lepo praznujte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
31.12.2007 22:13:53   
poldy
V nebo poglejte in zase in najbližje zvezdice preštejte. Za vas naj 2008 zvezdic zažari in v vaš dom naj mir, ljubezen ter srečo naseli!
Srečno!
Urša, mami in ati

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
31.12.2007 22:16:11   
poldy
češnca, hvala!!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
31.12.2007 22:54:56   
Freycha
punce srečno v 2008, pa čimveč zdravja vam in vašim malčkom, ljubezni, sreče..... v glavnem vsega na pretek, pa še malo čez!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
31.12.2007 23:27:38   
NRMM
Da ne bom sam bluzla in pacala vašega klepeta....
Vam želim vsem čim lepše leto 2008,predvsem zdravja,sreče,osebnega zadovoljstva in preespane noči!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Madejka hvala.Ja ja razlika med obema, je pa res super,na cajte je user posted image user posted image .Pa sej vse hudo mine hitro.

Moja Maša še vedno ponoči zahteva flaško (čeprav smo noči že prespali,po drugem cepljenju pa se nam dogaja user posted image ),zdaj sploh,ko je prehlajena kot 100user posted image ,tak da kmalu pričakujem sireno,glede na prejšnje noči,čeprav še danes v spanju niti 1x ni zakašljala........že trkam na les.

Uživajte še te pol ure starega leta!

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
31.12.2007 23:48:37   
Anonimen
Si še živa? user posted image

Mogoče pa Maša kašlja, pa je ti ne slišiš zaradi petard. user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
31.12.2007 23:52:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

je treba najbolj poslušat tisto svoje, kar misliš, da je prav za tvojega otroka.

Se strinjam tako glede hrane kot pripomočkov in hoje na morje ter ostalega.user posted image

Siskamiska, čestitke za Domnov zobek!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Odziva sicer ni bilo, pa se mi zdi da zato, ker se s tem ne strinjate.

Pomoje tudi. No, vsaj zase lahko rečem, da sem odlašala z odzivom zaradi tega.

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Tašonka a veš, da sem ti kar malo fovš, ker greš na šiht

Jaz sem bla tud sama seb še en cajt nazaj, zdej me pa kar zvije, ko se spomnim na to.

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

tiste, ki ste že večkratne mamice verjetno lažje odklopite pa greste za sebe

Ne glih...user posted image Meni še vedno dela probleme.

A_R, čestitke za zgornja zobka!user posted image

Ajvy user posted image . A od brata?

Hana, Ian, Živa - čestitke za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM, ti kar klepetaj z nami. Jaz sem te vesela, pa najbrž ne edina.user posted image

No, in ker se je našemu tamalemu čist strgalo, naj z vami delim današnji napredek. Mali puza. Po trebuhu se vleče naprej kot vojak in to kar konkretno. On se lepo premika po stanovanju takole.user posted image Očitno ima preskok v razvoju, če to obstaja.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
31.12.2007 23:56:19   
Anonimen
Moj pa je začel na trebuščku spat.. Mene je kar groza, se full bojim, da bi se zadušil... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
31.12.2007 23:56:19   
Anonimen
Bravo Jure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM pa kar posvojimo.... Koj dat podatke, da te zacahnamo na seznam :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
31.12.2007 23:59:35   
Anonimen
Bravo Juretu.. Je pa full napreden palček.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
1.1.2008 0:01:37   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
1.1.2008 0:30:44   
Anonimen
pozdrav od malega :

ku th erb m,b m,8mn 7 n umb kljh n ai ,.     >    7 m m mn i bvz z

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
1.1.2008 0:31:29   
Anonimen
A je Patrick tud počakal na polnoč?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.1.2008 0:31:41   
Anonimen
A se ti je zbudil? Naš kljub kanonadi spi kot top.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.1.2008 0:33:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbudo se je zato, ker so se spomnili, da bodo točno pred našo okno pokali...user posted image To je taki hrup, da te z lufta vrže user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
1.1.2008 0:36:49   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Bravo Jure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NRMM pa kar posvojimo.... Koj dat podatke, da te zacahnamo na seznam :)

user posted image user posted image  o hvala.Dobiš v naslednjih dneh,zdej sem še mal novoletna user posted image .No sam kaj pa rabiš vse?

Moje punce so prespale pokanje,čeprav se je zdej en bedak najdo in meče na naše parkirišče petarde....da mu user posted image .

Angel_Rebelde nikar se ne boj,da bi se zadušil.Ti naši nagajivčki so že tako veliki,da se sami obračajo in ni bojazni,da bi prišlo do zadušitve.No moja Maša spi na trebuhu že od svojega 4 dneva,čeprav od kar se obrača,spi kar veliko na boku ali hrbtu,prej pa ta dva položaja.....NI ŠANSE.

Tašonka....bravo za Jureta user posted image user posted image .Naša že tudi en čas puza,2x se je že pravilno sama vsedla,postavi se na vse 4 in se ziba sem ter tja user posted image .Ko osvoji še tole plezanje,potem pa nam ni več pomoči user posted image .Se pa zelo rada postavlja na noge,čeprav ji tega ni noben kazal,vsako priliko izkoristi.Špela je boljše?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
1.1.2008 0:39:48   
NRMM
Zvesta a si fejst slišala ognjemet?Jaz sem ga imela kot na dlani user posted image .Da bi pa ognjemet tako blizu gledala,pa še toplo mi je bilo,no to pa še ne user posted image .

Stanje se umirjja,čeprav en bedaček še nori..........user posted image user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
1.1.2008 0:41:45   
Anonimen
o hvala.Dobiš v naslednjih dneh,zdej sem še mal novoletna .No sam kaj pa rabiš vse?

Tvoje in Mašine rojstne podatke, pa mere Maše pri rojstvu in po mesecih oz. posvetovalnicah, pa mogoče št. zobkov, če so že.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
1.1.2008 0:43:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Zvesta a si fejst slišala ognjemet?Jaz sem ga imela kot na dlani user posted image .Da bi pa ognjemet tako blizu gledala,pa še toplo mi je bilo,no to pa še ne user posted image .

Stanje se umirjja,čeprav en bedaček še nori..........user posted image user posted image user posted image

Slišala ne tolko, sem ga pa skozi kopalnično okno gledala...
Pri nas se je slišal ognjemet od Agate, pa tisti pri Vindišu doli. Pa na Prežihovi so norci od 8h naprej petarde metali. Ampak našega ni nič zmotlo danes. Drugič bi že 5x migal.

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?