|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
30.12.2007 11:51:19   
slumpo
alo po dolgem času se malček oglašam....

vsem želimo lepe praznike in srečno pa zdravo in predvsem zdravo v novem letu...

ja mi pridno rastemo in se slabo redimo ker smo zelo zbirčni in slabo jemo...skratka ni krize ampak je mi pa zelo malo stvari v primerjavi z začetkom ko je pojedel več kot poje danes predvsem pa je vse jedel.

tinnaja...me je kar zmrazilo ko se4m videla da so ti zaradi diagnoze podaljšali porodniško...ja lepo da so ti jo ampak glede na to da nisem bla nič na RR nisem zasledila kakšna je diagnoza...upam da ni kaj hujšega

vsem bolančkani z našim vred 100 pikapok....ja mi imamo vnetje všes že drugič v 2 mesecih...pa sploh ne vem kje  je to fasal...

no grem naprej likat in kuhat pa se še oglasim...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.12.2007 12:42:57   
tinaaja
Slumpo - hipogamaglobulinemija je diagnoza, po domace imunski primankljaj. Imunski sistem se ni dovolj razvit, da bi se uspsno branil pred bakterijami, pa tudi sluznicne okuzbe so lahko bolj problematicne. Naceloma je vse OK, dokler ne zboli, tko da je zakon tole podaljsanje, ker zivimo normalno samo malo bolj previdno.

Lejci - brina je rada v alkatrazuuser posted image se velikokrat ji jaz pridruzim in harava not. Pa ful je zakon za stati in prestopa se tudi notri, tko da super no. Vrata pa so vecinoma zaprta user posted image

Mi imamo pa verjetno gljivice, vsaj kar sem na MONu razbrala. gremo v lekarno po canesten in daktarin user posted image Se ji sirijo ti mazaolcki ali gnojni mehurcki.. Bemu pa ti antibiotiki! ce ne bo bolje, pa pol se k P po praznikih... No, saj imam 4.12. itak kontrolo po skrlatinki..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.12.2007 13:12:46   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mi imamo pa verjetno gljivice, vsaj kar sem na MONu razbrala. gremo v lekarno po canesten in daktarin user posted image Se ji sirijo ti mazaolcki ali gnojni mehurcki..

Ja, širijo in tudi zakrvavijo. To so gljive...

Kupi samo canesten, edino če jih imate tudi v ustih, potem reci za daktarin oralni gel. Oboje za ritko nima smisla. Mi jih mamo kar redno, na canestenu sicer piše da se maže 3x dnevno, ampak jaz ji po vsakem previjanju na tanko namažem in ko se vpije še hladilno mazilo čez. Ja, pa ko ostanejo samo še flekci, operi banjico z varekino oz. katerimkoli razkužilom, pa igračke za v vodo tudi, če jih ima. Tam se packe rade skirvajo!

A veš, k si pisala o tisti igrački na palici, ki jo hodeči otročki pred sabo poriskajo... no, ko sem tiso vidla, sem privlekla na plano našo, ki jo ima že nekaj časa. In kaj je naredila... najprej je s palico mene po glavi (sem vse zvezde vidla) pol pa še sebe. In je naša ptica romala nazaj v omaro.

Končno sem ji ornk spucala nos... Sem ugotovila, da moram pumpico konkretno v nos potisnit, pol pa gre. Kaj vse sem ven spravila... Končko diha brez tiste vožnje smrklev gor in dol. Seveda je šlo zgrda. žal user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.12.2007 13:43:30   
draja
Tejčica jaz bi za pucanje noska na tvojem mestu nabavila Narhinel (dobiš v ITA v lekarnah). Meni je to edina prava stvar za pucanje noska. Tiste pumpice so meni neuporabne, tisti baby vac za na sesalec pa tudi, ker niti slučajno ne bi vsak večer vlekla in vžigala sesalca.

Tinaaja se mi je takoj zdelo, da ste staknili glivice. No sej sem ti napisala. Upam, da jih hitro odpravite in se ne razširijo oz. ne zakrvavijo.

Živi pa spet narašča vročinauser posted image . Ima že 38,8 v ritki ampak zaenkrat shajamo brez paracetamola. Zdaj bo najbrž zaspančkala, ko se zbudi bomo pa zmerili in po potrebi dali lekadol sirup.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.12.2007 13:53:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica jaz bi za pucanje noska na tvojem mestu nabavila Narhinel (dobiš v ITA v lekarnah). Meni je to edina prava stvar za pucanje noska. Tiste pumpice so meni neuporabne, tisti baby vac za na sesalec pa tudi, ker niti slučajno ne bi vsak večer vlekla in vžigala sesalca.

Nekaj podobnega dobiš v Leclercu. Za okrog 12€.

Živa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.12.2007 13:55:18   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tejčica jaz bi za pucanje noska na tvojem mestu nabavila Narhinel

To bom pa še jaz uporabila user posted image

Boga Živa, naj se čimprej pozdravi user posted image  

A je sploh kakšen mačevski otroček zdrav ?!?!!?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.12.2007 14:24:49   
dskubin
Tejčica, Narhinel v taprvi lekarni čez mejo (malo manj kot 10 evrov + 10 dodatnih nastavkov za 3 evre). Sej po moje gre res hitreje z Babyvacom, ampak jaz ne reskiram sesalca + ponoči mi na kraj pameti ne pade, da bi upalila sesalec in zbudila še tadrugega otroka user posted image (da ne govorim ostalih v bajti).

Mi bomo zgleda tudi neplanirano doma za Silvestrovo - Draž je iz dneva v dan slabše, zdej je ful jokal v spanju in vse zgleda da ga nekaj zelo zelo boli. Pa sva mislila, da so le zobje na pohodu (petice lezejo ven), ampak zgleda, da bo kaj hujšega in bomo zgleda že danes končali pri dežurnemu (no, sej naš fant je dokaj malo bolan, ampak kadarkoli je kaj, je glih čez vikend in končamo pri dežurnemu, svojo P vidi le na sistematskih) . No, mene tudi nekaj lovi, samo se ne dam user posted image , user posted image pa tudi ne zgleda najboljše danes. Edino Diti je korenina, no, vsaj zaenkrat (TOK, TOK, TOK). No, prjatlov ne bomo pustili na cedilu, svoj del večerje bom jaz skuhala in jim dostavila po expresni pošti (beri - jim bomo odpeljali tja). Pa tko lepo smo planirali preživet konec leta s prijatli, k mamo vsi tok majhne mulce user posted image

Evo par novih slikic, da ne bo vse tko grozno črnogledo.

dedek Mraz pri nas doma:

user posted image

Draž si je sestavil prvo glasbilo (njemu je trobenta, se ne da prepričat, da ima tak ustnik, kot oboa user posted image ):

user posted image

Diti seveda ne more zaostajat za bratom in igra na že narejen inštrument user posted image :

user posted image

Pa še en priboljšek za vse, cukrajte si same po želji:

user posted image

Evo, pa še ena ideja za darilo našim otrokom, če jim hočete privoščit nekaj kvalitetne otroške glasbe (no, vsaj za moja ušesa):
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=static&c_menu=1048034946

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.12.2007 14:28:04 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.12.2007 15:06:35   
Sibil_
Dan!

Draja-če je Živa intolerantna na laktozo in ne mara umetnega mleka ji ga ne dajaj.Poskusi mlečne izdelke uvajat s takimi, ki laktoze nimajo-vsa po malem in počasi.Patrik namreč ni pil mleka (ne umetnega in ne pravega) in smo mu in mu še vedno dajemo skutke in jogurte, ti pa laktoze nimajo.JAz je na tvojem mestu res ne bi matrala z umetnim mlekom, če ji ne gre.Poskusi s kako skutko, pa žličko po žlički.Pa v Italiji se dobi mleko Zymil brez laktoze oziroma s predelano laktozo, mogoče bi to šlo.Aja-pazi se zdravil, ta so lahko strup ker vseč ali manj vse tablete vsebujejo laktozo in nekateri sirupi tudi-zato opozarjaj na to da morajo bit zdravila brez laktoze.Meni so določeni antibiotiki naredili tako štalo da ni za povedat...user posted image

Tinaaja-super za podaljšanje, bo vsaj Brina dlje časa doma in zdrava, ti pa tudi nimaš še težave z varstvom.user posted image

Tejčica-jaz zelo priporočam to pumpico od Rije, ostale niso primerljive.Mogoče Narhinel je po učinku, samo nastavki stanejo (ker jih jaz ne perem, se mi ne zdi glih higiensko), cevka ostaja pri uporabi vlažna in splesni, pa še bacile in viruse si v usta potegneš in posledično zboliš tudi sama.
Imajo pa nekaj podobnega v Arielu-nek Rotho menda al neki podobnega.

Dskubin-fotke so super, res ta luštna.Jah, jaz sem že navajena da z otroci se žal ne da kaj dosti planirat, ker ti zbolijo dobesedno čez noč.Zato sem previdna s tem-pa navadno glih ko se najbolj veseliš je kaka šttala, tko da te čist razumem.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.12.2007 15:32:44   
draja
Sibil ravno zato pa uvajamo allernovo, ki je adaptirano mleko za alergične na KM. Ne vsebuje laktoze, glutena in beljakovin kravjega mleka. To je edino mleko, ki ga Živa lahko pije.
Drugače pa pri nas vsi mlečni izdelki zaenkrat odpadejo, saj je po eni sami žlički jogurta dobila izpuščaje okrog ust in bruhala v loku.

Hvala za opozorilo glede zdravil. Še sreča, da nam P ni predpisala tabletk za zobke, ker baje vsebujejo laktozouser posted image .

Dskubin super fotke!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.12.2007 16:40:00   
tinaaja
Evo, pa še ena ideja za darilo našim otrokom, če jim hočete privoščit nekaj kvalitetne otroške glasbe (no, vsaj za moja ušesa):
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=static&c_menu=1048034946

glasujem za kristino oberzan, men je ful vsec, pa ful performance ima dober user posted image

narhinel j e najhujsa mucilna naprava za brino, babyvac jo vsaj malo zamoti z zvokom. pa pri narhineli jaz skoraj duso spustim - krotit otroka, pol pa se vakum  narest.. user posted image

Lejci, upam, da ne bosta imeli busk user posted image

Draja, user posted image user posted image user posted image za Zivo, da se kmalu pocajta.. Morda je tudi pri vas 6. bolezen glede na visoko vrocino

No tko.. v hladilniku je ene 5kg hobotnice v solati user posted image njam njama user posted image no, vecina gre na jutrisnjo zurko, ki bo brez nas, ker mi je brez veze bit tam, ker B se med 10 in 11 itak zbudi in pol bi vecino casa jo uspavala user posted image sem raje doma, v miru in grem spat po potrebi user posted image fotrcek pa je po polnoci dobil dovolilnico, da gre mal kolege pozdravit.. men je ta NL itak en velik bulshit ze ene 10 let, tud ce ga ne bi bilo.. kje je fora, da se ga vsi nasekajo in naslednji dan zivet ne mores user posted image no saj prvi del je bil se ok, ampak macki naslednjega dne so pa bili bolj tigri kot macki user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.12.2007 16:40:05   
sezam
Anja, Pikca - user posted image  luštni so vsi-je

tejčica - user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš in da Vid ne zboli
Pumpico ti pa tudi jaz priporočam Narhinel ali pa povprašaj v lekarni po kaki baterijski.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

aja ... še to ... čist zares smo na vseh štirih in norimo gor in dol ... to Maksu ful dogaja ... nama malo manj, ker vse žuli v kolena ... pa sva dala moževe ščitnike za fuzbal gor ... in je user posted image  ... mal glupo zgledava ampak pali user posted image

slikco, slikco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draja - tudi za Živo kup user posted image user posted image user posted image
Drugače se adaptiranih mlek ne kuha. Kašo skuhaj na vodi, tako bolj gosto in na koncu dodaj pripravljeno mleko, da se malo razredči.

Dskubin - super fotke

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.12.2007 17:01:08   
Žabika
user posted image vsem za super fotke! Kwa so face ti otroci.

draja: res gre lahko za šesto bolezen, tako da jaz ne bi rinila na Metelkovo. Otrok ima lahko tri dni vročino do 39 in če je drugače vse ok obisk pri zdravniku ni nujen. Jutri je še normalen delovni dan in če te bo skbelo je bolje da gresta v pristojni ZD.

Kati: tako kot ti je svetovala draja; grej in masiraj dokler boli, ko pa ne več pa hladi.

NL: meni že nekaj let ne paše nekaj hudo žurat. Itak smo vedno v KG, kjer si naredimo eno večerjico, pa malo dobrega vinčka spijemo. Ponavadi so bili z nami prijatelji, letos bo pa Hana. Plan imamo narejen, kako se bo izcimilo bomo pa videli. Se pa ful veselim torka, ker to mi je pa najlepše da grem lahko na en lep sprehod po sončku, pa na kakšenga kuhanca na smučišče. Napoved je zaenkrat lepa.

nosek: če nosek ni poln ji ga itak samo z fiziološko sperem, ko pa je poln ji ga pa sčistim z Narhinelom in od kar ji ga čistim tako, da ona sedi v mojem naročju je vse ok. Zaenkrat nimamo potrebe po novi pripravici.

Zdele šibamo še malo naokoli, zvečer sledi pakiranje, jutri še služba, potem pa KG! Ker se verjetno naslednjič oglasim šele drugo leto pa še tole:

LEPO PRAZNUJTE IN SREČNO 2008!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 162
30.12.2007 17:19:33   
erna14
evo se neki malga od mene,no mi smo vcraj koncno ob 5 zvecer prsli do novega mestauser posted image user posted image ,no danes pa da se je moj gospod meni in tamalmu malo odkupil naju je peljal na popoldansko cofanje v dolenjske toplice,uf je blo tok lustn,tamal je uzival v vodi,draja,ziva tele vrstice vidve mal preskocte,zigata so osvaje same lepe punce no ena eva se je pa totalno zagrela zanjga,pa je ziga skoz govoru da ma punco zivo,ampak one tega niso upostevaleuser posted image user posted image .

tinaaja-praska pasta je tudi uredu,lahko mesas pol pol canastena in pol praske,upam da se hitr pozdravte
draja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole vse je za zivo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 163
30.12.2007 17:20:22   
dskubin
glasujem za kristino oberzan, men je ful vsec, pa ful performance ima dober

Sem mislila tole (pa napačen link pripopala). Ne, pomota, ni posebnega linka ampak vrže kar na vse novosti. Stonogo sem mislila, 100 otroških pesmic od cici, otroškega in maldinskega zbora RTV. Bomba. 2 CDja za v avto in celo pot mir.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 164
30.12.2007 17:20:22   
amy26
tisti baby vac za na sesalec pa tudi, ker niti slučajno ne bi vsak večer vlekla in vžigala sesalca.

men je pa bayvac zakon, čez dan uporabim sesalec pa še to samo 1x dnevno, zvečer pa vzamem tisti nastavek ki gre na nos in z usti vse povlečem in spiham smrkelj, ne gre nič v usta
uporabljali smo tudi narhinel, vendar tiste nastavke smo tako hitro porabili nove se mi pa res ne da iskati in kupovati po IT.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.12.2007 17:25:15   
dskubin
najhujsa mucilna naprava

Če vztrajaš (oz. pogosto rabiš), se navadijo in ni več bav bav. Mi smo pri Dražu skoz rabli, ker bi mel če ne konstantno vneta ušeska, zdej pije fiziološko k da je jabolčnik user posted image . Diti pa še ni bila bolna, smo pa enkrat probal pa se tudi upira z vsemi 4mi. Ampak bo že. Nastavke pa operem, sej nisem Bill Gates. Če ne bi pr Dražu vsak dan novo škatlo rabli. Sej večinoma smrkelj niti ne pride do spužvice, no jaz ga povlečem iz noska in ven pihnem. Lahko pa rešite problem tako, da nastavke se opere in razkuži, spužvice pa si nove narežeš iz kakega kosa spužve (1 meter bi je blo dost za celo otroštvo). Aja ko pa se cevka zapaca, pa zamenjamo Narhinel (to je 1x na leto), no, pa vsak od otrok ima svojega (in svoje nastavke).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.12.2007 17:29:19 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.12.2007 17:59:45   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

glasujem za kristino oberzan, men je ful vsec, pa ful performance ima dober

Sem mislila tole (pa napačen link pripopala). Ne, pomota, ni posebnega linka ampak vrže kar na vse novosti. Stonogo sem mislila, 100 otroških pesmic od cici, otroškega in maldinskega zbora RTV. Bomba. 2 CDja za v avto in celo pot mir.

ok, se mi je zdelo malo hmmm "drugacna" glasba, ampak vseeno, kristina je zakon! user posted image

Zlikano vse razen srajc (kar bo moj), kuhano vino ze tece, in ko smoze pri glasbi - eden meni najboljsih albumov, ki se mi zdajle tudi rola je, G. Michael - Patience user posted image

KR. gora - bil plan it, pa je tasca odletela in je v lezecki s poceno medenico user posted image Tko da v stanovanje gret se pa ne bomo hodil gor.. Uzivaj zabika!

A je treba uporabljat pri glivicah tudi daktarin oralni gel, ce nima nobenih oblog v ustih?

hmm ze malo bolj z veseljem pricakujem ju3 .. plani se menjajo v zadnjem hipu and I like it user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.12.2007 18:26:40   
draja
Narhinel uporabljamo od prihoda iz P vsak večer in se cevka še ni zapackala. Nastavke vsakič dobro operemo. Živa ob pucanju noska prav uživa in nimamo prav nobenih problemov.

Novo leto hmmmm Tinaaja, spet podobnostuser posted image user posted image . Tudi meni ne pomeni nič več in zaradi mene tudi če ga ne bi bilo. Zadnja leta mi je bilo itak od vsega najbolje, če smo v dobri družbi cel večer igrali družabne igreuser posted image . Smo ful tekmovalni pri nas doma in nam je to res v užitek. Pa drugače si skoraj nikoli ne vzamemo časa, pa pol izkoristimo najdaljšo noč za to.

Žabika uživajte v KG!

Tinaaja a nam zaupaš nove planeuser posted image ?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 18:36:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
30.12.2007 18:44:39   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
A je treba uporabljat pri glivicah tudi daktarin oralni gel, ce nima nobenih oblog v ustih?

Ne če nima soora v ustih, ni treba.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.12.2007 19:32:52   
draja
Hvala vsem za pikepoke!!!!

Sezam hvala za odgovor glede adaptiranega mleka. Se mi je zdelo ja, da se ne kuha z njimi.

Erna lepo, da ste uživali malo v toplicah. Živa ni nič jezna na druge punce, ker razume kako neustavljivo privlačen je njen Žigauser posted image .

Drugače pa gre naši miški že na bolje. Vročina ji je sama od sebe padla na 38,1 v ritki, pa tudi malo boljše volje je žeuser posted image . Je bila pa cel dan pridna, pridno jedla, veliko pila in ogromno spala. Se ji pa prav pozna, da ni ta prava, ker se je tudi veliiiiiiiko crkljala po rokah,kar še nismo doživeliuser posted image . Zdajle ravno vadi kobacanje - ene tri, štiri korakce že naredi pol pa hitro na trebuščka in po trebuščku naprejuser posted image .

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.12.2007 19:59:18   
draja
Pa že dolgo vam nisem naše Žive pokazalauser posted image . Evo, tukaj je ravno sredi dela - je bila namreč tako pridna, da jo je vzel Božiček kar za svojo pomočnicouser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Vse fotografije so bile posnete v cca. 20 sekundah - jah, pri nas je moving nonstop in jo paparaci komaj lovijo v objektivuser posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.12.2007 20:20:26   
Pikca
ojla,
o, spet slikce, Dskubin, luštna sta fuuluser posted image . Upam, da ne zbolite in se boste imeli lepo za NL.

tudi ostalim bolančkom pikepoke, da bi zdravi vstopili v  novo leto!

nam zaenkrat dobro kaže, otroci so zdravi- naši in od prjatlov (trkam) in jutri odrinemo v Zreče. bomo mal jedli, mal čvekali, mal otroke uspavali... po mojem bo čist luštno.   

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 22:36:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
30.12.2007 22:49:40   
Pikca
to, še fotkeuser posted image , cukra Živa in Maksuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!