dskubin
|
Tejčica, Narhinel v taprvi lekarni čez mejo (malo manj kot 10 evrov + 10 dodatnih nastavkov za 3 evre). Sej po moje gre res hitreje z Babyvacom, ampak jaz ne reskiram sesalca + ponoči mi na kraj pameti ne pade, da bi upalila sesalec in zbudila še tadrugega otroka (da ne govorim ostalih v bajti). Mi bomo zgleda tudi neplanirano doma za Silvestrovo - Draž je iz dneva v dan slabše, zdej je ful jokal v spanju in vse zgleda da ga nekaj zelo zelo boli. Pa sva mislila, da so le zobje na pohodu (petice lezejo ven), ampak zgleda, da bo kaj hujšega in bomo zgleda že danes končali pri dežurnemu (no, sej naš fant je dokaj malo bolan, ampak kadarkoli je kaj, je glih čez vikend in končamo pri dežurnemu, svojo P vidi le na sistematskih) . No, mene tudi nekaj lovi, samo se ne dam , pa tudi ne zgleda najboljše danes. Edino Diti je korenina, no, vsaj zaenkrat (TOK, TOK, TOK). No, prjatlov ne bomo pustili na cedilu, svoj del večerje bom jaz skuhala in jim dostavila po expresni pošti (beri - jim bomo odpeljali tja). Pa tko lepo smo planirali preživet konec leta s prijatli, k mamo vsi tok majhne mulce Evo par novih slikic, da ne bo vse tko grozno črnogledo. dedek Mraz pri nas doma: Draž si je sestavil prvo glasbilo (njemu je trobenta, se ne da prepričat, da ima tak ustnik, kot oboa ): Diti seveda ne more zaostajat za bratom in igra na že narejen inštrument : Pa še en priboljšek za vse, cukrajte si same po želji: Evo, pa še ena ideja za darilo našim otrokom, če jim hočete privoščit nekaj kvalitetne otroške glasbe (no, vsaj za moja ušesa): http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=static&c_menu=1048034946
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.12.2007 14:28:04 >
|