|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
30.12.2007 23:02:13   
K_a_t_i
Luštne fotke user posted image .

A dons pa nobena ni sama doma user posted image  Moj je že od 19h "na odbojki" user posted image . Sem že ves msn kontaktu obdelala... Pa spregledala, da je House na HTV.... No, zdej mi je počas že mal dolgčas user posted image .

Joj, tole moram povedat - smo šli na sprevod dedka Mraza tle v Lj. A je še kera bla? Sej, neč ne rečem... Luštkana zadeva. Sam me je pa ena zadeva toook zmotla... Vse spremstvo (jelenčki, ježki, zajčki,..) - VSI so se tako zdolgočaseno držali, da sem bla prav žalostna. Ne vem no, a se je tok težko nasmejat za tisto eno urco user posted image . En dimnikarček je kr walkman zraven poslušal. Sem rekla, da še dober, da so imeli vsaj eni medvedki (al kwa so bli) plišaste glave, da so se vsaj tiste smejale....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.12.2007 23:18:26   
tejčica
Jaz sem ravnokar eno manjšo čistilno naredila po stanovanju in sem čist fertik. Pa adventni venček sem končno pospravila, sam zdej mamo pa prazno mizo in bi bilo dobro en novoletni aranžma naredit. Ma ne vem če se mi bo dalo danes.

Jutri moram Vida peljati k P, ker mu res tu mač teče in noska in učk. Je bošček čist zliman. Pa je ful mal. Vročino je danes imel čisto na meji. Jaz grem pa jutri po skoraj tednu dni zapora ven! Sicer nisem še čist dobra, ampak mal bo treba hladilnik napolnit.

Kaj boste kaj pripravljale za silvestrsko večerjo? Jaz bom kar fondi naredila. Moj je jutri do sedmih zvečer v službi, tako da ne bom imela niti časa kaj več pripravljat.

U, še tole. Vid se že nekaj časa ko je na nogicah spušča in brez opore stoji na miru oz. se premakne in štrbunkne na tla. No, danes pa mu je uspelo naredit 3 korake.user posted image user posted image user posted image  Tole se mu je čist posrečlo, ker pol je pa še in še hotel, pa je veselo padal na rit.user posted image  

Grem še prebrat kaj ste načvekale danes.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.12.2007 23:18:56   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A dons pa nobena ni sama doma user posted image   

Js sm sama, itak, always user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.12.2007 23:22:05   
K_a_t_i
Uuuuuuuuuu, bravo Vid user posted image .

Silvesterska večerja - nimam pojma.... Bom se pustila presenetit - bom videla, kaj mi bo moj skuhal user posted image  (mam sum na nič in gobe gor pa pohane ovinke user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.12.2007 23:28:50   
draja
Evo, do zdaj sva izmenično uspavala Živouser posted image . Je zaspala že mal pred deveto pa se je takoj eneparkrat zbudila in po 10-ih minutah spanja je bila že čist budna. Vročina ji je sama od sebe padla na 38 v ritki, samo zgleda da jo pa zdaj res zobek matra. ima izboklinico spodaj in ji malo odleže če jo namažemo.

A je možno, da je imela tako visoko vročino od zobkauser posted image ? Jaz nisem verjela v vročino zardi zobkov, samo da je imela samo včeraj tako zelo visoko (39,5) pa da ji kar sama od sebe tako lepo pade, pa ne kašlja, smrka, skratka nič razen vročine,ima pa otečeno dlesen in plenični izpuščaj (ta se ji je tudi prvič narediluser posted image ). No, bomo videli, če bo zobek res ven pokukal.

Se je pa danes naučila vstajati v posteljiciuser posted image . Moj je čist happy in ji je kar naprej ploskal da je vstajala še in še, jaz pa sem mal vesela, mal pa se tudi bojim, da me bo zdaj ponoči kar naprej "z viška gledala"user posted image .

Sprevod DM že cel mesec smo planirali kako bomo šli, včeraj bili že na pol oblečeni, samo sva videla, da ni čist ta prava ker je bila nekaj sitna in smo preložili na danes, danes pa itak bolani. No, pa drugo leto.

Veliko bolj pa mi je žal, da danes nismo mogli iti na blagoslov otrok ob jaslicah v draveljski cerkviuser posted image .

Bravo Vid za prve korake!!!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.12.2007 23:57:00   
skačica
čer!

No draja, naša je pa zaspala 20 minut nazajuser posted image . Sem jo ob desetih nesla v posteljo in je začela po postelji galamit, se smejat, se obračat, vrtet, vsake toliko pa je prišla mal k meni, 2x podudala in šla dalje. Ne vem kaj ji je, da tako težko zaspi zvečer.

Za novoletno večerjo še ne vem kaj bomo jedli, bomo pa NL pričakali pri svaku in njegovi ženi. Bova skupaj nekaj skuhali pol pa v miru pričakali polnoč. Do drugega mi niti ni.user posted image  

slikce- luštne, luštne in luštneuser posted image .

tinaaja-user posted image  za podaljšanje porodniške, vsaj nekaj dobrega v vsem skupaj.....

draja- spraševala si me kako se pri meni kažejo težave zaradi laktozne intolerance, če uživam mlečne izdelke (pa sem ti pozabila odgovorit).Torej, krči v trebuhu, špikajoče bolečine v trebuhu, driska, boleč želodec,....skratka same smotane stvari tako, da jih raje ne jem. Vsake tolko pa pojem kako skuto s sadjem, res redko kak jogurt, sir pa brez težav.

Kaj ste še pisale???? Vse pozabim medtem ko pišem......

Grem spat........lahko noč....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.12.2007 0:01:20   
skačica
aha user posted image user posted image user posted image  za Vida in samostojne korake....

žabika- uživaj v KG še zameuser posted image

pikca- super, da greste v Zreče. Uživajte.

Zdej pa res grem...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.12.2007 0:06:37   
tejčica
Erna, user posted image  za razvajanje.

Anja, super podpis.user posted image

Draja, user posted image  za Živo in super da se vročina umirja. Mogoče je pa zbolela od žalosti, ker ga njen Žiga okrog z drugimi pupami biksa.user posted image  Pa super slikce.user posted image  

Slumpo, lepo da si se spet malo oglasila.user posted image

Tinaaja, user posted image  za Brino in da se vam hitro uspe znebit glivic.
Dskubin, upam da ste še vsi zdravi. Pa user posted image  slikice.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
aja ... še to ... čist zares smo na vseh štirih in norimo gor in dol ... to Maksu ful dogaja ... nama malo manj, ker vse žuli v kolena ... pa sva dala moževe ščitnike za fuzbal gor ... in je user posted image  ... mal glupo zgledava ampak pali user posted image

Za to zabavo z Vidom je pa pri nas Taja ta glavna. Dirkata da se bajta trese.

Žabika, uživajte v KG.

Kr_enamami, frajer Maks.user posted image

Pikca, uživajte v Zrečah.

Kati, zanimiv meni imate za jutri zvečer pri vas.user posted image

Skačica, user posted image , verjamem da ti sedaj ni do nekih praznovanj.

Pa hvala vsem za nasvete glede pumpic.

Ekola, pa sem se prebila skozi. Zdej pa še kopalnica, pol pa mižule. Aranžma bo pa na jutri moral počakat. Nočko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.12.2007 0:09:35   
tejčica
Še tole. Opažam da Vidu ful kosti "pokajo". Recimo ko ga imam v naročju in se kaj premakne ipd kar poka včasih.user posted image  Še katera opaža to pri svojem malčku oz se ji sanja zakaj se to dogaja? Ok, sej men tudi kosti pokajo, ma ne pa da se to dogaja devet mesečniku.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.12.2007 6:51:02   
Lejci
Dobro jutro!

Še zadnjič se oglašam, preden spokamo na vikend za 1 teden user posted image user posted image  Končno ne bom sama za vse večino časa...

Vid čestitke za samostijne korake user posted image  

Tudi naša je včeraj naredila 3 sama, kar je količinsko največ do zdaj. Po korak, dva pa že kak teden stopica sem in tja brez opore.

Tako, želim vam, ful lepo praznovanje danes in čimmanj petard, ki bi se jih otročki lahko prestrašili.

V Novem letu pa predvsem zdravja, razumevanja, ljubezni in mirnih živcev user posted image . Ostalo bo že samo prišlo user posted image

Srečno punce in mali marčki user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.12.2007 7:47:16   
tejčica
user posted image  Živa in Jernej user posted image  za 9 mesecev. user posted image

Lejci, user posted image  tudi Ines za korake.

Sedaj pa šibam v nabavo, preden bo guuužvaaa.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.12.2007 9:09:12   
pocka
jutro

naša noč user posted image user posted image ,je Taja nekaj prehlajena (upam,da ni zadnjič v Sparu kaj staknila) in itak,da nismo skoraj nič spali. Je imela stalno poln nosek in se je zbujala, čim sem ga hotela spucat pa itak,da je bilo živalsko dretje.

Vid - bravo za prve korake user posted image

tejčica - ti si pa spet tako pridna

žabika, lejci, pikca in vse ostale,ki kam greste - uživajte

silvestrska večerja - tokrat sem se jaz javila,da jo pripravim. Bom naredila par receptov J. Oliverja - prekajenega lososa, kumare in omakca iz kisle smetani in drobnjaka za predjed, za glavno jed bodo ražnjiči iz kruhovih kock, rakovih repkov, rib in kalamarov, ovito v slanino,v glavnem to je takoooo dobro, za sladico  pa bo ena limonina zadeva.

draja - upam,da je res zobek. Pa naj čimprej pokuka ven, da ne bo tako matral male Žive.

slikce marčkov - user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še kaj naredit, pol bomo pa mogoče šli malo ven na sončka, bomo videli kako bo Taja kaj z zdravjem.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.12.2007 9:45:05   
skačica
jutro!

Naša noč je bla kar ok, smo se naspale, Iza še spi. Ta naša gdč. je čist po mami, zvečer gre pozno spat, zjutraj pa nikakor vstat. če vstane pred deseto, je cel dan tečka.

pocka- tole pa so dobrote, se lahko še jaz povabim na večerjo?
Joj, jaz bi tud mogla kaj poklicat kaj in kako pa sploh ne vem kam se fliknila mobitel. Na konc bomo imel jedilnik od Kati.user posted image

Joj, nekateri marčki bodo pa kar že shodili al kaj???? No, naša je še bolj malo na nogicah, sicer se sama hoče nekaj postavljat, ampak ji gre najbolj na kolenčke. Obvlada pa kobacanje, je tko hitra, da adijo. V enem tednu je osvojila pravilno tehnikouser posted image

Grem, se še kaj javim....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.12.2007 10:21:15   
Anonimen
Aloraaaa cveke

Cestitke vsem slavljenckom za nazaj in danasnjima Živi in Jerneju user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image tinaaja za podaljsano porodnisko

Ines in Vid za prve korake user posted image user posted image user posted image

pocka se mi kar sline cedijo,ko sem prebrala kak meni bos pripravila user posted image user posted image user posted image

Moj je trenutno v sluzbi pride ob 12ih,jutri pa zacne ob 13ihuser posted image ampak smo zdaj vsaj tri dni bili skupaj...Se ne smem kaj prevec pritozevati,ker to glede praznikov in njegovega del.casa sem vedela ze ko sma zacela najino potuser posted image ...Za bozicka sem mu kupila fondi in ga bomo danes preizkusiliuser posted image ...

Plazenje mislim,da ga bomo mi preskocili.Ne vem,no.Skrat se namrec postavlja na noge,v stajici veselo hodi okoli in okoli roba,pa ob kavcu...Nima pa nobenega strahu zal,se npr drzi ob kavcu pa mu jaz recem pridi pa se kar spusti k meni seveda bi strbunknil na tla ce ga ne bi ujela....

mastitis za las sem usla vecji krizi...me je zdaj dan in pol takoo bolela leva dojka,sem masirala pod vrocim tusem,malega pristavljala,pa je danes prisotno samo se cirka 10% bolecine....

Smo drugace imeli kar guzvo.Po bozicu smo namrec vse zrihtali in porihtali za nov (rabljen) avto. Meni drugace niti najmanj niso vsec veliki avti pa do zdaj sem imela kar taksno fobijo glede sofiranja user posted image user posted image ampak tale ta nov mi je pa tako vsec in ko sem ga za probo peljala sem uzivala kot se nikol do zdaj.Malo se dobim filing za to ladjo pa boma kruzala midva z malim na velikouser posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
31.12.2007 10:35:37   
Anonimen
user posted image

tole je bil pa nas interni bozicekuser posted image Tai, 3mesecni Vid in Taieva sestricna Lia

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
31.12.2007 10:40:47   
draja
Jutro!

Hvala vsem za čestitke in seveda vse najboljše tudi Jerneju!!!!!!

Noč je minila spet ob jokanju in stokanju. Spet jo je zvijalo v trebuščku, da jo je na trenutke kar trgalo. Ma sem bila ponoči prav žalostna, na robu solz, ker nimam pojma zakaj jo zvija in ji ne morem pomagati. Prav res ne vem več kaj nareditiuser posted image .

Jo je pa moj zjutraj prevzel in niti ne vem, če ima vročino (zdaj že spančka), ker mu nekako ni šlo merjenje temp. v ritkiuser posted image . No, zobka pa še ni, se ga pa lepo čuti pod dlesnijo.

Skačica hvala za odgovor glede intolerance na laktozo. Se prav res bojim da gre pri Živi tudi za to, ker drugega razloga, razen glivic, se ne domislim več.

Pocka upam, da se Taja hitro pozdravi in boste spet bolje spali.

Tejčica nimam pojma glede pokanja kosti, vem pa, da pogosto lahko mamica sliši, ko pokajo kosti dojenčku še v trebuščku, tako da mogoče le ni kaj takega to.

Lejci uživajte na vikendu in le pusti tvojemu da te malo razbremeni. Jaz zdaj takoooooo uživam, ko moj nima toliko dela v službi in ko ne študira zraven. Bo pa hitro spet stara rutina tuuser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.12.2007 10:59:43   
skačica
Vse najboljše Živa in Jernej!

Uboga Živa, da ne more spančkat ponoči. Vam pa res želim, da se enkrat pošteno naspite vsi trije.

Naša je spala do desetih, zdej pa že galami na puzzlah, no evo je že tle, se drži za abtrainer in se poskuša dvignit. Čakamo atija, ki dela do 12-ih pol se pa popakiramo in gremo k svaku. Še vedno ne vemo kaj bomo kuhali, ker se je žena včeraj imela luštno.....in zdej še spiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.12.2007 11:15:04   
Pikca
Hvala za čestitke Jernejčku, kar ne morem verjet, da je naš mali mišon že 9 mesecev star! Včeraj se je naučil tleskat z jezikom, ko je na očiju jahal - kao zvok kopit od konjička, je bil tko ponosen, da je potem cel dan to ponavljaluser posted image  ga moram posnet...

Živa čestitke!!! Pa bravo za vstajanje!
Naš je bolj lenušček, tudi plazi se še ne, mogoče ne bi bilo slabo kake vaje delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.12.2007 11:15:06   
Gio
tejčica....moji Eli tudi pokajo kosti. Samo to po moje ni nič takega, ker imajo še vse mehko in sklepi še niso razviti. Pajim malo poka. Jaz se ne sekiram, če bi blo kaj narobe, se ji kosti na glavi ne bi tako lepo zapirale.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.12.2007 13:14:20   
sezam
Živa in Jernej - čestitke za 9 mesecev

tejčica - user posted image  Vid za prve korake in user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi

Vsem, ki greste kam silvestrovat - lepo se imejte. Seveda pa enako lepo praznovanje, vsem, ki vstanete doma (mi tudi)

pocka - u, tole se pa dobro sliši. Njami.

silvestrska večerja - pri nas bo pa piščančji žur in francoska solata, za Ano pa rdeča pesa (ne mara francoske user posted image ) Pol pa še mal peciva - muffini, potratna potica, piškoti user posted image

draja - jaz tudi upam, da je res zobek. Naj čimprej pokuka ven.

slikce - user posted image user posted image user posted image  kok so vsi luštni. Našega Žiga pa ne morem slikat z božičkovo kapo, jo takoj dol potegne

Naš pa še nič nogic ne uporablja. user posted image  Razen, če je pri komu v naročju, bi pa skoz stal na nogicah. Zdaj "kobaca" veselo po stanovanju. Največkrat ima spodvito desno nogo in potem tako šiba po "vseh 4-ih".

Gremo še mal pospravit in pripravit kosilo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.12.2007 13:18:12   
sezam
še tole

Novo leto je topel stisk tvoje in moje dlani.
Novo leto je tista pesem, ki vsem enako zveni.
Novo leto je gaz še neutrte poti.

Vse najlepše in najboljše v prihajajočem letu 2008

Ana in Žiga z mamico in atijem

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.12.2007 13:19:15   
malecka_mateja
evo še mene pred novim letom!

mi smo super sploh od takrat ko pijemo actimel immamo mir z boleznimi(trkam)
naša je prava nagajivka,vsepovod je je polno in sploh nima mira!user posted image user posted image se že ful spušča in hoče že hodit vedar kak korak ji uspe več pa še ne!
božiček je bil lep!danes pa bomo videli kako se bo džala!

no vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem slavljenčkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v novel letu pa vse najlepše veliko zdravja in prepsnaih noči!in čimlažje uvajanje v vrtec!jaz začnem delat že 16.1 in mala gre takrat tudi v vrtec pa bomo videli kako bo!

no lepo se imejte!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.12.2007 13:29:59   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

silvestrska večerja - pri nas bo pa piščančji žur in francoska solata, za Ano pa rdeča pesa (ne mara francoske user posted image ) Pol pa še mal peciva - muffini, potratna potica, piškoti user posted image

Ja pa na pršut in sir sem pozabila, pa šampanjček ob polnoči user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.12.2007 14:37:37   
Barči78
Joj, sploh še nisem pozdravila na novem, super izbranem imenu, res user posted image .

V glavnem, nimam nobenga cajta več, cele dneve nekaj pečem, pa packam, včeraj sem spekla tri peciva, trenutno pa packam rumove krogljice. Sej, po novmu letu bomo pa hujšal user posted image

Drugače smo super, Neja je pridna, verjetno ker je doma in se popoldan fino naspi, smo brez plenic po dnevi in ponoči, zaenkrat na gre odlično. Žan skoz bolj priden, včeraj je zaspal malo pred 20.00 in je spal do 8.15. Zajokal je edino okoli polnoči, ko se je enmu sosedu utrgalo in je metal v zrak rakete, ko da je bil že včer nov let user posted image . Je pa takoj nazaj zaspal.

Sama nisem mogla spat, ob polnoči sem pod kovtrom igrala igrice na telefonu, pa nobene ne štekam user posted image , matr mam cajt, namesto, da bi kaj druzga počela, a ne. Jah, zgleda tolk letam naokrog, da ne morem niti zaspat več.

Nič, zdej grem pa kuglice oblikovat, pa mogoče še sadno kupo nardit, pol pa v luft gledat, da pridem h sebi.

Punce, user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 199
31.12.2007 14:46:41   
dskubin
No ja, dokončno je padla odločitev, da ostanemo doma. Nič hudga, bomo itak sami taki, ki se imamo neskončno radi user posted image . No, odtrgala sem se od peke, ker naš del bomo prijatlom dostavli, oni pa svoje nam user posted image , tko da za jest in za pit bo vrh glave (beri: preveč).

Mi vsi pa imamo zelo zelo zelo radi tudi vse vas, ker mamici stojite ob strani, ji marsikdaj popestrite dan in velikokrat narišete nasmeh na obraz.
http://www.menola.org/~dolores/cestitka_novoleto_2008/novoleto2008.html

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero vodo pijete?

Katera ustekleničena voda vam je najboljša?

Radenska (11%)

Costella (17%)

Zala (13%)

Dana (10%)

Jana (4%)

pijem vodo iz pipe (46%)

Število vseh glasov: 13559

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!