erna14
|
erna - ne se jezit, ker to na lepoto vpliva Te pa razumem, da te taka stvar razp..... Upam, da si danes bolje sej zato sem pa tok siva ze,pol se pa moj sprasuje od kje,zakaj,kako si mislm........ .kar se pa tice danasnje volje,namesto da bi bli ze na dolenjskem smo se vedno v lj,ker je gospod prsov ob 12 domov in je ves zliman se v postli in gleda na eno oko,jaz sem pa danes iz jeze zjutraj ob 7 k se je tamal zbudu,dviglna vse rolete,prizgala luc in tv,dala ful naglas da sva z tamalmu pela zraven ob tv-ju,si sla susit lase z fenom.....uglavnem vse zivo sam da ne bo umiru spal . tinaaja- super za porodnisko,no vsaj koncno ves na cem si in do kdaj,res sem vesela zate draja-ves da ma ziga,zivo najrajse ,da je ne bo zamenal za nobeno....itak.... . katalog bc-pr nas je ze en mesec na wc-ju,pa se ni nobenga efekta pikapola34- za zobka primorski soncek-nazadnje k sm z thaiss govorila,je pihala soncka(na mojo zeljo)v nase kraje,jaz pa se cakam in cakam pa ga se vedno ni nikjer THAISSSSSS PIHAAAAAAJJJJJ MOOCNNNNEEEEJEEE LESENE ZADEVE-ups crke,no jaz sem zadnic v bc tamalmu kupila neko leseno kocko in je polno tistih drobnih lesenih laskov stran gledal in vse je blo bl tko na žnj narjen,tako da bi se tamal lahko kar hitr kam zbodel....in sem jo odnesla nazaj,men se to ne zdi kaj prevec varn... no prej sem sla v bc in sem tamalmu kupila kocke tisto veliko vrecko jih imao v akciji iz 20€ na 14€,pa flasko od nubyja sm mu vzela,tisto z slamco,pa da se pr nas probamo no pa je slo spet mal dnarja v bc blagajno. lepo se imejte in uzivajte