|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
30.12.2007 13:06:24   
sunny24
Kahlo.... ČESTITAM!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.12.2007 13:08:13   
polaris
Sonček naš, seveda bomo držale user posted image za obe majhni pikici. Veš, ta naš januar je res nekaj prav posebnega - tud ti boš neizmerno srečna.

Vse lepo in mislim nate

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.12.2007 13:19:22   
emina83

KAHLO  B user posted image r user posted image auser posted image vuser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam!!!!  
boš videla da bo vse super in da bo tokrat vse v najodličnejšem redu. vse mislimo in navijamo zate in za tvojo pikico!!!!!

sonček33  tudi zate držim pestke, da bo vse šlo kot po maslu in da boš čez user posted image pestovala 2 mala sončeka!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, no zdaj pa naj va, povem da sem se priselila sem k vam od naših decemberk in upam da sem zadnja od tam, ker oni naš seznam je tak žalosten da je kr joj!

no tako.   ne pričakujem jo pa 31.1

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.12.2007 13:27:27   
KAHLO
Sonček33 brez skrbi....tudi ti boš cimra v septembru.......k pribito...jaz vam povem....januarske borke.....pravi bejbi bum bomo povzročile septembra in oktobra.....po vseh teh študijah, zelenjavi, sadju in user posted image user posted image user posted image ni šans da ne bi uspelo....!!!! tako da zdaj gremo samo navzgor in bomo rozikeeeeee jipiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image
hvlala še enkrat za vse čestitke......user posted image user posted image user posted image  če bi ve vedla kolk ste mi pr srčku..........ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.12.2007 13:37:46   
Andromeda
Živjo! Zaradi veselih prazničnih dni sem nekako zanemarila tale RR in moje januarske čvekice, zato najprej en lep pozdravček! Kot vidim, že imamo januarsko user posted image . Super, bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image Kahlo, čestitke in vso srečo ter zdravega user posted image ti želim. Glede lekadola pa se ne sekiraj. Moj prijatelj je farmacevt in pravi, da je lekadol edini painkiller brez recepta, ki se ga sme jemati med nosečnostjo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.12.2007 13:40:38   
Anonimen
Sonček, tudi zate bom držala pesti. Nekako istočasno bova delale test.user posted image

Kahlo, mi vemo kako smo ti pr srčku, ker si tudi nam. Sem vedela, da bo konec decembra že nakozoval roziado v letu 2008!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.12.2007 13:42:07   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

KAHLO  B user posted image r user posted image auser posted image vuser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam!!!!  
boš videla da bo vse super in da bo tokrat vse v najodličnejšem redu. vse mislimo in navijamo zate in za tvojo pikico!!!!!

sonček33  tudi zate držim pestke, da bo vse šlo kot po maslu in da boš čez user posted image pestovala 2 mala sončeka!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, no zdaj pa naj va, povem da sem se priselila sem k vam od naših decemberk in upam da sem zadnja od tam, ker oni naš seznam je tak žalosten da je kr joj!

no tako.   ne pričakujem jo pa 31.1

Emina
Lepo, da si med nami. Vse te imamo rade in bomo vseskozi navijale zate do 31.01. Tokrat bo zagotovo. Boš videla.
Do takrat pa pridno .

sonček33
Vsi te imamo radi in držimo pesti. Sploh ne dvomi več. Uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjj in se veseli tvojih  2 malih sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.12.2007 14:16:35   
nicnic
Čestitke Kahlo!

Mene lahko date dol iz seznama, ker ta mesec ne bo nič - zdravstvene težave in smo plan dojenček II. premaknili na kasnejši čas.

Drugače pa vsem iz srca želim čimveč user posted image v letu 2008 in seveda lepo, mirno nosečnost in zdrave, pridne user posted image !

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.12.2007 14:39:14   
ledenka
KAHLO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidis, da ti je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.12.2007 14:40:04   
Orhideje
Pozdravljene vse skupaj. Sploh vas nisem vprašala, če se vam lahko pridružim oz. če me sprejmete zraven. Se vidi, da sem čisto nova.
Jaz srčno upam, da bomo v januarju vse ugledale user posted image . Jaz bom čisto na trnih okoli 01.01.2008 - 35 dan, takrat bi naj po mojih izračunih dobila user posted image . Čeprav ni že dolgo časa točn tisti dan. Slabo mi je že dva dni, pa neprestano se mi vrti, pa boležine v križu - tako kot pred M - srčno upam, da je tokrat ne bo. in bo to najlepše novo leto do sedaj.

Kahlo, še enkrat vse ČESTITKE!!!!!!.  Težko smo pričakovali user posted image in končno smo jih dočakali. Huraaaaaa! user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse nas. Skupaj nam bo uspelo, da bomo srečke user posted image skupaj s Kahlo.  Do takrat pa vse pridno user posted image .

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.12.2007 15:12:46   
polaris
Orhideje, welcome tu the J-club

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.12.2007 15:15:45   
naja22
Tudi jaz v januarju ne pričakujem user posted image . Upam, da se bodo želje uresničile. Midva sva pravzaprav šele začela. Tako, da user posted image še ne sledi veliko razočaranje. Ne vem pa kako bo, če se bo situacija ponavljala iz meseca v mesec. Ne maram že v naprej določenega user posted image .

Zanima me, če katera od vas kadi oz. je kadila in kako in kdaj se je odvadila. Jaz kr ne morem nehat. Upam, da ko bom izvedela da v meni raste nvo bitje, da bom takrat lahko nehala.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.12.2007 15:16:57   
naja22
Kahlo, čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.12.2007 15:19:24   
naja22
Povejte mi kje si lahko uredim avantar. Sem čist nova na tej strani in se lih ne znajdem najbolje.
Hvala!user posted image

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.12.2007 15:32:36   
Temari
Čisto na vrhu strani je gumbek z naslovom "moja Ringaraja". Klikni tja in odprl se ti bo meni - izberi "Moj profil". Ko se naloži ta stran poišči "Moj avatar". Potem izberi "Naloži mojo sliko - avatar". Poleg tega pa je majhna slikica - klikni in iz svojega računalnika izberi slikico, ki jo želiš za avatar. Simpl ko pasulj!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.12.2007 15:38:54   
Temari
Iiiiiii, Orhidejca, ČESTITKE!!!!! Upam, da bo pikica taka lepa rožica, kot njena mamica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.12.2007 16:07:31   
LuNa73
Kahlica moja  objemam te z največjim in najmočnejšim objemom, kar jih premorem... a sem te fajn stisinila?????
Berem na decemberkah pa pridem do posta kjer piše... Kahlo na januarskih.... pa berem, pa še enkrat preberem, pa še kr ne morem vrjet kaj sem prebrala.... pa se odločim da grem na januarke in evo...... zagledala si magični dve črtici.... Čestitam vama - obema s tvojim dragim!!!!! Kr dlake se mi ježijo in kr solze hočjo nekam iz mojih očk ven - od ganejnosti! Tako sem vesela zate, da sploh ne vem kaj vse bi ti napisala. Če bi bila tu zraven mene, bi že polko veselja z mano plesala user posted image ! Res srčno upam, da se tokrat vse konča kot se mora in da s pikico to nosečnost izpeljeta do konca! Res se zadnje čase nisem dosti javljala, ampak tu pa tam sem pa prebrala kakšen tvoj post...in se zraven nasmejala.... mislim nate, bom mislila nate in seveda držala pesti vseh 9 mesecev.... Kakorkoli, itak veš, da te imam rada.. zdej pa dost mojga nakladanja kr mi od veselja kr solze tečejo in se zna zgodit, da mi tipkovnica od mokrote crkne....
Še enkrat pa ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.12.2007 16:22:55   
Orhideje
Naja!

Tudi midva s patrnerjem se do sedaj še nisva trudila posebej. Tudi v tem mesecu nisva načrtno user posted image . Tudi meni je neprijetno že ob misli na to, čeprav je sigurno tudi takrat čudovito.

Glede kajenja pa: samo odločit se moraš, pa boš sigurno nehala. Vprašaj se, kaj si želiš in kako močno. Katere tvoje potrebe so trenutno v ospredju? Če je tvoja želja po otroku močna, potem sigurno veš, da kajenje otroku škoduje in da si ti želiš zdravega user posted image .  Prepričana sem, da boš takrat   - ko bo ta potreba v ospredju prenehala s kajenjem.

Saj veš, sami izbiramo svoje vedenje in le za svoje početje smo 100% odgovorni. Tega nikoli ne pozabi. Pri tem ti nihče drug ne more pomagat, kot ti SAMA!!! Sama odloči se, pa bo šlo.
Jaz ti zaupam in verjamem, da boš izbrala najboljše, kar zmoreš.

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.12.2007 16:28:57   
Orhideje

Tako je to, namesto da bi pridno delala za službo mi misli kaj naprej uhajajo med vas.

Joj, Temari!  Upam, da tvoje čestitke niso prehitre. Držim pesti, čeprav me je strah. Pa tudi, če bo prišla user posted image jaz prav tako kot  Naja ne bom preveč razočarana. Bomo pač tudi mi mogli začet malo bolj načrtno in po datumih O user posted image user posted image pa nam bo sigurno enkrat ratalo imetuser posted image . Res pa je, da si jih srčno želiva oba. Glede na to, da sem prvih otrok v družini s petimi, bi že bil čas, da bi končno  začela skrbet tudi za svojega, kajne? user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.12.2007 16:34:20   
polaris
Naja, tud jaz še kadim (na kar nisem preveč ponosna), sem pa prešla iz konkretnega cigareta (reklame ne bom delala) na slim z 0,1 nikotina. Prve tri dni je bilo hudo, potem pa se je stanje normaliziralo. Vse se da, le želeti moraš. Jaz v času nosečnosti in dojenja zagotovo cigareta ne bom več prižgala.

(odgovor članu naja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.12.2007 16:47:38   
Fargesia
moja m je prišla in ker ne vem kam pašem al v januar al februar, se bom grela pri vas....sej lahko a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.12.2007 17:08:38   
netka34
Hallo!!

Če se vam lahko pridružim tudi jaz, ki si ne želim, da bi me spet obiskala tista tečna user posted image   user posted image .
Včeraj sem tudi jaz dobila skrbno za pazit dve user posted image user posted image .   Upam, da jima bo pri meni luštno, saj ju čakata tudi bratec in sestrca.

Že 4 leta se preganjam s to tečko, in ji dopovedujem, naj mi ne hodi na vrata, kr pol sm cela dva dniuser posted image , pol pa cel tedn sam user posted image na vse okol sebe. Tko pač je in si ne morem pomagat. To je trajalo preveč časa in ti pride že navrh buče!!

Tako, pa sem z vami, pa se s....mejmo skupi fajn!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.12.2007 17:11:19   
K_a_t_j_a
KAHLO ISKRENE ČESTITKE!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.12.2007 17:12:44   
sonček33
O netka dobrodošla - tukaj pri nas je luštno...same fajn punce s(m)o kle gor. Tudi me smo jo site vsak mesec sproti...in več nas je, lažje se borimo proti njej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.12.2007 17:26:44   
Anonimen

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
03.01.-  Lorencia
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
11.01. - *TaMiKaaaa*
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
14.01. - sonček33
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
18.01. - trinty22
18.01. - matt
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
22.01. - pikicaa
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
25.01. - naja***
25.01. - Pikachu
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi
31.01. - emina83

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***      
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 17,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.