|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
28.12.2007 7:25:04   
Maxica
Dobro jutro čvekce, a še vse spite?user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.12.2007 7:50:45   
psaša
Dobro jutro.
Ste bile pa pridne včeraj. Ko sem vas brala sem skuhala kavo in jo tudi vmes popila.

moci še ena taka, ki ne smuča sploh, ni varjante

Drugače je včerajšni dan minil hitro, sva bila z malim čist sama. Je bil pa taka mazica, sam stiskal bi se, lupčkal, se nosil. Pa smrekica mu je full nora. Če bi lahko, bi celo razstural. Včeraj je že pol balončkov dol pometal, lučke so mu full zanimive....

Muki najlepša hvala za čestitko, saj pravim mi smo bolj lene sorte

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.12.2007 10:39:58   
moci
dan.
mi smo imeli noro noč. dragi je šel že ob 4h delat, da bo popoldne lahko z nama. priden, ane.
se je altati in piškota ustrašil, ko sta mu voščili za novo letouser posted image

zoja je tečna kot user posted image . se mi zdi, da zadaj nekje 2 špički kukata. upam, da kmalu pokukata ven.
sem pa dragemu razložila o mojem tečaju smučanja in je bil ves vesel. on se namreč že 10 let trudi, da me nazaj na dilce postaviuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.12.2007 13:09:30   
Maxica
Mmm, kolk le pišete. A je to le zatišje pred večerno nevihto al kva?user posted image  Jaz sem ravno s kosila, en baci sem si še privoščila za povrhu, še mal podelam, pa upam, da lahko mal prej domov švignem. Mi je mož sporočil, da smo spet imeli pokol v ulici smrek - baje je Lan celo smrekco obrnil, obeski so se polomili,  pa vse jaslice so ležale daleč naokrog. user posted image  user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.12.2007 13:10:16   
Maxica
Pa še mal povejte oz.napišite, koliko zobkov imajo že kaj vaši korenjački in koliko že kaj povedo? Hvala.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.12.2007 14:38:35   
muki1
Zobje:4 in dva na četrt user posted image
Mi smo smrekico pravkar dali na višino, ker je bil masaker.

Govor:
Ata, mama, baba, dedi, Nana( moja sestra) Nena ( Neža )
Cici na pomeni daj joško
Kaka je plenička
Ko jo vprašam če bo jedla zmeraj pravi NEJ, kar po slovensko pomeni ne user posted image .
Dol, ko hoče iz naročja na tla, ko hoče iz postelje
Goj pa ko hoče k babici
Citata je copatka
Hac je uhač
Vsi telebajski so Dadiji
Naj pravi, ko naj ji kaj dam
Pa živalice kliče po imenih( aja, od tašče kužika, pa tatka je naša muca Zlatka, pa Dija je naša pesa Dina)
Kar dosti, ampak veliko tega je takega, da samo domači razumemo. Je pa Neža tačas že ogromno govorila, ampak ona je bila fenomen.

Pa razume tudi dosti. Razen besedice Ne, afkors.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.12.2007 15:19:21   
pikapolona2
evo še en uč vržem na RR...pol grem pa pakirat...se jutri spet selimo proti štajerski vmes poroko obdelamo...danes zvečer še na predstavo v cankarja letiva.................apa bodo prazniki naokoli. KOmaj čakam silvestra ker bomo doma in nebom tud prdnala ne....kavč bom glihala do onemoglosti! Žret itak več ne moremo user posted image .

Mi imamo 8 zobkov...zdej čez praznike sta 2 prilezla kar na hitro ven.
Govorimo bolj malo......kar nekaj čeblja...reče pa ati, auto, ko štejemo ena, dve in tri se vedno zadere tiiiii.....potem skoz dela nenenene in zraven z glavo zmajuje...al pa ko gre k sliki ki jo ne sme prijemat dela ti ti ti in žuga s prstkom. Za kužka pove vov vov....za muco pravi ajiii pa tko kot en mjavk spušča...pa ko ko ko in gagagaga. Aja pa našo muco lepo pokliče Lila. mami jo fuuuul učim pa me pogleda in reče atiuser posted image .

Piškot upam da si cela prišla nazaj....mene sploh še ni zagrabilo smučanje...pa sm včasih takoj po službi letela na popoldansko smuko.....nekak se ne morem spravit...pa še varstvo ipd izgovoril @lino bi pa tud jst s sabo na smuko vzela da bi lepo vmes na kosilo skočiliuser posted image .

Lep vikend se beremo za silvestrauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.12.2007 16:11:07   
borovnicka
preživeli lep dan pod Krvavcem - na Jezercih: sankali, delali kupčke na snegu, v glavnem se sončkali in uživali

Tjaš je spal po poti navzgor in nato tik pred domom. sem ga prenesla in je spal skoraj dve uri- za nas je to luksuzuser posted image , sem ga hodila še gledat.

sedaj se igrata, potem pa mormo po nove rokavice za tjana in gledat jaslice v mestno cerkev.

nagajivčka TT

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 16:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.12.2007 16:48:26   
moci
mene pa malo skrbi pot v gradec in nazaj, pa cel dan od doma. bomo videli. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.12.2007 16:51:20   
moci
naš ati je prišel domov s steklenico teranovega likerjauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.12.2007 18:07:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pa še mal povejte oz.napišite, koliko zobkov imajo že kaj vaši korenjački in koliko že kaj povedo? Hvala.user posted image

naš ima 8 zob (zgornje enke in dvojke, spodnje enke in štirice)

govori pa:
mama, tati, Tara, Tia, baba (babi), deda, teta (so vse tete in strici), dej (če kaj hoče), na (ko ti kaj da), kaj je (ko ga pokličemo se oglasi kajje), Jaša (po svoje nekako pove), hovhov  (kuža), maumau (muca), gaga (račka), muuuu (krava oz.mukica) voda, to(r)ta (je vse kar je sladkega in dobrega in bi on jedel), dan (ko ga pozdraviš), hvala (pove malo po svoje), amam (ko bi jedel), tikataka (je  ura), brmbrm (avto)

Pozabila sem napisat da obvladamo tudi ja in NE!

pa najbrž sem še kaj pozabilauser posted image

tara je v tem obdobju že govorila v pravem pomenu besede s povezovanjem besed....
tia je bila pa še mutasta, ampak je pri 18-ih mesecih začela čez noč govorit vse....

< Sporočilo je popravil altati -- 28.12.2007 18:18:00 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.12.2007 18:12:33   
altati
pa da se malo pohvalim. Z možičkom sva si danes vzela day off (beri brez otrok) in sva jo mahnila v Celovec.
Bogatejša sem za: 3 komplete 4-delnega spodnjega perila(huber in s.oliver in c&a) , esprit jakno, s.oliver srajco, tuniko in hlače, pa za ene čevlje...Hvala možek, zlat siuser posted image .
Šla sva v city-arkaden, nato pa še sprehajat se po mestu, pa v italijansko kavarnico....v glavnem sva si privoščila.
In bilo je hudo luštno.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.12.2007 18:20:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

naš ati je prišel domov s steklenico teranovega likerjauser posted image user posted image

in kdaj ga bomo popili?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.12.2007 18:44:53   
moci
smo ga žeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.12.2007 19:12:31   
altati

packauser posted image user posted image user posted image

aja, babnice, v pasulj dam tudi 3 drobno narezane korenčke in nekaj vejic peteršilja...sem včeraj pozabila napisatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 19:27:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
28.12.2007 19:36:45   
moci
in sivkamivka, sva že načela rizling. dober jeuser posted image
bemti, dans bo še pestrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
28.12.2007 19:41:16   
Mlada mamica
Pa še mal povejte oz.napišite, koliko zobkov imajo že kaj vaši korenjački in koliko že kaj povedo?

hej ho...pozdravljene Oktoberke...vedno ko vas bodo nekam prestavli,se vam enkrat javim ok?user posted image
No Daša ma 7 zobkov,s tem da ma zaj pri tem zadnem(7) vročino pa slabo je razpoložena,pa še kašlja povrh kar fajn!
Glede govora,pa ni kaj zgovorna...mama,ata,duda,babi,dedi(pa še takrat moraš srečo met),ne če kaj ne želi pa zraven kima z glavo...bolj še kaže kaj želi,največ pa jo slišiš ko reče na,ko ti kaj da!Drugače pa če ji rečeš naj pokaže,pa kam spada katera stvar pol pokaže....to je to....
vidim,da uživate vsaka po svoje!
Mi smo s prenovo dnevne hvala bogu končali,ker se je že tak vleklo,zaj še čakamo na sobico Dašino,ki smo jo naročli v Lesnini,ampak jo dela en privat doma in jo moramo 2 mesca čakatuser posted image ....
Drugače pa Božič je za namimoj roj.dan in Novo leto pa še pred vrati,tak da uje še kar napeto...se vam oglasim kaj,ampak verjetno res ne vsak dan!Pa prosim lepo BREZ ZAMERE!!!!Dijo za ta čas....
Pozdrav vsem vam in vašim otročičkom! 

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
28.12.2007 19:47:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

packauser posted image user posted image user posted image

aja, babnice, v pasulj dam tudi 3 drobno narezane korenčke in nekaj vejic peteršilja...sem včeraj pozabila napisatuser posted image

jaz pa ene tri posušene cele paprike, mljask

in ja, altati, smo ga že popili user posted image

samo da vam je teknilouser posted image

jaz ravno čakam whisky s coca-colo, ki mi ga prinaša g.mož...sem namreč ljubiteljica žganih pijač....

Neposredna povezava do sporočila: 1120
28.12.2007 19:48:23   
altati

in sivkamivka, sva že načela rizling. dober jeuser posted image
bemti, dans bo še pestrouser posted image

le glej da bodo kakšni rezultati pestrostiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
28.12.2007 19:49:38   
altati
ej, sivkamivka ste zdravi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
28.12.2007 19:51:23   
moci
a prideš popestrit? user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
28.12.2007 19:53:47   
moci
mlada mamica, heloou. pozabile te nismouser posted image

kaj je zdaj s to muki, a stavka a kva?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
28.12.2007 19:58:55   
altati

a prideš popestrit? user posted image

neeeeeeeeeeee...bom raje gospodu možu, ki mi kuka z desne, popestrila večer

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?