|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
28.12.2007 20:49:11   
Pikabu
Evo me, sem tukaj. Ostajam pozitivna, čeprav se nad nami spet zgrinjajo črni oblaki. user posted image Saj mogoče boste rekle, da ni nič takega, ampak glede na to, da sem sama na temo smrti precej občutljiva, me vseeno hoče malo zadeti. Od moje stare mame sestra je zelo bolna in v bistvu spet samo čakamo še dokončno novico. Pa bili smo pri moževem bratrancu, ki je tudi zelo, zelo ubogi in za katerega tudi vemo, da ne bo izboljšanja in gre vse bolj na slabše in me je tudi malo ruknilo. Sicer ne tako hudo, ampak toliko, da me nekaj gloda, je pa. Predvsem preveč analiziram samo sebe, kako se počutim in kako bo vse to vplivalo name, kako bom reagirala, na drugi strani mi je pa hudo za staro mamo. S to sestro sta se najbolje razumeli, ob teh praznikih zelo pogreša ata in se veliko spominja nanj, počuti se osamljeno, čeprav ni nikoli sama in res gledamo, da smo veliko z njo, da se pogovarjamo, da jo tisti, ki živijo z njo vzamejo s seboj, ko gredo kam, pa vseeno, se mi zdi, da kar malo izgublja voljo do življenja, pa nje še nočem izgubiti, ne še. Sem se v sredo veliko pogovarjala z njo, pa ji dajala razloge, zakaj ne sme obupavati, vem pa, da ji je težko, ker ata ni več. Jaz sem pa itak precej čustvena, pa vseeno to vpliva name. Na srečo je možek zlat in se res ogromno pogovarja z menoj, tako da sem vseeno ponosna nase, kako mi trenutno uspeva premagovati te stvari. Kako bo pa naprej, bomo pa videli. Ampak se ne dam!!!!!!!!!

Pa da ne bom samo o žalostnih stvareh. Sicer pa zelo uživamo. V nedeljo smo šli z Emo v kino, gledat Frančka in smo uživali. Maks je bil pri mojih v varstvu in je bil super priden otrok. Sta ga peljala še nekam na obisk in je užival in nič jokal, ko je pa zaslišal mene, je bilo pa konec, pa ni hotel k nikomur več iti. user posted image V ponedeljek sem bila res pridna in sem pospravila celo hišouser posted image user posted image user posted image , tudi za minutko si nisem mogla vzeti frej, da sem vse naredila. Jaslice in drevešček je mož postavil sam z otroki, da sem vse lahko pospravila, saj sem imela potem popoldne že dokaj zgodaj vaje z zborom in potem maša. Ta je bila pa fenomenalna.user posted image Pomojem bi bila tudi tistim všeč, ki ne hodite v cerkev, ker smo moji otročki res noro dobro peli. Meni so šle kar kocine pokonci, v očeh so se mi lesketale solze sreče, kar plavala sem. Ljudje so bili strašno navdušeni, jaz pa res srečna.... Noro, noro, noro....user posted image user posted image user posted image Potem smo šli domov in se je praznično vzdušje nadaljevalo. V torek smo šli na kosilo k moževim staršem in je bilo lepo, potem smo šli še na obisk k njegovemu bratrancu, no to me je rahlo zvilo, predvsem se mi je zasmlil ta fant, ki mora tako trpeti in vsi njegovi, ki bi mu radi pomagali, pa mu ne morejo. user posted image user posted image user posted image V sredo smo šli pa najprej na obisk k sestrični, potem k nam domov na kosilo in naprej v LJ gledat jaslice in lučke. Maksu se je skoraj "strgalo", čisto je bil navdušen nad vsem. Smo pa res šli samo na ogled, pa hitro domov, nam ni preveč pasala tista gužva. Včeraj smo bili na obisku pri prijateljih, punčki sem botrca in smo se prav lepo naklepetali, danes smo pa bili na obisku pri sodelavki in res dobri prijateljici, je bilo pa tudi super. Največji problem pri vsem je Ema, ki nikakor noče domov in se vedno prepiramo. Pa nje sploh ne gane, da bi jo kje pustili, ona bi kar ostala. user posted image user posted image Jutri gremo pa na eno praznovanje rojstnega dneva, potem bomo pa v nedeljo in ponedeljek doma. Za novo leto upam, da prideta moževa strša k nam. Sicer se zelo dobro držita, a mislim, da vseeno težko preživljata te praznike, saj so to prvič brez mlajšega sina, pa še malo več sta sama in si res želim, da bi bili skupaj, da vsaj malo pozabita.

Jah, takole imamo. Dogaja se nam veliko, jaz si pa res velikokrat zaustavim za trenutek, pogledam moje sončke in si rečem, kako sem srečna, da je tako, kot je. Otročka tudi čutita moje razpoloženje in sta res prava sončka. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.12.2007 20:49:56   
Maxica
No, Lan ima tudi samo štiri zobke, pa dve zgornji dvojki se nekaj nakazujeta, ampak samo takole, za pošlatat.
Govori pa: mama, ata, Ma (pokliče Maxa), teta (Altati, pri nas to tudi velja za oba spolauser posted image ), Uiji (Vili), po imenu pokliče mojo mamo in tasta, papa (jesti), tiktak (ura), pati (copati), pa-pa, ni ni (če česa ni), brrrbrrr (avto), muuuu (dela krava), muči (mucek), meeeee (dela koza), kakam (pove, ko kaka), tički (ptiček), pu (medvedek pu), iaia (dela osel), ne znam napisati, ampak čisto prav naredi, kako naredi konj, dan (pozdravi, ko pride skozi vrata), buum (kako naredijo petarde), pa morda sem še kaj pozabila.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.12.2007 20:50:01   
piskot
moci tole je pa pogled od spodaj gor

user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.12.2007 20:50:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

no, na zdravje, kam gremo potem opogumljene? user posted image
jaz sem potem fuuuul zgovorna. kaj čem spat.

nebi se pa noro sexa, če pijemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.12.2007 20:50:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci- kdaj pa bomo jedli vse te dobrote, ki jih pečeš??????

kom, kom. user posted image
samo sproti radiramo. kaj veliko izbire ne bo.

a lohk kr jutriuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.12.2007 20:51:41   
moci
mater babe, jaz vas mam rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale liker moram zvarit ni kej.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.12.2007 20:52:50   
Maxica
Piskot, ful lepa fotka, krasen pogled.user posted image
Pikabu, lepo lepo te je brati takole. Le večkrat se še kaj oglasi, pogrešamo te.user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.12.2007 20:53:16   
moci
paškot, sej je tud lep razgled

altatija, jutri gremo v gradec. lahko greste pa z nami, bomo pa vrečko z zboj vzel.

ehehe rudan hojlarija poje user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.12.2007 20:53:52   
piskot
vraga, ne da se mi vstat in it do hladilnika po liker. zraven mene je pa se ena podobna crkovina user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.12.2007 20:54:06   
moci

nebi se pa noro sexa, če pijemuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa vem, zakaj si mela v kitajski čist mejhne očiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.12.2007 20:54:33   
Maxica
Bi se ga mogle res enkrat v živo skupaj napit.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.12.2007 20:54:43   
altati

altatija, jutri gremo v gradec. lahko greste pa z nami, bomo pa vrečko z zboj vzel.

pejte čez kranj, pa vrečko pri nas oddajte mimogredeuser posted image
bo šlo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.12.2007 20:55:07   
altati
pikabu- kot vedno te je čudovito bratiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.12.2007 20:55:33   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na tole izjavo se pa pije user posted image user posted image user posted image
kva bi bil to odklop kenede de

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.12.2007 20:55:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

pa da crknete od smeha, ko me gledateuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.12.2007 20:55:57   
Pikabu
Eh, zdaj sem pa jaz zamorila tole sproščeno pisanje s svojim dolgim pisanjem. user posted image user posted image user posted image

Meni pa od vsega najbolj paše traminec ali pa portovec, ampak v ZELO omejenih količinah.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.12.2007 20:56:28   
altati

menii se pa noro sexa, če pijemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.12.2007 20:56:35   
moci

bo šlo?

ja pajade. mi gremo v domžale pa na avtocesto. sej niso tok dobri piškoti. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.12.2007 20:57:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

vraga, ne da se mi vstat in it do hladilnika po liker. zraven mene je pa se ena podobna crkovina user posted image

saj bi ti ga dostavila, pe ne smem vozit v takem stanju, soriuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.12.2007 20:57:15   
moci

menii se pa noro sexa, če pijemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.12.2007 20:58:05   
altati

bo šlo?

ja pajade. mi gremo v domžale pa na avtocesto. sej niso tok dobri piškoti. user posted image

daj na trojanah oddaj, povej da je zame, me poznajo in bo Tia jutri, po poti domov, pobrala.
ok?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.12.2007 20:58:08   
moci
da me ni sram. še dva deci vsega skup nisem zvrnila pa sem čist adijo.
a sem povedala, da vas mam radauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.12.2007 20:58:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Eh, zdaj sem pa jaz zamorila tole sproščeno pisanje s svojim dolgim pisanjem. user posted image user posted image user posted image

Meni pa od vsega najbolj paše traminec ali pa portovec, ampak v ZELO omejenih količinah.... user posted image user posted image user posted image

nisi nas zamorila, nić bat...smo bolj silvestrske trenutnouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.12.2007 20:58:53   
moci

bo šlo?

daj na trojanah oddaj, povej da je zame, me poznajo in bo Tia jutri, po poti domov, pobrala.
ok?

prov no. bom kar na cestnini, a prav. saj naš tamal dela.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.12.2007 20:59:20   
altati

da me ni sram. še dva deci vsega skup nisem zvrnila pa sem čist adijo.
a sem povedala, da vas mam radauser posted image

aj lav ju tu, mociuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?