|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
28.12.2007 9:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Mi pa brez vročine!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  mi bomo pa do 4h brez vode.tople in mrzle user posted image   pa avta nimam,da bi šla v trgovino kupit vodo

Kaj pa umivanje zob, kuhanje kosila, Wc,.... Pa imaš vsaj kje blizu prijazne sosede, da ti lahko pomagajo?

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.12.2007 9:53:23   
natasaom

Kaj pa umivanje zob, kuhanje kosila, Wc,.... Pa imaš vsaj kje blizu prijazne sosede, da ti lahko pomagajo?
[/quote]

za wc bom šla v kanto za zalivat-zobe smo si umili že zjutraj,od sosedov ne vzamem nič,kosilo bo golaž od včeraj in kruh,hana je pa rekla,da bo pila mlekouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.12.2007 9:55:50   
julci
dobro jutročvekice

Bravo za Hano in njeno prvo noč brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image za Jureta da ozdravi pa kupuser posted image user posted image

Mi mamo pa sonček in greva vozičkat.Je lumpa celo noč ga neki srala,zgleda da jo dlesen boli,da je groza.Zobkov pa od nikoder.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.12.2007 9:58:09   
viator
Živjo punce,   Najprej čestike Neži in Majrim za 6 mesecev in Nataši ter Nelli za dopolnjen prvi mesec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   Slikice sem pogledala, super so, kakšni lepi sončki! Hvala za gesla!   Julci, božiček je Lari prinesel fliperja…to je pa res zakon.   Pri nas smo čisto zaposleni…tole je namreč slika naše kuhinje.
user posted image Jaooo, kakšna pacarija je to. Še dobro, da grem lahko k mami skuhat, ker drugače bi bilo pa res zoprno.   Laubica, šit tole s službo,natasaom…sosede pa kar natrdo primo. Pa ne moreš verjet, kaj se ti lahko vse zgodi.   Duskamb, drži se. user posted image user posted image user posted image , da je Jure boljši!!!

Nič zdej pa naprej na delo, da bo čimprej kuhinja zrihtana.

< Sporočilo je popravil viator -- 28.12.2007 10:00:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.12.2007 9:58:12   
julci
Boga Nataša,a vas niso kaj prej obvestili,da ne bo vode.Men se takrat,ko kaj delajo in ni vode zdi,da ti obe roki manjkata.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
28.12.2007 9:59:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

za wc bom šla v kanto za zalivat-zobe smo si umili že zjutraj,od sosedov ne vzamem nič,kosilo bo golaž od včeraj in kruh,hana je pa rekla,da bo pila mlekouser posted image

Da bi ti le čim prej minilo.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.12.2007 10:00:51   
viator
Joj, natasaom - pa še brez vode, jebela, sej ni res.
Hana je pa taglavna, že brez plenic ponoči!user posted image user posted image user posted image .

Oh, Julci soncek imate..pri nas pa spet sivina...

Joj, zdej moram pa res it, me že mož kliče...grrrrrr.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.12.2007 10:08:16   
julci
NEŽA vse najlepše za 6 malih sveč,Mamici pa veliko prespanih noči.
user posted image

NATAŠA tebi pa vse najlepše za prvo malo svečko.Mamici Neli pa veliko prespanih in mirnih noči.
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.12.2007 10:08:58   
natasaom
glavni vod je poču,sej zjutraj je bila voda..ma bomo že nekak zdržali.sej bo ati kmal doma z vodo user posted image

julči a si dobla slike od moje hane?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.12.2007 10:10:05   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

NEŽA vse najlepše za 6 malih sveč,Mamici pa veliko prespanih noči.
user posted image

NATAŠA tebi pa vse najlepše za prvo malo svečko.Mamici Neli pa veliko prespanih in mirnih noči.
user posted image  

se švercam user posted image ..vse najbolše tud od mene

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.12.2007 10:15:00   
Anonimen
user posted image

TUDI OD MENE VSE NAJBOLJŠE!!!!

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
28.12.2007 10:55:58   
stephany
Čestitke Neži in mamici Majrim ter Nataši in mamici Neli!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
28.12.2007 10:59:11   
stephany
Sinoči sem se samo prijavila, potem pa ni bilo nič s čvekanjem user posted image .

Danes ima moj zaključek. Ker so mala firma, imajo ponavadi samo kosilo. Sva pa povabljena tudi midva s Klemnom.

Danes ima pa tudi moja mama RD in sicer je stara 64 let. Vse najboljše, draga mama!

Evo, pa se je zbudil moj škratek, že po pol ure. Nič, grem, se še kaj pišemo...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
28.12.2007 11:11:02   
hanna1
Bravo NEŽA,zdaj si že cela damica postala,naj bo mamica majrim vedno tako vesela,ko ji polepšaš dan,ker si njena najlepša pridobitev

user posted image

In mamica Neli-tvoja princeska tudi danes obrača prvi list v knjigi leta in naj bo ta stran in druge zaznamovane z samimi lepimi trenutki,spomini in zdravim nasmehom

user posted image

Lep in miren dan želim vsem mamicam,očkom,bratcem,sestricam in najmlajšim sončkom user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
28.12.2007 11:19:58   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Bravo NEŽA,zdaj si že cela damica postala,naj bo mamica majrim vedno tako vesela,ko ji polepšaš dan,ker si njena najlepša pridobitev

user posted image

In mamica Neli-tvoja princeska tudi danes obrača prvi list v knjigi leta in naj bo ta stran in druge zaznamovane z samimi lepimi trenutki,spomini in zdravim nasmehom

user posted image

Lep in miren dan želim vsem mamicam,očkom,bratcem,sestricam in najmlajšim sončkom user posted image

Se podpišem pod toleuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
28.12.2007 12:57:22   
Anonimen
Moja Žana je bila v trgovini, zdaj pa kuha govejo juho.

BRAVO ZA MOJO PUNCO!user posted image  Se že uči.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
28.12.2007 13:37:54   
majrim
pa daj hanna1 nehaj me spravljat v solzeuser posted image ...jo grem dat spat,pa pridemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
28.12.2007 15:41:56   
Anonimen
Ja kje ste danes????????????????????????????????????????????????????????????????????????user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
28.12.2007 16:08:03   
neli99
živjo čvekice user posted image

najprej hvala za čestitke. user posted image  naša princeska je danes stara en mesec user posted image user posted image user posted image  ... bravo za našo "ša" - tako jo kliče naš sine user posted image .

jst sem se pa danes že zjokala. naša princeska je pri polnih zizah lačna. dojiva se pa dojiva ... pa joka, pa spet zizava, pa joka ... če pa damo flašo, pa poje ene 30 al 40 ml ... pa je srečen otrok pa tut ust ne odpre.

sem se ene parkrat matrala, da bi šlo brez flaša, pa ne gre. danes sva recmo začele ob pol 10 ... pa sva jedle na dve ure , vmes pa se tolažile pa uspavale, pa mal je spala, pa se je spet zbudila pa jokala ... zdej sva pa dale flašo, pa spi ... jst pa sem iz ziz namolzla 60 ml ...

pa zjokala sem se ... samo nej mi še kdo reče, da je dojenje samo stvar odločitve ...

danes sem bolj slabe volje ... tut za vas mi zmanjka časa ... pol sem pa še bolj sitna pa depresivna ...

user posted image user posted image user posted image tut za nežo in ponosno mamico majrim user posted image user posted image user posted image .

duskamb bravo za tvojo žanouser posted image .

hanna hvala za voščilo na zs... tako znaš biti pozorna, res si zlata.

user posted image  vsem in upam, da bo v prihodnje kaj več časa, da se oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
28.12.2007 16:10:45   
neli99
a ja ... julči krčev pa zgleda da ne bo tako da hvala za dober namen, mislim da bomo brez kapljic user posted image user posted image user posted image

še jest bom počasi začela vse ... pol bomo pa vidli ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
28.12.2007 16:57:23   
Anonimen
Nelli - midva sva na dodatku že od začetka. Prvo je bil šok, ampak se da. Zdaj dodajava različno od dneva. Včasih 1x, včasih 3x. Kakor si gospodič pač izmisli. Kljub vsemu vstrajam z dojenjem.

Boš videla, da ni tako hudo in ne sekiraj se preveč - ni dobro za mleko. Vseeno si dobra mama in otrok te ima najraje na svetu. Z mlekom ali brez.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
28.12.2007 19:00:18   
natasaom
oj!!mi smo bili na obisku pri prjatlčku od hane in smo poslikali otroke user posted image user posted image  julči kmalu dobiš še malo slikic user posted image  za ata...hana in maj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
28.12.2007 19:17:10   
hanna1
Fajn natasaom pol bo pa julci pripopala kako sliko gor,da spoznam tvojo navihanko.user posted image user posted image ....joj,kak me je zazeblo zdajle zunaj,je strupen mraz--še najbolj topla je Hana in ati,men pa je skoraj rit user posted image ,pa noge pa roke pa uhe pa nos...vse mi je skor zmrznilo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
28.12.2007 19:19:31   
Laubica
Pozdravljene-končno mi je uspelo vse prebrat in to v miruuser posted image
Vsem hvala za skrb glede službe -moram povedat da sem od marca že iskala frizerko in je žal nisem dobila-vse rajši delajo na črno kot v salonuuser posted image tak da -ati ali tašča čuvata sine ko mene niuser posted image
Duška-piščančji žur sem jaz delala za božično večerjo in so vsi zelo pohvalili-pa še malo dela ko sem pa bila do 18h v salonu,ja vse pohvale za tvojo pridno puncouser posted image ,za očeta pa držim pesti da se uredi
Tudi mi smo danes po dolgem času bili zunaj-ko je pa tako posrano vremeuser posted image .Jutri upam da se moj zbudi pred 12h da gremo v Milerja po plenice.Madona sem pozabljiva 100 na uro saj ne vem več kaj sem še mislila napisat-no ko se spomnim se javimuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
28.12.2007 19:19:32   
natasaom
sej danes je že dobila slike in jih bo prpopala-ko bo imela časuser posted image  upam,da kmalu user posted image

meni je pa toplo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?