|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 14:27:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Oktober 2006 - 3
27.12.2007 15:00:20   
pikapolona2
jst bi pasulj prooooosim....mljask...to je zelo dobro piškotuser posted image

mi smo imeli pa kanelone in saljat...tudi dobro.

Mojadva zdejle spita...jst pa grem mal časopis brat. Sem imela pa frej dan.....saj se je moj zmenil še z dvema kolegoma in so šli trije dedci in 4 otroci sami na Jezersko...so se sankali in valjali po snegu...baje je bilo superuser posted image ....mogoče pa to postane tak tradicionalni očetovski dan....je reku da so jih kr mal čudno pogledali...še posebej potem v koči k sta dva tamalčke previjala kar na klopi in jih hranilauser posted image user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.12.2007 15:05:25   
altati
muki- hvala za voščilnico.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.12.2007 15:23:48   
moci
muki in neža, hvala tudi od nas. spet imam slabo vestuser posted image
sem rekla, lej jo, je že moderatorka, piše muki rruser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.12.2007 17:14:55   
muki1
Bogdaj.
Jaz bi pa danes ves dan spala, sem čisto zaspana. Vidim, da je poštar končno izbrskal nabiralnik v katerem so bile naše voščilnice user posted image .
Pisala tistim, ki so na seznamu, katerih ni, dodajte se pa vam pišemo za Vűzen user posted image .
Ha, mi mamo kolektivne, sem danes šla nekaj porihtat v službo in doživela presenečenje. Uganite, kdo je dobil novo kišto user posted image  user posted image  user posted image .

Odnosi v službi so pri nas okej. Sicer so trenja, pride do kakšnih kratkih stikov, kje pa ne....ampak načeloma se dobro razumemo. Z najbližjo sodelavko in sodelavcem se super razumemo, smo kar ene vrste družinski kolegi že ratali. Direktor je pa zadnje čase tudi nekak odštekan....trkam. Z onim drugim kolektivom( to je tam, kjer me je ona sodelavka v zgradbo zaklenila, če se spomnite) pa smo bolj na distanci. Delam kar mi rečejo in to je to.
Na krv pa jutri. Danes sem prišla prepozno. Zjutraj smo zaspali, me je zbudil sodelavec, ki je prinesel darilo za punčki. Lastnoročno jima je naredil lesene zibelke za punčke. Res lepo od njega, me je prav ganil user posted image . Je ločen, dosti sam in ima čas, moji punčki pa se mu tako dopadeta, da se je odločil, da jima bo izdelal božično darilo. Saj ne vem, kaj naj rečem, res.....
no, torej je pricompal z zibkama, potem smo kofetkali, pa da sem se naštimala in prišla do laboratorija je bilo že prepozno za kontrolo železa. Moram baje priti do devetih, torej jutri user posted image . Pa ko sem se že psihično pripravila....a vam povem kako to zgleda user posted image ? Ponavljala sem si....to ni nič, to ni nič, to ni nič.....in ko sem si ene 50x to rekla, sem že rahlo verjela, da res ni nič strašnega.

Neži sta se zagnojile dve norici, ima katera nasvet, kaj naj? ALTATI MOGOČE? Katera druga?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.12.2007 17:18:48   
muki1
Pokvaril se nam je fotoaparat. Prasec Canonski. Vsaj punci sem uspela pofotkat pri dreveščku, potem pa je mrknil. Zoom več ne gre not user posted image  pa nekaj ropota not user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.12.2007 17:20:41   
muki1
Gospa Altati, verjela ali ne, čeprav pravijo lahko ko pasulj, ga še nikoli v življenju nisem skuhala. Napiši kako se to dela, plis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.12.2007 17:23:07   
muki1
user posted image , Iva stoji pri dreveščku, drega okraske in sama sebi žuga s prstom, cukne okrasek dol in zakriči NE.
To dete je noro.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.12.2007 18:14:00   
Maxica
Muki, tenk ju veri mač.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.12.2007 18:41:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Neži sta se zagnojile dve norici, ima katera nasvet, kaj naj? ALTATI MOGOČE? Katera druga?

Nič ne moreč, popolnoma nič. Samo na miru ju morate pustit, bog ne daj praskat....ostali bosta mali brazgotinici, ki pa bosta do poroke sigurno izginili, nič bat...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.12.2007 18:43:07   
altati

Gospa Altati, verjela ali ne, čeprav pravijo lahko ko pasulj, ga še nikoli v življenju nisem skuhala. Napiši kako se to dela, plis.

bom zvečer, ali jutri, ok?
mene je naučila soseda (Srbkinja), tako da je recept res originalni, srbski.
Najprej pa počakajva kaj bo rekel g. Kuki, da se ne boš učila kuhati slabega pasulja, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.12.2007 18:44:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Najprej pa počakajva kaj bo rekel g. Kuki, da se ne boš učila kuhati slabega pasulja, ok?

Gospa Kuki bo rekla....Pfffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image .

Meni je kolegica svetovala Bivacin prašek user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.12.2007 18:48:36   
altati

Gospa Kuki bo rekla....Pfffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image .

Meni je kolegica svetovala Bivacin prašek user posted image

muki, moje mnenje je ne diraj.
če bi karkoli pomagali, bi pomoje zdravniki svetovali.
Jaz bi jih pustila popolnoma pri miru, ker hujših, kot je imela Tia ne more imeti.
Tia je bila za koze 14 dni na infekcijski, pa niso dajali nanje popolnoma nič.
Zagnojilo se ji jih je ogromno, pa se ji zdaj razen ene res male brazgotinice(ki je ne opaziš, če ne veš zanjo) ne pozna nič.
Ampak to je moje mnenje....vsak pa dela po svoje....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.12.2007 19:42:00   
Lu
Živjo še od mene!

Jaz imam pa dve novici. eno zelo lepo, in eno zelo žalostno.

Bom začela z lepšo. Včeraj smo izvedeli, da pričakujejo dojenčka pri bratrancu. user posted image user posted image user posted image Bo otroček avgustovček/-ka. Super.

Druga je pa ta, da je z mojo staro mamo zelo slabo. Maja je umrl ata, in zdaj gre še mama za njim. Pa ravno na tak čas user posted image Mi je zelo hudo, ker smo bili res dosti skupaj. Ampak kaj čmo. Stara je 87 let. Zdaj pa ji že odpovedujejo ledvice in srce. Skratka nič dobrega se nam ne obeta, tako da je še vprašanje kako bomo kaj praznovali novo leto.

Imeli smo božično večerjo pri naših. No kosilo. In poglejte kaj smo ujeli
user posted image

In ta slikica gre k našim in njegovim v prozorno kuglo za na jelko. Upam, da jim bo všeč zamisel. Pa mogoče bom dala še notri kao sneg, malo kokosa. Bom že nekaj potuhtala. In zdaj se je še možek odločil, da Maja, ker skoz sanja od neke kočije, da bi ji jo Dedek Mraz pa le prinesel. In danes sem preletela že Leclerc, cel Grosuplje in te kočije od Barbie nikjer. Mi bo katera pomagala poiskati? Nujno rabimuser posted image Tako, če jo je kje videla mimogrede.

Sem brala, da ste se menile od pasulja. Moja mama ga je naredila enkratnega, mami ga tudi obvlada, jaz ga pa še nisem delala tako, da se priporočam za recept.

Muki tudi jaz ne bi tikala noric. Bo šlo naprej.

Zdaj grem pa Majo poštimat potem pa pridem nazaj.

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.12.2007 19:47:37   
Maxica
Lu, si TOLE mislila?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.12.2007 19:53:31   
Lu
Ja tole, ja. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.12.2007 19:54:49   
Lu
A vam še neki povek kaj sem ušpičila. Zdaj jem KT in sem 2 dni POZABILA pojesti tbl. In kaj zdaj? Jah nič. M se je pokazala po 10 dneh , ponovno. IN jaz jih zdaj kar naprej jem. Imam jih še cca 7 kom in potem bo verjetno spet M? A katera kaj ve kako je s tem?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.12.2007 20:01:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Ja tole, ja. 

No, na Sončku jih imajo, kot vidiš.user posted image  Lahko naročiš, dostava je hitra, če rabite nujno.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.12.2007 20:02:45   
Maxica

A vam še neki povek kaj sem ušpičila. Zdaj jem KT in sem 2 dni POZABILA pojesti tbl. In kaj zdaj? Jah nič. M se je pokazala po 10 dneh , ponovno. IN jaz jih zdaj kar naprej jem. Imam jih še cca 7 kom in potem bo verjetno spet M? A katera kaj ve kako je s tem?

Ne, jaz ne vem. Sem pa pri tem res ful dosledna in (trkam) nisem niti enkrat še pozabila, odkar jih jem. Pojma nimam, res, po moje je kr ena zmešnjava pol nekaj časa. Pa na dodatno zaščito potem ne pozabi.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.12.2007 20:07:52   
piskot
cer.

ja, takle imamo. danes sem altati priznala, da sta prebranec in pasulj edini dve jedi, ki jih moj moz je iz piksne. pa se ji je revez tako zasmilil, da je prinesla cel lonec pasulja. se en kos mesa je dodala. po mojem se ji zdi cisto prevec suh user posted image .

no v glavnem mi smo vse spokali, madona, imam tako predpotovalno mrzlico, kot bi sla za 1 teden najmanj. greva pa za en dan. pa se kasljam skoz user posted image . ampak se ne dam. jutri grem gor pa tudi ce samo hribe gledat.

altati mozek si spara pasulj za jutri, ko bo prisel ves utrujen domov. tako da bo porocilo sledilo ...

katera prisotna? al bom spet kaksen pocukran film gledala?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.12.2007 20:13:53   
altati
Pasulj jaz delam takole:

Prejšnji večer namočim fižol (cca 1kg).
Naslednji dan ga operem in zavrem. Ko zavre, odtočim vodo in natočim novo. In to 2x zaporedoma, da gre vsa svinjarijaja ven.
Ko dam fižol v tretjo vodo, dam zraven kuhat cca 80 dag svinjskih reberc (to je za g.možauser posted image ).Vodo tudi posolim in dam zraven lovorjeva lista ter CELO VELIKO ČEBULO (res veliko). Čebuli se samo olupi zgornja plast in gre noter cela, ker bo šla po kuhanju tudi cela ven.
No in vse to (fožol, meso in čebulo) kuhamo cca 1,5 ure.
Ko je vse skupaj kuhano, vzamemo rebra in čebulo ven.

V ponvi posebej na olju (cca 1 dcl olja) prepražimo približno 4 žlice moke, 5 strokov česa (ki ga prepasiram), 1-2 žlice mlete rdeče paprike in malo ali nič (po želji) paradižnikove mezge.To prepraženo mešanico cvlijemo h kuhanemu fižolu in kuhamo vse skupaj še cca pol ure. Po želji popramo.

In to je to.....simpl kot pasulj. Upam, da nisem kaj pozabilauser posted image user posted image user posted image

Rebra seveda ponudimo v pasulju, tistim ki jih jedo (moja malenkost jih ne).

Aja, najboljši je pasulj šele naslednji dan (vsaj po mojem okusu).

No, da ne pozabim...tegale pasulja pride cca 5 litrov (še za vse sosede, Kukije, prijatelje in še koga....).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.12.2007 20:15:00   
altati

No pri nas sta nekako na takle način nastali Tara in Tia....naj še kaj dodamuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.12.2007 20:16:47   
altati
kuki, jaz sem tukaj, ker možek programirauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.12.2007 20:22:43   
piskot
moj se je sel pa menit za jutri. ker gresta se dva z nama.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.12.2007 20:22:59   
Lu

No pri nas sta nekako na takle način nastali Tara in Tia....naj še kaj dodamuser posted image user posted image user posted image ?

Khm... A naj še kaj dodamuser posted image Vidjet čemo, he he

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?