muki1
|
Bogdaj. Jaz bi pa danes ves dan spala, sem čisto zaspana. Vidim, da je poštar končno izbrskal nabiralnik v katerem so bile naše voščilnice . Pisala tistim, ki so na seznamu, katerih ni, dodajte se pa vam pišemo za Vűzen . Ha, mi mamo kolektivne, sem danes šla nekaj porihtat v službo in doživela presenečenje. Uganite, kdo je dobil novo kišto . Odnosi v službi so pri nas okej. Sicer so trenja, pride do kakšnih kratkih stikov, kje pa ne....ampak načeloma se dobro razumemo. Z najbližjo sodelavko in sodelavcem se super razumemo, smo kar ene vrste družinski kolegi že ratali. Direktor je pa zadnje čase tudi nekak odštekan....trkam. Z onim drugim kolektivom( to je tam, kjer me je ona sodelavka v zgradbo zaklenila, če se spomnite) pa smo bolj na distanci. Delam kar mi rečejo in to je to. Na krv pa jutri. Danes sem prišla prepozno. Zjutraj smo zaspali, me je zbudil sodelavec, ki je prinesel darilo za punčki. Lastnoročno jima je naredil lesene zibelke za punčke. Res lepo od njega, me je prav ganil . Je ločen, dosti sam in ima čas, moji punčki pa se mu tako dopadeta, da se je odločil, da jima bo izdelal božično darilo. Saj ne vem, kaj naj rečem, res..... no, torej je pricompal z zibkama, potem smo kofetkali, pa da sem se naštimala in prišla do laboratorija je bilo že prepozno za kontrolo železa. Moram baje priti do devetih, torej jutri . Pa ko sem se že psihično pripravila....a vam povem kako to zgleda ? Ponavljala sem si....to ni nič, to ni nič, to ni nič.....in ko sem si ene 50x to rekla, sem že rahlo verjela, da res ni nič strašnega. Neži sta se zagnojile dve norici, ima katera nasvet, kaj naj? ALTATI MOGOČE? Katera druga?