|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
25.12.2007 16:40:22   
Sunny Morning
piškamiška iskrene čestitke za dva user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

Jaz imam teh praznikov že kar dovolj. Vsi samo vabijo na malčke. Se z mojim skoraj že ne moreva več uskladit kje in kdaj bova kam šla. Včeraj sva bila pri "tašči". Je bilo kar ok in sem ko mi je bilo dovolj kar rekla, da grem domov. Se mi zdi, da moram kar težit. Vsi bi radi ustregli, vendar nobeden se ne vpraša, če bi bilo meni mogoče še najbolje doma ležat. Sem kar user posted image . Danes sva bila na kosilu pri moji mami. Dopoldne me je povabil še fotr, da si en dan vzameva še za kosilo pri njih. Razneslo me bo od te hrane, pa sploh ne pojem veliko, samo moj želodček se je tako zmanjšal. Me pa zgaga konstantno muči in sem na Rupurutih kot na bombonih. Zaradi tega že komaj čakam, da se user posted image odloči in pride ven. Se mi res zdi, da imam že dovolj.

Vaši Božički so tako posrečeni, so prav lušni.user posted image

Če misli it katera danes rodit ji želim čim manj komplikacij in hiter porod.user posted image  
klepetka ti kar počakaj na petek.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.12.2007 17:25:50   
klepetka
pozdravljene!
da se malo javim.user posted image
Najprej pa moram izreči iskrene čestitke za dva korenjaka.Piškamiška,iz srca čestitam.user posted image user posted image

zdaj pa še malo jamranjauser posted image user posted image .Punce ,meni tole dete  že par dni takooo dol pritiska ,da je joj.Pa lažnih popadkov imam en kup ,samo kaj ko so samo lažni.
Boste rekle ,da samo jamram ;saj je res ,samo mi je takoj lažje.Pa še sama sem in posledično se smilim sama sebi  ,ker so šli naši trije gledat žive jaslice ,jaz se pa kar nekako nisem upala iti.Se ne počutim najbolje.Pa saj user posted image tud ni imelo kaj preveč za iti ,samo sta tamala dva tako lepo prosila ,da je brez oklevanja šel.

Aja ,pa včeraj zvečer je rodila moja soseda  skatero sva imel iPDP na isti dan sinčka Jureta.Bravo Sabinauser posted image user posted image .Pravi ,da mi posteljo v P zvesto  špara.user posted image

Sunymorning.ma itak da čakam petek ,kaj pa drugega .Sem rekla ,da če do zdaj nisem šla rodit ,imam da zdržim še teh par dni do novega leta.Sam če bo šlo tako naprej ,ne vem če bo to izvedljivo.
Glede hrane te pa popolnoma razumem ,ker sem sama na istem.sam   jaz pa skoz sama iščem nekaj za pod zob ,a sita  sem.user posted image

nana35,samo še 2x spat user posted image in dobiš  svoj zaklad v naročje.Želim ti ,da bo vse ok tako seveda kot vsem drugim.Si že precej nestrpna?

lusa,drži se ; v mislih smo s teboj in držimo pesti zate ,da se čimprej  izmažeš iz tega venuser posted image .

mala pikica  in katee,prav smilita se mi s to  zatečenostjo ,ker dobro vem kako to  zgleda.Sem bila tud jaz ko buhtelj v prejšnji nosečnosti.Amapk saj je samo še malo ,pa bouser posted image .Boste kar splahnele po porodu.
mml,je pa res cuker tale vaša božička.Kolk je  spontano nasmejana
puri ,tud  tvoji mali božički so tolk lepiiii.Res.Pa tako vsi enaki a vseeno drugačni.

Ma nič ,grem zdaj še posesat ot.sobo ,pol pa pred tv

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.12.2007 18:13:07   
nana35
Dober večer!

katee,tudi moje noge so zatečene,da je groza.Ampak samo noge.Pa četudi imam zelo rahlo gumico na zoknih se mi čez čas pozna,kot da bi bila zelo tesna.Še malo pa bo konec tudi tega.Res imaš zlatega user posted image ,se vidi da te ima rad.Hvala za lepe želje,seveda še izkoristim ta dva dvi z mojim user posted image in s user posted image !!

Lusa,tudi jaz mislim nate in ti želim veliko sreče,drži se in vse bo še ok.user posted image

piškamiška,čestitke za dva user posted image user posted image !!Zdaj pa uživanje in cartanje in ...vse mogoče.Joj,si srečna!!user posted image user posted image

mml in puri,zelo lepe božičke imate!!

limma,sem v pričakovanju in opažam da iz trenutka v trenutek bolj tečna!Ne vem,kaj je to??

Strah?Če pa me ni strah,to je treba opraviti,pa operirana sem tudi že bila večkrat in nikoli treme.Ali se bojim kaj me čaka? Strah pred neznanim? Ali ker vem kdaj bo in ni spontano ampak s pripravami?Pa kaj vem.

klepetka,hvala za želje,sem zgoraj opisala moje občutke.Vem ja,še 2x spat! Ne vem če bom šla ravno 2x,po moje 1x,potem itak ne vem če bom lahko kaj spala zadnjo noč.Se pa vleče ja,to je pa tudi res.Ne tako zelo,ampak lahko bi že minilo.

Upam,da vse kolikor se da uživate,jaz grem zdaj malo na hrbet pred TV,potem pa še na obisk in dan bo končan.Ker ne vem če bom danes še kaj na RR, bom kar popravila spodaj na "še 1 dan".Da ne bo pomote!!

Lepo,mirno noč!

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.12.2007 18:13:41   
vaney
piška miška, iskrene čestitke za dva korenjaka

se mi zdi, da smo počasi postale kar malo nestrpne, vse bi že rade imele user posted image  v naročju. še malo, pa bo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.12.2007 18:54:57   
katee
mml in puri: krasni božički. Da bi bilo tako tudi vnaprej!

Moj sadni dan se hvala bogu izteka. Joj kako sem lačna. Čeprav moj dragi pravi, da je vse samo v glavi. Mi je sedaj še zeljnico prinesel, je rekel, da je ful zdrava. Sam jo je že spil malo, jaz pa se še opogumljam. Se mi pa zdi, da nisem več tako zatečena, vsaj kar se oči tiče. Več bom vedela jutri. 

nana: jaz imam iste probleme z nogavicami. Sem jih imela sedaj eno uro gor, pa se mi je elastika ful zarezala v gležnje.

klepetka: upam, da si kaj bolje. Naj te potolažim, tudi meni vse dol pritiska in se mi zdi, kot da bom zdaj zdaj rodila. Ne sekiraj se preveč zaradi tegauser posted image

Mene čaka sedaj še bitka z zeljnicouser posted image . Kdo bo koga? Vam jutri povem, kako se je izteklo!

Lep večer še naprej!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.12.2007 18:57:59   
t*e*j*k*a
OLA!!

Tuki ena decembrka, ki ji grozi, da postane januarčica.
Ampak res, rok imam 28.12. in sem brez kakršnih koli znakov, da bi se kaj dogajalo oz  začelo dogajati, tako da bom po vsej verjetnosti pristala med vami.

No uživajte in ne preveč prehitevat, kr sem še jaz tuki na vrsti pred vamiuser posted image .

Uživajte čao

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.12.2007 19:08:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: limma

[Alfabeta, to pa tudi mene zanima.. G mi je z 80% verjetnostjo naovedal user posted image , dosti ljudi, zadnjič še od prijateljice mož, ki je zdravnik, pa user posted image ... naš srček je pa med 145 in 150 udarci/min.
kdo ima po babiški teoriji "prav"? user posted image

Mislim, da ima prav G, ki je napovedal user posted image . Vsaj po teh teorijah je tako. Bomo videle kajne?user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.12.2007 19:09:54   
piba
Zdravo.

Se moram še jaz malo oglasit, čeprav se bolj po redko, a vas kar pogosto berem. Predvsem zanimivo in razveseljivo se mi zdi, da je vedno več veselih mamic med nami. Huuuuraaa za vse mamice.

Mene je kar malo strah poroda. Kaj pa vas? Skoraj 100% sem, da bom imela carski rez, ker sem majhna in sem ga imela že pri prvem porodu ter je otročiček še vedno postavljen z ritko navzdol. Sicer se še lahko obrne, a prvi dve dejstvi zelo veliko odtehtata. Pri prvem CR nisem imela prevelike sreče (zagnojili so se šivi, bila sem zelo slaba, jedla sem antibiotike in če ne bi bilo mojega dragega, ki bi skrbel zame in za malo princesko -  ne vem kako bi bilo).

Sicer pa se imam  kar fajn (ne zautekam, če pridno počivam me tudi križ ne boli, ne čutim prevelikega pritiska navzdol, nimam otrdevanja trebuha, mali me sicer brca, a so to prijetni dražljaji...) Se pa zelo veselim naše pupe (menda).
Za v P imam že spakiran kovček (sem v 35+3d), tako da me ne more presenetiti, vendar me malo jezi, ker ima dragi izmensko službo, tako da je kar velika verjetnost, da ga ravno takrat ne bo doma, ko bi me moral peljat v P. Mogoče pa bo ravno takrat fraj. Pustimo se presenetiti.
Naslednji pregled pri G. imam šele 11.1 08, ko bom (37+5d). G. mi je rekel. če se bova še videla?!! user posted image  Nikoli se ne ve.

Lep praznik še naprej - redna bralka.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.12.2007 20:12:18   
koala
piba le javi se nam še kaj. Poroda pa me še zaenkrat ni strah, hitro trkam.
Imava pa na isti dan pregled.

nana, dan preden greš v P, no pravzaprav noč preden greš v P sem mislila si pa le privošči kak o mleko z medom ali nekaj podobnega, da boš spočita.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.12.2007 22:03:32   
aurora6
Piba tud pri meni je bila obrnjena z nogicami dol pri tem tednu pol se je pa nahitr obrnila na glavico nekje v 37 tednu tako da te mogoče še presenetiuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
   [Brisano sporočilo]
26.12.2007 1:03:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.12.2007 5:55:43   
TRIŠ
piškamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za tvoja korenjaka in seveda tebi in atiju
lusa držim pesti za čimprejšnje okrevanje
puri tole slikico je pa za pohvalit tako so lepi,se pravi pričakujete četrtega -iskrene čestitke

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.12.2007 7:44:06   
Lunca1
Dobro jutro! No danes sem pa začuda spala do pol osmih.user posted image  Sva pa spet sredi noči dobila podnajemnico.user posted image

Nana jutri držimo pesti, da bo šlo vse tako kot je treba.
Ravno včeraj je bila pri nas na obisku ena sošolka, ki je rodila novembra. Ima tako luštkano punčko.user posted image  Kar pozabiš kako so majhni.

Tejka dobrodošla, ti se nam kar pridruži.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.12.2007 7:59:25   
puri
Dobro jutro!

Ja,...Triš, mi pričakujemo četrtegauser posted image

Piba,.....držim pesti, da se izteče lepše, kot prejšnji poroduser posted image user posted image

Jaz sem imela pa včeraj obupen večer in ponoči nisem veliko spala. Zvečer me je kar naenkrat zvilouser posted image ,...začel me je boleti trebuh, tako da sem letela na WC in imela drisko. Potem so se pa tudi pojavljali popadki še cel večer in tudi ponoči, samo niso bili tako močni,....proti jutru se je vse spet malo umirilo, ampak se mi zdi, kot da se je vse še bolj spustilo. Lahko da to pomeni, da se pri meni porod zelo bliža, ker se je pri vseh porodih pri meni pojavila driska nekaj dni prej, lahko pa da je kaj drugega,......bomo videli. Ko bi vsaj zdržala še čez praznike.

Je kaj novic o naši Lusi? Tudi ona je imela nekaj podobnega, samo verjetno v hujši obliki, če je šla v P???

Nana,....zdej si pa verjetno res že zelo nestrpna, ane,......jutri je tvoj danuser posted image . A greš že zjutraj?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.12.2007 9:14:11   
SuzanaKK
Dobro jutro punce! Sem mislila, da vas včeraj ni bilo nič tukaj in nisem prišla nič pogledati. No in zdajle sem že spet skoraj v solzah,
piškamiška čestitke za neverjetno božično darilo!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Luša, mislim nate, ne morem verjeti, da je tako hudo, da je morala kar v P. Še vedno držim pesti za banjo.
No, moja novica je, da se počasi bliža moj čas, ponoči imam "ta prave popadke", ki proti lažnim res bolijo. Bolečina izvira iz popka, ful me "šraufa", zraven pika še po križu. Trebuh je ob tem trd, ni pa nujno. Kljub temu me mali zraven brca, tako da očitno bo naš brcal še v porodni sobiuser posted image . No, ampak po kakih 30 min. vse mine, tako da zaspim nazaj. V četrtek imam ctg, bomo videli, kaj bo pokazal.
To bi bi bilo zaenkrat vse, se tipkamo popoldne.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.12.2007 9:30:37   
katee
Dobro jutro še od mene!

Ha, sadni dan je uspel user posted image . Mala pikica, meni je zelo pomagal. Imam za 1,5 kg vode manj in  tud zatečena nisem več tok. Saj se splača malo potrpeti. Aja, pa zeljnico sem tudi spila, sicer sam 1,5 dcl user posted image .

suzana in puri: upam, da nas kmalu razveselita z lepo novico. Držim pestke, da bo vse hitro mimo.

nana35: kaj naj ti rečem? Uživaj še danes maximalno!!!! Jutri bomo pa itak v mislih vse s tabo.

No, lep dan, popoldne se pa beremo!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.12.2007 9:34:38   
klepetka
dobro jutro

samo da vas pozdravim ,ker novega ,razen če želite spet jamranje ,pri meni nič.user posted image

suzanaKK,to se pri meni isto dogaja,pa m i je rekla  prim .Blejčeva v P da vkolikor popadki prenehajo ,da so to kljub močnim bolečinam še  vedno lažni.user posted image . Je bilo pa pri  meni ponoč i čist enako kot pri tebi.

puri
,kot vse kaže pri tebi ,imaš krasne možnosti da res ne dočakaš svojega PDP-ja.Ampak iz tahujšega si itak  ven ,princeska pa v primeru da se rodi ,bo pa tud že sama dihala

nana35,zdaj gre pa že zares.Danes verjetno spiješ še zadnji kapučino zjutrajuser posted image (jaz sem ga žeuser posted image ),ker verjetno moraš priti tešča jutri.Saj bo .Jaz se šele zdaj čedalje bolj zavedam ,ko imam ovse več januarskih mamic,kako smo že blizu,kako gre zdaj pa res že čist zares.

piba,tudi mene je čedalje strah poroda ;no v bistvu popadkov ,ki znajo bit prav nič nežniuser posted image user posted image .Ti v primeru CR vsaj popadkov ne boš imela ,čeparv zna biti pa po porodu nič kaj prijetno.Ampak bomo preživele ,kajne

tejka ,ti se kar pridruži nam tukaj  user posted image
katee,pa si preživela sadni dan.Pridna puncauser posted image user posted image Opaziš že kakšno spremembo,mogoče kaj drugačno počutje. ,čeprav po enem dnevu je verjetno še ni.Kako je uspela bitka z zeljnico?
No,naj  ti povem še zanimivost glede zeljnice;jaz jo drugače tud vohat ne morem ,kaj šele da bi jo probala,ker se mi obrača želodec  ,amapk zdaj v nosečnosti bi pa ubijala zanjo ,pa kisla repa ,pa te zadeve,..user posted image .Resnično ,kak ose to vse spremeni,mene mož včasih sam ogleda in se čudi mojemu "obnašanju" do nekaterih vrst hrane.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.12.2007 9:36:16   
klepetka
katee ,sva istočasno pisali ,pa sem zdaj videla da si zmagala v bitki z zeljnicouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.12.2007 9:45:52   
urssyy
Jutro !

Vesele praznike voščim vsem za nazaj. Ker vas nisem brala čez praznike ne vem kaj je novega, zato brez zamere če bom kaj spustila.

Piškamiška četitam za user posted image  & user posted image . user posted image user posted image user posted image

Mala pikica je na božični dan rodila fantka Gašperja. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prosim, da Sunny Morning prevzame seznam in ga ažurira. Ve ki pa obvladate animacijo, pa prosim, da našim novo pečenim mamicam naredimo čestitke kot se šika s slikico. Jaz žal tega ne obvladam, pa prepustim delo drugim. Ker se tudi jaz zadnje dni počutim "bolj čudno" se vam javim ko bom bp.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.12.2007 9:47:51   
Lunca1
No zdaj se pa izgleda že zares dogaja. Vsem tistim, ki ste že v nizkem štartu pa želim čim hitrejši in čim manj boleč porod.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.12.2007 9:49:00   
Lunca1
O Mala pikica čestitkeee user posted image user posted image user posted image , pa le ni bil četrtek.user posted image To je bilo pa hitro za prvič, glede na to, da se je še oglasila ob pol dveh. Bravo mami.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.12.2007 9:56:33   
klepetka
mala pikica ,iskrene čestitke za Gašperjauser posted image user posted image .(ful lepo imeuser posted image )

No ,zdaj pa ko je malapikica  rodila ,pomemi to samo,da ji  zdaj sledim jazuser posted image ,ker sva si bil ipo obljubljanju G skoz ena za drugo ,(četrtek -petek).

Punce ,Sani mi je sporočila ,da mala Manja lepo napreduje ,da je vse  ok,sta še v P da pridobi še malo na teži ,potem pa domov.In prav vse januarčice lepo pozdravlja.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.12.2007 10:26:54   
dašabina
Najprej vse dobro za božične praznike in srečno ter zdravo v novem letu!
Dober dan tud od ene, ki težko pride do računalnika. Zdaj je šel mož s puncama gledat povorko konj na Štefanovo, jaz pa za računalnik.
Vsem novim mamicam: Karantini, Sani, Malimediki, Piškimiški in Mali pikici ISKRENE ČESTITKE ZA FANTKE IN PUNČKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Golobček iskreno sožalje!user posted image
Vsem ostalim, ki še čakate, čimmanj tegob.
Midva sva ok, okorna, kosti bolijo, ampak to je klasika. Strahu pred porodom nimam, strah me je le ovite popkovine. Ampak zaupam babicam in zdravnikom in bo.
Pregled imam 31.12.2007 ob 8.00 uri, pa da vidimo. Brcamo pa tudi ok.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.12.2007 10:35:09   
puri
Mala pikica ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image ,.,..končno si dočakala svoj težko pričakovani zakladekuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.12.2007 10:41:34   
katee
Mala pikica: tole je bilo pa res expresno user posted image user posted image user posted image ! Vse čestitke za fantka. Veliko lepih trenutkov s sinčkom!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?