klepetka
|
dobro jutro samo da vas pozdravim ,ker novega ,razen če želite spet jamranje ,pri meni nič. suzanaKK,to se pri meni isto dogaja,pa m i je rekla prim .Blejčeva v P da vkolikor popadki prenehajo ,da so to kljub močnim bolečinam še vedno lažni. . Je bilo pa pri meni ponoč i čist enako kot pri tebi. puri,kot vse kaže pri tebi ,imaš krasne možnosti da res ne dočakaš svojega PDP-ja.Ampak iz tahujšega si itak ven ,princeska pa v primeru da se rodi ,bo pa tud že sama dihala nana35,zdaj gre pa že zares.Danes verjetno spiješ še zadnji kapučino zjutraj (jaz sem ga že ),ker verjetno moraš priti tešča jutri.Saj bo .Jaz se šele zdaj čedalje bolj zavedam ,ko imam ovse več januarskih mamic,kako smo že blizu,kako gre zdaj pa res že čist zares. piba,tudi mene je čedalje strah poroda ;no v bistvu popadkov ,ki znajo bit prav nič nežni .Ti v primeru CR vsaj popadkov ne boš imela ,čeparv zna biti pa po porodu nič kaj prijetno.Ampak bomo preživele ,kajne tejka ,ti se kar pridruži nam tukaj katee,pa si preživela sadni dan.Pridna punca Opaziš že kakšno spremembo,mogoče kaj drugačno počutje. ,čeprav po enem dnevu je verjetno še ni.Kako je uspela bitka z zeljnico? No,naj ti povem še zanimivost glede zeljnice;jaz jo drugače tud vohat ne morem ,kaj šele da bi jo probala,ker se mi obrača želodec ,amapk zdaj v nosečnosti bi pa ubijala zanjo ,pa kisla repa ,pa te zadeve,.. .Resnično ,kak ose to vse spremeni,mene mož včasih sam ogleda in se čudi mojemu "obnašanju" do nekaterih vrst hrane.