Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 16:34:12
|
|
|
|
nana35
|
Golobček,moje sožalje in upam,da bo kmalu bolje! klepetka,če ne boš naštela 10 gibov,greš rodit!! Mogoče se pa res kaj pripravlja...no,saj zdaj bi bil res že čas po vseh teh grožnjah,trebuhu pri kolenih... mala pikica,še malo,pa bodo tudi pri tebi pravi popadki,vsi pridemo na vrsto.Res je mučno,ampak vsak večer ko greš spančkat,se spomni,da se en korak bližje in da je vsak lahko zadnji... Glede smrekice sem mislila,da bo pri tebi prej ker si mene spodbujala,da naj jo le postavim...no,saj vem zakaj si me.Ker nimam več veliko časa,pa ti tudi ne. Važno da bo!!In to še nocoj.Jezuščka pa le ne pozabita dati v jaslice.. Zdaj pa da bom prva,ker čestitke smo že oddali in prejeli; Vsem januarčicam želim lep božič,poln dobrot in lepih misli,da bi ga preživele s svojimi najdražjimi,prav tako pa tudi Srečno novo leto 2008!Lepo praznujte!! To vam zaželim že danes,ker imam še malo časa,pa se zna zgoditi da še kaj pozabim v tej situaciji. Lepo bodite še danes,si jutri pišemo!!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 16:35:08
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Klepetka, a ni to, da se otroček umiri znak, da bo šlo počasi zares?
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 16:35:51
|
|
|
|
nana35
|
mala pikica,pa ti si super,tak kot jaz,ne?!Jaz tebi ti meni... Hvala!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 16:38:14
|
|
|
|
Tinča1
|
MMl hvala ti za odgovor glede streptokoka. Ti si ena naša cvetka, ki nas razsvetliš z raznimi nejasnostmi, ki nas doletijo. Evo eno zate. Martinca, kolposkopija je pregled into kot ginekološki, samo da ti namaže mat. vrat s kisom in jodom, potem pa gleda v zrcalih. Midva pa sva včeraj postavila smrekico, pravzaprav jo je, ker bi jo jaz s svojim trebuhom verjetno prej podrla, kot postavila. Sva pa zato skupaj zavila . Pa sadni kruh sem včeraj spekla, njami kako je dober. In spucala sem. Zvečer sem mislila, dat križv najem. Danes pa sem že sprala 3 stroje perila, pa zlikala še zadnjih 30 plenic, ki sem jih naknadno še naročila iz Tosame, ker jih je po mojem mnenju bilo premalo in zlikala garniturco za posteljico ter še eno rezervno. Skratka križ spet podarim. Ga katera hoče? Bolečine v trtici in kolkih so pri meni stalnica, tako, da se vsako noč počutim kot odojek na žaru . Uživajte v tem predbožičnem času in ne hitite v P, ker imamo še vsaj uradno en dober teden časa .
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 17:00:21
|
|
|
|
Tinča1
|
koala, vidim, da si ti tudi srečna dobitnica streptokoka. Welcome to the club. Samo meni pa nekaj ni jasno. Glivice sem že pred nosečnostjo imela, ker sem se baje preveč umivala s tekočim milom. potem sem to milo zamenjala z intimnim. Zdaj pa pravijo, da imam bakterijo. A sem se pol začela premalo umivat nana, a ti živčki že kaj delajo? Zdaj pa si res že v ciljni ravnini. Kar se pa spanja tiče, sem pa jaz danes ponoči za spremebo zelo dobro spala, z dvema vmesnima postankoma wc-ja. Sem vlekla vse do 9.30. Ponavadi, sem že ob 7.00 pokonci. Lp
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 17:04:11
|
|
|
|
Lusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muzika Lusa, dobra si, da s popadki na 4 minute še upaš ostat doma. Mene bo po moje panika že pri popadkih na 10 min. Dober spomin še imam od Ajšinih popadkov ,ki sem jih imela na 3minute še lepo doma ,pa dosti bolj močnejši so bili ,zato pa nisem šla v P.Sem pripisovala popadke bruhanju in očitno se nisem zmotla.Mi pa še danes kar otrdeva. Sade-ti se nam kar večkrat pridruži! golobček-vem kako ti bodo sedaj ti prazniki ob izgubi ljubljene osebe.Pred dvema letoma smo tudi mi čakali z doktorji al bo ajša zdržala do novega leta(predvidena operacija) ,tako ,da je tisti božič bil moj najslabši. nana-upam ,da zdržive do januarja ,ampak zaenkrat kaže ,da ne bove.Sploh se ne spoznam kakšna sem ,brez energije ,sploh ne kuham(možek že dva dni) ,čudno se počutim ,v glavnem kidaj bo prišla energija do mene pa hvala za voščilo ob teh lepih prihajajočih praznikih.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 17:38:33
|
|
|
|
Lunca1
|
Golobček moje sožalje. No jaz sem se pa prezgodaj oglašala kako mene ne boli križ. Smo bili zdaj pri enih znancih na kosilu in so me 3 ure na stolu kar fino zdelale.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 17:41:44
|
|
|
|
koala
|
Tinča1 okužba s streptokokom po moje nima prav nobene veze z higieno, ker ja zelo pogost "prebivalec" nožnice, je pač tako da za nas ni nevaren težave pa lahko povzroča našim bebikam.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 17:49:29
|
|
|
|
klaja
|
Golobček iskerno sožalje še od mene! Zgleda da imamo vse neke težave, jaz imam občutek, da ne bom več dolgo zdržala, tako me boli hrbtenica oz. lahko rečem da me kar peče. Trebuh mi spet otrdeva, vse me nekam dol tišči. Sem šla prej lulat, pa sem mogla vmes malo zadržat, ker sem imela občutek, da mi bo vse ven padlo. Pa ful težko sedim, moram imet noge ful na široko narazen, ker se mi zdi, da drugače Hana nima dovolj prostora. Zgleda da nas polna luna muči 100/h. Mogoče bo že pojutrišnjem kaj boljše. Tudi gibi so tako tako, ampak pri meni je vsako nedeljo tako, zgleda da ima nedeljski počitek. Tinča 1 tebi pa se ne rabi nikamor mudit, si lahko v porodnišnici družbo delama. Puri si napisala, da je driska tudi eden od znakov bližajočega se poroda, samo pri meni to traja že ene 14 dni, tako da ne vem. Ali pa me bo vsak čas prijelo! Za novo leto pa bomo doma, saj meni ni najbolj, da bi kam šla, pa še Julijin ritem bi spet čisto zmešala. Tiste, ki že imate večje otroke, a jih budite ob polnoči? Mi smo se pa danes že sankali, je božiček (babica in deda) prinesel Juliji sanke in smo jih sprobali, mala je bila ful navdušena, samo mami ne preveč. Lep večer vam želim in čim manj težav!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 19:19:56
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ko sprašuješ udarcih (srčka);150 je čist super , tak okot mora bit.Pa za kg,da t i stojijo,ker pri meni kar nekam divjajo proti gor tole je bilo namenjeno Alfabeti in ne tebi raja(so nekam črke ušle) No, klepetka, jaz sem vedela, da je zame. Sicer sem pa mislila z udarci srčka tisto vraževerje oz. babiške napovedi. Če je pod 135 je...., če pa je nad je pa .... Sama namreč nisem nikjer napisala, kaj pričakujemo, zato sem rekla, da ce katera ve, potem ve kaj čakamo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 19:30:31
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Tiste, ki že imate večje otroke, a jih budite ob polnoči? Ne vem sicer kako velike otroke si mislila, ampak jaz svojega ne bom in nisem budila. Če je zaspan, gre pač spat ko gre. Sicer pa ga grem ob polnoči polupčkat, to je pa tud to. Se pa takrat ne zbudi.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 19:37:50
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Golobček, iskreno sožalje za izgubo še z moje stani. Raja, ti se pa drži, če res jutri odhajaš v P., sicer mi ni jasno kako to, če imaš rok sredi januarja, sem očitno spregledala. Moj otrok ima pa danes že spet akrobacije, tako da me že trebuh kar konkretno boli. Če ves dan takole zgleda: mi otrdi trebuh, krč popusti, mali razgraja, čez nekaj časa spet in spet ... Nič ne delam, pa sem že od tega utrujena.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 19:58:53
|
|
|
|
klepetka
|
alfabeta,aja a to si mislila .Ja ,če je res kakor pravijo ,potem si mislim kaj pričakujete.Čeprav Pušenjak pravi ,da to ni nič zanesljivo.Pri nas baje ne drži glede na utrip.Bomo pa kmalu videli suzana KK,ja ,res je ,ko pravij oda k ose otrok umiri ,da pa bo.No ,naj povem ,da sem naštela celih 11 gibov v celem dnevu ,kar ni nič v primerjavi z ostalimi dnevi.Bom videla kako bo še jutri ,drugače se bom šla pa kar pokazat. klaja,jaz tud nikol ne budim otrok,sicer tavelika je zadnji dve leti pričakala polnoč ,tamali je pa prej zaspal i n predvidevam da bo tud letos ,ker čez dan ne spi več. nana35,hvala lepa za voščilo,tudi jaz tebi in vsem ostalim januarčicam želim vse to in še več.
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 20:05:53
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka alfabeta,aja a to si mislila .Ja ,če je res kakor pravijo ,potem si mislim kaj pričakujete.Čeprav Pušenjak pravi ,da to ni nič zanesljivo.Pri nas baje ne drži glede na utrip.Bomo pa kmalu videli Ne, saj se ne zanašam samo na to. Tud uz je 3x potrdil kaj bo. Samo jaz sem še vedno skeptik, če bo res. Ker kar ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 21:02:06
|
|
|
|
katee
|
Jaz sem bila pa s svojim na kosilu pri mojih starših. Sem po 4 mesecih ponovno videla brata in svakinjo, ki je tudi noseča (3 mesece). Potem je pa še njena mama prišla, ki je ginekologinja in ko me je videla, je rekla, da sem čisto zabuhla, da naj več počivam in jem popolnoma neslano hrano. Tako kot mala pikica. je rekla, naj imam en dan sadni dan, da mi bo ful pomagalo. No, sem si zbrala torek za sadni dan, ker jutri bo še božična večerja. Sedaj sem izpod tuša, se grem še k mojemu malo pocrkljati in stiskati, potem pa spat. Tiste, ki imate jutri preglede (sunny, raja in ostale), jih lepo opravite. Upam, da vas spustijo domov. Ostale se pa lepo imejte in se smejte . Vsem pa želim lepe božične praznike in lepo praznujte z vašimi dragimi!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 23.12.2007 22:07:24
|
|
|
|
mala pikica
|
nana hvala za lepe želje vsem nam Enako seveda tudi tebi! Kaj več pa ti bomo tako ali tako v sredo zvečer povedali lusa pa ti resno misliš že letos iti z nami (klepetka, spet se jaz oglašam v najinem imenu ) v Rim? To najino govorjenje s klepetko bo nama stokrat povrnjeno, ko bova konkretno čez rok rodile Ja, lusa, če se res počasi začenja, potem ti že zdaj želim vse dobro Pa obvezno nam sporoči, ko boš dobila Dašo v naročje Mislimo nate, verjemi!!! Če ne bi jutri zjutraj imela CTG-ja, bi se jaz tudi verjetno danes šla pokazat v P, mislim, da danes nisem naštela 10 gibov. Mogoče pa se res kaj pripravlja, trebušček tudi otrdeva, križ pa tudi nekam sumljivo danes boli. Ti naši otročki res ne mislijo čakat januarja, kar nekaj nas je, ki že ima znake, ki nekaj nakazujejo. katee meni sadni dan ni nič pomagal, samo namatrala sem se. Si pa dobra, da si si sam božič izbrala, ko so vsi ljudje doma in ko vsi tako pridno nosijo v usta... sploh biftek Ko sem ravno pri bifteku... Se je katera opogumila in ga jedla? Jaz se takooo težko zadržujem raja za jutri Pa čimprej sporoči, kako in kaj. Dovolj bo za danes, grem počasi v pančkovo deželo. Zjutraj pa se verjetno še oglasim preden grem na CTG. Nočko....
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:00:07
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro. Mala pikica jaz sem jedla biftek, res je pa, da sem že prebolela tokso.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:05:29
|
|
|
|
limma
|
Živjo, Lunca1 a ti tudi "strašiš" ob tej uri po RRju? Jaz že od štirih ne spim, zaspala pa sem ok. 1h,.. zdaj se mi pa ni dalo več premetavat po postelji, pa sem si skuhala kakav in prišla malo prebrat za nazaj.... in, kaki so plani za danes?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:06:19
|
|
|
|
TRIŠ
|
Dobro jutro Kako ste spale.Jaz bolj klaverno.Ne grem se več nosečnice ,ampak mamico novorojenčka. Mala pikica TATARCU se nisem odpovedala v nobeni nosečnosti in se ga tudi sedaj ne bom.Jaz mislim da je sedaj za te praznike sveže narejen in na nima kaj šlkodit (srčno upam),KER JAZ GA BOM JEDLA mala medika in katarinca čestitke za vajina angelčka
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:08:42
|
|
|
|
limma
|
Uuuuu, kaj sem prebrala, da je Sani rodila Manjo Kaka lepa novica!!! Iskrene čestitke in upam, da sta obe dobro.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:11:46
|
|
|
|
limma
|
TRIŠ, a ti si tudi že pokonci? pa kaj je z nami? jaz tatarca ne mara in ga nisem jedla že cca. 25 let. upam pa, da tudi tebi ne bo škodil... pa saj ti ne bo! sicer pa - dobro jutro
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:41:18
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Živjo, Lunca1 a ti tudi "strašiš" ob tej uri po RRju? Jaz že od štirih ne spim, zaspala pa sem ok. 1h,.. zdaj se mi pa ni dalo več premetavat po postelji, pa sem si skuhala kakav in prišla malo prebrat za nazaj.... in, kaki so plani za danes? Jutro, evo jaz sem se že skopala in umila glavo. Načeloma sva mislila it danes s tamalo malo v Kranjsko Goro, popoldne pa do naših na božično večerjo. Darila sem zavila včeraj zvečer, ker to potem, ko imaš majhne otroke podnevi bolj težko počneš. Seveda če hočeš, da verjamejo v Božička. Moram pa kar malo ostale opominjat, da se preveč ne zagovorijo, ker otroci imajo velikaaa ušesa.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 6:43:57
|
|
|
|
Lunca1
|
No zdaj si grem pa skuhat čaj, za vas pa .
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 7:01:23
|
|
|
|
limma
|
vaney - tudi midva bova novo leto preživela kar doma.. meni se ne ljubi kam hodit, pa še manj.. je rekel, da nama bo nekaj dobrega pripravil za pojest in bova tako na izi... razen, če naju bodo zadnji trenutek prepričali, ampak tudi ne bo nekaj "strašnega" - dve prijateljici sta noseči, pri dveh imajo pa dojenčka Karatina - iskrene čestitke!!! Lunca1 - zakaj pa dragi noče Nejca? Pini bi naredili veliko veselje, ime je pa zeelooo lepo, prav tako kot tudi Luka. Ga bosta pa še že prepričali, dve ženskici Lusa in puri - prav smilita se mi... jaz ne spim, da bi imela pa še popadke in čakala, ali je to to ali še ni... puri, res upam, da zdržiš do 36. tedna drisko sem včeraj imela pa tudi jaz, štirikrat sem bila dopoldan na stranišču, ampak očitno mi nekaj ni pasalo, ker popoldan sem bila ok mene pa ob ležanju na hrbtu ne boli trtica, ampak križ... najboljše mi je, če sem na desnem boku, čeprav takrat najbolj brca... jaz bom tako pogrešala to notranjo masažo, kaj pa ve? golobček - moje sožalje. suzanaKK - meni je tudi zadnjič vzel bris, ker sem imela vnetje, ampak je ok (tok-tok), tako da jo le vprašaj. sade - dobrodošla med januarčicami. raja - pa čim prej sporoči, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 24.12.2007 7:04:58
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta No, klepetka, jaz sem vedela, da je zame. Sicer sem pa mislila z udarci srčka tisto vraževerje oz. babiške napovedi. Če je pod 135 je...., če pa je nad je pa .... Sama namreč nisem nikjer napisala, kaj pričakujemo, zato sem rekla, da ce katera ve, potem ve kaj čakamo. Alfabeta, to pa tudi mene zanima.. G mi je z 80% verjetnostjo naovedal , dosti ljudi, zadnjič še od prijateljice mož, ki je zdravnik, pa ... naš srček je pa med 145 in 150 udarci/min. kdo ima po babiški teoriji "prav"?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?