Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 8:25:10
|
|
|
|
TRIŠ
|
lima oprosti ker ti nisem odgovorila ampak zjutraj mam čas dokler še otročki spijo pol pa ....akcija z njimi in zmanjka časa za računalnik.Jaz zjutraj ne morem spat zvečer pa kot kokoška ko je noč se že crkljamo VSEM , NJIHOVIM ,DRUŽINICAM IN MAMICAM Toplini vsa vrata naj božič odpre, naj srečno obdobje se zate prične! A leto prihodnje naj zdravja ti da, obilja, ljubezni pa v čaši brez dna.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 9:59:26
|
|
|
|
klepetka
|
jutro samo toliko za zdaj ,da vas pozdravim vam zaželim lepo in prijetno božično jutro
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 10:12:52
|
|
|
|
nana35
|
Dober dan-je že,kajne? Sem šele pred 20 min.vstala,si lahko to zamislite?Sicer sem bila že spet ob 5h v kuhinji in pila kapučino,pa malo brala,potem pa šla spat nazaj-do skoraj zdaj.Spala pa nisem zaradi preklete zgage ,spet je pekla kot hudič,pa sem pojedla pol Rutacida,celega ne morem,ker mi je fuj,pa nič ni bilo bolje in sem vstala.Samo če ne ležim je pa dobro. Raja lepo da si še doma in da boš še nekaj časa počakala,tako je tudi prav.So pikapolonice in pesti mogoče tudi malo pomagale. katee,vidiš kakega srčka imaš,da ti ne dela luštov z drugo hrano in lepo uživa sadje.Upam,da se tega drži!! Joj,to pa ni dobro,res grdo,da se je tema ubogima človekoma na tak dan zgodil požar.Res bi morali biti previdnejši,ko v teh dneh tako kurimo svečke..upam le da se bo vse dobro izteklo tudi za njiju in mogoče pa le ni take škode.Je pa že misel na to grozna. To je to na ta dan.Upam,da ste lepo in da uživate v dnevu s svojimi domačimi.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 10:22:25
|
|
|
|
katee
|
Dobro jutro na ta božični dan! nana35: ja moj je res srček. Evo, sva si sedaj eno vitaminsko bombo naredila (malo mandarin in veliko jabolko). Res moram zdržati danes na sadju, ker sem se zbudila čisto zatečena. Groza, res ne vem, kaj je to. Včeraj je mami zame naredila večerjo skoraj čisto brez soli. Res se je poznalo, da ni nič slano, pa sem vseeno polna vode. Že včeraj me je presenetil in mi zjutraj cel avto zdrgnil, ker je bil poln ledu. Ne vem, kaj ga je pičilo. So mi zagrozili, da moram samo počivat, on je pa to resno vzel . Kako nas znajo presenetit! Drugače sem pa danes celo noč zelo dobro spala (2× wc). Greva popoldne z mojim še na Gorenjsko k njegovi mami, da si voščimo. Punce, lepo se imejte. nana35, tebi želim pa še dva dni stiskanja in crkljanja s , pa tud s se razume.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 10:34:02
|
|
|
|
Artikl
|
samo
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 12:15:02
|
|
|
|
mala pikica
|
Še pozdravček od mene! Se vidi, da je praznik, je strašno mirno tukaj. Saj lepo, da smo več ali manj z družinami Moram vam povedati, da je lusa imela celo noč drisko in da so se odločili, da gre v bolnico. Zaenkrat je na ifuzijskem oddelku, dobiva infuzijo. Z Dašo je vse v redu, tudi ctg je v redu, čakajo pa jo še preiskave. Lusa mislimo nate katee upam, da bo sadni dan kaj pomagal, meni žal ni. Otečena pa sem jaz tudi grozno. Sem ravno prej mojemu dragemu kazala noge, sem kot en buhtelj nana malo še, uživaj še ta dva dni. No, saj potem boš pa na drugačen način uživala, še lepši Lepo praznujte danes!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 12:43:54
|
|
|
|
koala
|
Dan punce! Samo toliko da vam zaželim čaroben Božič. Jaz se prav nič praznično ne počutim. Lusa mislim nate in tvojo Dašo, čimprej se pozdravi. Grem, me kličejo na kosilo..
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 13:16:54
|
|
|
|
TONČI.
|
TONČI,....čuden občutek, ane ,...saj bo kmalu boljše Ja Puri, full je čudno. V prvi nosečnosti tega po moje nisem imela. Al me pa ni tko bolel. Najbolj me bolijo sedaj šivi od prvega poroda. Za znort. Drugače pa vsem lepe praznike
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 13:25:50
|
|
|
|
mml
|
lusa upam, da boš kamlu boljša katee uspešen sadni dan in ne pozabi piti čim več vode...vsaj ene 3 litre, menda pomaga Takole pa rastejo Božički Božič 05 Božič 06 Božič 07
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 13:28:55
|
|
|
|
mala pikica
|
mml pravo princesko imate
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 13:43:14
|
|
|
|
mml
|
O mala pikica hvala , sem pa kar pozabial kakšen fizeljc mizeljc je bila pred dvema letoma (na fotki je stara točno 11 dni) in pravi revečk, ker je imela prav zoprne krče, ampak vse mine in čez dve leti že skroaj vse pozabiš, sploh ko vidiš nagajive iskrice v očeh in kako je uživala, ko smo postavljali smrekico in jaslice...ovčke v jaslicah so pa sploh zakon , tako kot tudi anglečki na smrekici
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 14:14:04
|
|
|
|
vaney
|
samo, da se vam oglasim....želim vam vesel in prijeten božični dan v toplem objemu najdražjih...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 14:26:55
|
|
|
|
DANVARI
|
punce, ne vem če že veste ampak včeraj okoli polnoči je vaša piškamiška rodila dva krepka fantina Več vam pa sama pove ko se bo kaj oglasila
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 14:32:00
|
|
|
|
katee
|
piškamiška lepšega božičnega darila si ne bi mogla zaželeti! Iskrene čestitke za rojstvo fantkov!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:06:48
|
|
|
|
martinca
|
piškamiška čestitke za tvoja dva korenjaka
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:17:37
|
|
|
|
puri
|
Lusa,......drži se Nana,....še malo, pa bo tvoj dan mml,...lepe slikice,...mi imamo tudi letos podobne okraske na smrekici. Piškamiška,....sem velikokrat mislila nate,........ IZ SRCA TI ČESTITAM ZA TVOJA DVA FANTKA,
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:22:08
|
|
|
|
TONČI.
|
Piškamiška BRAVO! Lepo cartanje!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:30:09
|
|
|
|
puri
|
Evo,...še jaz vam pošiljam naše božičke
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:44:57
|
|
|
|
koala
|
mml vaša božička je pa pravi sladkorček, pa tako nagajiv nasmeh, po moje bo fante sukala okoli malega prsta. piškamiška iskrene čestitke ob rojatvu korenjakov, ste pa na fajn datum zrihtali. puri tudi tvoji božički bodo lomili ženska srca ko še malenkost zrastejo, prav lušni fantje so.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:51:56
|
|
|
|
Lunca1
|
Piškamiška dvojne čestitke. Drugi božički so pa tudi luštkani.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 15:53:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Punce kako se doda sliko v sporočilo???
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 16:01:43
|
|
|
|
puri
|
¸Lunca,...jaz grem na shrani.si in jo potem od tam kopiram v sporočilo
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 16:12:56
|
|
|
|
sonček balonček
|
Čestitke Piškimiški! Mml, jaz sem še v enem kosu, kljub kar hudim popadkom vsak dan 1x2 krat po 2 do 4 ure skupaj, ki se pojavljajo na 8-15 minut, trajajo pa čez 40 sekund. Ampak niso redni in intervali se ne krajšajo, temveč so ali enaki ali pa se po uri dveh upočasnijo na 20 minut... Včeraj sva šla z dragim v MB in sva bila že čisto porepričana, da se na poti nazaj ustaviva v CE porodnišnici. Potem sem tudi na božično večerjo nesla s seboj vso opremo, pa se več kot dva hujša nista pojavila... Jaz stavim na 31.12. Imam še toliko za postorit...Pa ti? Ti si še vedno kot rožica?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 16:14:38
|
|
|
|
limma
|
Čestitke piškimiški! Lusa - drži se, upam, da boš čim prej doma mml in puri - prelepe otročke imata samo malo sem vas prebrala, zdaj grem pa dremat, ker še komaj držim odprte oči. danes smo spet vstali ob 4h , oba.. no, vsi trije in nismo mogli zaspat nazaj.... pa vsi nama govorjo, zdaj se naspita, ko še nimata otrok nana - kako si kaj ti? v pričakovanju?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 25.12.2007 16:31:35
|
|
|
|
mml
|
piškamiška to je pa čudovito božično darilo, vse čestitke sonček me veseli, da si še v enem kosu, ampak očitno boš glede na vse tele popadke res spet ekspresno rodila . Jaz sem OK, nič se ne dogaja, čakamo dalje puri tvoji božički so tudi prav luškani lunca jaz shranim fotke v album tukaj na RR in jih potem skopiram sem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?