|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
24.12.2007 8:25:55   
Anonimen
Kaj ste zaspale tamle gor pupe?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
24.12.2007 8:33:23   
beyba
Oila

Najprej čestitke, za poroke, zaroke, brcke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!!!

Potem AnjaPh Tale besedica MIDVA pri moških na začetku ne obstaja. Potem s trdo voljo in vztrajnostjo opominjanja  dosežeš da ugotovi da besedica midva in najino obstaja, kmalu ugotovi da ima tudi pomen. Potem je nekaj časa še striktno ločeno kaj je njegovo in kaj najino no in po šestih letih skupnega druženja pa se zgodi, da osvoji besedico najino, nidva, skupaj , jo zna uporabljati v stavkih in v pravilnem pomenu.

Ne se sekirat za take stvari. Opominjaj ga, pa če se le da obrni na foro, da bo malo v šali malo zares, da ne bo imel občutka,da je pod pritiskom. Včasih ga malo špikni, da zlagaš posodo v tvoj pomivalni stroj, da se vozita s tvojim avtom, da je iz tvojih krožnikov, pa bo mogoče hitreje dojel....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
24.12.2007 8:34:25   
beyba
Taly a ne kako gre hitro, maš občutek daq si bla ravno kar med Ne pričakujem avgusta, septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
24.12.2007 8:38:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  ma če sem vass vidla tam gor med uporabniki. Ok, sem si rekla, par minut, ne pa pol ure, Madona, sej nismo v cirilici pisali.user posted image user posted image user posted image
Šala.user posted image  Sem ful dobre volje danes. In ti?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
24.12.2007 8:44:12   
beyba
V službiuser posted image   pa full mam še dela...

Si bom probala izborit, da koristim ure in grem ob 12 ih domov. Moram še v trgovino, po darilo za mojega,piškote spečt in večerjo naredit.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
24.12.2007 8:50:10   
Anonimen
OOO, lepo. Ja, sej moj tud UPAM, da konča ob 13.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
24.12.2007 9:24:07   
beyba
Evo sem si izborila odhod ob 12.00 tako da grem  interšpara v cytiju, ker pač tuki dlam, čeprav me je strah gužve, ampak bomo potrpel.....

Upam da tvojemu ne bo treba delat dlje kot do  13,00

A ma katera kako dobro idejo za večerjo božično?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
24.12.2007 10:23:24   
*Mojca*
Jutro punce!

Malo prej sem ustala. Če sem se naspala? Niti malo user posted image  Včeraj zvečer sem bila na eni večerji, hrane ogormno, tako da sem se do 5h borila sama s sabo da ne bi bruhala. Še zdaj mi je malo slabo. Jooooj pa kdaj bo še konec tega user posted image

Drugače danes delam, potem pa 2 dni fraj...sem se odločila, da bom samo izležavala, ker sem za vikend dirkala okrog in sploh ne vem da je obstajal.

AnjaPH: glede tega ti jaz ne morem pomagati, ker moj tudi vedno govori v dvojini, je pa tak moj fotr. Že od začetka dragega ne mara preveč in vedno goovri prideš, ti dam to pa ono, greva (čeprav gremo vsi skupaj). Na začetku sem ga popravljala, zdaj pa mi pač visi...še dobro da mojega ne moti. Probaj kar so ti punce rekle...opominjat non stop...
A pol gremo na telovadbo?

Nič punce, jaz grem počasi v trgovino, potem bo pa treba delat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
24.12.2007 10:29:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH
Jaz sem mu potem na poti domov ravno tako rekla, da me to moti in da bi bilo lepo, če bi občasno uporabil "midva" in čez slabe pol leta "mi".
Pa je samo popizdil, da mi nič ni všeč in da sem jaz popolna in nevemkajše! V glavnem, prav smešno je odreagiral.

Moj je imel tud včasih sam ednino, zdej so pa tud njegove gate najineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
24.12.2007 10:34:17   
Anonimen
Eva, Taly, Kaja, beyba in Mojca hvala za terapijo user posted image

Sicer vem da je za moške vse težko kar je ženskam samo po sebi umevno ampak še vendo mislim, da zaslužim malce spoštovanja v razmerju ali pa je to samo poklicna deformacija user posted image

Sicer pa sem mu danes napisala SMS da sem včeraj prvič našla srčka z Angel Soundom in je bil seveda spet užaljen da zakaj mu nisem povedala. Rekla sem, da me je videl da poslušam in da bi lahko vprašal. Pa je seveda spet popizdil.
Potem sem ga vprašala kaj ga zares matra in da vem, da mene mečejo hormoni ter da me strašno zanima kaj meče njega. Kaj je odgovoril? Tvoji hormoni. Na to pa res nimam odgovora...

Danes imamo tradicionalno božično večerjo pri mojih sorodnikih pa sploh ne vem ali naj greva ali naj grem sama ali sploh ne ali kaj user posted image

Mislim, če se bo tako obnašal bom pač mati samohranilka. Raje to kot pa prepir zaradi neumnosti, mar ni res??

Mojca seveda greva telovadit, takoj januarja user posted image  Kam pa bi šla ti?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
24.12.2007 13:17:59   
*Mojca*
AnjaPH ne delat panike prekitro...moški so iz drugega planeta. Upam, da bo ok, pa boš videla da bo!

Kam bi hodile na telovadbo? Kamorkoli, samo da se miga user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
24.12.2007 14:10:30   
Anonimen
Ste bile pa danes pridne, sem vas komaj prebrala.

Eva2008 čestitke za poroko in brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AnjaPh
je Mojca čisto prav napisala, da so moški iz drugega planeta. Me smo pa sedaj, ko nam hormončki nagajajo še bolj občutljive. Pri nama se dogaja, da se skregava za čisto brezvezne stvari ampak bo boljš, če ne prej ko rodimouser posted image .

Beyba mi imamo za božično večerjo polnjenega piščanca s sirom in šunko, včeraj sem francosko solato naredila.

Skatka, v primeru, da se danes ne oglasim več lepo preživite praznike.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
24.12.2007 17:30:20   
mama4
tudi jaz želim vsem miren in lep božič v krogu domačih-pa obilo cartanja in razvajanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
24.12.2007 17:35:58   
*Mojca*
Na hitro se vam javljam iz službe, kjer je noooorrroooo. Gužva taka da padeš dol. Na srečo me bodo kmalu spustili domov...

Punce lepo praznujte, lepo se imejte pa vse naj naj v novem letu. A sem že prezgodnja? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mama4)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
24.12.2007 17:59:15   
alea01
HO,HO,HO!!!!

Nisem imela casa se javljat, ker nosim darila in se vlacim skozi dimnikeuser posted image user posted image user posted image .
V glavnem imam jaz fuuuul energije in ne vem kaj z njo. Meni zgleda, da hormoni kontra delajo saj sem strasen dobrovolcek in me nic ne vrze s tira. moj dragi pravi, da tako sladka ze dolgo nisem bila in se zato imamo vsi ful fajn. Me kar razganja od smehauser posted image user posted image .
Moje pocutje je odlicno in cutim tudi naso bebico, ki skoz plese. Je rekla na NS, da bo puncka, jaz imam pa cedalje vecji filing, da ni kak luli kje zrasteluser posted image . Bomo videli na morfologiji.
Cestitke vsem user posted image za marsikajuser posted image user posted image (sem pozabila ze kateri kaj)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
24.12.2007 18:03:52   
alea01
Srecen je, kdor zivi kot snezinka,
ki se z belino zabliska skozi vejo,
daje sebe koraku za zimsko sled,
kot daje konec sebe novemu zacetku

Srecen je, kdor zivi kot majhna zelja,
ki s svojo svecko priziga druge,
da zasvetijo v skupen plamen,
mocen, jasen in vesel

Z NAJLEPSIMI ZELJAMI V PRIHAJAJOCIH PRAZNIKIH IN LETU........

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
24.12.2007 18:04:32   
alea01
Avtor pesmice sem sama. Moram biti mal vaznauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
24.12.2007 18:44:49   
Anonimen
user posted image

Naj v letu, ki pride težava odide,
tisoč skrbi se v šampanjcu stopi.

In iskrena voščila, predajo darila.

S svetlobo v roki, z vinskimi uroki
in srečo ob strani v novo leto poslani.

S soncem nasmeha prižgemo luči.

V očeh naj iskrijo se solze sreče,
na jelki zeleni gorijo naj sveče.

Naj lepih želja bo tisoč izrečenih.

V miru, ljubezen živi naj vsak,
ko novo leto k nam usmerja korak.

Srečno 2008

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
24.12.2007 20:39:23   
Shani
Punce, vsem želim  lep božičen večer in naj vam prinese tisto,
kar si želite user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
24.12.2007 23:55:05   
Anonimen
Vesel Božič tudi od mene in user posted image  ter seveda user posted image

(odgovor članu Shani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.12.2007 15:44:25   
tweetek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zaroko, Polony! Pa če sem prav brala; Eva se bo/je poročila, ninny se je že.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi vama! Hkrati pa vsem lepe praznike in prečudovito 2008.... Najlepša darilčka pa letos niso pod smrekico ampak pod srci user posted image

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.12.2007 16:09:29   
lonapo
user posted image LEPE PRAZNIKE VSEM TUDI OD MENE!!!!user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.12.2007 18:12:33   
Anonimen
Dober večer junijke. Vidim, da ste vse praznično razpoložene.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.12.2007 18:51:12   
Anonimen
Pozdravljene. Sem vaša nova user posted image . Moj rok naj bi bil okrog 9-10 junij, recimo 10, ker je prestopno leto, pa še kolendarček mi tako pokaže. user posted image

To je moja 1 user posted image , NS je bila OK, za spol pa bova imela presenečenje.user posted image
Upam, da bomo kaj poklepetale in si delile nosečniške radosti in tegobe (čimmanj). user posted image

by Didlina

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.12.2007 19:34:38   
Anonimen
Didlina dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?