|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
23.12.2007 20:57:31   
NancyF
POLONY ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
23.12.2007 20:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polony

joj spet jaz.

Mi lahko katera pove, kako citiram samo določen del teksta, da dobim tisti beli kvadratek?

Nad postom, ki bi ga rada citirala, imaš možnost citirajuser posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
23.12.2007 20:59:49   
Anonimen
polony imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
23.12.2007 21:08:21   
polony
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

polony imaš zs

Ku ku Ninny si še tu?
sem pogledala. Hvala Ninny. še enkrat user posted image user posted image user posted image .
No da vidim, če sem se naučila citiratiuser posted image
Aja kako pa citiram del teksta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
23.12.2007 21:09:43   
polony

Aja kako pa citiram del teksta?

samo treniramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
23.12.2007 21:17:10   
Anonimen
Dobro ti greuser posted image user posted image user posted image user posted image
. Če pa hočeš citirati samo del teksta, pa ostalega samo pobrišeš

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
23.12.2007 21:43:52   
polony
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Če pa hočeš citirati samo del teksta, pa ostalega samo pobrišeš

Sem poštudirala, ma sem prav ponosna ha ha. Se človek vedno kaj nauči! Jaz danes malo bluzim po računalniku, ker je prav poseben dan, ko so šli otroci že spat, bodoči mož user posted image pa je brata peljal domov, ko se je malo preveč poveselil user posted image
Vidim, da sva samo midve tu, ninny user posted image user posted image

NancyF: Hvala za čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.12.2007 21:57:50   
NancyF
Puncej, nekaj me zanima čisto neumesnega....
vam je G na NS že povedala za spol?

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.12.2007 21:58:51   
NancyF
Meni je rekla,da naj bi bila punčka, toda da to ni 100%.

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
23.12.2007 22:07:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NancyF

Meni je rekel, da je majhna verjetnost, da pravilno pove in da se še ne vidi dobro in mi ga ni hotel povedati tako, da bom počakala do morfologije.

< Sporočilo je popravil ninny -- 23.12.2007 22:09:01 >

(odgovor članu NancyF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
23.12.2007 22:10:56   
polony
IZVIRNO SPOROČILO: NancyF

Meni je rekel, da nič ne more reči, vedno pa sem vprašala na morfologiji. Moram priznati, da se mi zdi, da je napovedovanje na NS malo prezgdaj, ker je pogosto narobe. Meni je sicer popolnoma vseeno, kaj bomo dobili, zato se s spolom sploh ne obremenjujem, me le firbec matra, a le toliko, da vem kdo bo glavni v družini, babe ali dedci user posted image user posted image
Baje napoved na NS drži tam v okoli 70 %user posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
23.12.2007 22:11:43   
Anonimen
Baje napoved na NS drži tam v okoli 70 %

tako je tud meni rekel

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
23.12.2007 22:13:39   
polony
ninny, NancyF: ali pri vas  bolj navijate za fantka al punčko

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
23.12.2007 22:46:42   
Anonimen
Dober večer po dolgem času. user posted image
Smo se najedli danes, pa malo napili user posted image user posted image user posted image  no, 2 deci črnega.user posted image

Zdaj pa razmišljam kaj bi delala, spat tako ali drugače ne morem. Preveč imam v glavi za danes in celo leto naprej.user posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
23.12.2007 23:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polony

ninny, NancyF: ali pri vas  bolj navijate za fantka al punčko

Meni je vseeno, doma imam punčko, tako da mi je vseen ali bomo imeli dve punčki al pa fanta in punčko.user posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
24.12.2007 6:48:57   
Eva2008
Eno zgodnje jutro vam želim.

Mi maternico tako narazen vleče, da ne morem več spat. V petek zvečer smo imeli službeni žur in je bilo res ful dobro. Sva se z dragim naplesala za celo leto. Sva prišla domov okrog 4. zjutraj. Sem bila pa edina, ki ni nič pila. Pa je prav pasalo. Trebušček se mi končno malo pozna, pa še to izgleda tako, kot da bi en obrok preveč pojedla. user posted image

Sem pa včeraj, ko sva z dragim krasila hišo znotraj in zunaj, začutila brcike najinih bejb. user posted image user posted image

V soboto sva se malce potepala, včeraj pa krasila in pripravljala za današnjo večerjo, ko pridejo najini starši. Komaj čakam, da jih spet vidim.

Polony user posted image  za poroko, pa tudi zate ninny, ker sploh nisem vedela.

Midva sva se tudi v tujini poročila, 8.9. letos. V Španiji. Je bilo res super. Upam, da bo tudi pri vama. Kdaj pa se bosta vzela?

Nič, grem dragemu kavico skuhat in pripravit zajtrk. Potem pa pridejo prijatelji na obisk.

Punce, a se zavedate, da bodo drugo leto takšen čas naši user posted image , katere smo nekatere komaj zdaj začutile, stari že dobra pol leta? Moji bejbi najbrž že malce več? Si kar ne predstavljam.

Lepo se imejte in če se danes več ne javim, vam želim prelepe praznike, preživite jih v krogu najljubših oseb in še zadnjič uživajte brez majhnih razbojnikov. user posted image  Razen tiste, ki že imate doma kakšnega.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
24.12.2007 6:49:33   
Eva2008
Kako lepo, še novo stran sem odprla. user posted image

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
24.12.2007 7:14:10   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.

Čestitke vsem za različne stvari user posted image

Ampak jaz se moram pa spucati! Moj je nemogoč! Včeraj sva bila pri njegovi stari mami, ker je imela rojstni dan. Darilo sem kupila jaz (kar niti nima veze), fizično ga je nesel on (kar ravno tako nima veze), potem ji čestita in reče, da "ji je prinesel ...". Ni mi bilo všeč, rekla pa še nisem takrat, da bi lahko rekel "sva ti prinesla".
Potem dalje, v petek nama je moj oče kupil mikrovalovko, pa spet včeraj pravi staremu očetu "sem dobil ...". Mislim!
Potem pa je njegova stara mama omenila med debato, da star ata počne enako - da govori v ednini in da jo to seveda moti.
Jaz sem mu potem na poti domov ravno tako rekla, da me to moti in da bi bilo lepo, če bi občasno uporabil "midva" in čez slabe pol leta "mi".
Pa je samo popizdil, da mi nič ni všeč in da sem jaz popolna in nevemkajše! V glavnem, prav smešno je odreagiral.
Ne govoriva od včeraj zvečer, niti ne vem kaj naj mu rečem. Drugo leto naj bi se poročila, vendar dvomim da bo s tako konverzacijo to kam pripeljalo.
Kaj menite? Imate kakšno idejo?

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
24.12.2007 7:26:46   
Eva2008
AnjaPH jaz ti bom sicer težko pomagala, ker midva sva imela do zdaj samo en malce večji konflikt, drugače je res angelček. Najbrž pa ti trenutno hormoni delajo 100 na uro, včasih te pač raznese. Povej mu, da sta pač par in da vse delata skupaj, da boste kmalu trije in da se naj počasi navaja na to. Moj že zdaj govori, da sva midva noseča (mi je bilo od začetka smešno za crknit), sedaj že kar govori da pridemo ali gremo. V glavnem, saj bo, boš videla. Samo ne se v vsako besedo zapičit, ker moški so drugače naštelani kot me ženske. Saj se bo navadil, ampak počasi. Upam, da bosta prišla do skupne besede. Pa ne se danes kregat, prazniki so tu, zdaj bi se morali imeti še posebej radi, ko smo lahko skupaj in biti srečni, da smo tu, kjer smo.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
24.12.2007 7:56:05   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image

AnjaPH, te razumem, takole je tud moj nekaj časa delal, potem sem ga pa hitro zdresirala.user posted image  Itak pa je vse vajino, kakorkoli obrneš.user posted image  Se bo že navadil. Uf, kako bo šele zanimivo, ko boš slišala "naše". user posted image user posted image  Moj se je že navadil.user posted image

Drugače pa so to hormoni. Le nismo zaman Hormončice.user posted image  Malo heca. Jaz sem tudi postala taka, kako bi rekla, malo napadalna zadnje dni, pa kar vse mora bit po moje. Uf težka sem, to sama vem, sam si nimam kaj pomagat.user posted image

Se še tipkamo...

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
24.12.2007 7:56:53   
Anonimen
Eva2008, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za brcike.

No, zdej pa vidim našo Kajo tamle gor med nami.user posted image Kaj poveš Hormončica?user posted image Si se naspala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
24.12.2007 8:00:41   
Kaja08
AnjaPH, ne se sekirat. Tudi moj  je skoz govoril v ednini, pa sem ga pač vsakič popravila...pa mu je hitr dojadil, da ga skoz popravljam in zdaj v večini primerov uporablja MIDVA. No, sej se mu še kdaj zalomi user posted image  Je pa res, da si sedaj nafilana s hormoni in te vsaka malenkost lahko vrže iz tira. Tako da ne jemlji si tega prepira preveč k srcu, pozabi ga in lepo (ter v miru v hiši) praznujta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
24.12.2007 8:02:03   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

No, zdej pa vidim našo Kajo tamle gor med nami.user posted image Kaj poveš Hormončica?user posted image Si se naspala?

Dobro jutro!! Jap, končno sem se naspala user posted image  Čeprav je bila danes spet muka vstat in it v službo. Čeprou je fino, ker je petek in je jutr spet vikend user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
24.12.2007 8:06:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  matr sem prov pogledala, če sem prav prebrala. Petek? Kako zdaj, danes?user posted image  Pa vidim, da si se nmalo hecala.user posted image

Jaz sem se danes tud ful dobro naspala.user posted image  In dragi tud. Ni lepšega kot, da se zbudiš zjutraj naspan in dobre volje. Še dragi mi je potem rekel, ko je odpeketal v službo, da sem dobre volje in naj jo obdržim cel dan.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
24.12.2007 8:07:48   
Anonimen
Jaz sem danes vstopila v 17 teden user posted image .  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?