|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.12.2007 12:29:28   
Anonimen
Jaz sem bila v prvo prepričana, da bo fant, pa tudi drugi so mi govorili, da bom imela fanta- no, rodila se je pa punčka. Sedaj pa ne vem, sploh nimam občutka kaj bo. Res pa  je, da imam tokrat namen vprašat za spol.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.12.2007 12:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

user posted image  A pol bomo dons vsi v šopingu

user posted image user posted image ja mi bomo tudi šli, ker moram še za taščo pa za mojo mami za božička kupit darila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.12.2007 14:34:43   
*Mojca*
Glede shoppinga v Ljubljani....da prideš v garažno hišo City Parka rabiš približno 40min, parkinga seveda ni, gužva pa nepopisna...ne vem...mene je minilo. Bom raj šla en dan med tedom dopolnde...

lunica14 ja ta od podnajemnika je res svetovna user posted image user posted image  a čuti že katera brcike ki ima rok okrog 20 ? Pri meni še nič...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.12.2007 16:21:47   
Anonimen
Glede shoppinga v Ljubljani....da prideš v garažno hišo City Parka rabiš približno 40min, parkinga seveda ni, gužva pa nepopisna...

Za kozlat! Vsako soboto je isto! Jaz res ne vem kako lahko vsi tiščijo tja ko pa vejo da je dren!

Jaz bom šla tudi v ponedeljek...danes je preveč dragocen dan za lenuharjenje user posted image

Enkrat sem že spraševala glede telovadbe za nosečke - jaz bi šla zelo rada pa me zanima ali je še katera za? Sem s Kranja ampak delam v Ljubljani, tako da sta mi obe mesti ok...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.12.2007 17:10:04   
*Mojca*
Jaz bi šla v Lj, pa tudi naša Kaja08 je rekla da bi hodila user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.12.2007 19:21:38   
Anonimen
Dober večer. Midva sva danes nakupila voziček, novega, pa prav smešna cena. user posted image  Neverjetna. Je bil zadnji v prodaji, pa še ful popusta. Je pa od Haucka, pa še lepe arve, tako da ni zdej nobenega problema kaj dobimo. Punčko ali fanta. Ga moram poiskat na netu, da vidite kakšen je. Ariel je imel akcijo od včeraj naprej. user posted image  Je bilo pa tako na hitro tole, da gremo v Ljubljano. Včeraj mi kolegica pokaže na katalogu, da imajo enega takega, ki ga želim, pa smo kar šli potem danes zjutraj. user posted image  Gužvaaaaaaaaa, do city parka sploh prišli nismo.user posted image
No, kupila pa sva še boljšega. Res je carski. Samo še lupinico iste barve kupim in smo končali z nakupi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.12.2007 19:30:02   
Anonimen
Je takle, preklop na obe strani, hitro zložljiv, barve je pa modre in bež. Sam ni čist temne modre. user posted image In hitro vodljiv zaradi koles, ki so vrtljiva 360 stopinj, če želiš. Bremze z obeh strani. In še dodatna torba ( prenosna ) pride zraven.

user posted image

< Sporočilo je popravil Taly -- 22.12.2007 19:34:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.12.2007 20:33:34   
Anonimen
Taly super za vozekuser posted image user posted image . Midva se še vedno odločava ali bova kupila novega ali bo še ta dober. Čeprav moram reči, da je moj že napredoval od začetka ko je skoz govoril, da bo še ta dober sva prišla do tega da jih že malo gleda kakšnega bi imeliuser posted image . Danes sva bila v BC, jaz sem kupovala še ena darila on je pa zavil tja, kjer imajo vozičke, da jih je malo pogledal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.12.2007 20:59:33   
Anonimen
Sam tam v Arielu so  cene resnično smešne. user posted image user posted image user posted image

Vidva kar poglejta, pa boš vidla, kaj se bo možek odločil.user posted image  Navijam za novega.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.12.2007 21:11:33   
Anonimen
Lunca super za brcike. Jaz pa še nič ne čutim, pa bi tko rada, ampak najbrž bo kasnej, ker sem 1.noseča tko daleč.

ja, nakupovanje zna bit zabavno, sam gužva je moreča. Mi se obdarujemo za novo leto, tko da bom mela še čas za nakupe, imam pa darilo od dragega že od danes pod smrekico. Sem si ful želela, pa sem pisala dedku mrazuuser posted image . Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje to počela.

Sicr sm pa danes kar utrujena, ker sem celo popoldne pekla piškotke, pa jutri bom še nekaj, če se mi bo dalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.12.2007 22:05:11   
polony
ojla punce!!
Tole moram pa res deliti z vami. Leto 2008 bo očitno več kot srečno. Moj dragi me je danes zaprosil za roko!!! Sploh ne morem verjeti, da je to možno. Joj, prav srečna sem user posted image user posted image user posted image .
A se je katera izmed vas poročila v tujini?
Jupiii, obnašam se kot kašna najstnica, čeprav nosim že 3 križe user posted image user posted image user posted image . Sem živ dokaz, d anikoli ni prepozno.

uh, sedaj pa grem hitro nazaj pospravljat,...smo z otroci pekli piškote za Božič.
Nočko, se beremo jutri

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.12.2007 22:14:54   
Anonimen

Midva sva se dva meseca nazajuser posted image (ravno danes je točno dva meseca)

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.12.2007 22:16:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polony

ojla punce!!
Tole moram pa res deliti z vami. Leto 2008 bo očitno več kot srečno. Moj dragi me je danes zaprosil za roko!!! Sploh ne morem verjeti, da je to možno. Joj, prav srečna sem user posted image user posted image user posted image .
Jupiii, obnašam se kot kašna najstnica, čeprav nosim že 3 križe user posted image user posted image user posted image . Sem živ dokaz, d anikoli ni prepozno.

uh, sedaj pa grem hitro nazaj pospravljat,...smo z otroci pekli piškote za Božič.
Nočko, se beremo jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.12.2007 22:17:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Midva sva se dva meseca nazajuser posted image (ravno danes je točno dva meseca)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.12.2007 22:31:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
23.12.2007 10:26:10   
Anonimen
Enkrat sem že spraševala glede telovadbe za nosečke - jaz bi šla zelo rada pa me zanima ali je še katera za? Sem s Kranja ampak delam v Ljubljani, tako da sta mi obe mesti ok...

Nobene ne zanima telovadba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
23.12.2007 14:09:46   
Anonimen
Jaz bi tudi hodila, ampak sm žal iz nm. Mi je pa g na zadnjem pregledu v ponedeljek rekel, da naj še malo počakam, da bo za telovadbo še dovolj časa. Najbrž mora iti nosečnost čez pol, da vidijo, kako je s posteljico in to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
23.12.2007 14:14:53   
polony
Helooo!
Ja, jaz sem še vedno vsa evforična...
Taly : hvala  user posted image
Ninny: Joj čestitke še iz moje strani. Nisem vedela, da si se ravno poročila. user posted image user posted image user posted image user posted image
In kako je bilo? Zihr sta noro uživala!! Jaz si te poroke tako živo predstavljam, romantika.....jupi komaj čakam! S katero agencijo sta potovala? Kako je bilo organizirano? Saj vem, da sprašujem bedarije, ker je itak super, ker se menda noro potrudijo....si bila zadovoljna s poročnim obredom?

Mojca: Glede spola otroka sem jaz vedno vprašala na morfologiji in vedno so mi prav napovedali, na nuhalni se še ni videlo. In ne, nikoli nisem čutila, kaj bomo imeli.  V bistvu sem se pri prvem otročku zmotilauser posted image .

Kako pa kej kilogramčki? Se bodoči prazniki že kej poznajo? Jaz sem še sedaj na +4, bo že bo že!!

Božajte bušije!!!
Polonca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
23.12.2007 14:15:48   
*Mojca*
AnjaPH jaz bi šla, sem ti že napisala user posted image

Kar se tiče vozička sem se totano navdušila za per Peregota GT3...ene 460eur je, v italiji 100eur manj, sedež za avto mi posodi pa kolegice user posted image user posted image user posted image

Anja še enkrat, jaz bi hodila na telovadbo v Lj user posted image

polony  čestitkeeeeeee user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
23.12.2007 14:17:29   
Anonimen
Polony - čestitam iz srca. Jaz pa trenutno nimam nobene želje za poroko, kar ve tudi moj srček in me popolnoma razume.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
23.12.2007 14:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kar se tiče vozička sem se totano navdušila za per Peregota GT3...ene 460eur je, v italiji 100eur manj, sedež za avto mi posodi pa kolegice user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

meni je tud ta všečuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
23.12.2007 14:59:46   
Anonimen
Ninny: Joj čestitke še iz moje strani. Nisem vedela, da si se ravno poročila.
In kako je bilo? Zihr sta noro uživala!! Jaz si te poroke tako živo predstavljam, romantika.....jupi komaj čakam! S katero agencijo sta potovala? Kako je bilo organizirano? Saj vem, da sprašujem bedarije, ker je itak super, ker se menda noro potrudijo....si bila zadovoljna s poročnim obredom?

Pri nama je bilo sicer tako, da sem jaz zadela potovanje in sva se potem na tem potovanju poročila. Bilo je fajn, samo midva, kar mi je bilo najbolj pomembno. Sedaj naju tukaj čaka še ena žurka za poroko, ampak čakava, da minejo prazniki in moja slabost tako da računava, da bova enkrat januarja, februarja še to naredila. Sicer je pa to prišlo čisto spontano in tukaj se verjetno ne bi poročila tako, da sva res izkoristila priložnost. Organizirala sem nama v glavnem sama, nekaj preko neta rezervirala.... Drugače pa vem, da imajo ene agencije že take stvari organizirane sploh mislim da za Mauritius( se mi zdi, da je sedaj najbolj popularen za te poroke)

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
23.12.2007 15:01:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polony

Kako pa kej kilogramčki? Se bodoči prazniki že kej poznajo? Jaz sem še sedaj na +4, bo že bo že!!

Na začetku sem izgubila 4 kg, ker mi je bilo tako slabo, sedaj sem pa od tega dobila 1 kg nazaj tako, da je še vedno -3kg. Pa je G rekel, da je v redu, ker imam od prej kakšen kg viška in me je še enkrat opozoril, da naj jem samo za enegauser posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
23.12.2007 20:39:11   
polony
mojca, Nya hvala za čestitke!

Ninny ti si pa res faca! Jaz si sploh ne znam predstavljati, da bi se sama lotila takega podvigauser posted image . Lahko vprašam, kje sta se poročila?
No saj vem, da že mal utrujam s to poroko,...bom bolj pridna!user posted image

Vidim, da se danes bolj malo piše, nedelja, nedelja...

je katera tu za čvek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
23.12.2007 20:42:07   
polony
joj spet jaz.

Mi lahko katera pove, kako citiram samo določen del teksta, da dobim tisti beli kvadratek?

(odgovor članu polony)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?