|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
22.12.2007 0:19:02   
Anonimen
Tak, danes bom pa jaz zadnja user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.12.2007 0:24:52   
Anonimen
Baja, svet je res majhen. Jaz sem pa Freycho našla tu gor. Sva bili v paralelki v OŠ.user posted image
Pa še od mene user posted image za mleko.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Tašonka...koliko pa imate visoko mizo h kateri ga postavite? Ali ga nimate pri mizi? Zanima me, ker bi rada, da mi paše k mizi.

Miza je pa 2 cm višja od stolčka. Ob mizi ga imamo, ja.user posted image

nt1, od začetka je šlo tudi mojemu na bruhanje od goste hrane, ker je bilo nekaj novega. Zdaj se je pa že navadil in papca to kot nor.user posted image Sej bo počasi, se bojo navadli, ker se bojo morali. Zna pa živce zdrmat, to pa res.

Zdej grem pa na čik pavzo.user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.12.2007 0:25:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Misli si.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.12.2007 0:34:12   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

user posted image user posted image user posted image  Sta me pa nasmejali!
Kar neki bluzim po netu, namesto da bi se spokala spat! user posted image  Pa še posodo moram v stroj naložit... Oh, ja. Se počasi pokam. Lahko noč pikci in pikice, pa mamice in očki!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.12.2007 0:35:06   
Anonimen
O, ja... Že vem, da se bo pikec kmalu zbudil, tako, da sem danes jaz zadnja

user posted image

Meni pa zvečer sploh ne paše kaditi... Grrrr...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.12.2007 0:35:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

user posted image user posted image user posted image  Sta me pa nasmejali!
Kar neki bluzim po netu, namesto da bi se spokala spat! user posted image  Pa še posodo moram v stroj naložit... Oh, ja. Se počasi pokam. Lahko noč pikci in pikice, pa mamice in očki!

Lahko noč tudi tebi, lepo mirno nočko... user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.12.2007 0:42:28   
Anonimen

Meni pa zvečer sploh ne paše kaditi... Grrrr...

Sej to ni nič slabega.user posted image Meni zapaše po prebiranju RR ali pa po kakem filmu. Sem zdaj na HBO gledala Davincijevo šifro.

Ampak v resnici bo pa verjetno Kristina_1 zadnja danes. Jo vidim, da je gor.user posted image Jaz grem pa tudi počasi v mižule. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
22.12.2007 0:45:51   
Anonimen
Mogoče bom pa jaz zadnja.. Eh, se mi že mede od tega... Grem na en čik, malo pogledam na RR, potem pa spat, zgleda za zdaj ne bo nič od malega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
22.12.2007 0:46:31   
Anonimen
P.S. : Fajn tebi, da imaš HBO program, jaz ga nimam, bi ga pa z velikim veseljem imela, saj imajo samo dobre filme...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.12.2007 0:57:47   
Anonimen
Huh, se sama s sabo pogovarjam.. Ajde, grem spat, lepo nočko vsem, itak že vse drnjohate...

P.S. : Zadnja sem!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.12.2007 1:10:47   
Afnica

Huh, se sama s sabo pogovarjam.. Ajde, grem spat, lepo nočko vsem, itak že vse drnjohate...

user posted image

Nisi. user posted image  Moji spijo, jaz pa pucam. Mam fuull voljo. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.12.2007 8:38:09   
Afnica
Zadnja in prva. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.12.2007 8:42:09   
bačko
Češnca  full lepa slikica!user posted image user posted image user posted image
Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze!user posted image
Afnica Lan je pa faca.Močan fant!user posted image user posted image
Se oglasim kasneje!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.12.2007 8:45:14   
Češnca
Dobro jutro!

Kakšna je bila nočka? Naša prav uredu, le še uspavanje se vleče...se prebuja in zahteva cartanje (ga čist razumem user posted image ). Celo noč je lepo dihal skoz nosek, ampak je mal hripav in pokašljuje.
Mojmu je pa dopiuser posted image  in je šel po vlažilec zraka.  

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.12.2007 8:47:31   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Češnca  full lepa slikica!user posted image user posted image user posted image
Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze!user posted image  

Hvala. user posted image  Ja, jest sem tud hotla met to "ta pravo" opravo, pa ni zneslo (beri prit do trgovine user posted image ), tako da ima Anžej kar navadno preveliko božično kapo. Pa saj je tud ok...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.12.2007 8:49:42   
Češnca
Kmalu bo božič!!!! user posted image user posted image user posted image   Jupiiiiiiii!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image  (tile so tko srčkani, A_R!)
Kakšen otrok sem jest... user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.12.2007 8:56:20   
Freycha
uff.. pa sem se malo naspala. Sicer bi menda še, ampak je ok.

Me je pa zjutraj M presenetila user posted image  in valda glih zdej se je ta user posted image  pokazal, ko so prazniki in ne bo nikjer nobenega, da bi mi vtaknil Mireno notriuser posted image user posted image  Eh pa drug mesec.... pa bomo še malo z user posted image  počakali user posted image user posted image

Danes pridejo še zadnji nakupi daril v poštev, potem pa DOOOSSTTT. Pišuka, saj bom še bankrotirala user posted image

Komaj čakam sredo, da gremo na Krvavec do 3.1. in da se malo odklopim in nasmučam. No ja, vas punce bom pa malo tu strašila, ker ima fotr gor internet, pa bom malo na RR skočila pogledat user posted image

nič, grem malo rihtat, ker se mi zdi, da je pokakana..... full smrdi iz njene posteljice. Ata pa še spi, sem mu danes rekla, naj spi kolikor mu paše.....

evo, kava popita... šibam!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.12.2007 9:25:27   
Anonimen
Jutro...

UUUU... je blo včeraj lušno na službeni žurki. Še bi... user posted image user posted image user posted image user posted image  No, me je pa doma pol tudi čakala žurka, saj sem našla možeka, kako mu Izak spi na rami, namesto v postelji. Ga je uro in pol tak držal, ker ko ga je odložil, je jokal. No, pa je mami v 10 minutah zrihtala malega deda. Pol je spal pa do 4h in je imel žurko do 5.15. Zdaj pa še vedno spi. Jedel je pa nazadnje včeraj ob 20h.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
zvesta seznam je prav super! user posted image  A nisi pozabila na Izakov zobek? user posted image

Nisem pozabila. Ampak mali si je dlesen tako zalizal in tako napeto ima, da je tista š**** poniknila nazaj pod dlesen. Tako da spet čakamo.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.12.2007 9:31:03   
tini6
Jutro! Kako mi pa še da mala tako lepo spi! Not prnašam za nazaj in za naprej. Danes pa bomo korenčka probal! Bomo vidli....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.12.2007 9:36:22   
corfu
Jutro

Mož dela, Aljaž je na obisku pri babici, pravzapav na mini počitnicah je že včeraj k njej spokal, jaz grem pa po deseti Manco pokazat peditru, že nekaj dni se borimo z zapacanim noskom in neprespanimi nočmi, zdaj je začela pa še kašljat, tako, da jo grem pokazat, da ne bi bilo kakšnih večjih težav čez praznike. Lepo se imejteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.12.2007 9:51:47   
bačko
Žana je ponoči spet lepo spala.Do 3 pa jest pa do 6.30!user posted image
Jure je šel v nabavo jaz sem malo popucala po stanovanju.Potem pa boma malo se igrali in verjetno šli k babici na obisk.Moram rečt da je Žana pridna punca.Zelo rada je in tudi manj joka kot je na začetku.Pravi biser je!Sploh ne vem kaj bi brez nje.Zdaj ko se Božič bliža pa zelo močno pogrešam svojega očeta(pokojni).Ga prav vidim kako bi hodil k Žani na obisk in se z njo igral in jo cartal.Pa kaj hočemo.Življenje ja tako!user posted image
NO punce bodite pridne!Se bom popoldne kja javila!
Imam pa še eno vprašanje!Do katerega meseca jim bomo delale kašice oziroma kdaj jim bom lahko dajale že manjše koščke hrane ga bodo grizli in prežvekovali?user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.12.2007 10:01:30   
Anonimen
jutrouser posted image
zebe me.
mrzlo je k svinauser posted image
pr nas dans božiček nosiuser posted image bo malo pohitel, da se čez vikend to zrihte, ker mejo nekateri še službo drug tedn, pa nebi šlo gladko skoziuser posted image
grem kavico spituser posted image
pol pa akciiijaaaaauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.12.2007 10:02:42   
tini6
Uh, kaj pa vem. Bi mene tud to zanimal. Mogoče bo povedala katera bolj "izkušena"!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.12.2007 10:21:23   
Anonimen
bačko jaz sicer še ne prakticaram toliko GH, ampak sem se odločla da bom probala kar z vilico pretlačit, da sploh ne bom pasirala v čiste kašiceuser posted image ker veliko jih ima pa potem probleme s tem prehodom, nočejo jest, ker okus je isti, samo gostota in struktura ne veljauser posted image tko da jaz bom tak probala, bom vidla no, če bo šlo...zadavla upam da se mi ne bouser posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.12.2007 10:36:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

user posted image

Nisi. user posted image  

Aaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?