Naomi
|
Lep bel vecer ...najprej se Svit ZAHVALJUJE za cestitkice- je bil ful vesel ...danes sta prisli na kratke pocitnice njuni dve sestricni, ki bosta tuki do torka...kar pomeni, da mam mal animacije vec, od starejse tudi kaksna pomoc...tko da dobrodoslo ... ( sicer sta sla pa tastarejsa bordat, mi smo pa doma uzivali in na enem sprehodu po soncku... ...tudi mi smo danes naredili smrekico, no Svita sploh ni ganila- je pa ''znoru'' k je vidu lucke..jih mamo tko u enmu kotu po obeh stenah dol...in zdej sam se tm stoji pa caka, da bo zrasu, da jih loh prime ( no zdele ZE spi, kar je pa spet strahzbujajoce- marec, uceri je dol padu 20 do 20h in se cez pol urce zbudu, smo mel 1 uro neuspesnega uspavanja in pol smo se igral do 15 cez 23h...kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...in ja, tudi to, da je pr men josku predn je dol padu in pol do treh nic...tko da...zbujanje ponoci niso joske...ali pac...men ni nch vec jasn, sam to, da bi res rabla ksno urco vec met zaprte oci pa ne vedt za svet...in ja, spet jamram tlele ...ampak k ni nc bols...cela DRAMA vam povem ...od pondelka naprej smo pa do 7. skupi...jupiiii, u petek se pa u Bovec spravimo in bomo tam cez Novo leto in se mal...da se tudi jaz mal nasmucam...hoodicha... ...smucanje...komi ze cakam...ker lani nisem, eno leto nazaj tudi ne, KER sem mal vrazeverna in sem mela u glav, da kukr mam jest srece na tem svetu, se bom zih kej polomila ( pa ne da sem se ze ful x u lajfu), ampak bila je na vrsti poroka...in na vse priprave, si nisem mogla zamislat, da bi bla tm z gipsom al pa me sploh nebi blo ...sej vem...KOZA, ampak tko sem se takrat pocutla...ja in kaj vas sploh zanima to ane...ampak sem se lih spomnla... ...no, novega prou dost nic...pozdravim vse bolancke, pobozam vse tapridne, ti ti ti vsem porednim ( a je sploh ksn )...mamice STE-SMO pa itak zakoooooooooooooooon nocko lepo, cimkrajso ce kej ne bo OK in cimdaljso, ce bo vse spalo p.s. ksne slikce se mi zdi, da sem ze dolzna...ampak zbiram pogum p.s.s. 7 in 9- da broji se SITNOOOOOOO
|