Anonimen
|
Dan, dan, dobeeeerrr dan! Vsem že poznanim, pa vsem novim, pa vsem, ki še močno upate in se morda jutri pridružite,.......Vsem en čudovit skoraj praznični pozdravček !!! Trrraarrrrraaaa, punce moje, tudi jaz se vam javljam, ker sem bila danes na prvem pregledu in sem videla . Res lep občutek ! Čeprav moram priznati, da strašno ne maram tovrstnih pregledov, se vseeno splača tudi to vzeti v zakup. Drugače pa upam, da me ne boste napodile k julijkam, ker mi je danes moja G določila datum 31.7.08 in ne 1.8.08 ?!?? Jaz se ne bi prestavljala in bi kar tu pri vas ostala, poleg tega pa sem skoraj sigurna, da ne bom rodila prej, kvečjemu pozneje in bom tako ali tako avgustovka 08 . Pri 8w3d (ali je prav podatek 8w0d ??) je naš "mehurček" velik 19mm. To pa je v glavnem vse, oz. tisto najpomembnejše, kar sem danes izvedela. Drugače je vse OK, kar se pač da videti na tem začetku razvoja. Tudi naš prvi mišolin je glede na PDP prišel na svet 11 dni čez rok pa še to s CR, ker se ni dogajalo nič, tudi 3x +1x dani gel+itd.... za pospešitev oz. povzročitev popadkov niso učinkovali popolnama NIČ. Odprta nisem bila popolnoma NIČ. Tako da tudi tokrat računam zagotovo na avgust 08. In, JA, tudi jaz se zanimam za astrologijo. Erin ima prav. Tako, kot je pomemben planet sonce ob rojstvu, je pomemben tudi planet luna in ascendent. Jaz sem že tudi malo preletela datume, na kateri dan pride luna v katerem znaku in si ne želim najbolj kombinacije kot jo imam jaz. Sem namreč levinja z luno v škorpijonu. Ta kombinacija pride prihodnje leto avgusta od 7.8.08 - 10.8.08. ASC pa imam v raku, tako da nenehno niham med toplim in hladnim, med zaupljivostjo in nezaupljivostjo, med svetlobo in temo - da tako karikiram. Med levjo gracijoznostjo in škorpijonovsko ostrino. Bi hkrati potovala po levu in drugih planetih natalne karte v daljave in hkrati čepela doma v domeku ob družinici po raku. Če vse štima sem pravi cuker in je povsod harmonija, če pa ne pa .....ojjojmene.... . No, pa saj ni tako hudo, nič se ustrašit! Če nas bo poleti razveselila moja karakterna kopija, bomo pač mogli malo zobe stisniti kdaj pa kdaj, pa bo ! Pa leto rojstva je tudi pomembno in prihodnje leto je leto podgane. Hmmm, ča bi lahko izbirala, leto podgane ne bi izbrala,..... Kaj ste za to, da še druge napišete kaj ste po soncu in luni in letu.....vse kar pač veste?!? Oz. bolj enostavno napisano, da napišete kar rojstne podatke in uro rojstva in če ne veste pa vam lahko jaz pogledam, kje ste imele luno ob rojstvu ali pa pogleda npr. Erin, ki obvlada ali katera druga.....No, sedaj se pa poslavljam in čakam še kakšno poročilo od katere, ki je imela tudi danes pregled. Drž´te se!! Danes še kot anonimna , jutri pa najbrž ne več. Lp, pustite se razvajati in uživajte!!!
|