|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.12.2007 18:59:56   
Erin
Otroci rojeni od: 28. julij - 3. avgust 2008
http://www.lunin.net/koledar/slo/2008/30/

Otroci rojeni od:4. do 10. avgust 2008
http://www.lunin.net/koledar/slo/2008/31/

Otroci rojeni od: 11. do 17. avgust 2008

http://www.lunin.net/koledar/slo/2008/32/

Otroci rojeni od:18. do 24. avgust 2008
http://www.lunin.net/koledar/slo/2008/33/

Otroci rojeni od:25. do 31. avgust 2008
http://www.lunin.net/koledar/slo/2008/34/

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.12.2007 19:01:11   
K_a_t_j_a
Aha, hvala za nasvete. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.12.2007 19:05:08   
Erin
Punce pa prvega avgusta se bomo morale fejst merkat...mlaj je, mrk pa še petek...a bomo šle takrat rodit???user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.12.2007 19:54:22   
Erin
U pišuka punce, še en dan tak mamo in sicer 16.8. ko je Lunin mrk in ščip...boste vidle da vas bo na ta dan zvijaluser posted image (mene bo že 1-egauser posted image user posted image user posted image )user posted image

user posted image

In ravno nas mora to doletet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa februarčki imajo tudi to "srečo"--> ščip in mrk na isti dan ter mlaj in mrk na isti dan(7. in 21. februar)...bom preverjala pri njih če bo kaj na nosečke uplival da se vemo pripravit..user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.12.2007 20:01:11 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 879
20.12.2007 20:16:36   
tejkaz
Uf, Erin super nas zalagaš s podatki. Pa user posted image user posted image za pregled

Moja miš je dobra. Se je dopoldan naspala, popoldan je bila pa že polna energije in komaj se je najedla. Cel popoldan je bilo slišat am am am. Sem se jo kar bala preveč nasitit sam res je bila kot sod brez dna. Zdaj pa že spi, jaz grem pa tudi. Sem čisto user posted image . Jutri še zadnji dan službe, potem pa 5 dni prosto.

Naty niso bili zobki krivi, ker je od varuške hči tudi bruhala celo noč. Ali so kaj pojedli ali pa je kakšen virusek. Glede rota virusa se pa informiram, če nas kdaj kaj takšnega bog ne daj doleti.

Aha, 16.8 bo torej gužva v porodnišnici. Če bo ta drugi pikec prehiteval tako kot Eva bomo rodili julija ;)

Pa še glede slabosti. Jaz vsako jutro na prazen želodec še v postelji pojem dva prepečenca in res nimam problemov s slabostjo (trkam in upam da tako ostane). Drugače pa baje pomaga ingverjev čaj samo ne vem kje se ga dobi.

Zdaj pa spančkat.

Lahko noč in božajte svoje bušije

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.12.2007 21:56:12   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

iva77, *nina* dobrodošli in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
iva77 --> Dokler ti Gin ne bo izračuanala datuma te bom dala na xx.08 oki? In kako se kaj počutiš? Kaj slabosti?

Hvala ker lahko delim srečo z vami, takoj ko mi G izračuna datum vam javim, drugače mi je pa ful slabo, malo zaprta, ampak me user posted image  zelo osrečuje tako da mi ta slabost ne vzame dobre volje

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 881
21.12.2007 2:38:06   
KRNEKDO
oj Erin! Hvala za prisrčno dobrodošlico! Kolkr sm računala naj bi imela PDP 18.8.2008. Moj pristop z takšno nesigurnostjo ( češ da ne vem ali sem avgustovka ali ne) pa zaradi izkušenj z nosečnostjo pred tremi leti ki se je končala z ss. Ful mi vsi govorijo naj mislim pozitivno in naj sploh ne razmišljam o kakšni možnosti...Sam kako je težko ko bi se človek rad veselil pa se kar ne upa!
Srečno user posted image vsem skupaj!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 882
21.12.2007 7:58:17   
gajka
Erin - prav prisrčna je tale tvoja pikica na UZ slikici! Pa saj to niti ni več pikica, ampak že ena orng pika! user posted image  Sej se že ful vidi! Človek prav težko verjame, kako hitro rastejo naše pikice!

Neža7 - ne se sekirat zaradi izpita, bo pa drugič več sreče! Pri kateri G v Velenju pa si? Moja G je Kardoš-Mohorko in imam zaenkrat precej dobre izkušnje z njo.

Jaz pa sem prav vesela, da je danes zadnji letošnji delovni dan in potem me naslednjih 14 dni ne vidijo v službi! user posted image  user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.12.2007 8:06:24   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Mene je kar mal strah ker punce pri petih tednih videvate že pikice, jaz jo pa en teden nazaj še nisem.user posted image

naty13 - nič se ne bat, če pri 5. tednih še nisi nič videla. Mogoče si pa kasneje zanosila, itak pa se naj bi utrip sigurno videl šele okrog 6. tedna. Kar poglej, kako hitro rastejo naše pikice - v par dnevih dobijo kar nekaj mm in se v enem tednu lahko ogromno spremeni!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.12.2007 12:19:11   
naty13
Ja gajka vem, samo me vseeno skrbi. To je podzavestno. Pa najraje bi kar šla na pregled, pa imam ga šele čez 13 dni. U kako dolga doba.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
21.12.2007 13:23:52   
Anonimen
Dan, dan, dobeeeerrr dan!  user posted image   Vsem že poznanim, pa vsem novim, pa vsem, ki še močno upate in se morda jutri pridružite,.......Vsem en čudovit skoraj praznični pozdravček  !!!
Trrraarrrrraaaa, punce moje, tudi jaz se vam javljam, ker sem bila danes na prvem pregledu in sem videla user posted image . Res lep občutek user posted image ! Čeprav moram priznati, da strašno ne maram tovrstnih pregledov, se vseeno splača tudi to vzeti v zakup. Drugače pa upam, da me ne boste napodile k julijkam, ker mi je danes moja G določila datum 31.7.08 in ne 1.8.08 user posted image ?!?? Jaz se ne bi prestavljala in bi kar tu pri vas ostala, poleg tega pa sem skoraj sigurna, da ne bom rodila prej, kvečjemu pozneje in bom tako ali tako avgustovka 08 user posted image . Pri 8w3d (ali je prav podatek 8w0d ??) je naš "mehurček" velik 19mm. To pa je v glavnem vse, oz. tisto najpomembnejše, kar sem danes izvedela. Drugače je vse OK, kar se pač da videti na tem začetku razvoja. Tudi naš prvi mišolin je glede na PDP prišel na svet 11 dni čez rok pa še to s CR, ker se ni dogajalo nič, tudi 3x +1x dani gel+itd.... za pospešitev oz. povzročitev popadkov niso učinkovali popolnama NIČ. Odprta nisem bila popolnoma NIČ. Tako da tudi tokrat računam zagotovo na avgust 08.

In, JA, tudi jaz se zanimam za astrologijo. Erin ima prav. Tako, kot je pomemben planet sonce ob rojstvu, je pomemben tudi planet luna in ascendent. Jaz sem že tudi malo preletela datume, na kateri dan pride luna v katerem znaku in si ne želim najbolj kombinacije kot jo imam jaz. Sem namreč levinja z luno v škorpijonu. Ta kombinacija pride prihodnje leto avgusta od 7.8.08 - 10.8.08. ASC pa imam v raku, tako da nenehno niham med toplim in hladnim, med zaupljivostjo in nezaupljivostjo, med svetlobo in temo - da tako karikiram. Med levjo gracijoznostjo in škorpijonovsko ostrino. Bi hkrati potovala po levu in drugih planetih natalne karte v daljave in hkrati čepela doma v domeku ob družinici po raku. Če vse štima sem pravi cuker in je povsod harmonija, če pa ne pa .....ojjojmene....user posted image user posted image user posted image . No, pa saj ni tako hudo, nič se ustrašit! Če nas bo poleti razveselila moja karakterna kopija, bomo pač mogli malo zobe stisniti kdaj pa kdaj, pa bo user posted image ! Pa leto rojstva je tudi pomembno in prihodnje leto je leto podgane. Hmmm, ča bi lahko izbirala, leto podgane ne bi izbrala,..... Kaj ste za to, da še druge napišete kaj ste po soncu in luni in letu.....vse kar pač veste?!? Oz. bolj enostavno napisano, da napišete kar rojstne podatke in uro rojstva in če ne veste pa vam lahko jaz pogledam, kje ste imele luno ob rojstvu ali pa pogleda npr. Erin, ki obvlada ali katera druga.....No, sedaj se pa poslavljam in čakam še kakšno poročilo od katere, ki je imela tudi danes pregled. Drž´te se!! Danes še kot anonimna user posted image , jutri pa najbrž ne več. Lp, pustite se razvajati in uživajte!!!

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
21.12.2007 15:41:10   
meeryana
Pozdravljene,

tudi jaz sem bila danes na 1. UZ in je vse o.k. Tudi user posted image se je že videl. user posted image user posted image

Res lep občutek. Noseči smo pa 6 tednov :). user posted image

Lepe priprave na praznike želim vsem avgustovkam in lepo nosečnost vsem nam še naprej!

LP
Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
21.12.2007 15:41:16   
naty13
Jaz sem pa imela zdaj en problem. Pri kolegici je nekaj zagorelo pa sem ji pomagala pogasit ogenj, sem lavfala z vodo skozi dim. To je bilo recmo dvakrat po minuto ali manj. A je lahko kaj narobe s plodom? G pa ne morem vprašat ker ne dela, zdej je 14 dni na dopustu?

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
21.12.2007 15:43:08   
meeryana
naty13, jaz mislim, da nič ne more bit narobe!

LP
Muser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 889
21.12.2007 15:44:43   
Erin
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!
Počitniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končnouser posted image Danes sem kar težko delala, me je v križu živc bolel in sem se komaj preklanjala pa še v slabo voljo sem padla ker nam bodo skupino jasli v januarju nabili do polnega: 13 otrok in to takih ki so stari samo 1 leto!!! Jaz ne vem kako bova zmogli...pol jih ne hodi, večini bo treba pomagat jest in se bomo futral 2 uri...pa še za moj hrbet ne bo dobr...skupina takih malih sploh ne bi smela presegat števila 8 otrok da bi se jim lahko dovolj posvetil oni pa namesto da bi odprli novo skupino in dali delo 2 vzgojiteljicama jih bodo dal nam da bomo samo padle dol ko bo konec dneva.user posted image Ni to dobro za moj položaj user posted image ...mislim da bom šla kar kmalu v bolniško ker bo to res kruto.

anonimnauser posted image a praviš da jutri poveš čigava siuser posted image ? Jupiiiiii...če je srček viden in pika velika res mislim da ni več panike se skrivat, kljub temu pa te kljub nicku še vedno ne bomo poznale, ali pač??
Glede horoskopa, jaz sem ena mala čarovnica v malemuser posted image , šloganje iz kave, kart, dlani, raziskovanje astroloških kart...vse to me zelo zanima že od malega in sem se tudi poglobila v vse knjige ki sem jih našla glede tega. Jaz sem drugače v soncu RAK v luni DVOJČKA in v ascendentu STRELEC. Mislim da ravno prava kombinačija saj mi daje rakovo čutnost in družinskost, dvojčkov um in govor ter strelčev razum in občutek za soljudi, poštenje... Meni je kar všeč kombinacija mi pa ne dišijo dvojna znamenja, pa čeprav je moj tehtnicauser posted image . Pa mojega otročička tud nebi rada imela z luno v levom, tehtnico, dvojčkom, strelcom, ovnom in vodnarjem, ker  sem mi zdijo levi dost hladni (pa brez zamere) in hočem da imajo kakšno znamenje z veliko topline.
Aj pa še nekaj, SEVEDA SI NAŠA, da nam nebi ušla mogočeuser posted image user posted image user posted image , te ne damuser posted image
gajka, velika pika je že ja, pa še večja bo in tvoja tud!user posted image boš videla kako bodo naše pike še rasle...še malo pa nam bo rasel trebuščekuser posted image
KRNEKDO - Ne misli na SS ki te je doletel, sedaj je druga nosečnost in malo je možnosti da se bo kaj takega ponovilo. Boš videla ko boš videla srčka na UZ ti bo takoj odleglo. Ti kar naša ostani, veliko počivaj ter misli pozitivno, velja?user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
21.12.2007 15:48:34   
Erin
meeryana - bravo..user posted image samo da je vse uredu ane.user posted image
Lepe praznike tudi tebi.user posted image
naty, mislim da nebi smelo biti nič narobe...ti se samo nadihaj svežega zraka pa bo...pomisli da so naše babice delale v tovarni z raznimi kemikalijami in dimi pa do poroda so skoraj delale pa ni bilo nič narobe z user posted image . Pomiri se, sprosti se, en čajček popij pa bo...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 891
21.12.2007 15:52:52   
Erin
user posted image user posted image user posted image

30.07.
~ Muklla (1.user posted image )

31.07.
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12., NS 22.1 Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ) UZ 21.12

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image , )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

20.08.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let

24.08.
~ majah

xx.08.

~ *nina* GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) GP 18.1, Kranj
~cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 23.12., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 892
21.12.2007 15:59:42   
naty13
Mal me peče po grlu pa mal pokašlam. Spila sem pa že 3 kozarce vode po 2dcl. Zdej me mal špika spodej.

Anonimna tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Seveda te z veseljem obdržimo. Tako kot si rekla lahko rodiš avgusta. Tudi za nas ni izključeno da ne bi mogle v juliju rodit. Hitro te kej prehiti. Sem mela v prvo rok začetek decembra, pa sem rodila konec novembra.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 893
21.12.2007 16:22:15   
Erin
naty kaj pa če bi poklicala splošnega zdravnika in ga vprašala  za mnenje?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 894
21.12.2007 16:38:48   
naty13
meni se zdi da je to podobno kot da bi kadila cigarete, bi bla isto zagiftana. Pa še laVFALA SEM VEN IN NOT TUD ZATO ME LOHK PEČE. sEJ ZDEJ NIČ VEČ NE ZAKAŠLAM.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 895
21.12.2007 16:43:23   
sayuri
Jaz sem ravno burek pojedla in se sestavila pokonci. Sem spet spala 2 uri user posted image . Tale petek sem tako komaj čakala user posted image . Sedaj pa 12 dni doma. Verjetno bom spala, spala, spala in spala user posted image user posted image user posted image . Ko spim, vsaj ne vem, da mi je slabo. TAle slabost se še čist nič ne umirja in danes sem kar jokala user posted image user posted image , tko mi je bilo hudo. SAj vem, da so za to krivi tud hormoni, ampak ne morem pomagat. Čisto sem zanič in se počutim totalno nesposobna. Mož mora vse nardit namest mene. V kopalnico, WC in kuhinjo se odpravim z zamašenim nosom, smrdi mi vse od A do Ž, nič ne kuham, nič ne pospravljam....user posted image user posted image user posted image , v otroški sobi mi je muka bit, ker še vse smrdi po frišnem lesu....joj, kdaj bo to minilo.user posted image   Poleg tega me je pa neka panika začela grabit, da ni vse ok. Prestrašena sem do konca. Strah me je ponedeljka, ko imam pregled. Bojim se, da se ne ponovi zgodba izpred pol leta.user posted image user posted image user posted image

Drugače jaz o horoskopih pojma nimam. Me tudi nič ne zanima. Pojma nimam, o kakšni luni in soncu govorite user posted image . Jaz sam vem, da sem oven, mož in sin sta pa dvojčka.user posted image  Sicer pa, če se kateri da poiskat podatke (tiste, ki se zastopite) - moj rojstni datum je 24.3.76 ob 05:10min.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 896
21.12.2007 17:09:04   
Erin
sayuri:
SONCE- oven
Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so polni energije, vitalnosti in poguma. Trmasti so, ambiciozni in iskreni, vcasih celo prevec. Hitro padejo ven, a se prav tako hitro ohladijo. So izjemno srcni; vsega se lotijo takoj in z iskrenim navdusenjem, a cesto prav tako hitro vse skupaj opustijo; njihov entuzijazem je namrec navadno samo zacetniski.

LUNA - kozorog
Ti ljudje so ponavadi zelo ambiciozni. Resni so, zanesljivi in odgovorni. Tezko se sprostijo in zaupajo, saj menijo, da bodo sami znali najbolje poskrbeti zase. Ne marajo vpletanja in vmesavanja v svoje sisteme delovanja.

ASCENDENT- ribi

To je zelo nezen in obcutljiv clovek, ki le redko izzareva veliko energije. Prav tak je tudi videti; neslisen, blede polti, tih in mil, z umirjenimi gibi in kot da nekako lebdi po prostoru (ce seveda v njegovem horoskopu ne prevladujejo mocni ognjeni ali zemeljski znaki).
user posted image Merkur je v Ribah user posted image Venera je v Ribah user posted image Mars je v Raku user posted image Jupiter je v Ovnu user posted image Saturn je v Raku user posted image Uran je v Skorpijonu user posted image Neptun je v Strelcu user posted image Pluton je v Tehtnici

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 897
21.12.2007 17:10:01   
Erin
KAKŠNI BODO NAŠI LEVČKI?user posted image

user posted image Kaksni so ljudje,rojeni s Soncem v znamenju Leva

Ljudje Levi so zelo energicni, vitalni, optimisticni, preserni, zabavni, mladostni in radodarni ljudje. Dostojanstveni so in plemeniti, veliko dajo na status, cast, videz in ugled, polni so samozavesti in samozaupanja. Cesto so sredisce in srce velikih druzb in zabav. Ker so zelo siloviti in temperamentni, radi pretiravajo in dramatizirajo.Vcasih so zelo gospodovalni, samovsecni in egocentricni; ljubijo pac blisc in moc. Radi si privoscijo najboljse. Pretirano so ponosni in so nagnjeni k snobizmu. Zelo se bojijo, da ne bi drugi imeli slabega mnenja o njih in da se jim ne bi posmehovali. Radi imajo laskanje in obcudovanje.

Zabavni, ponosni, vase zaverovani

Levi so dobri igralci, govorniki in reziserji, pa tudi ekonomisti, bankirji, zlatarji in draguljarji ipd. Radi imajo otroke (in imajo ponavadi stevilno druzino), zivali, sport in zabavo. So prijetni gostitelji in tudi dobri kuharji. Radi dobro jejo, ponavadi obozujejo mocno hrano, pecene in ocvrte jedi, sladkarije in pecivo. Imajo obcutljivo srce in ozilje, pa tudi jetra in zelodec, dvanajsternik in zolc. Vcasih so nagnjeni tudi k povisani temperaturi.Ogibajo naj se razvajenosti oz. zelji in hotenju, da gre vedno vse po njihovo, aroganci in pretiranemu ponosu. Razvijali pa naj bi neznost, smisel za cloveka v stiski in velikodusnost. Izrazijo naj svoje stevilne potencijale in talente malo drugace kot s pogostimi izbruhi jeze ali nakladanjem in opravljanjem. Teater, glasba, sport, denarne nalozbe..., vse to so podrocja, kjer uspevajo. So pa tudi veliki sreckovici z enim izmed najdebelejsih krompirjev.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 898
21.12.2007 17:19:35   
Erin
sayuri panka naša..sedaj bo pa tvoj zimski spanec prišel user posted image Tebi pa res teli hormončki nagajajo, meni ni nič slabo, je pa res da mi vse smrdi in hrana mi nobena ne diši.

Naj te nebo strah za pregled. Prespi to..no to sploh ni dober nasvet ker to itak bošuser posted image ...Zamoti se s tamalčkom, možekom, ne pričakuj ničesar...ampak jaz itak verjamem da v tebi rasteta dva čudeža, saj ti drugače nebi moglo biti tako slabo.. Verjemi da bo vse uredu. V ponedeljek boš videla dve poskočni pikici ki bosta kar skakali od sreče ko bosta vedeli da ju opazuješuser posted image user posted image user posted image user posted image

Možeku pa vse pohvale da te tako crklja in pomaga...priden je..si mu povedala? Jaz moram mojega za vsako malenkost pohvalit je potem tako ponosen naseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tako je vsaj pripravljen pomagat še drugič...user posted image ...če bi vsaj še on meneuser posted image user posted image aja saj me....več ali manj...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 899
21.12.2007 17:34:00   
K_a_t_j_a
Jaz  sem pa danes tak dobre volje!!! Sem naredila tisti kolokvij, ko sem se tak težko učila zanj zaradi glvabola s 7!! Pa še teta je zvedla,da sem user posted image in je zelo vesela! Ona je pa sploh vesela, ker ne more imeti svojih otrok. Do zdaj vsi, ko vedo da sem user posted image , so tak veseli in navdušeni.user posted image

meeyana in anonimna user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!!

sayuri te čisto razumem kako je, ko ti vse smrdi sem jaz ista kakšen dan. Včeraj nisem mogla skoraj nič jest, ker ko sem kaj zavohala mi je kar slabo ratalo. Danes je boljše. Ampak rigam pa res kot user posted image . Toliko še pa nisem v življenju rigala.Ti samo pozitivno glej naprej! Seveda, bo vse vredu z user posted image user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?