|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.12.2007 19:48:39   
Erin
Meni tud kaže da bo punčka pa mam tud občutek da bo fant, čeprav sem z mojim stavila da bo punca(on pa da bo fant) in si tud želim punco...no pa fantka tud, samo punčko eno mičkeno boljuser posted image

sayuri - bosta 2 punčki ali pa vsaj ena. Več možnosti maš da ti vsaj za enega zadaneuser posted image
Najlepš bi bilo met parček ane? user posted image user posted image

Punce dejte mi PLIS povedat a so kateri od vas kdaj ciste na jajčnikih najdl???

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.12.2007 19:54:33   
naty13
Katja men je v prvo kazalo punčko, imela sem tudi jaz občutek da bo punčka, pa je bil fant.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.12.2007 19:56:06   
naty13
Erin tukaj ti pa ne morem pomagat. Jutri pa vidiš svojo pikico. Ob kateri uri pa imaš pregled?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.12.2007 19:59:17   
sonček33
Erin - a me ti ne maraš več????? Sem ti sporočilce pustila na prejšnji strani

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.12.2007 20:06:36   
Erin
maram maram, sem pustila sporočilce na vaši straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.12.2007 20:07:26   
Erin
Pregled mam ob 7h potem grem pa takoj naprej na šiht...komaj čakam da vidim spet mojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.12.2007 20:19:50   
gajka
In glej, da poročaš, kako velika je že!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.12.2007 20:42:23   
Erin
Bomuser posted image

Sem sedaj pojedla celo skledo radiča s krompirjem (njamiiiiiii)..sedaj mam pa tak buhi kot da bi bila v 6 mesecuuser posted image
Grem mal na kavč k mojmu user posted image , da se stisneva pa pocrkljava, potem bom šla pa kmalu spat...
mogoče še kaj pridem v nasprotnem primeru pa nočkoooooooo

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
19.12.2007 20:57:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

tamaraj - seveda lahko kopiraš linke, ni blema...

Hvala ti.. no, vamuser posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.12.2007 21:01:29   
tejkaz
Dober večer

Jaz imam pa eno vprašanje verjetno bolj za tiste ki že imate kakšnega sončeka. Naša tamala je fasala eno virozo in vedno bolj me je strah da je rota virus. Kaj če ga staknem tudi jaz? Ali je lahko kaj narobe?

Po razpredelnici naj bi imeli spet punčko, vendar se je ta razpredelnica zmotila že ta prvič, ko naj bi imeli fantka pa imamo punčko. Jaz potihoma navijam za fantka ampak bom tudi s punčko več kot zadovoljna. Glavno je da bo zdrava. Ampak čisto zares.

Jaz nimam nobenih znakov nosečnosti. Včasih se zares sprašujem ali sem sploh noseča? Nič slabosti, nič bolečih prsi, nič....

Naty si spraševala glede zobkov. Zadnje dni je Eva bolj mirna in tudi ponoči bolje spi. Ven pa še niso prišli.

Zdaj dam pa prat še en pobruhan stroj in potem spat. Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 835
19.12.2007 21:14:46   
iva77
no pa še mene prilepite na seznam, 17.12 sem bila pri G (Štražarjeva iz Šk.Loke) rok bo lažje določila na naslednjem pregledu 18.01.2008, vendar po koledarju če vzamem cikluse M na 32 in 38 dni (tako neko sem jih imela zadnje mesece) je rok od 04.08.08 - 10.08.08, bolj točno vam pa sproti sporočim, drugače pa imam porodnišnico kar v Kranju, aja pa še to pričakujem že tretjega otroka

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.12.2007 21:49:19   
Nevaeva
No, čeprav imam pregled pri G šele v petek, sem bila še preden sem izvedela da sem noseča naročena pri samoplačniškem UZ. No in danes sem prvič ugledala mojega majhnega srčka, velikega 1cm in starega točno 7 tednov. Glede na njen pregled bi bil PDP 6.8.08 ampak bom za dokončen datum počakala na petek ko imam še drug pregled.
Dekleta, res je nepopisen občutek, ko zagledaš bitje srčka otroka, ki sta ga spočela s svojim dragim. No, zdaj sem pa že malo na horminčkih user posted image
Lep večer!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 837
19.12.2007 21:50:48   
Nevaeva
aja pa še to. Moj trdi, da bo punčka, jaz pa imam občutek, da bo fantek. Stavila sva pa da tisti, ki se zmoti 1 teden menja pleničke user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.12.2007 1:32:20   
KRNEKDO
Oj! Ja tud jst želim vsem avgustovkam vključno z mano lepo in srečno nosečnost!!!!!!!!!!
No vsaj upam da sem avgustovka user posted image
Sam malo mi je dolgo do sredine januarja na pregled čakat.
Kako ve preganjate ta čas? Predvsem misli in strah da bi bilo kaj narobe. Al sm toliko obremenjena z tem, da se sploh ne upam veselit.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.12.2007 9:15:23   
košuta
Oj, čvekice!
Oglašam se vam po kar nekaj dneh, ko nisem imela časa ničesar pisat, ampak sem samo na hitro prebrala čvek na naši strani.
Pozdravljene vse nove user posted image ! Vedno več nas je user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz nimam kakšnih hudih neprijetnih znakov - samo boleče prsi in zmanjšan tek. Super! (Trkam na les.)

Danes so končno prišla na vrsto gopodinjska opravila, ki sem jih zadnjih nekaj dni zanemarjala. Včeraj sem namreč imela zagovor diplome in se moram pohvalit, da sem dobila 10!!! Danes sem pa bolj user posted image . Moj user posted image  je bil bolj navdušen kot jaz.user posted image

Eno vprašanje bi imela - katero knjigo o nosečnosti in dojenčkih bi mi priporočale v nakup? Bi rada mojemu srčiju kaj takega dala za brat, angleščine pa ne mara, tako da mora biti v slovenščini... Prosim za nasvete!user posted image
Pa LP! 

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu KRNEKDO)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.12.2007 9:29:38   
*zvezdica*
Hej srečke nosečke!

Tejkaz zaradi rota virusa se kar pazi, čeprav se mi zdi, da na nosečnost to ne bi smelo vplivat. Ti pa telo totalno oslabi, kar pa v nobenem primeru ni dobor! upam, da res niste kaj staknili! Držim pesti!

Meni kaže, da bomo imeli spet fanta. Za prvega otročka pa je tudi zadelo, da bo fantek. Pa za vse, ki jih poznam je tudi prav pokazalo. Nekaj očitno že mora bit na tem!

Ooo Košuta, čestitke za destekouser posted image user posted image user posted image

Meni ginekolog še nič ni predvidil dneva poroda, se mi pa zdi, da je rekel, da je plodek manjši kot po izračunani zadnji menstruaciji. Upam, da to ne pomeni, da se kaj ne razvija dobro (saj veste, da te potem takoj panika grabi)user posted image

Punce a ste že vse povedale svojim najbljižjim? In če ste kako ste ali kako boste..mal sem firbčnauser posted image

(odgovor članu KRNEKDO)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.12.2007 10:52:18   
naty13
Še en pozdravček iz moje strani. Pa user posted image user posted image user posted image  za vse tiste ki vam ni slabo po njej. Sem ravno pozajtrkovala, zdaj pa še Tifol vzamem.

pa pa

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.12.2007 10:57:57   
gajka
košuta - čestitke! Se ti vseen ziher smeji do ušes! user posted image  Men je kolegica posodila knjigo Nega matere in otroka - se mi je zdela precej simpatična, opisuje nosečnost po tednih/mesecih in potem ima napotke o negi novorojenčka in otroka, prodajajo jo v MK in stane okrog 60 EUR. No, glede zadnjega me ne držat za besedo.

Nevaeva - čestitke za korenjačka/korenjakinjo! Je res lepo videt, kako srček utripa.

krnekdo - čakanje na 1. pregled res ni višek užitkov, ampak tako pač je. Itak pa je bolj smiselno it na 1. UZ šele potem, ko je po zadnji M preteklo kakšnih 8 tednov, ker se drugače še bolj malo ali nič ne vidi in se samo po nepotrebnem sekiraš. Sicer pa so prazniki in ti bo hitro minil ta čas! Jaz sem tudi na 1. pregled čakala 4 tedne po tem, ko sem zagledala user posted image . Pa se je izkazalo, da je plod dober teden mlajši, ker je očitno kasneje prišlo do oploditve in še dobro, da sem bila naročena tako ''pozno'', da se je vseeno lahko vsaj že user posted image  videl.

*zvezdica* - staršem imava namen povedat med prazniki, ostalim pa šele po NS. Pa za starše imava v planu v škatlo zapakirat slikico z UZ (še sreča, da imam pregled že za sabo) in jo zavit kot božično darilce. Pol pa da vidimo reakcije! user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.12.2007 11:23:32   
naty13
Midva pa še ne bova povedala, ker čakava še na prvi pregled 3. januar, če bo vse ok se naročim na NS potem ko bo pa NS mimo pa bova povedala. V prvo sva po 12t povedala. Sem raje mal dal časa tiho ker je lahko kaj narobe. Bi bilo pa definitivno najlepše darilo za božič.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.12.2007 11:24:43   
naty13
Košuta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za opravljeno diplomo. Mene pa to še čaka. En izpit mam še in diplomo.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.12.2007 11:32:47   
Nevaeva
Košuta čestitke za opravljeno diplomo in to celo z odliko! user posted image  BRAVO!!!
Midva pa bova povedala med prazniki staršem in bratom/sestram, ostalim pa po NS. Rekla sem si da bom povedala sedaj tistim, ki bi mi bili tudi v tolažbo če bi slučajno šlo kaj narobe. AMPAK VEM da se bo vsem dobro izteklo.
Čestitke vsem novim nosečkah in tistim, ki testke ravnokar delate user posted image . Javite se, da bomo lahko slavile z vami!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.12.2007 12:16:09   
*nina*
halo punce tudi jaz se vam pridružujem,povejte mi kako pridem na seznam!!!!!?????na prvem pregledu sem bila v ponedeljek in mi je rekla da bom rodila konec avgusta, točno bova določile na drugem pregledu ki je 8.1........zanima me ali je katera bila na uz med 4 in 5 tednom,jaz sem bila in se je videlo, ampak samo črna lisa in v tej lisi črna pikica????rekla mi je da se bo naslednjič več videlo?????ima katera izkušnje??????

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.12.2007 12:17:17   
tejkaz
Zvezdica, hvala. Še eno vprašanje. Pri rota virusu je prisotna visoka vročina, ne? Eva vročine nima prav nič, sedaj že cel dopoldan spi. Mislim da se je stanje umirilo. Več bom pa vedela ko se zbudi. Midva sva pa včeraj spila vsak pol štamplčka viskija, da sva uničla viruse. user posted image user posted image Upam da je kaj pomagalo. Staršem sva pa že povedala.

Košuta, bravo punca. Iskrene čestitke. Je dober filing, ne?

Nevaeva user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Je kar lažje življenje, ne?

Krnekdo dobrodošla med avgustovkami. Lepo in zdravo nosečnost tudi tebi. Čakanje na prvi pregled, ja. Nekaj o čemer bi se dalo debatirati. Meni se zdijo dnevi kratki, ker imam toliko dela in obenem tako dolgi ker čakam na ta 9.1. Še dobro da imam toliko dela da nekot mine, drugače kar ne vem kaj bi. Razmišljam pa itak non stop o tem.

Zdaj moram it pa stanovanje pomit, par strojev oprat in posušit,.... Tok smrdi v stanovanju, da groza.

lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.12.2007 12:20:23   
tejkaz
Nina tudi ti dobrodošla. Kar pišeš, je čisto normalno. Veliko punc je imelo iste izkušnje kot ti, tako da nič narobe. Pri 4-5 tednih se res skoraj nič ne vidi, zato imajo G navado dat prvi pregled malo kasneje (jaz ga imam v 9.tednu) ko se že kaj konkretnega vidi. Na seznam te bo pa dala Erin, ti samo sporoči PDP, če imaš doma že kakšnega otročka, kje boš rodila, datum pregleda, datum NS.

Ej, punce, a mi res nobena ne zna popravit mojga tickerja?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.12.2007 12:50:25   
gajka
*nina* - Najprej dobrodošla med avgustovkami! Pri 4-5 tednih se pa res ne more kaj veliko videt. Malo potrpljenja, pa verjemi, da bo naslednjič vse OK in se bo vse lepo videlo! Seznam pa nam prijazno ureja Erin, tako da bo ona vse uredila, če boš le napisala svoj PDP, starost, datum pregleda, katera nosečnost itd.

tejkaz - če s tem problemom pri tickerju misliš na tist pasek , ki se prikaže zraven, lahko samo svetujem, da ga poskusi na novo kreirat.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?