|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.12.2007 20:05:52   
Laubica
Kapico sem že nabavila v Merkatorju kot ste mi svetovale

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.12.2007 20:27:56   
mateyka
glede čokolad punce - lahko jih komot jeste. samo naj bodo 70% kakav, temna čokolada. je dobra za izboljšanje dobre volje (antidepresiv), energetska in lahko ma not kake oreške, ni panike user posted image bed so une mlečne, ki majo dost cukra not. osebno ne prenesem marsa, twixa in podobnih karamelnih jajc.. + ta čokolada ma men okus po sladkorju.

mi ponavad jemo bolj pšenične snacke - a la corny, frutabella ipd. jaz mam ful rada žitarice in sajde v takih snackih. in 70% čokolado s pistacijami, mmmmm user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.12.2007 20:34:25   
Laubica
Mateyka-ravnokar sem gledala slikco tvoje male ko -kakauser posted image user posted image super slikca,berem malo nazaj ker se tu nič ne dogaja in občudujem vaše otrokeuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.12.2007 21:05:20   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
JULČI-KAJ nič ji ni?Samo mojega je po grahu in mleku ful zvijalo zato ne upam

Jaz  vseskozi jem vse.še fižolo.Pa še babica mi je rekla,da  imajo  dojenčki krče in kolike zaradi tega,ker se njim ustvarja njihova črevesna flora in ne zaradi zaužite hrane.Njih bi zvijalo tud,če bi jedla eno in isto hrano.Saj tud v bolnici dobiš solato,grah,stročji fižol,.....................................vsaj v Sg-ju dajo.Pa sveže sadje,pa vem da marsikatera ne je ne pomaranč,ne mandarin,.............od sadja nisem jedla edino jagod,ker so res alergeni,drugač pa nisem komplicirala.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
20.12.2007 21:08:42   
hanna1
julci a tvoj mali božiček že spi user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
20.12.2007 21:12:19   
hanna1
Jes sem pa tak lačna ratala....(ko se sam o hrani pogovarjate user posted image user posted image )....se bo treba it malo v hladilnik stegnit,če je kej užitnegauser posted image user posted image ...Hana padla takoj v komo,jo komaj lovim po banji,se suče noter,ko....riba user posted image in se sploh ne sekira,tud če malo vode spije in kašlja...še fajn se ji zdi user posted image se je pa oreng zmatrala user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
20.12.2007 21:16:49   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

jeste.user posted image je mela dans naporen dan,smo kupovali darila za božička,pa še nimamo ničuser posted image user posted image user posted image Ker mama nima idej,naš Miha pa misli,da ponoči tiskamo dnaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
20.12.2007 21:21:35   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
jeste.user posted image je mela dans naporen dan,smo kupovali darila za božička,pa še nimamo ničuser posted image user posted image user posted image Ker mama nima idej,naš Miha pa misli,da ponoči tiskamo dnaruser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image ja-ja je kr kriza pri teh darilih-mi smo se odločli letos,da bomo bolj pri praktičnih darilih-Hana dobi stolček za hranjenje (itak rabi),Blaž dobi zimske šuhe (itak rabi),mami dobi.........user posted image (itak rabi) in ati dobi....user posted image (itak rabi)....user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
20.12.2007 21:38:45   
julci
Ma mi gremo jutr malo v sg,ker tule nismo kaj dobli pametnega.Miha hoče met PC igrco fifa08.Pri nas mamo med sabo malenkostna obdarovanja ,vsako leto nas je mama povabla na večerjo,pa smo darila potem pod jelko postavli in jih potem skupaj odpirali.Meni se je to tako lepo zdelo,letos bova pa z svakinjo naredle pri atu večerjo,jaz bom potico spekla ona kakšno sladico,skupaj bomo jelko postavli.Na božično noč bomo skupaj,čeprav bi jih najrajš kr prespala,pa se po novem letu zbudla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
20.12.2007 22:00:35   
stephany
Dober večer!

Joj, koliko sem imela za prebrat, pridne ste bile, pridne.
Meni je pa danes spet uspelo priti do bazena user posted image . Kako se paše malo razmigat, pa čeprav bolj na kratko. Sem v dveh urah tam in že nazaj doma. Mali je bil še kar priden, malo je sicer jokal, za pol urce celo zaspal v vozičku. Je ati kar dobra varuška - bravo ati!

Danes je pa še mene malo zagrabilo delovno vzdušje - sem oprala zavese in sedaj tako lepo dišijo ...

Matija - čestitke za dopolnjene 3 mesece!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
20.12.2007 22:00:47   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image  ... naše male svečkice ... 2007

5.6. Hana (hanna1)
5.6. Zala (julči)

11.7. Lara (viator)

13.5.  Klemen (stephany)

20.9. matija (duskamb)

23.6. Alina (KT)
23.8. Lana (makala)

24.10 Timon (že 35)

28.6.  Neža (majrim)
28.11. Nataša (neli99)

29.7. Inara (mateyka)

user posted image user posted image   decembrke in decembrčki

2.12.1996 Miha (julči)

5.12.2006 Dominik (vilma)

21.12.1970  stephany

23.12.1969 hanna1

31.12.1972 neli99

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
20.12.2007 22:09:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Meni je pa danes spet uspelo priti do bazena user posted image . Kako se paše malo razmigat, pa čeprav bolj na kratko. Sem v dveh urah tam in že nazaj doma. Mali je bil še kar priden, malo je sicer jokal, za pol urce celo zaspal v vozičku. Je ati kar dobra varuška - bravo ati
to so zaenkrat pri meni še sanje,ampak pol ure pa že zdrži,da me ne vidi.počasi jo bomo pa že mogli navajat tud na daljše ture.user posted image In kako se počutiš danes,ko zaključuješ 36user posted image user posted image user posted image malo te morem podražituser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
20.12.2007 22:13:42   
stephany
Počutim se pa čisto v redu. Saj itak ne dojemam, da sem že toliko stara. Meni se zdi, da sem veliko veliko mlajša...

Sem pa morala mojega kar nekaj časa prepričevat, da je pristal na moje občasne izhode. Sem ga morala spomnit, da on pa hodi ob petkih na košarko, pa med letom 2x na teden na mali nogomet, pa na en hrib v bližini se večkrat povzpne ... Jaz sem bila pa kar naprej doma s ta malim. Saj ga imam rada, zelo, a čisto malo odklopa pa paše, pa čeprav je to 1x na štirinajst dni.

< Sporočilo je popravil stephany -- 20.12.2007 22:14:35 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
20.12.2007 22:15:22   
Anonimen
Jaz sem zaključila s pospravljanje (za danesuser posted image ), zdaj grem pod tuš in k mojemu user posted image  pod deko, da nebo tako sam..

Bom jutri spet bolj pridna pri tipkanju. Grem pa  dopoldan po plenice, ker jih imam še samo za cca 3 dni. Upam, da bo malo lepše in toplejše vreme kot danes.

Še ena za lahko noč!!!
user posted image

Jaz bom pa mogoče sanjala bazen in kakšno masažo.....

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
20.12.2007 22:17:53   
jacklyn
ojla punce

duska najprej želim tvojemu očetu vse najbolje ter čimprejšnje okrevanje

jaz sem malo bolje tako da nekako folgam
otroci mi kar pomagajo in priznati moram da so zlati
seveda je to moja zasluga( malo se moram pohvalit hahaha)

naš Martin bo pa v soboto dopolnil 3 m3sece

danes ne vem kaj mu je bilo je ene pol ure neutolažljivo jokal in komaj sem ga potolažila
še naga ritka ni pomagala, namreč ko ga odvijem iz plenic je presrečen in na njegovem obrazu se zrcali nasmeh do ušes

tako imate lepe avatarje , lepo res
jaz pa sem včeraj poskusila pa na tem računalniku nimam nič slik potem sem šla na drug PC sem našla slike se je pa Martin zbudil in sem vse skupaj pustila

seveda pa še ne vem če bom sploh znala
ma mi bodo pa otroci pomagali

lp jacklyn

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
20.12.2007 22:18:45   
stephany
Jaz sem plenice danes kupila v Tušu - jih imajo za 12,40 ali nekaj takega.

Še eno vprašanje. Klemen je danes prvič jedel cvetačo - par žličk, mu je bila še kar všeč. Je imel pa celo popoldne vetrove, a je možno, da po cvetači?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
20.12.2007 22:20:44   
julci

Počutim se pa čisto v redu. Saj itak ne dojemam, da sem že toliko stara. Meni se zdi, da sem veliko veliko mlajša...pa saj to je še mladost user posted image

Sem pa morala mojega kar nekaj časa prepričevat, da je pristal na moje občasne izhode. Sem ga morala spomnit, da on pa hodi ob petkih na košarko, pa med letom 2x na teden na mali nogomet, pa na en hrib v bližini se večkrat povzpne ... Jaz sem bila pa kar naprej doma s ta malim. Saj ga imam rada, zelo, a čisto malo odklopa pa paše, pa čeprav je to 1x na štirinajst dni. jaz tud mojmo večkrat rečem,da gleda sam na svojo rit,name pa ne pomisli da bi pasalo kdaj 1 uro odklopa.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
20.12.2007 22:22:41   
stephany
Julči, ti kar vztrajaj. Se te bo naveličal poslušat, pa te bo kar sam kam poslal ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
20.12.2007 22:25:23   
julci
Midva sva jih pa zadnjič v Mullerju nabavla.4 paketeuser posted image user posted image da jih bo za neki cajta.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
20.12.2007 22:28:11   
julci

Julči, ti kar vztrajaj. Se te bo naveličal poslušat, pa te bo kar sam kam poslal ...
Bom probalauser posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
20.12.2007 22:41:26   
hanna1
julcijes tud grem jutr v SG user posted image user posted image - Imava z Blažem pregled. Jaz pri G,on pa v zdravstvenem pri okulistu kontrolo--pa za nove očale bomo mogli rečt,da nam napiše recept,da nabavimo malo bolj močne okvirje--te so čist zjahane--ja malo gnara,malo muzike--so rekli včasih user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
20.12.2007 22:47:42   
hanna1
stephany,moj brat tud ima jutr rojstni dan,tak da...ma k'k smo se vsi lahk decembra rodili user posted image ....

Zdaj se mi jeuser posted image ,marec je tisti mesec ljubezni,ko jih je tud včasih začelo razganjat in ne samo nas--pol smo pa mi prišli user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
20.12.2007 22:49:05   
hanna1
morm zgodaj vstat,pa bežim pod kovter user posted image

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
20.12.2007 22:50:20   
julci

julcijes tud grem jutr v SG user posted image user posted image - Imava z Blažem pregled. Jaz pri G,on pa v zdravstvenem pri okulistu kontrolo--pa za nove očale bomo mogli rečt,da nam napiše recept,da nabavimo malo bolj močne okvirje--te so čist zjahane--ja malo gnara,malo muzike--so rekli včasih user posted image user posted image
Kdaj pa greš? mi bomo šli popoldne.A si vprašala za Blaža,če bi mogoče blo boljš met leče.On ma na daleč slab vid.Jaz nosim leče,pa ne vem kaj bi se zgodlo,če bi jih nehali delat.user posted image Ker se grozno počutim v očalah.Pa še glava me manj boli,kar mam leče,kot pa prej.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
21.12.2007 8:53:49   
Anonimen
DOBRO JUTRO!!!

STEPHANY - VSE NAJBOLJŠE!!
user posted image
Jaz sem že spila svojo user posted image , kje ste vse....

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?