|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
21.12.2007 11:13:51   
tini6
Grrrrrrrrrr, kakšno user posted image  vreme. Bom morala k zdravnici, pa se mi sploh ne da ven! Upam da bo za praznike lepše

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.12.2007 11:19:15   
bačko
Madejka  sem naredila samo mi potem napiše celo vrstico besed in številk.Slike se ne vidi.Resnično sem blond!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.12.2007 11:27:25   
bačko
user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.12.2007 11:28:00   
bačko
No pa mi je ratalo!Nisem tako blond!user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa zdajle prinesel poštar Žani darilo od podjetja(Pšte) darilo.Dobila je bombanžke sestavljanko od 12 mesecev dalje in tako kravico, ki jo stisneš za rokico in se začne otrok smejati.Full dobro!To kravico pa sem ravno zadnjič gledala v pikapolonici.No ker ste vse pobegnile pa grem tud jaz!user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 21.12.2007 11:34:28 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.12.2007 11:48:12   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A je še katera tu, ki še ne uvaja GH?user posted image Se mi zdi, da sem edina...

Zvesta sej bom cel koledar dala v album ob priliki, sporočim.

Jaz sem še tudi takšna. Vztrajam da bo stara 6 mesecev. Ampak jaz sem bolj poredko tu, vseeno pa ne uvajam GH.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.12.2007 12:07:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tašonka  zakaj nisi prej rekla.Škoda!Smo ga že naročili.

Nisem prej videla, da ga rabite.user posted image Res škoda, ker je naš tak kot nov. Se mu praktično ne vidi, da je rabljen. No, nič hudega.user posted image
O, a tvojemu možu je Jure ime! Super!user posted image
Slike daš pa v sporočilo tako, da jih naložiš v album, jo odpreš, daš copy na sliko in paste v sporočilo. Pa preko internet eksplorerja moraš to narest. Če imaš mozillo, ti ne bo skopiralo. Pa 400 pixlov je lahko največja širina, če ne se vse sfrčka tukaj, ko je prevelika slika. No, to je to, jaz slikomata ful ne maram, zato vse delam preko albuma tu.
Aja, vidim, da si za ene druge slikce spraševala.user posted image

Kapica
, jaz sem že od 8h pokonci.user posted image
Kaj pa če bi kakšne ekološke plenice kupila? Moltex (v Müllerju se jih dobi pri nas, verjetno gor tudi) ali pa Alana (te so pa od DM-a). Ena prijateljica je imela take probleme z hčerkino ritko. Sem videla tisto in me je kap, kako boga, rdeča, vneta je bila. In zdaj uporablja Moltex in nima nobenih problemov, z vsemi drugimi jih je pa imela.

Zvesta
, seznamček je kul.user posted image Pa uživaj danes na zabavi!user posted image

A_R, vau, uper za prenosnik!user posted image

Madejka, hudo, kera nora fotka! Svetovna je!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
21.12.2007 12:38:30   
Anonimen
kok je mrzlo ej!!!!  -9 stopinj....brrrr....tak da nisma ble 2 uri zun, samo tamala je vseeno uživala, zaspala ko top, mene je pa zeblo ko cuckauser posted image sem nakupla še zadnje malenkosti za darila, zdaj pa res gotovo s temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
21.12.2007 12:40:25   
Anonimen
aja, madejka jaz tudi še v bistvu ne uvajam...edino dobla je za probat banano, pa koren pa rižolino, to je touser posted image to jaz nekak nimam za uvajanje, se mi zdi da morš vsak dan pa redno da je uvajanjeuser posted image bomo pol enkrat to začeli, ma je bolj na komot joškauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.12.2007 12:42:17   
Anonimen
Jaz krompir olupim, ga narežem na tanko, pa ga dam kuhat, da je res fajn mehko, potem pa ga zmiksam, pa malo vode dodam... Mali ga je zelo dobro sprejel, mu včasih naredim s korenčkom, včasih pa le krompir...

Evo, se že dere, ga grem dat spat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
21.12.2007 12:44:45   
bačko
Ulla dobre sta da sta šli ven.Jaz pa kar ne upam.Se mi zdi da je premrzlo!Brrr!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.12.2007 12:53:21   
Anonimen
Moj žabec je pomalcal 70 ml jabčka, pa še flašo na vrh, pa še vodo kjer se je jabček kuhal je popil.

Zdaj pa končno spi...

Zadnje dni se je pričel upirat pri uspavanju. Ga je skoraj nemogoče dat spat. user posted image  Upam, da je samo faza...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.12.2007 13:08:30   
Anonimen
Zvesta, tudi moj pikec se je zadnje dneve upiral spanju, ga je bilo nemogoče uspavati, zdaj pa je spet star fantiček, ki si ga lahko dal z lahkoto spat.. Upam, da je pri tebi tudi le faza..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.12.2007 13:17:09   
bačko
Zvesta kar dosti že poje.Jaz ji dam tam ene 8 malih žličk GH in potem ene 150 ml mleka.Pa se mi zdi kot da ji dam preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.12.2007 13:25:44   
Anonimen
A_R jaz kar grem ven, more bit utrjena pa vsega hudga navajenauser posted image ok, če bo -15, res ne boma 2 al pa 3 ure zun, samo za kakih 15, 20 min bom pa vseeno šla ven z njouser posted image

tolk ste vse pridne z ghuser posted image ula je sicer kar pripravljena se mi zdi, nima več tolk izrazitga tistega refleks, pa itak so je samo okice ko jema, pa slina se ji kar vlečeuser posted image jaz pravim da je ko oni fehtersi kužauser posted image priznam pa odkrito da sem kar malo lena, ni samo to da se pač naj doji do pol letauser posted image ampak je bolj na komot tko, ko bomo enkrat začeli tak vem da bo pestrouser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.12.2007 13:26:20   
Anonimen
Danes je pojedel tolko jabolka, ker mu je dober, pa prejšnji dan je 40 bučke zmazal, ker mu je bla fina, naslednji dan pa pri bučki sploh ni hotel ust odpret. Drugače pa brokolija spravim vanj glih žličko, korenčka maksimalno 3,4 žličke.
Kašice pa popoldne enkrat poje 20 ml, drugič pa 60. Čisto kak mu je...
Mene pa pol malo skrbi, ker še skoraj celo flašo pocuza.... Bi si mislila, da če je že nekaj gostega zmazal, da bo pol manj flaše pojedel...

Aja, pa ko jim dajete GH, a jim pol takoj zadaj daste mleko ali počakate kaj časa?

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.12.2007 13:39:46   
Anonimen
Ja, to sem jaz tudi skozi prakticirala, ko je bil zaspan in ga nisem mogla dati spati, sem ga oblekla, in ga zunaj vozičkala, in je zaspal... Zdaj pa je pač tak, da mu malo čaja dam, dudo, pa ga notri vozičkam pa zaspi.. Ker je za moje roke pretežki, da bi ga lahko nosila sem pa tja, in niti ga nočem navaditi na to, da bi zaspal le na mojih rokah.. No way...

Jaz mleka nisem dajala po uvajanju GH.. Ko je hotel spet jesti, oziroma ko je bil lačen, sem mu šele dala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.12.2007 13:44:43   
bačko
Zvesta jaz ji takoj dam mleko.Kako veš koliko ml poje? A prej zmeriš?user posted image user posted image
Tista čestitka ki sem jo napisala je za vas punce!Za vse Julijke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.12.2007 13:48:48   
Anonimen
Bačko, meni slikice sploh ne pokaže user posted image Pa bi jo tako rad videla...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.12.2007 13:49:37   
Anonimen
Kako vidim koliko poje? Hranim ga iz aventovih posodic, ki imajo merico gor.

Jaz sem mu tudi do sedaj takoj dala mleko po GH, pa sem se danes začela spraševat, če je to pravilno.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.12.2007 13:52:33   
bačko
A_R ni važna slikica važno je besedilo!user posted image user posted image user posted image
Zvesta jaz tudi ne vem če je pravilno.Nama bo že katera povedala, a ne, punce?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.12.2007 13:54:39   
corfu
Zvesta prav delaš, jaz tudi po GH, ponudim jošk, da zapolni tisto kar ji manjka, sploh zdaj na začetku uvajanja, kasneje pa tako ne bo maral zizeuser posted image , ker bo od GH sit.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.12.2007 13:56:21   
Anonimen
Le nekaj vročičnih decembrskih dni
je še do božiča in novega leta;
v tem času si vsak le najboljše obeta
in vse kar je dobrega, drugim želi,
naj v vas bo svetloba božične noči,
v prihodnosti pa naj le sreče!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.12.2007 13:59:55   
Anonimen
Ja, prav delaš.. Pri meni je bil že po eni žlički sit... Ampak jaz vseeno ne bi dajala mleka, da se navadi, da dobi samo GH, ampak to je uvajanje...

Bačko, jaz sem pa vam nazaj nekaj posvetila user posted image Si pa zelo lepo napisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.12.2007 14:02:01   
bačko
A_R lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.12.2007 15:37:53   
Ajvy
V glavnem tolk da se javim, prebrat vas itak nimam časa.....mi sma v redu..mau jo je neslo zdele, ampak je zaspala ...bomo videli kako bo.....
Drugače pa nič novega, no, vsaj nič pametnega ne....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?