saska27
|
Dobro jutro vsem Čakam, da se moja sončka zbudita, potem (po jutranjih ceremonijah ... torej dve uri kasneje) gremo pa na obisk k eni RR-jevki . Vem, da sem bila nekoč glasna, kako mi ni problem priti kamor koli, a očitno je v praksi malo drugače ... in o vaših kavicah za zdaj le berem. Saj bo spomladi spet kak piknik, ne? Naslednje leto bo to videti čisto drugače - vozički bodo le še za odlagat robo Pri nas je bilo zadnja dva meseca kar pestro. Luka je prebolel tri bronhitise . Glede na to, kako malo časa je minilo vmes, se verjetno prvič in drugič ni dovolj pozdravil. Pri tretjem bronhitisu je revček moral v bolnišnico. Doma se mu je stanje čez noč tako poslabšalo, da sva šla zjutraj k dežurnemu in kasneje v bolnišnico. Hropel je kot kak jetičar in kisika v krvi je imel ful malo. Bolnišnico je kar dobro prenašal in po dveh prespanih nočeh sva lahko šla domov. Zdaj je O. K. (trkam). Vmes, ko je bil "kao zdrav", je bolehala Lana - prehladi pa vnetja ušes in tudi ona nekaj dni na pumpicah. Za Hiconcil sem dobila občutek, da ga mora nekdo ful forsirati pri zdravnikih, ker ga predpisujejo kot po tekočem traku. K zdravnici mi je že nerodno hodit (pa se s izmenjujeva), še najboljše prijateljice ne vidim tako pogosto. Žal. Luka je na moje veliko veselje postal vsejed in malo manj navezan name. Kak mesec nazaj je bilo stanje skoraj nevzdržno. Nonstop se je obešal po meni, tečnaril, drugih ljudi niti videti ni smel. Dobro lovi ravnotežje in sam stoji (in se obrne v obe strani) nekje do 15 sekund, koraka za zdaj le ob stolu po kuhinji. Drugače pa se drži reka, da se po štirih daleč pride. Odnos med njim in Lano je tako-tako . Bojim se, da se ne bosta imela preveč rada ... Lana je večinoma še vedno šefica in določa pravila igre, izkoristi vsako priložnost, da ga stisne za roko, zadnje dni ga vleče za lase ... Kreganje, lepi zgledi, obljube nič ne pomagajo. V istem trenutku, ko mi obljubi, da bo res bolj pridna, ga podre na tla in leže nanj, on pa seveda v jok. Ne vem več, kaj naj naredim. Vrtec??? A še vseeno bosta veliko skupaj, tako da ne vem ... Zdaj pa moram iti, iz otroške sobe se nekaj sliši ... Lepo se mejte, uživajte na snegu pa čim več zdravja želim vsem skupaj. Lp, saša .
|