|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
30.11.2007 17:36:43   
LUNA06
Babe so žabe....user posted image user posted image user posted image  Kje ste ble use dans??????
Sploh ne veste kaj zamujate, a ne Aja32?

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.12.2007 17:28:16   
K_a_t_i
Barbid, a je bla dons tvoja Lana v Koloseju? Mi je bla ful znana pa nisem ziher user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.12.2007 10:28:18   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Babe so žabe....user posted image user posted image user posted image  Kje ste ble use dans??????
Sploh ne veste kaj zamujate, a ne Aja32?

Točno to...user posted image user posted image user posted image Super prostor - Naja in Mark sta se pošteno zabavala.

Torej - Luka je že ves mesec v vrtcu. Sploh ne morem verjeti. Od lanskega septembra nam ni nikoli uspelo biti več kot 14 dni v enem kosu v vrtcu. Izgleda, da tale Bronchomunal res koristi.
Naja je Ok - sicer nosek pucamo 100 na uro.

Korajžna je čedalji bolj in naredi že kar veliko korakov. Noče nobene pomoči. Če ji ponudiš roko, jo kar odrine...user posted image user posted image user posted image Ona bo sama hodila in pika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.12.2007 10:06:48   
Aja32
Ja, madonca babe - kje pa ste?!user posted image user posted image user posted image
A sem samo še jaz doma?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.12.2007 16:46:41   
LUNA06
Ojla!

Ja Aja32 očitno bosta z Najo res kmalu same doma ostale...

No midva sva preživela že drugi dan v vrtcu.Sem bila jaz z njim, je blo ful luštno, je ful jedu, pa tud spau, učeri eno urco, danes pa skor dve.Jutri gre pa user posted image  z njim za dve urce, potem ga pustimo tam 3-4 urce (odvisno kok cajta bo spau), ko ga babi prpele domov.Upam, da bo vse OK.
Torej jutri bom prvič sama doma, bo tako kot takrat ko sem bla noseča.Takrat mi je blo ful dougčas, zdje mam pa ful za narest, moram use temeljito pospravt, pa 510 čestitk nardit.

Z mojo službo ne vem če bo kej, bom mogoče clo zavrnila, če bom sprejeta.user posted image

No kje ste ostale čveke?Ne bo nč mitinga ta tedn?

Pozdravček!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.12.2007 19:39:11   
eva1
čer !

Eno hitro javljanje...ko pa otroc zaspijo, pa mogoče še kaj več napišem!
Mi smo 2 dan v vrtcu, super fino, včeri sem bila 1 uro z njo, skoz se je igrala, sploh me ni šlivila...danes sem bila z njo pol ure, in ker se je skoz igrala je vzgojiteljica rekla, da če mi je prav, naj jo kr tam pustim pol ure..no prišla sem ponjo po 45 minutah-in niti 1x ni jokala, skoz je raziskovala vrtec, se igrala, nč v naročjih-skratka super brez problema! sej sem vedela, da kej hujšega ne bo, ker ima nadvse rada družbo in ko je bila zjutraj sama, je tok pogrešala lukca da je bil joj! Tako da zaenkrat nam gre uvajanje super-itak pa mi je že prej ena vzgojiteljica rekla, da so 2 otroc čist neki drugega kot prvi-ker so bolj družabni in tako! pa še res je-sem z 2mamicama govorila in sta obe rekli, da pri 2 ni bilo nič težav z uvajanjem! tako da sem res ful vesela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.12.2007 23:00:21   
lora16
dober večer!

no tud mi smo preživeli 2. dan v vrtcu in je super. oba dni sva bili do kosila se pravi +kosilo, ki dragi princeski ni ravno teknilo. no ja danes sem šla ven za 15min ostalo sem tam in me ne šljivi, jaz pa pač tam sedim in opazujem vse otročke. dolgčas mi ni. jutri naj bi šla ven za 30min. kaj pa vem očitno imajo pri nas počasno uvajanje, ampak se mi v bistvu ne mudi. edini problem je hrana. pa ne vem al zato, ker je že čista koma al pa jaz tako dobro kuham, da se mora navadit na službeno hrano. user posted image hmm mislim, da je 1.
spremenilo pa se je da spi samo 1x na dan in še to samo 1uro. to se mi kar pozna. prej je spala 3 ure na dan. ampak doma tolk poje, da ne moreva verjet.

Luna in eva prav zavidam vama, da sta že čisto uvedli vajina malčka v vrtec, no ja sej bomo tud mi ampak očitno zelo previdno, kljub temu, da še ni nič jokala.
aja32 hmm a si edina še doma? mislim, da ne, tko da vam vsem želim prijetne urce druženja z vašimi malčki.

lahko noč š

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
5.12.2007 10:45:50   
Natali07
Vidim, da vse zelo pridno uvajate malčke v vrtec. No nas to čaka čez 3 mesece. vsaj upam, ker sedaj smo imeli vrtec, ampak prostora ne hranijo, če imaš podaljšano porodniško user posted image . Upam na jaboljše in da ne ostanemo brez vrtca, ker potem gre pa lahko edino z mano v službouser posted image .

Se pa zadnje čase bolj malo pogovarjate. Midva sva te dni bolj leteča in se potepava, ker je doma grozen dolgčas in zaradi tega bi šla že kar delat, ampak bomo še mal doma in pridno delali z Urbanom na hrani in telovadbi.

Greste te dni kaj pogledat miklavža. Jaz sem Urbana peljala že včeraj v Mercator center pa ga ni preveč zanimal je bolj občudoval smrekco z lučkami tako, da greva danes v mesto pogledat lučke in spotoma še miklavža s parkelni in jeleni.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
5.12.2007 21:33:46   
tatam
Aja32 ne se bat,ne boš ostala sama doma!Jaz mam porodniško do konc maja,pa še na kako podaljšanje upam...So pa dobri vaši malčki,kak sprejemajo vrtec user posted image
Jaz si ne morem predstavljat,da ju dam v vrtec že zdaj!Tosja niti ne ostane pri nobenem,razen pri atiju in moji mami.Drugače pa samo jaz veljam!!Sem kar malo žalostna zaradi tega,pa ne vem kako ga naj odvadim?!Ni blo nikol prej problemov ne z Tjašo,ne z Aljošijem...Jaz mislim,da je on zato bolj občutljiv,ker je ogromno pri zdravnikihuser posted image Upam,da bo kmalu bolje!!
Sicer pa včeraj sva končno šla na bioresonanco in so ugotovli alergijo na mleka-kravje,kozje,sojino,sojin lecitin,jajce,koruzo,paradižnik,sladkor in med!Pa candido ima-črevesna glivica?!Svetovala nam je 8 terapij in bomo po novem letu kar začeli!Zdaj pa lahko začnem šparat denaruser posted image !Da bo le bolje!!
Jutri pa gremo spet k zdravniku.Tosja kašlja že dva tedna,Anej en teden,teče iz nosa,danes so jima še očke vnele...Ni mira!!!

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.12.2007 13:27:57   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Aja32 ne se bat,ne boš ostala sama doma!Jaz mam porodniško do konc maja,pa še na kako podaljšanje upam...So

Joj, punce - danes sem dobila odločbo o podaljšanju porodniškega dopusta.... user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, ker si ne predstavljam, da bi Najo zdajle v vrtec dala - glede na to, koliko bolezni je v luftu... Moramo pa še kar nekaj časa ostati brez kakšnega bronhiolitisa ali pa pljučnice...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.12.2007 13:41:58   
Urša08
No se še jaz malce javim po dolgem času. Prvi miklavžek je za nami in Nejc je bil tok vesel nove igrače, da sva mela z user posted image celo uro mir. user posted image user posted image user posted image no prav fletno ga je blo gledat kako se je igral in pogovarjal z igračo user posted image user posted image user posted image

Aja 32 in Tatam bravo za podaljšanje user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, da že kar uvajate otročke v vrtec. Meni ga še ni treba tako, da se bomo s tem kasneje ubadali. Je pa nejc dobrovolček in ga z lahkoto pustiva v varstvu. Glavno, da se kdo z njim ukvarja potem je pa on čisto zadovoljen.

A je še kateri tako všeč ta čas v letu? Jaz sem vsa vesela ko je vse okrašeno, pa ko kupujem darila, jih zavijam, pa potem peka piškotov, pa postavljanje smrečice,.. joj sej kr prehtevam.

En lep sončen dan.

papauser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.12.2007 9:49:31   
Manca12
Ojla.

Mi smo tudi bili na Miklavžu, v torek z obema v Škocjanu, v sredo pa samo s Tjašo v Grosupljem. Žak je ful gledal, ker je bla prej ena igrca in otroci so peli, pardon angelčki. Ful lepo. Pa verjetno še otrokom ni čist jasno, da samo pridni otroci dobijo darila user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva po vsej verjetnosti še dva tedna po novmu letu doma, pol pa veselo v službo in varstvo. Mislim, da sploh ne bomo Žaka nič uvajali... ostane pri komerkoli, samo da mu ni dolgčas in da se kdo z njim ukvarja. Itak bosta pa skupaj s Tjašo tako da verjetno ne bo nobene panike.

Jaz sem pa kar že naveličana malo doma bit... sicer v službo me tudi še preveč ne mika. Malo mešani občutki. Me pa res ubija ta monotonija in ko ni nobenga reda, lahko opravila prestavljaš iz dneva v dan.....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.12.2007 12:02:09   
bucka01
Enostavno nimam časa da bi kaj napisala zato pa vas redno berem.
Pri nas smo vse po malem bolni eni bolj eni manj.
Aljaž je pa najslabši sem ga danes peljala k zdravnici mi že 2 dni bruha vročino ma danes zjutraj je pa še drisko dubu tako da je bil totalno dehidriran in je dubu 2 flaški infuzije tako da se sedaj malo bolje počuti.
Tamala mi tudi nekaj drista bruha ne in tudi vročine zaenkrat nima je pa prehlajena tako da komaj čakam da to vse skup mine in da bo spet vse po starem.
Ja tudi meni se počasi izteka in so me že klicali iz vrtca da mi pošljejo papirje.
Si kar ne predstavljam da bo čez en mesec in pol že v vrtcu ko je pa še tako majhnauser posted image .Ah bomo že preživeli samo da hujšega ne bo.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.12.2007 12:15:33   
Urša08
Bucka01 držim peti da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.12.2007 12:27:05   
Urša08
punce eno vprašanje mam za tiste ki ste že oddajale vloge za otroške doklade. Jaz moram ta mesec oddati, pa ne vem al moram od plače vpisat dohodek al osnovo (gledam v dohodninski odločbi) ? Predvidevam da ta višji znesek?

Hvala!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.12.2007 13:41:23   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

punce eno vprašanje mam za tiste ki ste že oddajale vloge za otroške doklade. Jaz moram ta mesec oddati, pa ne vem al moram od plače vpisat dohodek al osnovo (gledam v dohodninski odločbi) ? Predvidevam da ta višji znesek?

Hvala!

Seveda!
Tolk kot je blo nakazila na račun.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.12.2007 16:20:27   
lora16
ojla!
kako ste no ?

midve danes nisva šli v vrtec, ker je zala zakuhala. imela je vročino 38 in pač nisva šli. joj no, pa tko fino nam je šlo.
spi že cel dan ene 2x je bila pokonc pol pa spet omagala. nisem ji zmerla temperature ampak jo čutiš, da je vroča.
upam, da bo jutri bolje.

pa vi?

lp š

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.12.2007 21:11:46   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

midve danes nisva šli v vrtec, ker je zala zakuhala. imela je vročino 38 in pač nisva šli. joj no, pa tko fino nam je šlo.
spi že cel dan ene 2x je bila pokonc pol pa spet omagala. nisem ji zmerla temperature ampak jo čutiš, da je vroča.
upam, da bo jutri bolje.

user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravite...

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.12.2007 21:38:22   
lora16
hvala vi pa uživajte!!!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.12.2007 23:28:51   
bucka01
Urša08 hvala za dobre željeuser posted image

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
9.12.2007 20:02:00   
ajja
Po dooolgem času pozdravček vsem!

Saj prebrat mi še uspe, ampak za pisanje pa mi  kar zmanjka časa. Porodniška se nam vsem počasi izteka, kaj. No, jaz sicer delam že dva meseca, zato pa bo moj M doma še točno ta teden. Kako je to minilo! user posted image 17. tudi mi začnemo z uvajanjem v vrtec pa upam, da bo šlo tako uspešno kot pri vas, ki to že počnete.

Sicer pa naš Žiga tudi že hodi, pri miru ni niti sekunde, tako da zvečer pade v posteljo kot ubit. Čveka kot navit, pa čisto pravi ded je, čisto nor je na avte pa da ne govorim o bagerjih in traktorjih.user posted image   Pri zobkih pa smo bolj počasni user posted image , imamo štiri, se pa počasi kažeta še dva.
Ja, je pa tudi naš fant v četrtek zbolel, zdaj gre že na boljšeuser posted image , ampak je zbolel sploh prvič - vročina, prehlad in bruhanje, skratka viroza. Pa da ne boste mislile, da ga je to kaj oviralo pri divjanju. Kje pa!user posted image
Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

Kje pa boste kaj za praznike?

Lepo se imejte!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
9.12.2007 20:43:36   
lora16
ojla!
no zala danes ni imela več vročine in včeraj smo odkrili nov zobek. 4ka zgoraj. upam, da je bila vročina od tega. sicer mi je pa pediatrinja rekla, da bo imela reakcijo na cepljenje po 1 tednu. ampak nekaj me pa zanima. LUNA06 men je rekla pediatrinja, da bo lahko imela kakšen izpuščaj in res danes je postala malo pikasta. ali ste vi tud kaj pikasti al prav nič. ma, moram jutri prej k pediatru pa pol v vrtec, da ne bomo koga s čim ukužili. mela pa je 2 dni vročino 3. dan pa pikice sicer 9 dni po cepljenju. me prav zanima, ker je podobno kot pri 6 bolezni sam, da so pikice manjše in bolj blede.

upam, da ste ostali zdravi in veseli.
lp š

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.12.2007 10:07:37   
Aja32
Hojla,

a se dobimo ta teden na kakšni kavici?
Midva z Najo že pošteno pogrešave čvek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.12.2007 21:25:55   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: lora16

ojla!
no zala danes ni imela več vročine in včeraj smo odkrili nov zobek. 4ka zgoraj. upam, da je bila vročina od tega. sicer mi je pa pediatrinja rekla, da bo imela reakcijo na cepljenje po 1 tednu. ampak nekaj me pa zanima. LUNA06 men je rekla pediatrinja, da bo lahko imela kakšen izpuščaj in res danes je postala malo pikasta. ali ste vi tud kaj pikasti al prav nič. ma, moram jutri prej k pediatru pa pol v vrtec, da ne bomo koga s čim ukužili. mela pa je 2 dni vročino 3. dan pa pikice sicer 9 dni po cepljenju. me prav zanima, ker je podobno kot pri 6 bolezni sam, da so pikice manjše in bolj blede.

A to misliš pikice kot reakcjana cepljenje?Ja je imeu na obrazu dve pikce, sam nič groznega, je hitro minilo.

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.12.2007 21:31:34   
LUNA06
Ojla!

Evo mene po dolgem času.Sem mela dans še psihološke teste za to k....... službo, mam že usega poln kufr.Od danes najpre tudi nisem več na porodniški, ampak na dopustu, mogoče bolniški, sej še sama ne vem.....

No, je mogu pa moj user posted image  danes ostati doma, ker smo tud mi bolančkoti.Imamo vnetje ušesk, no bolj konkretno vnetje enega.Mali je biu dva dni tko bogi, je kr jokcu ceu cajt, podnevi in ponoči.Se je pa kuhalo tri dni, je meu po malo vročine, pa tak "capast" je biu.No v nedeljo smo ga pa končno peljali k dežurni. Drugič ga peljem takoj, k ne bom pozabla kok je zdje bogi.Sam smo misnli da bo spet ak zobek, ker nam jo je prejšnji pošteno zagodu.
No zdej papcamo hiconcil in občasno calpol, gre vidno na bolje.Upam, da bomo danes kaj spali.Mark sicer že spi, sam ga je treba zbudit za novo dozo antibiotika.
Ja tkole so se tele bolezni začele.Tud mi prej nikol nismo bli bolani.Zdej pa ko bo treba u službo....

Ja na čvekec bi midva mogoče pršla konec tedna, ampak obvezno nekam na toplo.

Pozdravček in veliko user posted image  za use bolančkote!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?