Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.1.2008 21:56:01
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Maša, Zala,Tosja in Anej-vse naj, naj za 1 svečko...ter Aji32 in Ateni777 za 23 let vse najboljše!!!! Iz tvojih ust v božja ušesa - mislim za 23 let... :) Pokaduš - šele zdaj se zavedam, da sem že na polovici do 70!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 1.1.2008 23:10:52
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Najprej vsem SREČNO 2008! Vse najboljše pa vsem sončkom, ki so danes upihnili prvo svečko. Čestitke Anej, Tosja, Maša in Zala! Vse lepo želim tudi mamicam slavljenkam - Aji32 in Ateni777! Mark, zate in za vse bolančke pa , da bi se čimprej pozdravili! Se podpisem pod vse tole!!! Nocko!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 8:58:03
|
|
|
|
eva1
|
Urbanu-vse najboljše za 1 svečko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 16:45:46
|
|
|
|
Natali07
|
eva 1 - hvala za čestitke. Tudi midva pošiljava čestitke vsem slavljencem v prejšnjih dneh: Mark, Anej, Tosja, Maša, Zala in seveda mamicam Aji32 in Ateni777. Zadnji mesec je bil bolj v praznikih in potepanju, tako, da sva bolj malo za računalnikom (ker sem doma je to še možno . No tudi Urban pridno napreduje. Je v enem mescu osvojil vse kar so vaši sončki že v preteklih mesecih: Od sedenja, usedanja, puzanja, plazenja, postavljanja na nogice. Tako, da samo čakamo kdaj bodo prvi koraki. Sem kar mal presenečena, da sedaj tako hitro napreduje. Danes pa sem se trudila tudi s torto brez alergenih snovi. In moram rečt, da mi je presenetljivo dobro uspela in Urban jo je z veseljem jedel in se oblizoval in tudi sama se nisem branila . To je za naju pravi praznik, ker sva še vedno na dieti. VSEM SKUPAJ PA ŽELIVA SREČNO NOVO LETO 2008 IN ČIM MANJ TEŽAV Z VAŠIMI SONČKI.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 18:17:45
|
|
|
|
atena777
|
Po dolgem času se še midva oglašava! Prišla sva, da vam vsem skupaj zaželiva srečno 2008! Najprej vsem iskrena hvala za rojstnodnevne čestitke! Zelo sem jih bila vesela! Saj 23 so res taka lepa leta :). Tudi mi gremo v vrtec s 7.1 (uvajanje), z 18.1. pa v službo (izkoristila lanski dopust). Imam že kar fieber! Še 4 dni... Vsem slavljenčkom Vse najboljše! Kako hitro je leto naokoli vidiš šele, ko je otrok kar naenkrat star eno leto
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 20:15:14
|
|
|
|
Urša08
|
Vse najboljše Urbanu za prvo svečkico.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 21:04:17
|
|
|
|
tatam
|
Danes pa sem se trudila tudi s torto brez alergenih snovi. In moram rečt, da mi je presenetljivo dobro uspela in Urban jo je z veseljem jedel in se oblizoval in tudi sama se nisem branila A mi zaupaš recept???Mi mamo praznovanje v soboto,pa bi tudi rada Tosji spekla torto. Danes smo meli sistematskega in ima Tosja 11050 g,Anej pa 10500g in oba 75 cm.Cepljen je bil le Anej,Tosja bo v bolnici pod kontrolo! Sta pa še vedno "plazilca",na noge sploh nočeta.Tak da sedaj čakamo kontrolo v COMR da vidimo kaj bo!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 21:05:16
|
|
|
|
tatam
|
Pa seveda vsem slavljencem čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 22:16:41
|
|
|
|
lora16
|
zala se zahvaljuje za vse čestitke in pošilja poljubčke nazaj!!! danes URBAN VSE NAJBOLŠE!! z zamudo pa vse najboljše ANEJ, TOSJA IN MAŠA pa seveda AJA32 in ATENA777!!! se pa ne spomnim, kdaj sem nazadnje kaj napisala. skratka, zala je shodila in je bila za rojstni dan pravi nagajivček na nogah. danes je bila v vrtcu in ni bilo nobenih problemov. teli prazniki, se mi je zdelo, da bo že pozabila, da je bila kdaj tam, ampak se je kar dobro zapomnila, juhu. lep pozdravček vsem in srečno vsem ki začenjate z vrtcem!!! lp š
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 3.1.2008 23:26:45
|
|
|
|
bucka01
|
Da se še jaz na hitro javim. Najprej čestitke vsem dosedanjim slavljencem velikim in malim! No Stanje je pri nas tako da tudi Julija še ne hodi vstane ob opori in se počasi premika samo je pač pogruntala da gre hitreje po vseh štirih. Trenutno imamo probleme z zobki ji kar 3-je hkrati rinejo ven in to spodaj 2L in 4D ter zgoraj 4L tako da smo imeli 3 dni zapored kar težave. Drugače se kar držimo razen tega da ji malo iz noska teče. Z uvajanjem v vrtec bova začeli 14.1. jaz pa takoj 21.1 že v službo, kar ne morem verjeti da se je že izteklo. V četrtek 10.1 imava cepljenje in upam da bo do takrat ta njen prehlad izginil da bo lahko cepljena ker do sedaj smo vsa cepljenja dali skozi po planu in res nebi bilo treba da tega prestavimo. Če ne pa potem 22.1 ko imava posvetovalnico. No sem malo kukala k januarčicam 08 in me je kar malo nostalgija prijela ko pomislim da sem lani tak čas ponoči po 10x ustala na stranišče pa na križu nisem mogla spat pa po stopnicah sem komaj prisopihala,... No sedaj grem pa spat lahko in mirno noč vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.1.2008 9:53:22
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatam Danes pa sem se trudila tudi s torto brez alergenih snovi. In moram rečt, da mi je presenetljivo dobro uspela in Urban jo je z veseljem jedel in se oblizoval in tudi sama se nisem branila A mi zaupaš recept??? Meni tudi prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 4.1.2008 10:57:50
|
|
|
|
Natali07
|
tamtam - a se je pediatrinja odločila da ga cepijo na pediatriji. Mi imamo v ponedeljek posvetovalnico in ne vem ali ga bodo cepili ali bomo šli tudi v bolnico. V zadnjih izvidih - alergoloških ni nič omenjeno cepljenje . tamtam in zima07 - vama zaupam, samo mislim, da za vaju ne pride v poštev, ker imata težave s sladkorjem in pšenico in še vedno z mlekom. Ali se motim? RECEPT: testo za pekač za torto: - 200g moke (jaz sem uporabila pšenično - mogoče lahko tudi s piro?) - 120 g sladkorja (mislim, da vajina sončka ne smeta) - 1/2 pecilnega praška - 3 žlice sončničnega olja - 50 g kokosove moke - 1/4 litra gazirane vode Vse sestavine postopno steresemo v posodo in zmešamo z mešalnikom, ter takoj zlijemo v pekač in damo v pečico, ki je prej ogreta na 175°C. Testo pečemo 25 minut. Ko se je ohladi sem ga razdelila na dve plati. Fila: sem jaz uporabila kar skuto, borovnice in smetano - naš sedaj že lahko je mlečne izdelke in ni težav. Sem pa sprva imela namen narediti maso iz pudinga, ampak žal naš ne prenaša koruze (bruha po eni žlički) in tudi nobenih škrobnih zadevc - puding je pa iz koruze. Če vama pride prav je pa takle recept: Tri pudinge skuhaš v soku od kompota (seveda domačega brez dodatkov in iz sadja, ki ga prenaša). Soku od kompota dodaš vodo, da je vse skupaj 1 liter. Po biskvitu položiš sadje in čez poliješ pudingovo maso. To daš na hladno, da se puding strdi, nato doaš še zgornje testo in okrasiš. Mogoče pa je bolje da sploh ne razeliš testa in je kar zgornja plast sadje in pudingova masa. Sem pa probavala naredit tudi puding iz riža: Riž sem do polovice skuhala, ga zmiksala, nato dodala sok od sadja in ga še kuhala, da je ratal gost. dala vse v hladilnik in nato posula s kokosom. Je tud super. Upam, da vama kaj pride prav in da bosta lahko spekli kako sleščico za vajina malčka.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.1.2008 10:06:54
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01 No sem malo kukala k januarčicam 08 in me je kar malo nostalgija prijela ko pomislim da sem lani tak čas ponoči po 10x ustala na stranišče pa na križu nisem mogla spat pa po stopnicah sem komaj prisopihala,... He, he, midva s pikijem sva bla lani na ta dan že tretji dan doma. No, jaz pa sem preživel že drugi dan v "novi službi", je kar zanimivo, sam ful podatkov naenkrat.Sem že sama delala določene zadeve, tko da mislm da bo kar hitro notr padla.Seveda ideja o otročku zdej za neki cajta odpade. Mark je biu u vrtcu že ceu dan in baje je blo prvi dan čist ok, včeri pa nej bi biu neki sitko.Drač pa tam ful poje, veliko več kot doma in še pol ko pride domov bi kr neki jedu.To me veseli, ker drugače smo mi doma v celem dnevu pojedli pol zajtrka in pol kosila.No pa pol flaške pred spanjem. Evo slikce z našega praznovanja Pa vse najboljše Marku (od Claudie) za prvo svečko!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 5.1.2008 20:06:39
|
|
|
|
eva1
|
Marku- vse najboljše za 1 roj.dan Mi smo včeraj in danes praznovali aljin roj.dan čeprav ga ima šele jutri,ampak v ponedeljek grem v službo in sem raje sedaj naredila, da ne bom potem imela vse na kupu! Sem kr zmatrana od tega 2-dnevnega pedenanja in ful vesela da je za nami-sam hrane mi je ostalo za 3 dni evo še nekaj slikic bom dala v album...geslo je alja1...pa lep pozdravček vsem!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 14:18:58
|
|
|
|
Natali07
|
Alja VSE NAJBOLJŠE ZA 1 ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 15:33:33
|
|
|
|
tatam
|
Vsem slavljencem vse najnaj!! Torte pa na koncu jaz res nisem pekla.Kot prvo ne pride v poštev zaradi mleka,sladkorja...Pa še sama sem dva dni bruhala,tak da sem komaj stala.In sem včeraj z muko preživela to praznovanje..Danes je že dosti bolje,hvalabogu!Ne vem pa kaj je blo krivo,upam samo ,da nisem koga okužla Jutri mava pa s Tosjem prvo bioterapijo!!Držite pesti,da bodo uspešne,da bo končno lahko "normalno" jedel!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 21:19:31
|
|
|
|
Urša08
|
Marku od Claudije ter Alji od Eve1 vse najboljše za prvo svečkico.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 21:31:09
|
|
|
|
eva1
|
Hvala vsem za čestitke...evo takle čas lani sem kr ornk potiskala, Alja je 21.28 prišla na svet, tako, da je bilo 1 leto nazaj kr pestro ,ampak ne bom pozabla kok sem bila vesela, ker mi je uspelo roditi po naravni poti(čeprav je bilo na trenutke ), še G ni vrjel da bom po CR rodila vaginalno Uglavnem babnce moje-jaz grem jutr v službo po 1.5 letu..malo se veselim, malo me je groza, vstajanja ob 5h, ampak sej bo-treba delat! Ekola zdej pa šibam pod tuš in upam,da bom lahko kej spala sploh ponoči-sem že sel dan tako naspidirana-sem pospravla vse kar se je dalo, pa še kr okol hodim in gledam kje je kej ...uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 21:37:17
|
|
|
|
zima07
|
Eva1, vse naj naj jutri v sluzbi...drzim pesti, da bo slo gladko .... Pa vse najboljse mali-veliki Alji!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 21:59:54
|
|
|
|
ajja
|
VSE NAJBOLJŠE MARK od Claudie (sicer z malo zamude ), KLEMEN in ALJA! Ste dobro praznovali? Itak, ne? Eva1, vse dobro v službi, saj gre, jaz sem se že čisto navadila. Naš Žiga bo pa jutri prvi dan cel dan v vrtcu (sicer je "šiht" od pol devetih do dveh že za njim, jutri pa še malo dlje). Uvajanje je prestal brez problemov, uživa, nikogar ne pogreša, je kot volk, na otroke je čisto nor, kar vriska, ko jih vidi, aja, spal je tudi, celo dlje kot doma. Tako da je res vse super. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 22:04:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Dekleta, zdaj ko so ali bodo vaši malčki dopolnili eno leto, je prišel čas, da nadaljujete s čvekanjem na "Čvekanju o naših otrocih". Povejte, kaj vam je ljubše - da tole celo temo prestavimo tja, ali da tam odprete novo temo in tole zaklenemo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.1.2008 22:19:56
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Dekleta, zdaj ko so ali bodo vaši malčki dopolnili eno leto, je prišel čas, da nadaljujete s čvekanjem na "Čvekanju o naših otrocih". Povejte, kaj vam je ljubše - da tole celo temo prestavimo tja, ali da tam odprete novo temo in tole zaklenemo? Uauuu, a ze??? Torej, kar se mene tice, bi kar celo temo prestavili tja, kaj pravite?? Pozdravcek...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 7.1.2008 7:38:16
|
|
|
|
Urša08
|
kar se mene tiče lahko kar celo temo prestavite na Čvekanje o naših otrocih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 7.1.2008 8:29:45
|
|
|
|
Jančika_
|
OK, prestavljam celotno temo. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 7.1.2008 9:21:54
|
|
|
|
zima07
|
Ojla, punce! Ne morem verjet...da so nasi pikci ze tako veliki??? Kolk je to hecno: najprej si ves cas na nosecnosti, se ti zdi, da nikoli ne bos prisel do "dojencka", ko si tam, mislis, da je to to, zdaj smo ze na "otrocih"...se dvakrat se okoli obrnemo in bodo nasi otroci pubertetniki, mi pa stare mamke ... No, cvekice...upam, da bodo tukaj jezicki kaj bolj gladko tekli... (Ceprav nas bodo zgleda malcki vse bolj in bolj okupirali in ne bo casa ) P.S. Mami ima 2 urici frei-Brina v vrtcu-upam, da ni prevelike panike Bom porocala.... Pozdravcek, D.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?