Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga pa rada...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:42:18
|
|
|
|
mily
|
Lejo bula Romana, ti bom že dala. Da vete, da sem prejle šla prvič z našim peljat. Sem bla tuk vesela, da sem se kr brezveze mal vozla . Sam sem zdej pošinla, da res rabimo nov avto. Je vse kontra kot v avto šoli.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:42:33
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Lejo mili! Dopoldne te kmal ne bi prepoznala! Si postrižena ne? Fuuuuuuull ti paše! To sem ji jaz že ene 3x rekla! Ampak reeeees!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:44:31
|
|
|
|
mily
|
A dejte no, mi bo še nerodn. Se bom zdej skos po cesti sprehajala Hoti, kaj bi ti rada?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:45:21
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz ga pa rada... packa... punce mene pa neki ful drži.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:46:14
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Lejo bula Romana, ti bom že dala. kaj mi boš dala??? lahk mi daš deca....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:47:15
|
|
|
|
mily
|
Kr vzem ga, je danes neki našpičen. Al sem pa jst, ka pa vem. Me je že prej vprašu če mam pms, dec smotan.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce mene pa neki ful drži..... A da bi men za Božička LCD pa hišni kino kupla? Komot, draga.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:50:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ti dam na zs moj naslov pa mi ga napot k meni... drugač pa si itak ti tečna....ddddddddddddd
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:51:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce mene pa neki ful drži..... A da bi men za Božička LCD pa hišni kino kupla? Komot, draga. no saj to vidim, da so te starši vzgojili v skromno deklino.... da bi si spremenila nick name..in mi je neki ful všeč....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:52:38
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ti dam na zs moj naslov pa mi ga napot k meni... drugač pa si itak ti tečna....ddddddddddddd c c c c c c , a ti ga še pripeljem?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:54:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ti dam na zs moj naslov pa mi ga napot k meni... drugač pa si itak ti tečna....ddddddddddddd c c c c c c , a ti ga še pripeljem? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da bi si spremenila nick name..in mi je neki ful všeč.... A hočeš bit moderna?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:56:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da bi si spremenila nick name..in mi je neki ful všeč.... A hočeš bit moderna? ne ful mi gre na živce, ker je moj nick totalno neizvirno...sam ko sem se prijavlala je moj dec takrat kar napisu Romana25... pol sm sei lani sam številko spremenila..zdej mi gre pa na živce...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da bi si spremenila nick name..in mi je neki ful všeč.... A hočeš bit moderna? ne ful mi gre na živce, ker je moj nick totalno neizvirno...sam ko sem se prijavlala je moj dec takrat kar napisu Romana25... pol sm sei lani sam številko spremenila..zdej mi gre pa na živce... A te je dec registriru? Sam potem pa noben ne bo vedu kera si. Vsaj jaz zmeri za vsako tuhtam, katera je že ta....?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:58:45
|
|
|
|
mily
|
Ma ka si češ spreminjat. Dej sam cifro stran, pa bo. Zdej tko počas prihajaš v leta, ko se ne boš več hvalla kuk si stara
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:59:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
bomo pol nadeljevale... me je klicala frizerka in grem k frizerju še zdele... hotka ja dec me je registriru... (zakaj pa ne vem)
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:00:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
kaj pa boš po tanovem?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:01:15
|
|
|
|
mily
|
Uf greš pozn k frizerju. Dobr maš tole naštimano, da te gre zdele rihtat. Ka veš kaj je mel za bregom, da te je registriru
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:02:09
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ kaj pa boš po tanovem? Ja to pa le povej Romana. Če ne se ne bomo hotle s tabo ment
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:02:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ kaj pa boš po tanovem? bubamara
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ kaj pa boš po tanovem? bubamara
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:06:51
|
|
|
|
mily
|
Bubamara čao
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:07:40
|
|
|
|
Angellina
|
Mili a ni hecno...eno malenkost spremeniš,pa si čist drug. Ne res, velik bolj ti paše, že zaradi oblike obraza. Ok Romanč. Pa fajn se mej na dejtu z firmo. Nočkoooo
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 21:12:23
|
|
|
|
mily
|
Ma ej, včasih sem skos mela takole frizuro. Vedno sem si puščala kao dolge, pa mi nikol ni uspel in sem pol vedno bla nek tle na pažu. Pa mi je šla tuk na živce ta frizura. No evo, pa sem zdej spet tle. Hotka, jutr velja? Te pokličem za kofi, ko bom frtik
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?