Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.12.2007 22:03:38
|
|
|
|
mily
|
Elis@ itak da nisem, kaj pa če ne bi nardila, pa je pol zoprn vsem razlagat kaj in kako. Sej veš no, ker pri teh stvareh nikol ne veš, če ti prec porata. lahko ma že un v komisiji slab dan in te za kako malenkost vrže. Tko zdej sem Hausa pogledala, zdej pa šibam spat. Me tuk neki križ boli.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 7:17:51
|
|
|
|
Angellina
|
Mily čestitke . Veliko varnih kilometrov ti želim .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:07:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
evo mojo punco, ki je rojena za na oder: ko si srečen brž z dlanjo udari v dlan.... ko si srečen se po kolenih....... ole majole...kilikilijakazakaokama bum bum bum.... mi se mamo radi, radi radi radi.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:17:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja mily, itak. Važn da si nardila!!! Si kar hitra. Jaz sem izpit eno leto delala... Romana, vidm, da je Danaja uživala!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:30:50
|
|
|
|
mily
|
Hvala še enkrat. Ma Elis@, sej sem jst tut od poletja že tole pacala. Sem čakala na RK, ko so mel dopuste, pa Nika je bla bolana, pa je blo prec 3 tedne okol, pa se pol zavleče. O Romana, super so se meli! Danaja uživa v družbi drugih otrok a ne? Mi mamo tut danes v vrtcu Dedka mraza. Nika že komi čaka, sploh ker je danes doma. Imava pol logopedinjo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:32:40
|
|
|
|
Angellina
|
OOoooooo kaka lepotičkaaaaaa! Na prvi sliki sem najprej pomislila, da mi sliči na Rebeko Dremelj.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:43:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina OOoooooo kaka lepotičkaaaaaa! Na prvi sliki sem najprej pomislila, da mi sliči na Rebeko Dremelj. kaj mi kej v rit lezeš????
< Sporočilo je popravil Romana26 -- 19.12.2007 8:56:44 >
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 8:58:17
|
|
|
|
KBM
|
Luštna Danaja, sam da je uživala, mi bomo tudi šli v nedeljo na Bled, imajo kar lepo organizirano Tukaj je spored, če bo katera prišla http://www.bled.si/si/default.asp?id=901
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 9:14:30
|
|
|
|
kapesanta
|
bravo Mily, pa veliko varnih kilometrov.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 9:41:18
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kaj mi kej v rit lezeš???? ne, ampak deluje pa, vsaj nisem bla ignorirana.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 9:46:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kaj mi kej v rit lezeš???? ne, ampak deluje pa, vsaj nisem bla ignorirana. raje povej kdaj pade tist kufe??? la kapučin, ki ga obljubljaš...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 18:36:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 19:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 19:59:45
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:00:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:32:15
|
|
|
|
mily
|
, pe ste zanimive! Dejte kako pametno rečt no. Mi smo bli na Dedku mrazu prej, haha. Sam mi ni nič prinesu, pravi, da morem lučko na okno postavit, da me bo našu
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:33:29
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 raje povej kdaj pade tist kufe??? la kapučin, ki ga obljubljaš... Zelo rada bi izvedla ta podvig in upam, da mi tut uspe. Drgač pa, a se ne bi ti jutri oglasla vcvetličarno, pa ti skuham en dober kapučin, aaaaaaaaa?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:35:08
|
|
|
|
Angellina
|
Lejo mili! Dopoldne te kmal ne bi prepoznala! Si postrižena ne? Fuuuuuuull ti paše!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:35:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:35:40
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Čudakinja
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:36:27
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 [/quote Zakaj ga v usta daješ?]
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:37:42
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Lejo mili! Dopoldne te kmal ne bi prepoznala! Si postrižena ne? Fuuuuuuull ti paše! Hvala! Ma a sem tak drugačna? Je Elis@ tut rekla, da me na hitr skor ni poznala
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:37:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 raje povej kdaj pade tist kufe??? la kapučin, ki ga obljubljaš... Zelo rada bi izvedla ta podvig in upam, da mi tut uspe. Drgač pa, a se ne bi ti jutri oglasla vcvetličarno, pa ti skuham en dober kapučin, aaaaaaaaa? angi pridem.... sam jutr ne morem, ker grem po malici domov se upedenam in letim na poslovno kosilo s svojo bodočo firmo v Ljubljano in se ne bom mogla nič ustavt, ker se mi bo mudilo... v petek letim po službi po tamalo.... (je na počitnicah v Trbovljah ....)(p.s. sem ji naročila naj ne hodi veliko po cesti, ker je mily naredila izpit) tko, da drugi teden sem frej in priletim en dan... te pokličem prej pa bova dorekle...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 20:38:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 [/quote Zakaj ga v usta daješ?] ker ga mam rada v ustih.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?