Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.12.2007 22:51:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ kaj pa boš po tanovem? bubamara zamirla...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 7:33:54
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla punce...no da se malo javim...mam bore malo časa - služba, faks, Lea, poslravljanje, kuhanje....tko da ni časa za računalnik.... tako da se vam javljam kar iz službe.... mi smo drugače OK - smrekca je postavljena, navdušeni smo nad sankanjem.... Lea skor nič ne je - tako da se kar malo matramo okol tega - upam da bo šlo samo še na bolje... jaz pa sem z faksom za to leto (ki ga ni več velik) zaključila - rabim malo pavze, pol pa nizki štart naprej....ma, saj bo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 7:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ kaj pa boš po tanovem? bubamara zamirla... Joj ne , sam mi je hecn, ne morem te zdej klicat bubamara, Romana si pa fertik. Težko bi se navadla. Od kje pa sploh ideja za ta nick?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 8:13:51
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Bubamara, a maš novo frizuro, al kaj? Tole je kr mal čudno, da tako pozno hodiš k frizerju, a je mogoče moški???? O Angellina po dolgem času spet mal več postov tvojih . In Mily, avto še cel? Ja no, frizura je pa res fajna, pa sej to sem ti že povedala, a ne? Hotka tralala ( da ne boš rekla, da ti nič ne napišem). AKŠ, mi je Bubamara povedala, da boš pela na poroki, lepo. Bomo z veseljem poslušali. Tko, da kr vadi. Pa še vsem ostalim DOBRO JUTRO.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 8:27:21
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka sem še kr užaljena... .. lahk se mi odkupiš, če mi deca pošlješ za kak dan.... od kje ideja "bubamara" pomoje ve samo Elis@, ki ve da sem nora na ta komad, ki ga poje Dara Bubamara... http://www.youtube.com/watch?v=HLJX7lISiNg pa še če ne vete beseda bubamara pri nas pomeni pikapolonica... ja od frizerja sem prišla okrog 23-ih zvečer.... ja s Simono sem bila zmenjena, da ko bo mela cajt me pokliče..in je to bilo ob 21-ih... se pa nisem strigla, ampak samo nova pramena imam in malo frizure mi je naredila... še neki:::: sem zvedela kakšno presenečenje mi prirpavlja moj bodoči mož...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 8:29:05
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 še neki:::: sem zvedela kakšno presenečenje mi prirpavlja moj bodoči mož... Hit povej.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 8:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Bubka ma pa novo frizuro! Kaj ti pa pripravlja tvoj možiček to be? Dej še nam povej.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 9:04:47
|
|
|
|
kapesanta
|
jutro ja bubamara - zdej pa ne bo več presenečenje - čimprej mu povej da veš, da ti bo pripravil novega - seveda pod pogojem da pripravi tud ta starega ...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 9:14:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne sej se mi je zadnjič že sam zagovoru... včeri sem dobila pa potrditev.... tko, da ni panike... bom se pa ziher cmarala.... sam to bo bolj presenečenja sam zame...in doživela ga bom pri frizerju.... aja še to: zmenu se je pa ko je bil zelo zelo narukan....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 9:17:21
|
|
|
|
AKŠ
|
ja res bom pela bubki na poroki - že pridno vadim - hihihi
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 9:37:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ ja res bom pela bubki na poroki - že pridno vadim - hihihi ja le glej... da me spraviš v jok..... dej mi povej, če si se že dobila z Mihatom???
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 10:41:43
|
|
|
|
KBM
|
AKŠ, super poje, je pela na poroki od mojega bratranca Bravoooo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 10:54:50
|
|
|
|
AKŠ
|
hvaal KBM Romana - ne nisem se še dobila, ker sem jaz bla dlje v službi cel teden, pol pa še fax, tko da ni zneslo - ga bom pa še ta teden poklicala in predlagala kavico.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 14:00:52
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 od kje ideja "bubamara" pomoje ve samo Elis@, ki ve da sem nora na ta komad, ki ga poje Dara Bubamara... http://www.youtube.com/watch?v=HLJX7lISiNg pa še če ne vete beseda bubamara pri nas pomeni pikapolonica... U madonca . Pa še podobna si ji mal - če ti vzamemo ene pol metra višine... Da ne boš njenga stila začela furat!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 19:24:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 od kje ideja "bubamara" pomoje ve samo Elis@, ki ve da sem nora na ta komad, ki ga poje Dara Bubamara... http://www.youtube.com/watch?v=HLJX7lISiNg pa še če ne vete beseda bubamara pri nas pomeni pikapolonica... U madonca . Pa še podobna si ji mal - če ti vzamemo ene pol metra višine... Da ne boš njenga stila začela furat! ja pa če mi še vzameš ene 20 kg.... jaz sem pa glih iz Ljubljane...sem bila na poslovnem kosilu v Tajski restavraciji..in je bilo norooo..... sodelavke super punce.... šefica tudi....tko, da sem resnično presrečna....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:21:41
|
|
|
|
Angellina
|
Heheeeeeeeeeeeej! Romana krasno! S čim si se pa prehranjevala? Men dons tko trga! Grozna sem, kr ene neumnosti mi gredo po glavi. Se je šel prej mol mal pobrenkat po glav v frizerski salon zraven moje službe. Jaz sem pa poklicala varuško, da bo prišel po Marka malček kasneje, ker si gre v salon pobrit dlake na nogah, rokah, prsih in hrbtu in da se zna to tut zavlečt. Varuška pa meni v telefon jaaa em no ja ok. Pol sem pa prasnila v smeh, ona pa a pol me ti hecaš . Pa prej mi je sosed v službi prinesel zavit darilo, pa ni povedal a je novoletno al rojstnodnevno. Jaz sem vedela, da je rojstnodnevno, sam se vseeno mal pohecala. Poslala sem mu sporočilo, da mi ni povedal za kakšno priložnost je in da sem paket ovila v zlat papir, nanjga prilepila rdeče bunčke, zlate laske in smrekove vejice in da ga bom pustila v frizerskem salonu, ker ob 17 (sploh nej res)-ih zaprem in me do 3 januarja ni! Je tok pršibu okol ovinka
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:28:21
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Angi ti si pa mal žleht, a ne? Bubamara, a pol si se spet nažrla?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:30:57
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Angi ti si pa mal žleht, a ne? Jst ne nosim žela na riti, ti pa! Čudakinja!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:32:43
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Angi ti si pa mal žleht, a ne? Jst ne nosim žela na riti, ti pa! Čudakinja! Ti pa vereten kej drzga. Kake
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:38:26
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Ti pa vereten kej drzga. Kake Ne razumem te sploh. Povej po naše.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:43:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Angi ti si pa mal žleht, a ne? Bubamara, a pol si se spet nažrla? ja spet sem se napokala...... pa tolk dobro je bilo..sam pekoče.... imela sem se pa super..res..ne morem prehvalt.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:43:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kam pišem, da mi spremenijo nick name???
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:49:12
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kam pišem, da mi spremenijo nick name??? prosi ta novega predsednika. Baje je dobra duša in bi ti znal pomagat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:54:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kam pišem, da mi spremenijo nick name??? prosi ta novega predsednika. Baje je dobra duša in bi ti znal pomagat. a pridem jst zdele tebe dvakrat okol kepe prislont???? bula
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 20.12.2007 20:54:55
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 a pridem jst zdele tebe dvakrat okol kepe prislont???? bula Ok, bom kr za kapučin prstavla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?