emaa
|
Lepo, da si odprla, bom kopirala svoj post od drugje nimam časa pisat. Smo bili pa rpvič pri dr. v nedeljo ob pol petih zjutraj, pa včeraj, pa danes bomo še šli celo k svojemu P, tako da bo kar nekaj dela. Mislim na vse vas punce, upam, da se do božiča tudi mi pozdravimo. Smo imeli pestro noč. Baje je pa to bakterija (imata vneta ušesa), ki je nalezljiva (kot angina prva dva dni jemanja AB) in si seveda lahko podata, isto kot prehlajene oči, itd. Ponoči ob polnoči je bilo treba dat AB, ne vprašat, David ni hotel in je vse pokozlal, samo da ni bilo treba AB pojest, oz. ga je pojedel in izločil. Luka tudi ni bil navdušen, samo je pozneje vse zbruhal. Pol pa ker seveda sta dosti pila, sta se posrala, čez poscala in je seveda prišlo čez plenico vse skupaj. Potem pa mi je Luka spet izbruhal AB (spala sta pa od 19:15 do 7:40, razen vmes, ko sva ju midva zbudila za AB). Potem sta bila pa koma, Luku sem bodi preoblekla, ker se je kasneje na rob pokakal in sta šla po 1,5 ure nazaj spat. Stroj pere pokakano, pobruhano, pol moram pa še enega zalaufat. In jaz sem se dol usedla komaj 5 minut nazaj in pijem prvi kozarec tekočine danes. Zajtrk sta jedla bogo, še skute jima ne pašejo, za ostalo (sadje) mi je pa Klemen spotoma, ko je šel v MB prinesel. Bo probal prej pridet. Popoldne se gremo itak pokazat (sem zmenjena že zaradi Luke), je pa včeraj P (ne naša) rekla za Davida, a to si ti (očitno vsi vedo za njega), si pa fejst fant, no švoh pa res ni. Zdaj pa pomislit ali bi kaj jedla, preden bo spet treba prat, preoblačit, brisat.
|