klepetka
|
oj ,evo ,pri nas se stanje zaenkart noramliziralo ,bruhanja in vročine ni že od jutra več ,je pa kašelj še.Ampak bo že.In hvala vam za lepe želje za okrevanje. Danes sem bila s našo " tamalo taveliko" že pri okulistu ,pa je zame rekla okulistka ,da nima smisla zdaj določat na novo dioptrijo(ker se m i je poslabšalo)amapk da naj pridem šele nekje pol leta po porodu. Ko ste se pogovarjale o jutranjih temperaturah;Naj se "pohvalim",da je bilo pri nas ob pol osmih zjutraj -13 stopinj vaney,glede lakote ;sva že dve ,tudi jza sem takoo lačna in temu primeren je prirastek kil v zadnjih dveh tednih. katee,kolk sem se nasmejala ,ko praviš da boš šla kar z lečami rodit zaradi morebitne zamenjave. Ti bodo v tem primeru sigurno dovolili ,če boš navedla tale strah. sunymorning,tudi tebi se res zmeraj nasmejem ;tokrat ko praviš o počutju ,kot da ti jemlje G mere za novo obleko .Pa da bo tamala rabila rešilni jopič.Obenem si mi pa dala kost za glodanje ,ko praviš da imaš zato tolk velik trebuh zaradi prevelike kol.plodovnice .In glede na to da sva po velikosti trebuha kar blizu ,že paničarim In pa ko pravi š,da nisem nič povedala kateri petek bom šla rodit;to je res ,samo ta petek pa ne bi res še šla ,ker sem zmenjena z ribnškimi forumovkami(srki,sayuri,dulcineo in upam da srki tud pride)da gremo še na pico zdaj ko je smrka priletela iz Švedske.Potem sem pa nared (sita in napita)in komot lahk oodrinem v P. limma,ko sem brala tvoj post tisto ko praviš da so ti prinesli odejo in slanik ,mi nekako ni šlo v glavo ,kako bi lahk odrugi jedli slamnik .Res sem mogla prav temeljito premislit kaj je zdaj to ;al stabo al z mano nana 35 ,sem prej povedala da tvoj bolj cilja na starejši letnik ,tako da zgleda da tud otroček naj bo potem tastar letnik,pa je pripomnil da bo potem tako nekako kot pri nas(tud jaz sem že 30+) .Amapk nasmejal se je pa prav iz srca ,ko sem mu prebrala tvoj post. Pa za novo frizuro ,ti povem da boš imela res manj dela zdaj ,ker sem jaz na istem ,ker sem se tud kar precej ostrigla.Po prvem šoku sem zdajle prav zadovoljna s krajšimi lasmi.In kot praviš ,bo kmalu dan D tukaj.Še dober teden.Super.Držim pesti tako zate kot za vse ostale tukaj ,da bo vse ok. mml,dobra si da še telovadiš. .Pa ko praviš da je rota virus po lj vrtci ,al imogoče veš ,je to to ,ko vse skupaj spremlja še driska?ker samo še tega se nam zdaj pred porodom manjka. Pa da te potolažim glede tvoje pozabljivosti zadnje dni ,kot praviš;to pri meni traja že celo nosečnost ,in ne samo zadnje dni puri ,koliko časa so tvoji otroci bruhali in imeli vročino?A glih tako samo en dan ,al je to mogoče zatišje pred neurjem? glede plenic,Jaz sem za začetek kupila pamperes tamale newborn 2-5 in ene mullerjeve 3-6 ,pol bom pa sproti videla katere bo treba in katere bodo boljše. malamanja;Glede kozmetike ;jaz imam fiziološko od nivee,tiste tamale flaške,hladilno mazilo iz MB lekarn(sem ga že pri tamalem imela ,pa mi je bil super),trdo milo nivea,alkohol,mandljevo olje.Aja pa za v skrajni sili lasepton za že morebitno rdečo ritko.Preverjeno j e zakon ta krema.Aja ,pa krpice tamale za umivat in vato.To je to za začetek urssyy,tudi jaz upam ,da bomo nadaljevale naš čvek potem ko bodo otročki že rojeni ,pa naj bodo decembrčki ,januarčk i al pa morebiti kakšen februarček(kolikor se spomnim ima mali m od mml ,skrajni rok za izselitev tam mal opred sredino februarja ). dašabina ,jaz sem tud pripravla za tamaladva majhni darilci po porodu.Sem tud taprvič ,pa se je tamali ful dobro zdelo. luša ,super da si boljše.Pa ko praviš ,da je Luša tud bruhala v soboto ,al je to sam enkrat al večkrat .Je bila kakšna viroza al kaj? Lunca in katee ,akj sta odpravili danes na pregledu?Tud vaju pošiljajo predčasno rodit? raja ,super da je zaenkart vse ok.Drži se in počivaj ,kolikor pač lahk oob majhnem otročku doma. nalin,upam da si že kaj boljše ,krči pa to.Pazi nase tud ti uh ,koliko sem spet "naložila" .Za danes obljubim ,da vam bom dala mir .No ,verjetno Lep pozdrav