SuzanaKK
|
Pozdravček! Katee, žal leč ne boš smela imeti pri porodu, vsaj tako je meni rekel okolist, še očala ne vem, če bom lahko imela. Je pa meni to tudi bedasto, ker imam dioptrijo ravno minus 2, tako da brez vidim čist megleno. Glede fiziološke, moja "tašča" dela v celjski bolnišnici, tako da mi jo bo kar ona prinesla, alkohol pa ima itak patronažna s sabo, ko pride na dom. Ponekod pa ga sploh ne uporabljajo več za popek. Vaney, jaz imam te zadnje tedne tudi take izpade s hrano, če sem se prej še nekako držala nazaj, se mi je pa zdaj čisto zmešalo. Samo senviče, pice, kebabe itd. bi jedla, najhuje je pa to, da mi maternica pritiska na želodec in mi je potem tako hudo, da kar stokam od bolečin. To traja ene tri ure, da se hrana malo poleže, med tem časom si obljubim, da nikoli nikoli več, potem ko bolečine minejo, bi pa spet en senvič . Joj, obup. S pršutom pa ne pretiravaj, ker vsebuje kar precej soli. Moje noči so zadnje čase bolj klavrne, v bistvu ali bedim ali hodim na wc, vmes poslušam Gregovo smrčanje in komaj čakam, da gre v službo, ker šele takrat u redu zaspim, ko imam celo posteljo zase. Polovico odeje si zatlačim za trebuh, polovico pod kolena in zaspim kot polh vsaj tam do 9-ih. Nana, saj ne morem verjeti, da boš 27. 12. že mamica, zdaj bo pa treba smrekico postavit, nič več čakat. Pa saj si rekla, da boš samo nadzornica, ne. Glede pravih popadkov sem pa jaz tudi v vedno večji dilemi, sicer mi je prijateljica, ki bo zdaj drugič rodila rekla, da pravih ne moreš zgrešiti, da je to skoraj tako kot orgazem, če rečeš, da si ga mogoče doživel, potem ga že nisi. Zelo barvita primerjava, ne? Baje da se otroček umiri nekaj dni pred porodom, no glede na to, da moj še vedno nori kot zmešan, bomo kar počakali še do 3. 1. Se mi zdi, da ga to moje otrdevanje ne moti kaj prida. Imam ful močan krč, popusti, me mali zbrca, spet krč, popusti, me brca itd. itd. Tudi jaz sem letos izpustila božične nakupe, ker enostavno nimam volje in energije, da bi še šla gužvat v nakupovalne centre. Sicer pa vsi vedo, da sva čisto spufana zaradi stanovanja in prihajajočega dojenčka. Bom ta vikend piškotov napekla, voščilnice napisala in bo to to. Drage sonosečke, veliko lepega v tem dnevu in en mrzel pozdravček iz Celja!