pupika
|
Jutro punce, sem kar malo iskala naš seznam, so nas vse ostale prehitele in smo bile na drugi strani. In Gal je dobil prvo trojko, ga je pa kar mučilo, se mi zdi da ga je celi mesec mučilo, ma samo da je zunaj, sedaj pa bo verjetno spodnja trojka počaci pokukala ven. Tevža, tudi mi smo mislili, da je dobil petke, ker je moj možek gledal in rekel, da ima petke, pa sem mu jaz preštela pa so bile štirice, poglej če ima še kaj placa za zob. Drugače pa juhuuu za zobke tevža, tudi Gal je dobil vse 4 naenkrat. Punce kako vam kaj spijo mali-male, naš Gal se še vedno zbuja na dve, tri ure in tako spije tudi po liter čaja ali vode in posledično je zelo hiter moker skozi in ga moram celega preoblačit, sem se navadila, da imam kar v spalnici zraven postelje vedno rezervo pižamo in bodi, se mi pa mali kar smili, ker je takrat tak jok, ker bi revež spal, potem ga pa še jaz matram s tem preoblačenjem. Bomo probali naslednji teden da ponoči ne več pil, sem potem 14 dni doma, tako, da če bo kriza ponoči, se bom potem naspala, ker bo Gal šel v vrtec, imam naslednji teden rezerviran za generalno pospravljanje in likanje, ker se mi je ar nabralo perila za likat z malim pa mi itak nič ne uspe narest, razen hišnega pospravljanja, še pri pometanju mi vse smeti razkoplje narazen, če pa pometam z električno metlčo, pa če on pometat, potem pa je jok in stok. Komaj čakam naslendji teden, da se malo spočijem in naspim, ker sem itak že kot zombi. Zaenkrat toliko in lep dan vam želim
|