|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
18.12.2007 22:38:37   
Februarka08
Nočko še iz moje strani...
Upam, da bom kej spalauser posted image , prejle so se kar solze ulileuser posted image in nisem mogla nehatuser posted image ... Jao, tile živci in hormoni. Upam, da bo jutri končno vse za mano...
Me je pa user posted image mal pomiril/a pol ker se že ene 2 ure prav razmetava po trebuhu... Je na trenutke prav boleče...

No, lepo ajajte, se beremo jutri!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
18.12.2007 22:55:05   
Marusah
Da se še jaz na hitro oglasim za lahko noč...

Sem imela danes naporen dan. Sem cel dan skakala okoli, pa pisala voščilnice, pa zavijala darila,... seveda sem vmes še na user posted image in čvek s prijateljico skočila. Zdej sem pa zmatrana, da bom sam še v posteljo padla. Se bom potrudla jutri, da malo preberem za nazaj...

*Lepe sanje*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
19.12.2007 7:39:23   
Februarka08
Dobro jutro souser posted image .
Jest sem že iz Kranja, sem že oddala urin za preiskave...
Danes se mi je sanjalo, da smo mel zagovor v gostilni in smo pred tem jedli zelje in klobaseuser posted image user posted image . Groza, pa taka domišljija... user posted image
Lep dan vsem, Pina, mislim da je to tvoja zadnja sreda - uživaj!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
19.12.2007 8:38:15   
*Naja
No, da še jst malo prispevam, da čimprej pridemo na tistih slavnih 200 straniuser posted image .

Pri nas je čudovito sončno jutro, ampak ko ven pogledam, me pa kar strese, ker zgleda, da je mrzlooooooo. Sem ravno pozajtrkovala....zdej se pa počasi oblečem, ker grem na Uz, da vidimo, koliko je kaj zrastla naša mala bejba v enem tednu. Upam, da bodo meritve vredu in da me ne bodo spet strašili s kakšnim zastojem rastiuser posted image

Po pregledu šibam pa v službo, na kadrovsko, da vidim kaj lahko uredim glede dopusta, potem pa še na CSD, da dokončno zrihtam to papirologijo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 4879
19.12.2007 8:41:42   
misar
dobro jutro! evo še mene. ja to leto je prav nori december user posted image  včeraj smo meli zaključek še z našim oddelkom. nažrli smo se ko norci, smo šli v srbsko restavracijo. res je blo mega user posted image user posted image user posted image

sem prišla domov, me je pričakal dragi...hmmmmm in spet je padla majhna jotica. danes sva oba spala ko anglečka. še na wc nisem šla ponoči user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4880
19.12.2007 8:49:48   
pina-1
dobro jutro...

jaz sem pa spala za en kuser posted image . Me je moj možek ponoči najprej zbutal in pol je še drnjohat začel, tako da sem se ob enih spokala v dnevno spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Grrr sem bla zjutraj jezna kot ris.

No včeri sem spekla še eno rundo piškotkov, danes jih končam in nardim še potičko. Jutri se pa ukvarjam s kruhom in slanimi dobrotami, da pogostim moje sodelavce tuki v službi v petek.

Pri nas tudi sije sonček ampak je vseeno mrzlo.

Grem sedaj zaštartat v delo, ker me še ogromno dela čaka....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
19.12.2007 8:49:58   
itata
jutro,

slabe volje danes. ponoči nisem mogla spat, ker sem se sekirala a čem it na izlet nasl teden al ne. sarajevo skenslano. nočem bit v bosni, če bi blo kej narobe. gruntam v smeri splita. bom še mal razmislila... pol se pa sama sebi zdim reva, ker ne upam it in ker razmišljam kaj gre lahk narobe - po drugi strani se mi pa zdi matr itak ne bo šlo nič narobe - sama velika mesta so okoli, brezveze kompliciram.
da ne omenjam hormonov in sem bolj žalstna, pa tele zadnji dnevi službe me dajejo... sem kar mal otožna. sej k bom doma bom prec pozabla, ampak zdej sem pa še 2 dni kle mi je pa kar mal hudo k me ne bo celo leto. vmes me pol še user posted image  tko nabrca, da mi je jasn zakaj doma ostajam, ampak se tko mal zmedeno počutim zarad vsega...
večraj sem bila še mal v šopingu. zdej mam pa praktično vse že za v porodnišnico. kar se mene tiče. za dojenčka kozmetiko, kar zadeva oblekce pa to pa tud če me odpeljejo mi ni panike. bodo že vmes nabavli kar je treba. to me itak ne skrbi.
pridne bodite. ajdiii.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
19.12.2007 8:58:38   
Janey
Jutro..vidim da danes ni neki dan user posted image
Poglejte malo skozi okno..taaakooo lepo sonček sije, pa vse se blešči. Pravo lepo jutro je.
Jaz sem se ravnokar napapcala in zdaj se grem umit, potem pa malo stiskat.

Danes grem k mamici piškotke pečtuser posted image user posted image user posted image cel ted se že veselim tegauser posted image user posted image user posted image user posted image še prej pa lubiju po darilo. Upam da bom našla kaj. Moram dve darili kupit...kdo si je zmislu decemberske rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim...ne bit žalostne in nervozne...pobožajte se in ko vas bo user posted image brcnil nazaj bo takoj bolše.
Če ne pa kak košček čokolade pomaga..za suzi tudi 70% gorenjkeuser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
19.12.2007 9:10:55   
larisa
Dobro jutro user posted image ,

kaj pa to vidim, slab dan al kaj?user posted image  Ah punce, sej bo. Še malo pa ne bomo imele časa mislit na to da imamo slab dan, da smo utrujene, ker bomo skos utrujene, da smo zaspane, ker bomo skos zaspane, da nimamo časa za to in ono, ker ga ne bomo imele, ker bomo samo ritke previjale pa joškice nastavljale, a ne kolk bo fajn user posted image user posted image user posted image . Bojo naše sedanje težave takoj mimo user posted image user posted image  Juhuuu, komi čakam.

Jaz moram pa po darila in sem čist user posted image  ker res ne vem kaj naj kupim. Kupit moram pa še za sestro, njenega moža, mojo mami, fanotovo mami in njenega prijatelja. Pa dva darila za božični srečolov...user posted image  Fino ne, če ne veš kaj bi kupil. Morda kaka ideja??user posted image

Itata, a še hodiš na telovadbo? Že veste za veselo novičko vaše vaditeljice??user posted image  Joj upam da veste, če ne me bo tepla user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
19.12.2007 9:14:45   
pina-1
....predvsem bomo zjutraj spale, kot nekatere že počno. Danes pa sploh se mizdi da so zaspanke. Ni nikjer nobeneuser posted image user posted image

SUZI, včeri ko sem pisala na net me je Mia skozi spraševala kako se kliče teta z Novega mestauser posted image user posted image user posted image . Pa moj je tudi reku da naj te pozdravimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj bo to...Čaki da mu rečem, da se odpravljam na srečanje s tabo in ostalimi februarkami. Po moje ga bo kap zadela in bo reku, da je še kak nora žena na tem svetuuser posted image user posted image user posted image .

Moj je kar slabe volje, ker tisti njegov direktor je kar malo nor. Jim je sedaj kar pošteno zmanjšal plačo, ker jim mora dat še drugo polovico regresa. Zato je blo tudi po noči stanje kot je blo.... Mah ti privatnikiuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
19.12.2007 9:28:49   
mala_pikica
Dobro jutro punce! Jaz se zaenkrat počutim vredu, razen normalnih nosečnostnih težav( zgaga, okornost, tiščanje navzdol). Moram potrkati, da mi hormončki zaenkrat še nič ne nagajajo. Pa tudi v nosečnosti še zmeraj uživam, celo bolj kot prvič in sploh ne morem verjeti, da je tako hitro minilo.

Glede dopusta pa, meni ga je ostalo še pet dni in te dni bom koristila pet dni pred nastopom porodniške, tako, da bom pet dni prej prej zaključila s staležom. To sploh nebi smel biti problem, sem tudi v 1. nos. naredila tako.

Drugače pa izgleda, da sem edina med vami, ki še nima pripravljenih stvari za dojenčkauser posted image . Moram še vse oprati in zlikati, pa kar nekaj odlašam. Pa tudi še kar nekaj stvari moram nakupiti( kozmetika, pleničke, dudico,...).
Lahko se pa edino pohvalim, da imam letos že nekaj časa kupljena vsa darila za božička, ta sem v prejšnih letih še zadnji dan kupovala.

Drugače pa držim pesti za vse, ki imate danes pregled. Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
19.12.2007 9:38:23   
MetiLu
Jutro!

Jaz sem se pa kar dobr naspala dones. Samo enkrat vstala inzaspala nazaj brez sprehoda do hladilnika user posted image  user posted image

Ker ne morem iz svoje kože, sem že malo pospravljala po stanovanju, pa nekaj sem uč vrgla na diplomco, da vidim, kaj bom danes naredila. Sodelavka mi je poslala še en podatek za na obrazce, da jih popoldan lahko nesem na CSD... V glavnem bo spet kar hitro dan minil. Dragi dela cel dan, mogoče prideta s sodelavcem za malco domov, ker imata danes naš konec za obdelat user posted image  Zvečer ma pa še fuzbal, pa sestanek društva, pa... Ne vem kaj še vse.

Zdej se grem pa počas oblečt, pa Dolenjko poklicat, da vidim, če bom najdla njuno hišico v Ivančni user posted image .

Zunaj je lep dan, moj mi je pa javil da je -7˙C, brrrrr...

Pridno čvekajte, se oglasim popoldan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
19.12.2007 9:41:57   
Marusah
Dobro jutro! Pina jaz sem tudi imela podobne probleme kot ti ponoči...in sem danes čist zlamana od kavča user posted image . Boma šla z user posted image  popoldne po kosilu malo nadoknadit...

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Drugače pa izgleda, da sem edina med vami, ki še nima pripravljenih stvari za dojenčkauser posted image . Moram še vse oprati in zlikati, pa kar nekaj odlašam. Pa tudi še kar nekaj stvari moram nakupiti( kozmetika, pleničke, dudico,...).

Mala_pikica maj te potolažim, da nisi edina! Mene tudi vse to še čaka po praznikih....in jaz še vozička nimam, ker se sploh ne morem odločit katerega naj kupim user posted image  Upam sam, da user posted image  ne bo preveč pohitel pridit na svetuser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
19.12.2007 10:05:54   
maja_
Punce pozdravljene. Imam eno vprašanje in ker ste izkušene šopingerke upama, da ima katera kak info. Zagledala sem se v voziček firme STOKKE ???-upam, da sem prav napisala? A ga katera ima, izkušnje, kje jih prodajajo, je o.k.? Vsaka info bo dobrodošla. Sicer pa lep pozdrav iz pisarne, kamor mi sonček tko lepo sijeuser posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
19.12.2007 10:13:20   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: maja_

Punce pozdravljene. Imam eno vprašanje in ker ste izkušene šopingerke upama, da ima katera kak info. Zagledala sem se v voziček firme STOKKE ???-upam, da sem prav napisala? A ga katera ima, izkušnje, kje jih prodajajo, je o.k.? Vsaka info bo dobrodošla. Sicer pa lep pozdrav iz pisarne, kamor mi sonček tko lepo sijeuser posted image .

Jaz sem tole našla na netu...http://www.xplory.com/try-xplory_retailers.asp. Na dnu internetne strani imaš naštete vse prodajalne v sloveniji. Upam, da ti bo kaj pomagalo. 

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
19.12.2007 10:15:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Dobro jutro! Pina jaz sem tudi imela podobne probleme kot ti ponoči...in sem danes čist zlamana od kavča user posted image . Boma šla z user posted image  popoldne po kosilu malo nadoknadit...

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Mala_pikica maj te potolažim, da nisi edina! Mene tudi vse to še čaka po praznikih....in jaz še vozička nimam, ker se sploh ne morem odločit katerega naj kupim user posted image  Upam sam, da user posted image  ne bo preveč pohitel pridit na svetuser posted image

Marusah pa kaj je bla to za ena nočuser posted image

mala pikica jaz mam tudi vse samo na kupu v spalnici. Pa je še vse za oprat in zlikat..Nekaj stvari pa moram še kupit ( tetra pelenice, modrc za dojenje pa še kako cotiko) drugo je res že vse doma.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
19.12.2007 10:18:22   
Marusah
Pina, po moje bo kmalu polna luna user posted image   Al pa je preveč mrzlo, pa sta imela najna dva lubeka občutek, da morata celo noč drve žagat, da bo dovolj za kurjavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
19.12.2007 10:20:04   
pina-1
marusah to bo to... sam moj je zgleda na roke drva delal, ker je z rokami mlatu, da sem ene dve faj  dobila po glaviuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
19.12.2007 10:35:22   
Marusah
Moj je pa verjetno motorko mel, ker je tak glasno brnelo - ampak nisem čist ziher user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
19.12.2007 10:37:12   
Marusah
Nič, grem počasi iz pižame. Moram še v mesto po nekaj stvari in seveda še na kako user posted image .

Se javim kasneje! Lepo se imejte do takrat! 

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
19.12.2007 10:37:34   
Suzi*
Dan!!

Jaz sem danes že tamalga odpeljala v varstvo, šla na ZZZS po tisto potrdilo za CSD, pa en giro po mestu naredila da bi našla kakšno primerno rdeče blago za povštrčke oblečt...pa itak nič nimajo. user posted image user posted image  Bo treba še kje drugje pogledat. Zdej sem se pa že najedla pa vse prebrala za nazaj.
Kmalu bo oddaja Mein Baby.... bo treba gledat.

Drugač sem pa ok, dete pridno brca, pečem nič, ker ne smem jest user posted image  (sem verjetno imela pred cukr testom podzavestno v glavi, da bodo našli cuker, ker če se spomnite se mi je noro peklo in sem skos nekej pekla user posted image ), kar pogosto edino pade kruh in kakšna pizza, pa verjetno bom tist božični kruh spekla, al pa tistga od Pine s pršutom, piškotov pa ne.

čaka me pa še pisanje voščilnic, pa par daril mormo š e nabavit, čeprav me sploh ni volja. user posted image  Pa vse oblekce še vedno v škatlah čakajo, da jih bo kdo presortiral in pospravil. Upam, da mi danes uspe malo te oblekce premetat in pospravit omaro v otroški sobi.

Pina, tvoj je pa pravi manijak v postli. user posted image  jaz sem pa mojga kar na fotelu pustila spat, ker ga nisem mogla zbudit. user posted image user posted image  Je proti jutru ves polomljen prilomastil v spalnico. user posted image user posted image  

kaj boste danes kuhale za kosilo? Rabim kakšno idejo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
19.12.2007 10:37:43   
srečka nosečka
cin cin

še moj piskrček, da bomo čimprej na novi 200-tki. user posted image

"Ta nora noč" - velja tudi zame. Sem se ob 2.30 zbudila in konec spanja. Eno uro sem se še premetavala po postelji, smrkala, ... Iz prijaznosti do dragega pristala v dnevni na kavču. Sem ga kar budna pričakala do 5.40, ko se je vstal.
Evo pa sva spila kavico, on v služno jaz pa k G.

Vse je OK. Naša bejba ima 43 cm in 2,2 kg. user posted image  

Vse ste tako pridne z božičnimi darili, peko peciva, izdelovanjem voščilnic, ...
Jaz pa tako zaostajam. Nič še nimam. To pa zato, ker sploh nimam filinga, da je december. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
19.12.2007 10:43:53   
Februarka08
Srečka nosečka user posted image za pregled!
Jaz imam sedaj dosti ponavljanja, že cel dan mi je slabo, sem si ravno user posted image skuhala, mogoče me kaj zbudi, če ne se bom pa parkrat lopnila po glavi, pa bouser posted image . Počasi se grem pripravit, ker se morm še zmislit kaj bom oblekla, pa nič pametnega nimamuser posted image user posted image . Ne morm pomagat, če sem user posted image in ne bom mela ravno kostimčka na sebi...

Pridno čvekajte še naprej, se vam javim zvečer ali pa jutri zjutraj... In ne pozabite mal pestke držat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
19.12.2007 10:46:09   
Suzi*
Februarka, ti kar mirno in pogumno! Stiskam pesti, pa itak ti bo šlo super. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4899
19.12.2007 10:48:25   
Suzi*
Aja, Pinči, a tvojmu še nisi povedala za srečanje??user posted image user posted image user posted image  Moj je že seznanjen, samo mu bo treba malo spomin osvežit, da me slučajno ne bo pozabil doma zjutraj. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?