MetiLu
|
evo mene s pregleda, najprej poročilo potem vas grem pa prebrat Naš mali je že pravi korenjak, saj ima že 2170g, G mi je določil gestacijsko starost po UZ 33 tednov, torej mali prehiteva za en teden . Z njim je vse ok, MV je zaprt, sicer me je pa skoraj kap, ko me je še ročno pogledal in potegne prste ven in so bli čist krvavi jest sem pomojem čist bleda ratala... Pol je še enkrat pogledal ok kod sedaj ta kri, pa je ugotovil, da z zunanje strani MV, da je očitno tko občutljiv. Pol mi je en vatke basal in je nehala tečt. Hvala bogu, res. Sem celo gužvo naredila danes, ker sem bila tako dolgo v ordinaciji. Posteljica je ok, ni nizko ležeča, tako da zaenkrat ni panike, da bi se odpirala oz. iz tam krvavela. Je pa reku G, da če mali samo še 1 teden počaka, pa če bo potem treba rodit, da sploh ni panike tako, da sem pomirjena. Na UZ se je pa ful dobr videlo, kako si prstke tlači v usta aja, pa z glavico je tudi že navzdol obrjen, tako da je vse ok. Glede otrdevanja je bil G presenečen, kako da se mi to dogaja tako pogosto. Predpisal mi je še buskopan in počitek. Tako, da sem uradno do konca na bolniški. No pa še to, železo se mi je popravilo na 117 voda je pa tudi ok. Potem me je dragi peljal še na šiht, sem uredila s papirji, pa tajnici naročila kako bi koristila dopust pred porodniško, žal šefa ni bilo, mu moram še kakšen mail poslat. Potem sem šla še sodelavke in sodelavce pozdravit in se poslovit, sedaj sem pa doma. Bo treba it kej skuhat. zdej grem pa pogledat, kaj ste načvekale