dolenjka
|
No, pa sem se spravla do računalnika. Žalostna ko Z mojim sem se na smrt skregala, pa tko lep dan sva imela Sva šla mal v šoping, če nas slučajno zamede, nakupila hrane do 1. maja 2008 pol pa domov, pa en kos kruha vsak pomalcala in 1. v šolo za starše. Smo porod obdelal in je blo res luštn in zabavno, pol sva pa "mogla" na en obisk, ki ga je moj obljubil za ob 6h popoldan, ker je pozabil, da imava MŠ in sva tja prišla ob pol osmih in zdaj domov. Valda je men prekipel, ker mi ni ponoč z aokrog hodit, sam gospod tega pač ne razume, doma pa še vedno bomba In pol sem čist iz hiške padla in zdej in ne vem kaj nej sama s sabo. Spat zraven njega se mi ne gre, on je začel po bajti pospravljat, jaz se pa sama seb smilim Lačna sem, pa iz inata ne bi jedla, pa na živce mi gre k leta tle okrog... Mah da ne govorim, da sem skor vse stvari, ki so ble na kuhinjskem pultu dol zmetala po tleh in se drla ko jeshar in valda sem pol nazaj dobila kaj? Da je on navadna copata in bo vse pospravu, da Tara že zdej posluša to moje kolerično dretje in da nisem normalna in da jutr ne bo šel našiht, ampak cel dan pospravljal, jaz pa naj grem v Ljubljano flankirat Tko je zlat, ampak očitno mu ni jasn, da mi ni ponoč za okrog skakt, ćez dan imam pač mal več energije a ne? In to je ful čudno njemu?? Mah, sej brez veze, ene že veste o čem govorim, drugim pa blagor, ker vam ni treba tega vedet! Jutr vam bom jamrala naprej, zdej ga bom verjetn še na gobec ker oiz ihte tle kr neki pospravlja, jaz bi pa mir, najrajš bi šla nekam, pa nimam kam ob tej uri No, jutri se klovnesa spet priklopi in mal pojamra, pa za kak štos bom tut poskrbela! Lepo pančkajte so !!