|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 10:10:37   
Magi*
loncica moja draga, hvala bogu, da je za tabo. najhuje je itak izguba krvi, ker potem resnično rabiš malo več časa, da k sebi prideš. pa boš, boš videla.

jaz se pa glih sprašujem kako je mogoče, da tako željno pričakujem bolečine? user posted image  pri prvem porodu sem se jih bala, pa me je vse prehitelo in presenetilo. zdaj pa vsakič, ko me kaj pošraufa, si rečem: "ah, to je čisto premalo, to ni nič". v normalnih okoliščinah bi mi najbrž že te neprijetnosti bile zoprne. jap, perspektiva se spremeni.

lana38, to pa res pazi ja. ni fajn, če padeš zdaj na koncu. pri nas pa sploh ni kaj dosti snega. včeraj ga je malo naletelo, pa je takoj šel. danes zjutraj je spet naletaval - pa še naletava - pa še vedno nič ni. edino malo bolj mrzlo je kot ponavadi. sem se morala z Zaki zjutraj preklat, da je še zokne v škornje obula (poleg žabic). pol je bil pa še mož pameten, da sploh ni nič bolj mrzlo. user posted image  kako ne, če pa prej nikdar ni šlo pod nulo, zdaj pa je pod nulo, pa še severnik ga pihne. ah, ti moški.

še dve uri in pregled. danes se mi pa vleče ...

tejka, hokejistka: uživajta še v zadnjih dneh brez težav. user posted image

DANVARI, hvala za lepe želje!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 10:25:51   
lana38
Saj pri nas ni dosti snega. Ravno toliko, da ga je na cesti in na pločniku. Pa še zmrznjeno je to vse skupaj. Drugače pa se večja travica še ven vidi. Pa skoz nekaj naletava. Če se ne bo nič raztopilo, že ne bom šla ven. Me je preveč strah padca. V soboto in včeraj so se do popoldan ceste nekako odtalile. Danes je pa zgleda bolj mrzlo.user posted image  Upam, da ne nič ne zgrabi, zdaj ko sem sama doma. Ne bi rada sama drsala do P, čeprav sem v 5 minutah tam. Moj user posted image  je šel danes z vlakom v službo. Do železniške je šel z avtom, pa je preveč zanašalo in je raje tam parkiral in šel lepo na vlak. Tako, da bi predolgo čakala nanj, če me prime.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 12:25:37   
hokejistka
tejka mogoče bova pa res šli k januarčicam pogledat. Pa lana38 ima tudi neke želje po rojstvu v l.08. user posted image

A katera ve, koliko časa čakajo s sprožitvijo v LJ porodnišnici?

Ob 14-ih imam pregled in se mi prav vleče. me zanima, koliko je velik naš user posted image , samo kaj ko mi ne bo delala UZ. Upam, da ne bo predolgo več užival gostoljubja mojega trebuha, ker mu bodo vse cotke premajhne user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 12:36:08   
lana38
hokejistka, cotke bo user posted image  tako prerastel, v trebuščku ali izven njega.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 12:50:55   
loncica
No zdajle imam več časa, mali je podojen, jaz pa na kavču zraven njega.

Vse se je začelo v četrtke dopoldne, ko sem opazila krvav madež na hlačkah. Ker se krvavitev ni ustavila sem šla h G. Tam sem bila odprta 3,5 cm in me je poslala rodit. Ful sem se bala umetnih popadkov, ampak niso bili potrebni. Po pregledu v sprejemni so me zaradi krvavitve poslali v porodno. Še prej klistir, ki ni bil nič groznega je pa sprožil popadke. Po klistiranju sem prišla v porodno OB 17h25 odprta 7 cm, s svojimi popadki, ki so bili takoj redni na 2 min. Potem je vse skupaj trajalo 2 uri. Bolelo me je res za umret, nisem si predstavljala, da bo tako. Dobila sem protibolečinsko v žilo in masko, ampak je bilo vse bolj blažev žegen. Maska je bila fajn samo zato, da sem pravilno dihala, ker prej sem se ob vsakem popadku zakrčila, kar pa ni v redu. Na koncu sta prišli še dve babci in so se mi tri obesile na trebuh, da smo spravili fantiča ven. Saj je bolelo, ampak brez tega ne bi spravila malega ven. Po tem, ko so mi najlepše bitje položili na trebuh so pa zdravniki začeli paničarit. Jaz sem ful krvavela, pritisk je kar padal, mojemu je ob pogledu na samo kri ratalo slabo, jaz sem bila pa tudi vedno bolj švoh. Potem so mi 5 ur po porodu dajali infuzijo in potem sem šla na oddelek D.

Glede osebja, same pohvale. Od vratarja, do vseh babic, sester, ginekologov, pediatrov, strežnic. Res, vsi so bili ful prijazni in uslužni. Če se še kdaj opogumim za porod, grem v Lj. Aja, pa ElaM je bila v sosednji sobi

Magi, upam da greš kmalu.

Vsem ostalim pa želim lepe porode.

Lp

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 13:35:32   
Magi*
še vam sporočim veselo novico!!!

moj G pravi, da sem za rodit in ne bomo več čakali. mali se je povsem umiril, en lep popadek se je izrisal (ga sploh nisem čutila user posted image  - razen trdega trebuha) in odprta sem 3cm user posted image user posted image user posted image

jutri ob 10ih moram v P, če ne bo že prej kaj samo od sebe ratalo. predvsem pa moram zdaj pazit, da mali ne bo preveč miren.

je pa menda doli že vse tipi topi redi in mali glavonja že čaka pri izhodnih vratih. user posted image


loncica, vse je dobro, kar se dobro konča, a ne?

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 13:53:09   
Skyline
hello punce, jaz sem še vedno tukaj v enem kosu...nič ne kaže, razn otrdevanja trebuha...občasno...danes ponoči sem bolj slabo spala, me je nekaj šraufalo, ker se fotram z Donatom zaradi pretrdega blata, pa še železo morm pit in pol vse to še poslabša mojo prebavo....
...rok imam danes teden, je ravno polna luna v ponedeljek, tko da mogoče bo res na rok, ponavadi ta luna kr drži, čeprav naša pikica user posted image rata najbolj živahna takrat, hehe...jo kr trka....

v sredo mam zopet pregled, bomo videli, kaj bo rekel G, verjetno UZ ne bo delal, po moje me bo samo vaginalno pregledal, če je že kaj odprto in zmehčano, izcedek pa je ratal precej gost in mi gre že prow na živce res, še najbolj se bojim, ko grem lulat al pa ko se tuširam, da ne bi vedela, če mi je odtekla vodauser posted image ....

nč, držte se in upajmo, da gremo hmal v Rimuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 13:58:43   
pikica*
Jaz imam tudi dobro novico. Tako kot magi*, sem odprta 3cm. Jaz sicer nisem naročena v P, mi je pa g. rekla, da naj takoj, ko dobim popadke, šibam v P. Je rekla, da naj nič ne štejem kako pogosti so. Za vsak slučaj me je sicer še naročila na pregled v petek, ampak je rekla, da je bolj malo verjetno, da pridem. Pa da vidimo, če ima pravuser posted image .

Magi*, očitno bomo res istočasno v P. Jaz danes samo še oddelam Zojinega Dedka Mraza, potem pa lahko gremouser posted image . Hokejistka, dajmo, dajmo...ti imaš rok na isti dan kot jaz.

Loncica, samo da je za teboj. Zdaj bo šlo samo na boljšeuser posted image .

Grem se zdaj filat s sladkarijami.....vprašanje, kdaj jih bom lahko naslednjič jedla.


(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 14:16:40   
Magi*
pikica*, jaz se tudi s sladkarijami glihkar bašem. user posted image  je treba nabrat moči za porod. user posted image

imam pa občutek, da bi znalo biti že kar danes ponoči, samo od sebe. wishfull thinking.

Skyline, teh izcedkov imam pa jaz za naslednjih 20 let dovolj. bljak, grozen občutek, da si cel dan nekaj moker, pa pocast ... sam menda je to eden od znakov, da se telo pripravlja.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 14:57:10   
lana38
Magi*, pa si končno dočakala, da greš v P. Če ne danes, pa jutri sigurno.user posted image  Izcedke in mokroto imam jaz že celo user posted image .

pikica*, tudi ti si na dobri poti do P.

Skyline, za plodovnico boš sigurno vedela, da je to to, ker je zelo velika količina in fajn tekoča.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 15:09:31   
Magi*
lana, a veš, da sem šla peš do G in nazaj. saj je res blizu, ampak zadnja 2 meseca me je vselej mož peljal. danes sem si pa privoščila šetnjico in to ravno takrat, ko je snežilo in fajn pihalo. ampak je pasaaalloooo. pomrznjeno pa ni bilo nič.

zdaj je pa tko nehalo snežiti in je sama sivina v LJ.

kopalnico (spet) pomila in WC tudi. zdaj se spravim še na kuhinjo. popoldne pa pripravim vse za Zarjo in napotke za možeka in mojo mamo. potem sem pa ready. in če bo vse po sreči, bomo za praznike ponovno imeli žive jaslice. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 16:09:43   
Ayo
Ojla, jaz se nisem v p, smo imeli pa tezko noc.
Tiste bolecine v krizu in ledvenem delu so bili popadki, sicer lazni, amapk je dogajal. Zacelo se je ob 6h zvecer in trajalo vse do 4h zjutraj, ampak zelo neredno, z dolgimi intervali, vseeno sem vmes 2x klicala v p, pa so mi rekli, da moram cakat da bo na 5min, no potem se je vse umirilo in spet cakamo.
mene je najbolj skrbelo, da nisem staknila ledvicnih kamnov, pa baje ce je to, je bolecina konstantna. Danes sem ok.
Sem bila pa tudi jaz pri g, plodovnice zaenkrat se dovolj, posteljica funkcionira, user posted image  ok, skratka vse deluje tipi-top, user posted image  naj bi imel cca 3.9kg, OMG!! user posted image
Sedaj imam naslednji pregled v nedeljo direktno v p, je rekel g, da pa verjetno se vidimo ze prej user posted image  Ce pa ne, se zna zgodit da bo sprozil...

Hokejistka, tejka, tudi jaz se pred cetrkom nisem imela nobenih znakov, nibenega otrdevanja trebuha (to se sedaj ne), pac se zgodi kar naenkrat, tako kot se je meni danes ponoci, sem mislila pa da me bo raztgalo od bolecin!! Uf!

Ja Magi* ti bos pa rodila kar na Zarjin RD al kako? user posted image  
Pikica* ti pa tudi mogoce me prehitis...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 16:40:42   
t*e*j*k*a
Oj punce!!

Vse se počasi poslavljateuser posted image . No sicer ste pa na to čakale 9 mesecev. Veste kaj, jaz bi tud šla.

Tud jaz sem že celo nosečnost mokra in pocasta v gatah. Mi je to že ful nagravžno.

Jaz imam jutri pregled pri G, CTG in UZ, vaginalno me verjetno ne bo gledala.

No vsem želim veliko sreče, tiste ki pa ostajate pa pišite kaj da mi ne bo dolgčasuser posted image

PAPA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 17:50:27   
ElaM
Ojla, punce, da se na brzino javim. Z Manco sva že doma in sva super, mala pridno pridobiva na teži, je polno dojena in res je pridna.user posted image  Jaz sem jo pa tudi dobro odnesla, z dvema notranjima šivama, ostalo vse bp.

Hvala vam za lepe želje, porodno izkušnjo napišem, ko bom imela kaj časa.

Magi*, Pikica, Ayo, skratka +30, za vas pa  stiskam pesti.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 18:03:59   
hokejistka
magi to je pa super novica. Upam, da boš kmalu na poti v P. user posted image

pikica izgleda da le ne bova skupaj v P. Jaz imam tud pregled v petek, pa naročila me je tudi še za naprej. user posted image Tudi tebi želim, da boš čimprej na poti v P. user posted image

Ayo sem že mislila, da si nas zapustila. Se pa vsaj nekaj konkretnega pri tebi dogaja. Upam, da boš tudi ti čimpreje cartala. user posted image

Kakšne dolgčas bo tukaj konec tedna, če boste vse pobegnile. Nas bo samo še ene par ostalo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 18:52:44   
Ayo
loncica, ElaM, dobrodosle spet nazaj!! user posted image user posted image user posted image

Kje si Magi*, a si nam ze pobegnila v p?

Pri meni nic novega, sem sedaj 1 uro likala, mogoce bo kaj ponoci user posted image  Jutri imam PDP in ce se nic ne zgodi bom prva decembrka, ki gre cez PDP user posted image

Nic grem sedaj malo pred TV. Lep vecer! user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 18:53:34   
Magi*
najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, ki ste se vrnile domov!

jaz imam cel dan take na izi krčke, trebuh pa fajn zatrdeva. če bi me taki popadki odprli na recimo 7cm, takoj podpišem. sanj svinja o ... user posted image

no, upam, da jutri v LJ ne bo gužve in me zadržijo not, ker sicer pa streljam.

imam pa že vse pripravljeno in smo v nizkem štartu. mali je pa res čisto miren, hvala bogu za AS, da lahko vsaj srčka poslušam.

se še kaj oglasim, da vas preostale čakajoče še malo potolažim. vas pa totalno razumem kako se počtite, jaz sem bila te zadnje dni že povsem prepričana, da mali sploh ne misli it ven.

no, pikica* in Ayo mi bosta sigurno tesno za petami. sicer pa, nikoli se ne ve, lahko me še celo prehitita. hokejistka, ti upam, da nam vsem trem slediš z največ parimi dnevi zaostanka. ostale pa imate vseeno še kak teden na voljo, da vas začnejo matrati še zadnji noasečniški znaki.

15.7. se ni nič oglasila, jo imam na sumu, da je že v P. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 19:12:48   
t*e*j*k*a
Pa res ste že vse v nizkem štartu.

ElaM superca da je mala tok pridnauser posted image user posted image user posted image .
Ayo, sej Kim80 je tud šla en dan čez rok če se ne motim.
Jaz sem si pa zdele glavo oprala, zdej pa s temi mokrimi štrenami okol lazim. Obrila sem tud spodn štuk-na slepo, tko da sem se mal namučla.

Uživajte in tiste k grete v P velik sreče in čimlažje porode vam želim.

Mene je pa zgaga zečela pečt. Pa me še nikol v življenju ni. Zgleda da našmu user posted image lasje rastejouser posted image . Pa le ne bomo meli pleškota.user posted image

Čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 19:49:23   
Ayo
Magi* drzi se jutri, stiskamo pesti in javi ko bos drzala strucko v narocju, iiiiiii!!! user posted image user posted image user posted image  Ce se tudi meni nasmehne sreca, jaz ti bom kar poslala sms, saj lahko a ne? user posted image

Za ostale pa tudi drzim pesti, da bo cimprej! user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 20:12:32   
Magi*
Ayo, če bo karkoli novega, mi nujno pošlji SMS! tudi jaz držim pesti zate. imam občutek, da boš kar hitro na vrsti, če ne že nocoj. user posted image


jaz sem trenutno še hladna kot špricer, je pa mož čisto preč. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 20:28:40   
ElaM
Ej, punce, mene pa zanima, a sem jaz pošiljala sms, z merami naše punce, a nisem? Ker sem bila itak čist preč.user posted image
Vem, da sem parim poslala tudi mms in to je to.
Pomoje imam poporodno sklerozo.user posted image
Manca mi panča že od pol 6-ih, ko sem jo podojila. Res je super pridna, naj traja in traja. Glede na to, da mi prvič dojenje ni steklo, sem zdaj zelo, zelo vesela, da nama zaenkrat gre tako super.
Magi*, jutri bo pa torej akcija.user posted image

Še ena slikca moje punce.
user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 20:30:51   
lana38
Moški so bolj panični že po naravi, Magi*.user posted image  Samo tega vedno ne pokažejo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 20:34:33   
Ayo
ElaM, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lusna strucka!! user posted image user posted image user posted image

Magi* tud mojga je ze kar lepo nakrivil user posted image  dons mi je reku, upam, da mi bo uspelo skopat user posted image , pa sem rekla, zakaj pa ne in je reku, da odvisno ce bo dovolj priseben user posted image

Jaz sem pa tud zaenkrat kar ok...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 20:37:36   
Magi*
ElaM, sem preverila kak SMS si mi poslala in so bile mere zraven. je pa ena rr-jevka objavila novico še preden sem dobila SMS in sem bila prepričana, da je ona zadolžena za objavo mer. user posted image

aja, kasneje si mi pa poslala še fotko male Mance. BTW, slatkišššš tale vaša mala pupa. kako so luškani, ko spijo. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 21:43:46   
Skaana
user posted image  Magi*, kaj to berem - suuuuppppeeeerrrr. Boma nocoj z Aleksejem držala pestke za vajuuser posted image .

Pikica*, ti pa tudi, da bi blo čimprejuser posted image .

ElaM, cortkana je tale Manca, res. Men je pa tako zanimivo, da se že pri novorojenčkih vidi, da so user posted image  oz. user posted image . Kaj pa zdaj odštevaš user posted image

user posted image  za vse vas.

P.S. Če bo pa katera res do januarja čakala, pa naj vas ne skrbi, ker bodo user posted image  veliiiiko na boljšem kot če bi bile decembrske glede šole. Vsaj neki, kajne?

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?